2016 Aralık Anneleri

kızlar hemen kendinizi salmayın ya bebişler doğunca bugünleri özlicez gibi geliyor son haftalarımızın tadını çıkaralım bol bol karnımızı sevelim yani geri gelmeyecek hamişliğimiz:))) bu arada bende çok sırt ağırısı çekiyorum ama ne yapayım göbeğime bakıp unutuyorm

Doktordan geldim şimdi. 41 cm 1656 gr olmuş oğluşum.Ama az büyümüş dedi doktor moralim bozuldu.4 haftada 3 haftalık kadar gelişim göstermiş. Grip olmuştum ondan olmuş olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gidecem.

Bu arada islaklik durumunu da sordum bebeğin suyuyla alakalı değil o su öyle parça parça gelmez dedi doktor.Farketmiyor ama terliyor olabilirsin dedi.

Ayy ben iki günde utuledim küçük küçük çabuk oluyo ama ayakta durmak çok zorladı beni...allah yardımcın olsun bekleseymişsin keşke

ya bende saçmasapan ütüledim kırışık kaldı sonra kayınvalidem de benim üstüme tekrar ütüledi bnmde işime geldi ütüyü hiç sevmiyorum:)

Allah kolaylok versin anacigim yapti herseyi odasini herseyini temizledi sanki cocuk onun olck

ya bende saçmasapan ütüledim kırışık kaldı sonra kayınvalidem de benim üstüme tekrar ütüledi bnmde işime geldi ütüyü hiç sevmiyorum:)
İyiymiş valla benim kayıldem pek bişey yapmaz dozde geliyim falan derde sözde kalır Allahtan annem ve kardeşlerim varda her işime koşuyorlar..

Bende sizin gibiyim ikinci bebek diye galiba bişey yaptırmadım. Sadece ikisine de kapı süsü yaptım. Lohusa terligi ve tacı bir de. Doğum zamanında da hacı şeriften çikolata almayı planlıyorum..
İlkinde bi heves oluyoda ikinci olunca kalmıyo galiba ben belki bi taç alırım kendime ilkinde almamıştım onu..bide zaten zor geçiyo
baş ağrısı halsizlik falan ikinci kız bide erkek olsa mecbur mavişler almak gerekecekti kız olunca ona da pek gerek kalmadı...

merhaba, ümit hocadan memnun musunuz? ben de doktor arayışı içerisindeyim. ümit hoca için çok kalabalık oluyor dediler. doğru mu? siz sorun yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…