2016 Aralık Anneleri

kızlar bebeklere hediyelikler yaptırdınızmı önerebileceğiniz instagram hesabı fln varmı güvenemiyorum kimseye
Ben kendim ayarladim canim.Istanbul Tahtakalrden ldim malzemeleri.hastaneye lavanta kesesi ve yuvarlak sekerler dagitacagim.Mevlut icinde cabta boyu yasin,tespih ve kesesini karton posede koyacagim etiket yaptiriyorum uzerine.

Bende artık doğsada vūcudum rahatlasa diyorum.zaten hamileliğin başindan beri helede yemeklerden sonra yirgunluk çökūyorr panik atakta yaşadim başlarda ve halaa zaman zaman yokluyor.allah izin verirse 7haftam kaldı bir an önce geçsee diyorumm.rabbim yardimcimiz olsun.benimde bir oğlum var bu ikinci

Orasi oyle canim . Ama hormonlar alt ust olmuş ne yapalim zaman bir an once gecsin . Aslinda bu stress sıkınti bebegime olan hasretimden bir an once kucaklamak istiyorum cok ozledim sipayi

Bebek usuyor diye katlanir kuvet icerisine sunger aldim suyla temas halinda yikayacagim en son basini sampuanlayip vucudu akitip yikamayo tamamlamayi dusunuyorum.Yapamaz isem ozaman alacagim file.
Aynı şekilde bende şimdilik sadece küvet içi sünger aldım. Daha kolay olur gibi geldi bana.

Bebek usuyor diye katlanir kuvet icerisine sunger aldim suyla temas halinda yikayacagim en son basini sampuanlayip vucudu akitip yikamayo tamamlamayi dusunuyorum.Yapamaz isem ozaman alacagim file.
Zaten saatlerce yikick degiliz 5 dkka anca ama ileriside var sonucta :)

Muhtemel dogum tarihlerimiz Arasinda 1 gun var canim. Normal dogum mu yapacaksin . Dedigin gibi vucudumuzun artik dinlenmeye ihtiyaci var hayirlisiyla az kaldi Rabbim buyuktur bu gunleride aricaz ama olsun ne yapalum boylede olmuyor oylede katlanacaz artik meleklerimize deger

Ayni seki

Ah sorma o ütü işi çok zor. Benim babam iki gündür neredeyse aralıksız ütü yapıyor sağolsun.

E bebekte aksam 8 sabah 8 kampanyasinda sebamed ürünleri var bu gece. Eksikleri olanlarin bilgisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…