kızlar yatak konusunda bir yardımcı olun. mobilyayla birlikte yaylı yarı ortapedik bir yatak gelecek zaten ama firmaya sordum 50tllik bir yatakmış. çok da kullanışlı ya da sağlıklı rahat olur mu bilmiyorum ama karyolasının içinde yine de bu yatağı kullanacağım.
bir de park yatağım var. 70x 110 ölçüsünde yatak alacağım. pamuk yatak istemiyorum arkadaşımdaki pamuk yatak resmen çöp olmuş öbek öbek toplanmış ve rahatsız. viskolar için omurlara iyi değil deniyor. orta sert bir yatak olması gerek ama park yatak için ya pamuk ya visko seçeneğinden başka pek yok.
benim bulduklarım bunlar bir bakar mısınız acaba hangisi iyidir?
http://www.hepsiburada.com/pukka-ho...atagi-70x110-p-AILEEVMGZ96234?magaza=Evmagaza
http://www.hepsiburada.com/air-comf...cm-70-p-AILEISTYTK10070110?magaza=Hepsiburada
http://www.hepsiburada.com/wellmatt-visco-baby-70x110-oyun-parki-yatagi-p-AILEWELL8765070110?magaza=Wellmatt Yatak
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/70x110-visco-oyun-parki-yatagi-236661027
Ben hiç baston araba kullanmadım. Kraft kullanıyorum. Hatta bebeğim bu arabayla büyüyen üçüncü çocuk olacak. Gayet de memnunum.maclaren in baston pusetleri doğumdan itibaren kullanılabilen var canım. bir de quinny düşünüyorum o da hafif bir araba ve üstüne ana kucağı takılabiliyor. baston olmasa da bastonlar kadar nerdeyse kullanışlı modelleri var.
Ben hiç baston araba kullanmadım. Kraft kullanıyorum. Hatta bebeğim bu arabayla büyüyen üçüncü çocuk olacak. Gayet de memnunum.
Onun lazımlığına maşrapasına kurban olurum ya bide banyo köpükleri var.. onları kullanmayı sabırsızlıkla çekiyorum..babası karnımı severken diyo ki hadi kızım gel artık çok özledim seni bende kızıyorum diye diye erken doğurtcan beni diye..:)
amiiiiiiiiiiinnnnmInsan oyle heves ediyorki gercekten, boyle saglikla o gunleri gorsek diye 4 gozle bekliyoruz tum anneler :)
Bense hunharca temizlik yapıyorum cam, kapı, banyo, derzler falan kafayı yemiş gibiyimKizlar birde son haftalarda ev temizlemek zorlasti iyice. Ozellikle yerleri viledayla silmek bile bana zor geliyor, kovasini tasiyamayanlar icin bem bugun esime bir urun aldirdimm. Parexin sprey mopu, su hazneside icinde ve hafif. Bosuna kova tasimiyorsunuz evi silmek icin.
Bense hunharca temizlik yapıyorum cam, kapı, banyo, derzler falan kafayı yemiş gibiyimerken doğum iznine ayrılınca sonuç böyle oldu.
Kuzulara sağlıkla kavuşalım inşallah Kıyamam hemen etkileniyorlar zaten ben olur olmaz Ağlıyorum şu ara hişt dese biri başlıyorum için için ağlamaya bebeğimde başlıyor hareketlere ağlama anne der gibi herşeyi hissediyorlar artık büyüdü minnaklarımız. ..Benim sanci olmuyorda hangi tarafa yattiysam o taraftan pıt pıt itiyor sanki. Bende diyorum uzerine yatiyorum galiba. Birde hastaliktan cok oksurdum gece, garibim ben oksurdukce nasil hareket ediyor icerde
Ben bunları beğendim foto biraz kaba çıkmış ama toz pembe çok tatlılar hele kızımın tacına bayıldım:)kızlarr hastane için terlik taç takımı fln aldınızmı ben hala beğenebildiğim bişey bulamadım
Banyo ürünleri sampuan falan hangi marka alacaksiniz kızlar? ?
Sürünüyorum adlı şarkı bugün bana gelsin:):)
Parol kaç tane içiyorsunuz kızlar hastalanınca bi tane gece içtim ama gene her yerim agrıyo 1 saat anca kurtarıyo ilaç
Lansinoh canım. Ama pazarda ayva görürsem, çekirdeklerini saklayıp derin dondurucuya atacağım nolur nolmaz. Çatlak olursa jel haline getirip sürüyormuşuz iyi geliyormuş.Göğüs kremi ne aldınız ??
Canım boğazlarına çok iyi gelecek birşey var. Taze limon suyunu sık bir bardağa, üzerine ince ince taze zencefil kes biraz beklesinler. Arada bir bir yudum limonla beraber zencefil parçasını kaşıkla ve ağzında çiğne. Hafif yakacak boğazını ama inan birebir geliyor. Ben geçen hafta hastalandığımda böyle yaptım çok iyi geldi.Kizlar gunaydin. Cok fena bogazlarim agriyor usutmusum sanirim. Ihlamur kaynatiyorum, kac bardak icebiliyoruz acaba? Birde baska tavsiyeniz varmi?
Günaydın arkadaşlar.
Canım benim doktorum 32. haftadan sonra çalışmamı istemedi. Evde de dinlen kendini yorma dedi. Ama ben iznimi doğumdan sonraya aktarmak istediğim için rapor almak istiyorum. Üniversitede öğretim üyesi olarak çalışıyorum ve bu dönem yoğun değilim. Doğum iznine çıkacağım için ders almadım. Geliş gidiş saatlerim de rahat. Doktoruma söz verdim kendimi yormam, haftada 2-3 gün işe giderim en fazla diye. O da kabul etti. Bu cuma raporumu alıp 5 hafta sonra izne çıkacağım inşallah.
Benim için son haftalarda tek sıkıntı araba kullanmak oluyor. Henüz rahatım ama arkadaşlarım dalga geçti geçen hafta yatarak kullanıyorsun diye.Araba kullanan anneler siz ne alemdesiniz? Bebeği çok sıkıştırıyor muyuz acaba?
Çalışan biriysen muhakkak lazım olacak canım. Ayrıca ilk aylarda bebek tam ememediğinde falan mastit olmamak için sağmayı öneriyorlar. Elle de sağma teknikleri varmış ama hangisi senin için uygunsa.kızlar göğüs pompası lazım mı ? alınmalı mı yoksa duruma göre mi almak lazım
Kizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye
walla canım o da lazım sana söliiim :)Bense hunharca temizlik yapıyorum cam, kapı, banyo, derzler falan kafayı yemiş gibiyimerken doğum iznine ayrılınca sonuç böyle oldu.
Böyle bir ürünü bilmiyordum. Adını ogrenebilirmiyim bende alırım cok mantıklıben e-bebekten bebek araç gereç mobilyalarının temzilenmesinde kullanılan temizlik malzemesinden aldım . onunla silicem . ve aldığım tüm malzemeleri arabası puseti vs herşeyi
Kızlar, biz bugün tontiğimi gördük, Kontrolumuz vardı. 31+2 de 1600 gram çıktı yumurcak. Normal sınırlarda dedi doktorum. Başını aşağı vermiş doğum pozisyonuna benzer ama doktorum daha 36. haftaya kadar çok döner dedi. +10 kilo ile devam ediyorum inşallah 15 kilo ile tamamlayabilirim. Bir de resim verdi yine minnak burunlumu siz de görün, maşallahınızı alırım
Eki Görüntüle 1896111
canım çok güzel olmuş emeğine sağlık instagram da 60-70 tl ye satıyorlar bunları :)) bişey sorucam sana çerçeve ve taşlı taçı ne kadara aldın bana ondan lazım internette de buldum da ondan eğer aynı fiyatsa oraya kadar gitmem diye düşünüyorum canım :)Kızlar arkadaşım da Ocak ta Doğum yapacak ona hediye kapı süsü yaptım :)
oy maşallah kuzuma minnak burunlu ya :)
bu ultrason görüntülerine hayran hayran bi ben mi bakıyorum acaba.
mucize bunlar resmen.
Evet bende de oluyor. Ama sonra bir yerde dinledim. Aslında o sıkışma degilmis. Biz dönünce döndüğümüz yöne yerleşmeye çalışıyormuş. Biz sıkıştı zannediyor tekrar dönünce bu seferde öteki yöne yerleşmeye çalışıyormuş. Biraz bekleyin yerleştiğini göreceksiniz diyordu Ama ben bunu dinlememe rağmen her seferinde sıkıştımı rahatsız mı diye düşünüyorum elimde değil:))Kizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye
Böyle bir ürünü bilmiyordum. Adını ogrenebilirmiyim bende alırım cok mantıklı
Allah sabır versin arkadaşına. Çok zor.Çok sevdiğim arkadaşım bebeğini kaybetti. 19 haftalıkken normal doğum yaptırlms kürtaj olmuş. Dün akşam bunları konuşunca gece rüyama girmeside normal.
Allah büyük arkadaşlar Rabbim kaldıramycgmz yük vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?