2016 Aralık Anneleri

http://www.hepsiburada.com/babyhope...-ve-cocuk-yatagi-60x120-yatak-p-AILETDR118937

Ben bunu kullanıyorum canım. Memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım.

Ben hiç baston araba kullanmadım. Kraft kullanıyorum. Hatta bebeğim bu arabayla büyüyen üçüncü çocuk olacak. Gayet de memnunum.

Ben hiç baston araba kullanmadım. Kraft kullanıyorum. Hatta bebeğim bu arabayla büyüyen üçüncü çocuk olacak. Gayet de memnunum.

canım 4 yaşına kadar kullandın mı gerçekten baston olmayanı? kafam o kadar karıştı ki her yerde sonrdan baston araba aldım filan yazıyor bir süre sonra çok ağır geliyormuş taşımak istemiyolarmış bilmemne

Insan oyle heves ediyorki gercekten, boyle saglikla o gunleri gorsek diye 4 gozle bekliyoruz tum anneler :)

Bense hunharca temizlik yapıyorum cam, kapı, banyo, derzler falan kafayı yemiş gibiyim erken doğum iznine ayrılınca sonuç böyle oldu.

Benim sanci olmuyorda hangi tarafa yattiysam o taraftan pıt pıt itiyor sanki. Bende diyorum uzerine yatiyorum galiba. Birde hastaliktan cok oksurdum gece, garibim ben oksurdukce nasil hareket ediyor icerde
Kuzulara sağlıkla kavuşalım inşallah Kıyamam hemen etkileniyorlar zaten ben olur olmaz Ağlıyorum şu ara hişt dese biri başlıyorum için için ağlamaya bebeğimde başlıyor hareketlere ağlama anne der gibi herşeyi hissediyorlar artık büyüdü minnaklarımız. ..

Banyo ürünleri sampuan falan hangi marka alacaksiniz kızlar? ?

Canım benim görümcem LR ürünleri satıyor. Hani aloevera lı doğal ürünler hesabı. Bebek şampuanı, pişik kremi, losyonu hediye almış. Çok şirinler inşallah kullanmak nasip olur. Ama ilk zamanlar ısıtılıp soğutulmuş zeytinyağından başka birşeyi kullanmayı düşünmüyorum pişik masaj vb için. 1 aydan sonra falan kullanırım diyorum.

Sürünüyorum adlı şarkı bugün bana gelsin:):)
Parol kaç tane içiyorsunuz kızlar hastalanınca bi tane gece içtim ama gene her yerim agrıyo 1 saat anca kurtarıyo ilaç

Canım grip olduğumda 500mg lık paroldan 6 saatte bir alabilirsin demişti doktorum. Ben sadece yatmadan önce aldım, terletti, iyi geldi 2 güne iyileşmiştim.

Göğüs kremi ne aldınız ??
Lansinoh canım. Ama pazarda ayva görürsem, çekirdeklerini saklayıp derin dondurucuya atacağım nolur nolmaz. Çatlak olursa jel haline getirip sürüyormuşuz iyi geliyormuş.

Kizlar gunaydin. Cok fena bogazlarim agriyor usutmusum sanirim. Ihlamur kaynatiyorum, kac bardak icebiliyoruz acaba? Birde baska tavsiyeniz varmi?
Canım boğazlarına çok iyi gelecek birşey var. Taze limon suyunu sık bir bardağa, üzerine ince ince taze zencefil kes biraz beklesinler. Arada bir bir yudum limonla beraber zencefil parçasını kaşıkla ve ağzında çiğne. Hafif yakacak boğazını ama inan birebir geliyor. Ben geçen hafta hastalandığımda böyle yaptım çok iyi geldi.

Benim iş ile ev mesafesi yaklaşık 20 dk canım. Şimdilik rahat kullanıyorum sıkıntı yok. kemeri arkadaşların dediği gibi göbeğin altına getiriyorum. Doğum iznim 37. hafta sonuna kadar uzattım. Ozamana kadar kullanırım inşallah. Sanırım son zamanlarda hands free moduna geçeceğim, eller boşta göbek direksiyonu kullanacak :)

kızlar göğüs pompası lazım mı ? alınmalı mı yoksa duruma göre mi almak lazım
Çalışan biriysen muhakkak lazım olacak canım. Ayrıca ilk aylarda bebek tam ememediğinde falan mastit olmamak için sağmayı öneriyorlar. Elle de sağma teknikleri varmış ama hangisi senin için uygunsa.

Kizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye

Ben bir yerde okumuştum.bebiş eğer keyifliyse pıtpıt yaparmış. Bende de aynı şey oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra yattığımda. Sağa dönüyorum pıt pıt, sola dönüyorum pıt pıt :) Bence sıkışmıyorlar, zaten istesek de kolay kolay sıkıştıramayız onları plesenta koruyor.

ben e-bebekten bebek araç gereç mobilyalarının temzilenmesinde kullanılan temizlik malzemesinden aldım . onunla silicem . ve aldığım tüm malzemeleri arabası puseti vs herşeyi
Böyle bir ürünü bilmiyordum. Adını ogrenebilirmiyim bende alırım cok mantıklı

Kızlar, biz bugün tontiğimi gördük, Kontrolumuz vardı. 31+2 de 1600 gram çıktı yumurcak. Normal sınırlarda dedi doktorum. Başını aşağı vermiş doğum pozisyonuna benzer ama doktorum daha 36. haftaya kadar çok döner dedi. +10 kilo ile devam ediyorum inşallah 15 kilo ile tamamlayabilirim. Bir de resim verdi yine minnak burunlumu siz de görün, maşallahınızı alırım

oy maşallah kuzuma minnak burunlu ya :)
bu ultrason görüntülerine hayran hayran bi ben mi bakıyorum acaba.
mucize bunlar resmen.

Kızlar arkadaşım da Ocak ta Doğum yapacak ona hediye kapı süsü yaptım :)
canım çok güzel olmuş emeğine sağlık instagram da 60-70 tl ye satıyorlar bunları :)) bişey sorucam sana çerçeve ve taşlı taçı ne kadara aldın bana ondan lazım internette de buldum da ondan eğer aynı fiyatsa oraya kadar gitmem diye düşünüyorum canım :)

oy maşallah kuzuma minnak burunlu ya :)
bu ultrason görüntülerine hayran hayran bi ben mi bakıyorum acaba.
mucize bunlar resmen.

Ben de aynı şekilde çok şaşırıyorum canım. Nasıl bir teknolojidir ki bu bebişleri anne karnında böyle görebiliyoruz. DOktorumun masasının arkasında kaç ay önce bir bebeğin 30 lu haftalarda çekilen 4D görüntüsü vardı. Bizde böyle fotolarını görebilecek miyiz acaba diye konuşmuştuk doktorumla. Bugün doktorum unutmamış, Bak o bebekle aynı haftada oldu bebişiniz dedi. Merak ediyorum inşallah doğduğu günleri görmek nasip olursa, bu resimdekiyle aynı mı olacak :)

Kizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye
Evet bende de oluyor. Ama sonra bir yerde dinledim. Aslında o sıkışma degilmis. Biz dönünce döndüğümüz yöne yerleşmeye çalışıyormuş. Biz sıkıştı zannediyor tekrar dönünce bu seferde öteki yöne yerleşmeye çalışıyormuş. Biraz bekleyin yerleştiğini göreceksiniz diyordu Ama ben bunu dinlememe rağmen her seferinde sıkıştımı rahatsız mı diye düşünüyorum elimde değil:))

Böyle bir ürünü bilmiyordum. Adını ogrenebilirmiyim bende alırım cok mantıklı

var cnm hem araç gereçlerinin temizliği için hemde biberon emzik vs gibi yemek malz.lerinin temizliği için ayrı ayrı temizlik malz. var cnm .
bende ne alsam oyuncak dolap aklına gelecek tüm silenebilir ıvır zıvırı bunnla sildim ve aldığım tüm emzik bireron vs bununla yıkıcam .
2 marka var biri baby me diğeride friendly diye bir marka hangisi uygunsa onu alabilirsin ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…