2016 Aralık Anneleri

cnm kokulu taşı ne kadara yaptırdın peki

Korktugum basima geldi. Renk vermelerinden korkuyodum. Bi battaniye renk vermis. Baby me nin leke cikaricisini döküp tekrar attim 15 dk lık programa çıkti allahtan. Ben de bu kadar esya oldugunu bilmiyodum iki makina yaparim dedom ama 4 makine cikti. Keske annemi bekleseydim kim ütüliycek bunları

Tm canm bakiym netten tesekkur ederm ilgine

Kizlar bogazim cok agriyo. Nasil olduysa hasta olmusum. Ne yapsam iyi gelir. Ihlamur icmek iyi degil galiba.uff nerden cikti bu hastalık.

Gecmis olsun canim acil sifalar. Bende gecen haftayi griple gecirdim. Bogaz agrisi halsizlik ve oksuruklu. Doktorum parol icebilirsin sadece demisti. Ayrica gunde 2 fincani gecmemek kaydiyla ihlamur ve nane limon icebilirsin demisti. Insallah seninki daha rahat gecer canim

bende muz ve süt düzenli tüketmeye çalışıyorum ceviz bazen aksıyor taze taze kırmak lazım ya eşime kırdırıyorum sağolsun yapıyo ama bazen de unutuyoruz::)

bana bırakabilirsin dediler ama ben bi daha sorayım tekrar rapora gerk yok dediler. bizimki baya bi kurumsal firma. sonuçta saçma değilmi ama canım o an sorun çıkabilir doktora gidip raporu bulmakla mı uğraşcaksın o halinle.

Ayy ben iki günde utuledim küçük küçük çabuk oluyo ama ayakta durmak çok zorladı beni...allah yardımcın olsun bekleseymişsin keşke

Ayy ben iki günde utuledim küçük küçük çabuk oluyo ama ayakta durmak çok zorladı beni...allah yardımcın olsun bekleseymişsin keşke

Benim gozüm almıyodu zaten de esim yakamı bırakmadı resmen. Taktı kafaya sabah aksam yikayalim diye tutturdu. Simdi de ütüye yardim edeceksin dedim kaçtı resmen is cikardi kendine bunun hesabini sorucam kendisine

vall ben bugün 32. hafta raporu için dr daydım işte detaylı sordm bırakmak istediğinde raporu yeniletmen gerek çalışmaz alman gerek dedi. hatta 37 dede geleceksin tekrar rapor vericez sana dediler.
yani anlık bir şey olduğunda mutlaka vardır onunda bir detayı ama şuan inan bende bilmiyorum . o zaman işleyiiş nasıl oluyor, aman olmasında sorun rutinde gidelim inş.

Benim gozüm almıyodu zaten de esim yakamı bırakmadı resmen. Taktı kafaya sabah aksam yikayalim diye tutturdu. Simdi de ütüye yardim edeceksin dedim kaçtı resmen is cikardi kendine bunun hesabini sorucam kendisine
Bizimkide masaj yap diyince kaçıyo dur ben bi namaz kılıyım diyo bişey de diyemiyorum

sordum bu arada bizde öyle bişey yokmuş istersen ertesi gün bile çıkabilirsin dedi yetkili kişi. belki kuruma göre değişiyodur

Ben ikinci bebek diye galiba hiç bişey yaptırmadım bi çikolata yaptırırım heralde...
Bende sizin gibiyim ikinci bebek diye galiba bişey yaptırmadım. Sadece ikisine de kapı süsü yaptım. Lohusa terligi ve tacı bir de. Doğum zamanında da hacı şeriften çikolata almayı planlıyorum..

Ayy kizlar 2 gundur uzerimde oyle bi yorgunluk var ki sormayin . Bittik bi haldeyim. Yine surekli uyku uyumak istiyorum. sıkıldım artik vucudum tasimiyor agirligi hele ki piskolojim hic kaldirmiyor oglum deseniz hic durmuyor yoruldum hem piskolojikmen hemde vucut olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…