cnm kokulu taşı ne kadara yaptırdın pekiCanm ben instagramdan bi bayana emzik kokulu tas yaptirdim. Normal bu tuylu falan olan bebek sekerleri var ya 50 taneydi bi kutuda zaten hazir eminonunden ondan aldim. 30 tane emzik kokulu tas yaptirdim.evdede kendim seker hamurlu kurabiye yaptim. Bunlari dagitcam. Bide lokumumuzla serbetimiz olck yeterli.
1.5 dan yaptirmistim 30 tane ama 1 lirayada yapan buldum sonra iptl etmedim ayip olmasin die.cnm kokulu taşı ne kadara yaptırdın peki
cnm zaten kıyafetlerın uzerınde yazıyor kac dereceyle yıkandıgını zaten onlar kırlı olmadıkları ıcın amac sudan gecırmek makınanın en kısa devrıne at ben beyazlarla renklılerı ayırmıstım 30 atmıstım sonra utude cabası
Netten alcamda boncuklu boncuksuz nasi ayirt edioruz
Tm canm bakiym netten tesekkur ederm ilginecnm ya resm yükleyemedm ama şöyle anlatıyım . 2 tür var zaten biri havlu kumaştan diğeri boncuklu file .
boncuklu filede bildiğin delikli bir file içinde taneli köpükler var. yani beyaz minik boncuklar var. kar tanesi gibi.
Kizlar bogazim cok agriyo. Nasil olduysa hasta olmusum. Ne yapsam iyi gelir. Ihlamur icmek iyi degil galiba.uff nerden cikti bu hastalık.
türkiyedemisiniz bimliyorum ama bu uygulama firmaya veya size bize göre değişmiyor sgk kuralı bu . eğer türkiyedeyseniz bırakmak istediğiniz zaman tabiki bırakabiliyorsunuz ama kafana göre ben brıaktım diyemiryorsun eğer 32 de çalışır raporu alıp 34 te bırakmak istiyorsan bunun için yine dr a gidip iş görmezlik raporu alman gerekiyor ve iş verenn bunu sgk ya bildirmesi gerekiyor.
Tm canm bakiym netten tesekkur ederm ilgine
Ayy ben iki günde utuledim küçük küçük çabuk oluyo ama ayakta durmak çok zorladı beni...allah yardımcın olsun bekleseymişsin keşkeKorktugum basima geldi. Renk vermelerinden korkuyodum. Bi battaniye renk vermis. Baby me nin leke cikaricisini döküp tekrar attim 15 dk lık programa çıkti allahtan. Ben de bu kadar esya oldugunu bilmiyodum iki makina yaparim dedom ama 4 makine cikti. Keske annemi bekleseydim kim ütüliycek bunları
Ayy ben iki günde utuledim küçük küçük çabuk oluyo ama ayakta durmak çok zorladı beni...allah yardımcın olsun bekleseymişsin keşke
bana bırakabilirsin dediler ama ben bi daha sorayım tekrar rapora gerk yok dediler. bizimki baya bi kurumsal firma. sonuçta saçma değilmi ama canım o an sorun çıkabilir doktora gidip raporu bulmakla mı uğraşcaksın o halinle.
Bizimkide masaj yap diyince kaçıyo dur ben bi namaz kılıyım diyo bişey de diyemiyorumBenim gozüm almıyodu zaten de esim yakamı bırakmadı resmen. Taktı kafaya sabah aksam yikayalim diye tutturdu. Simdi de ütüye yardim edeceksin dedim kaçtı resmen is cikardi kendinebunun hesabini sorucam kendisine
vall ben bugün 32. hafta raporu için dr daydım işte detaylı sordm bırakmak istediğinde raporu yeniletmen gerek çalışmaz alman gerek dedi. hatta 37 dede geleceksin tekrar rapor vericez sana dediler.
yani anlık bir şey olduğunda mutlaka vardır onunda bir detayı ama şuan inan bende bilmiyorum . o zaman işleyiiş nasıl oluyor, aman olmasında sorun rutinde gidelim inş.
Bende sizin gibiyim ikinci bebek diye galiba bişey yaptırmadım. Sadece ikisine de kapı süsü yaptım. Lohusa terligi ve tacı bir de. Doğum zamanında da hacı şeriften çikolata almayı planlıyorum..Ben ikinci bebek diye galiba hiç bişey yaptırmadım bi çikolata yaptırırım heralde...
Iki marka var zaten babyjem sevi bebe. Link atsam bakar misin dogru bseymis secmisim.Bende babyjem in banyo takimini almistim. Icinden kopuklu minik boncuklar olan filesi cikti. Ben begendim yumusacikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?