Sırt üstü yatınca agrı oluyo. Yada cok ayakta durunca. Kasılma sırt agrisi en normal belirtiler canim bebisler agirlasiyo artik.
Oluyor canım evet bazen benim karında oluyor bazen kasıkta. uzun sürmüyor birkaç saniye. Braxton Hicks kasılmalarıymış işte o, senin dediğin gibi yalancı kasılmalar. O sertleşmeleri de doktoruma sordum, ağrı yok dedim, bebek değil, kasılmadır o dedi. Çok uzun sürerse takibe al dedi.
Günaydın kızlar
Sizinde karnınızda ara sıra sertleşme oluyor mu?
10-15 saniyelik belki kasılmalar?
vücut kendini doğuma hazırlıyor diyolar ama yine de merak ettim herkes de oluyo mu?
Günaydın canım, var maalesef. Bildiğin şark köşesi gibi uyuyorum yatakta her yer yastıkYine de bazen uyandığımda inanılmaz bel ağrım oluyor. Allah'tan biraz hareketlenince düzeliyor da günü çıkartıyorum. Hem vücudun denge merkezinin değişmesi hem sağa sola dönüp rahat edememekten oluyormuş.
Kasılma olmaz mı özellikle sertleşme daha çok oluyor bebek baskı yapıyor gibi geliyor bana bazen göbeğimin ortası şişiyor bazen alt tarafı
Hemde nasi. Ayakda iki bulasik yikayamaz oldum. Esim halledio saolsn. Gecen hafta masaj yaptirmaktan kemiklerim birbirine gecmisdi artik kulunc oluyo hemen.bu hafta kalmadi o kadar ama bende oturur pozisyonda kalamiyorm varmi bunu benm gbi yasayan kasilip kaliyo sanki karnim rahat edemiyorum illa devircem gobegi yatcam ole rahat ediyorum.. zaten artk aldigim nefes agizdan degil yaniGünaydın hamişler
Sırt ağrıları başlayanlar var mı ? Her akşam acaip derecede ağrıyor
İnşallah olmaz bidaha canımKızlar aradım doktoru devam ederse kan gelirse bi daha gel dedi istirahat et dedi
Kizlar bu sertlesme kasilma vs dediginiz karnin iyce sertlesmesi bole dik duramamak karnin kendini iyce asagi sogru vermesi gbi bseymi. Benm cogunluk aksamlari bazen kas kati kesiliyo karnim bende diyodumki aksam olunca kendini iyce saliyo heralde dik duramaz oluyorhm gunduz bse yok diodum. Bole dik duramiyorum ole olunca cunku ole kasiliyoki gobek sanki dik olunca alttn yirtilck saniorum. Bole karnimi alttan tuta tuta biraz egik vaziyette yuruyorum ole olunca. Dediginiz bole bseymis. Ama bu genelde misafirlige gittigimde yani yatmayip oturmam gerektiginde ve yprulunca oluyo
Canım endişe etme. Benim doktor 36. haftaya kadar doğum pozisyonunu alır dedi. Bir de nette araştırdım, eğer doğum pozisyonunu almazsa bebek bazı hareketler varmış, secde pozisyonu gibi, ya da eski usul yerleri eğilip silersin ya onun gibi, o hareketler bebeğin pozisyonu almasını sağlıyormuş. Ayrıca hergün yürümek de çok faydalıymış. O yüzden daha endişe etmek için çok erken merak etme.ekonomistgonul aynen canım bizdeki cahil cesareti galiba :)
Bebeğimiz ve bizim için nasıl hayırlı sağlıklı doğum şekli olacaksa o şekil olsun yinede ,15 gün önceki kontrolde bebeğim doğum pozisyonundami dedim Hayır dedi 34 .haftaya kadar o şekli almazsa genelde almıyorlar o zaman sezeryanla alırım dedi içim cık dedi korkudan bıçak altına yatmak ürkütüyor daha önce hiç ameliyat vs de olmadım belki de onun etkisi de var bu kadar korkaklığımın :)
Himmm ayy bu bende yeni degil uc hafta olmustur heralde hep var yani. Erken dogumu falan tetikliyo mu acabaaynen anlattığın gibi oluyor canım. dik duramıyosun sanki kasıklara baskı oluyor aşağıya doğru biri çekiyo.
akşamları daha çok oluyor. işteyken de bazen oluyor. yoruluyorum heralde
bebeğin önden gitmesi doğum tarihini etkilemez canım.
İLK doğumumda yaptım. Yine yapıcam inşallah. Ama ben içmemiştim, bilmiyordum. Bı de dua varKızlar size birşey soracağım,
Umreden Meryem Ana ELi/Fatma Ana ELi otu dedikleri ottan geldi. İnternette araştırdığımda, doğum sancıları başladığında bu otu su dolu bir kavanoza koyuyormuşsun. Dua okuyormuşsun Nas, Felak, Ayetel Kürsü. O ot açılmaya başladıkça, rahim de açılıyormuş, hatta bir yudum içiyormuşsun. Yapanlar var kadınlar kulubunde de. Siz böyle birşey denediniz mi ya da yapan fayda gören tanıdığınız var mı? Tabi bunlar olacağına inanmakla ilgili, gerisi Allah'a kalmış ama çok merak ediyorum.
Eki Görüntüle 1896572
yanlarını makasla kes bence ben öyle yaptım hepsine hamile çorapları bile dar geliyorkızlar günaydın. dün çamaşırım çok kötü sıkmıştı ve çok fena iz yapmıştı acıdı gece boyunca bikini bölgesinin bittiği yer bugün daha bol bi çamaşır giydim ama farkettim ki iz yapması çamaşır değil kilotlu çoraptanmışdaha bol çorap almam gerekiyor akşama kadar bunla nası dayanıcam ki acaba çıkarsam mı
Yapı meselesi galiba cnm 4 5 aylık gibiyim bende iyimi kötümü bu bilmiyorum aslında. Bebekler iyi çok şükürkızlar benim karnım sanki çok büyümedi bebek haftasına göre normal ilerliyor ama neden karnım tam anlamıyla büyümedi ya30. haftadayım
kızlar benim karnım sanki çok büyümedi bebek haftasına göre normal ilerliyor ama neden karnım tam anlamıyla büyümedi ya30. haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?