Ayy kizlar 2 gundur uzerimde oyle bi yorgunluk var ki sormayin . Bittik bi haldeyim. Yine surekli uyku uyumak istiyorum. sıkıldım artik vucudum tasimiyor agirligi hele ki piskolojim hic kaldirmiyor oglum deseniz hic durmuyor yoruldum hem piskolojikmen hemde vucut olarak
kızlar hemen kendinizi salmayın ya bebişler doğunca bugünleri özlicez gibi geliyor son haftalarımızın tadını çıkaralım bol bol karnımızı sevelim yani geri gelmeyecek hamişliğimiz:))) bu arada bende çok sırt ağırısı çekiyorum ama ne yapayım göbeğime bakıp unutuyorm
Doktordan geldim şimdi. 41 cm 1656 gr olmuş oğluşum.Ama az büyümüş dedi doktor moralim bozuldu.4 haftada 3 haftalık kadar gelişim göstermiş. Grip olmuştum ondan olmuş olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gidecem.
Bu arada islaklik durumunu da sordum bebeğin suyuyla alakalı değil o su öyle parça parça gelmez dedi doktor.Farketmiyor ama terliyor olabilirsin dedi.
Bide bu var kizlar kuvetin icine konuluyo direk . Hem bebek ustte kalip usumez diye dusunuyorum ama karar veremedim. O sade file olanlar baya ucuz .dolgulular var ortasi havludan olanlar var karariszim yaa
Korktugum basima geldi. Renk vermelerinden korkuyodum. Bi battaniye renk vermis. Baby me nin leke cikaricisini döküp tekrar attim 15 dk lık programa çıkti allahtan. Ben de bu kadar esya oldugunu bilmiyodum iki makina yaparim dedom ama 4 makine cikti. Keske annemi bekleseydim kim ütüliycek bunları
bende muz ve süt düzenli tüketmeye çalışıyorum ceviz bazen aksıyor taze taze kırmak lazım ya eşime kırdırıyorum sağolsun yapıyo ama bazen de unutuyoruz::)
Bende sizin gibiyim ikinci bebek diye galiba bişey yaptırmadım. Sadece ikisine de kapı süsü yaptım. Lohusa terligi ve tacı bir de. Doğum zamanında da hacı şeriften çikolata almayı planlıyorum..
İlkinde bi heves oluyoda ikinci olunca kalmıyo galiba ben belki bi taç alırım kendime ilkinde almamıştım onu..bide zaten zor geçiyo
baş ağrısı halsizlik falan ikinci kız bide erkek olsa mecbur mavişler almak gerekecekti kız olunca ona da pek gerek kalmadı...
Koru hastanesi- ümit korucuoğlu
Doğum paketi 6350, ama 16 haftadan sonra gelen gebelerde daha düşük oluyor(emin değilim ama sanki 5000 gibi kalmış aklımda). Pakette doktor muayeneleri, tahlil ve testler, sınırsız nts var. Doktorum normal doğum yanlısı. Normal doğum yapılan doğumhaneler ev odası gibi düzenlenmiş, ben çok beğendim gezince
merhaba, ümit hocadan memnun musunuz? ben de doktor arayışı içerisindeyim. ümit hoca için çok kalabalık oluyor dediler. doğru mu? siz sorun yaşadınız mı?