Ben kendim ayarladim canim.Istanbul Tahtakalrden ldim malzemeleri.hastaneye lavanta kesesi ve yuvarlak sekerler dagitacagim.Mevlut icinde cabta boyu yasin,tespih ve kesesini karton posede koyacagim etiket yaptiriyorum uzerine.kızlar bebeklere hediyelikler yaptırdınızmı önerebileceğiniz instagram hesabı fln varmı güvenemiyorum kimseye
Bebek usuyor diye katlanir kuvet icerisine sunger aldim suyla temas halinda yikayacagim en son basini sampuanlayip vucudu akitip yikamayo tamamlamayi dusunuyorum.Yapamaz isem ozaman alacagim file.Kizlar fileyi nasi aldiniz. Duz mu havlulu mu dolgulu olanlardanmi?
Yavas yavas yap ben de iki uc tane biseyini utuledim cok sklmistim allh kolylok versinBenim annem de yapar ama memlekete gitti bir haftaligina. Ben de yapacak zamani buldumerkegin aklina uyarsam olacagi budur. Bitmez bunlar üc güne
Oyy iştahını yerim ben onun teyzesi olsunlar inşallah :)kızlar böyle bebişler genelde iştahlı olurmuş
kendinizi hazırlayın o zaman :)
Bende artık doğsada vūcudum rahatlasa diyorum.zaten hamileliğin başindan beri helede yemeklerden sonra yirgunluk çökūyorr panik atakta yaşadim başlarda ve halaa zaman zaman yokluyor.allah izin verirse 7haftam kaldı bir an önce geçsee diyorumm.rabbim yardimcimiz olsun.benimde bir oğlum var bu ikinciAyy kizlar 2 gundur uzerimde oyle bi yorgunluk var ki sormayin . Bittik bi haldeyim. Yine surekli uyku uyumak istiyorum.sıkıldım artik vucudum tasimiyor agirligi hele ki piskolojim hic kaldirmiyor oglum deseniz hic durmuyor yoruldum hem piskolojikmen hemde vucut olarak
Orasi oyle canim . Ama hormonlar alt ust olmuşkızlar hemen kendinizi salmayın ya bebişler doğunca bugünleri özlicez gibi geliyor son haftalarımızın tadını çıkaralım bol bol karnımızı sevelim yani geri gelmeyecek hamişliğimiz:))) bu arada bende çok sırt ağırısı çekiyorum ama ne yapayım göbeğime bakıp unutuyorm
Aynı şekilde bende şimdilik sadece küvet içi sünger aldım. Daha kolay olur gibi geldi bana.Bebek usuyor diye katlanir kuvet icerisine sunger aldim suyla temas halinda yikayacagim en son basini sampuanlayip vucudu akitip yikamayo tamamlamayi dusunuyorum.Yapamaz isem ozaman alacagim file.
Insallah bnde kalin olani tercih ederim oburunde korkarim yatirmayaCAnim benim aldigim 25.90 olandan. Daha kalin yani. Benimkide babyjem ama kullanmadim henuz. Insallah memnun kalirim
Evet gordum canm. Mantikli ya bole olmali yada kalin olanlardan olmali obur duzler degisik geldi bana sanki yirtilck duscek gbi :)Ediz Enesin Annesi benim aldığımın fotoğrafı da bu canım, e Bebek'ten almıştım ben
Zaten saatlerce yikick degiliz 5 dkka anca ama ileriside var sonucta :)Bebek usuyor diye katlanir kuvet icerisine sunger aldim suyla temas halinda yikayacagim en son basini sampuanlayip vucudu akitip yikamayo tamamlamayi dusunuyorum.Yapamaz isem ozaman alacagim file.
Muhtemel dogum tarihlerimiz Arasinda 1 gun var canim. Normal dogum mu yapacaksin . Dedigin gibi vucudumuzun artik dinlenmeye ihtiyaci varBende artık doğsada vūcudum rahatlasa diyorum.zaten hamileliğin başindan beri helede yemeklerden sonra yirgunluk çökūyorr panik atakta yaşadim başlarda ve halaa zaman zaman yokluyor.allah izin verirse 7haftam kaldı bir an önce geçsee diyorumm.rabbim yardimcimiz olsun.benimde bir oğlum var bu ikinci
Bende artık doğsada vūcudum rahatlasa diyorum.zaten hamileliğin başindan beri helede yemeklerden sonra yirgunluk çökūyorr panik atakta yaşadim başlarda ve halaa zaman zaman yokluyor.allah izin verirse 7haftam kaldı bir an önce geçsee diyorumm.rabbim yardimcimiz olsun.benimde bir oğlum var bu ikinci[/QUOT
Ayni sekilde bende oleyim bi an once vakti gelse bitse diyorum. Bu son aylar cok zormus. Ilk zamanlar bulantidan 4.5 ay cektim hastanelerde surundum. Tam duzeldim iyi derken smdi gene donuyo kabus. Bebek dosum pozisyonu aldigi icin ayaklariyla hallediyo bu seferde. Aksam istahimda kacti ayrica
Ah sorma o ütü işi çok zor. Benim babam iki gündür neredeyse aralıksız ütü yapıyor sağolsun.Korktugum basima geldi. Renk vermelerinden korkuyodum. Bi battaniye renk vermis. Baby me nin leke cikaricisini döküp tekrar attim 15 dk lık programa çıkti allahtan. Ben de bu kadar esya oldugunu bilmiyodum iki makina yaparim dedom ama 4 makine cikti. Keske annemi bekleseydim kim ütüliycek bunları
A101 den kuvet alanlar ona file oluyo mu alanınız mı..
Buyuk derken aldigin file olmadimi cnmBen yatak gibi ici köpük dolu olandan aldim fileyi. A 101 deki küvet büyük geldi.
Buyuk derken aldigin file olmadimi cnm
Sağol cnm kotu olmuş ya keşke fileyi de ayrı satsalardıOlmadi malesef. Küvet büyük file kücük kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?