- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
ben e-bebekten aldım canım dolguluKizlar fileyi nasi aldiniz. Duz mu havlulu mu dolgulu olanlardanmi?
Ben düz ve havlulu aldım. Boncuklu daha rahat gibiydi ama eşim korkuttu bi kenarı açılır farkedilmez çocuğun boğazına kaçar diye.Kizlar fileyi nasi aldiniz. Duz mu havlulu mu dolgulu olanlardanmi?
kızlar bebeklere hediyelikler yaptırdınızmı önerebileceğiniz instagram hesabı fln varmı güvenemiyorum kimseye
Kizlar fileyi nasi aldiniz. Duz mu havlulu mu dolgulu olanlardanmi?
Kizlar bogazim cok agriyo. Nasil olduysa hasta olmusum. Ne yapsam iyi gelir. Ihlamur icmek iyi degil galiba.uff nerden cikti bu hastalık.
32.haftada aldığım raporda 5 hafta daha calisabilir yazıyordu. Ben de ilkokulda ingilizce öğretmeniyim ozellikle 2ler yoruyor. Benim de cogu zaman ayakta kalmam gerekiyor tek tek telafuzlariyla bile ugrasmak zorunda kaliyorum zaten bir sure nefes kontrolu yapmakla geçiyor.Bana çalışamaz raporu alman lazım dediler.Hatta 37.haftada bile almamız gerekiyormuş. Benim de 15 saat dersim var ama gerçekten zor oluyor.Matematik olduğu için genelde de ayakta oluyorum.
Aa şaşırdım bu bilgiye raporda 5 hafta daha yazdigi icin bir dilekçeyle hallederim diyordum. O zaman benim kesin 37ye girmeden rapor birakmam lazim. Calistigim yerde degil ailemin yaninda dogum yapicam. 37.hafta beni korkutuyor. Cati ağrılarım başladı 40i gorebilecegimi pek sanmiyorum.raporu bugün aldım ve bu deidğinizi sordum . ama hastaneden tekrar rapor almam gerekliymiş . yani sizinde çalışabilri raporunu bozmak istiyorsanız dr . nuzdan tekrar çalışmaaz raporu alarak onu işyerinize vermeniz gerekiyor.
şuan aldığımız 32 haftadaki çalışabilri raporu bile 37 de bitiyor ve bizim 37 de tekrar dr a gidip bir rapor daha almamız gerekiyormuş . bende bu rapor bitince direkt izne çıkabilyorum sanıyordm ama öyle değişlmiş 37 dede rapor alıp çalıştığım yere vermem gerekiyormuş .
bende yaptırdım ondan canım benim de çok zayıf olduğumu bebeğin bekleyemeyeceğini söyledi belki, önlem amaçlı. zararı olmamasına sevindimMinik Kızım aşağı yerleşimliydi şimdide kafayı aşağıya dayamış doktorum 32 olmuşuz artık çok sorun yaşamayız ama bu iğneyide olalım solunum probleminide aza indirelim garanti olsun olurda gelmeye kalkarsa dedi.zararı olmadığını söyledi bayada araştırdım bende 33 - 34 de doğup bu iğne sayesinde hiç küvözde kalmayan baya bebek var kortizon içerikli direk plesantadan bebeğe geçiyor tereddüt ettim başta ama araştırınca yaptırdım
canım ne yiyorsun kilo aldıracak? bende yemek istiyorum biraz bebeğim beslensinYok olurda gününde doğarlarsa bir etkisi olmucak yani öyle olur galiba 34-35 i göreyim diye dua ediyorum. Galiba 2 kiloyu geçip solunum sorunuda olmayan bebekleri hiç küvöze koymadan veriyolarmış abandım kilo aldıracak şeylere
reçete edilmiyor bu kozmetik krem zaten eczanelerde ebebekte fln çok pahalı nette çok ucuz bulunuyoKizlar bu lansinoh krem recete edilio mu yoksa recetesizmi. Bugun sordumda kucugu 20 buyugu 30 kusur liraymis. Kucucuk ucuna surulck zaten kucugunu alirim ama recete edilio muki?
benimkide yaa bişey yiyince ya hıçkırıyo ya tekmeliyo canım oğluşumay bu bebe ne çok hıçkırıyor böyle
hık hık hık :)
çok saçma geldi bana, bizde öyle değil mesela çalışabilir raporu aldıktan sonra kendini kötü hissedersen anında bırakabiliyosun tekrar rapor almaya gerek yokraporu bugün aldım ve bu deidğinizi sordum . ama hastaneden tekrar rapor almam gerekliymiş . yani sizinde çalışabilri raporunu bozmak istiyorsanız dr . nuzdan tekrar çalışmaaz raporu alarak onu işyerinize vermeniz gerekiyor.
şuan aldığımız 32 haftadaki çalışabilri raporu bile 37 de bitiyor ve bizim 37 de tekrar dr a gidip bir rapor daha almamız gerekiyormuş . bende bu rapor bitince direkt izne çıkabilyorum sanıyordm ama öyle değişlmiş 37 dede rapor alıp çalıştığım yere vermem gerekiyormuş .
Canım süt içiyorum, keçi boynuzu pekmezini tahinle karıştırıp canım tatlı çektikce yiyorum, hergün bir muz yemeye çalışıyorum kabızlık sorunu olmaması için muzla birlikte su içiyorum, ve ara öğünlerimde cevizi atlamamaya calışıyorum bunların kilo aldırdığını duymuştum bakalım etki edecek mi diğrr kontrole kadar 2-2bucuk kiloya getirsek yeter doğunca anne sütünden alırlar Allahın iziylebende yaptırdım ondan canım benim de çok zayıf olduğumu bebeğin bekleyemeyeceğini söyledi belki, önlem amaçlı. zararı olmamasına sevindim
canım ne yiyorsun kilo aldıracak? bende yemek istiyorum biraz bebeğim beslensin
reçete edilmiyor bu kozmetik krem zaten eczanelerde ebebekte fln çok pahalı nette çok ucuz bulunuyo
benimkide yaa bişey yiyince ya hıçkırıyo ya tekmeliyo canım oğluşum
çok saçma geldi bana, bizde öyle değil mesela çalışabilir raporu aldıktan sonra kendini kötü hissedersen anında bırakabiliyosun tekrar rapor almaya gerek yok
bende yaptırdım ondan canım benim de çok zayıf olduğumu bebeğin bekleyemeyeceğini söyledi belki, önlem amaçlı. zararı olmamasına sevindim
reçete edilmiyor bu kozmetik krem zaten eczanelerde ebebekte fln çok pahalı nette çok ucuz bulunuyo
çok saçma geldi bana, bizde öyle değil mesela çalışabilir raporu aldıktan sonra kendini kötü hissedersen anında bırakabiliyosun tekrar rapor almaya gerek yok
Geçmiş olsun, ıhlamur içilebiliyor abartmamak kaydıyla. Yasak olan adaçayı. Bol limonlu zencefilli ballı sıcak su, ıhlamur, mandalin, bol sıvı ve yatıp uyumadan geçmiyor maalesef. Bende 5-6 gün sürdü inşallah senin ki kısa sürer, eğer Ateşin olursa doktora gitmeni öneririm, o Zaman antibiyotik kullanmak gerekiyor. Ağrın sızın çok olursa parol de alabilirsin. Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar dilerim :)
gayet iyi cnm uyumlu gidiyor haftasiylaselam kızlar ben de bir aralık annesiyim inşallah :) geçen cumartesi gittim kontrole 30 haftalık ve 1500 gr acaba az mı bebişimin kilosu
Teşekkür ederim :) kilo alması için neler yapıyosunuz siz kızlar?gayet iyi cnm uyumlu gidiyor haftasiyla
Netten alcamda boncuklu boncuksuz nasi ayirt edioruzselam cnm ikisinide kullananlardan boncuklu olanını tavsiye ettiler bende boncuklu olandan aldım .
Ha marka solemen iyi olmus sevi sevi goruyorum nettede guvenemedim.Ben kendim elde keçeden bir şeyler yapmaya çalışıyorum, fiyatlar çok yüksek geldi bana, hem de el emeğim olsun istedim. İnstagramdan Bebek hediyesi diye aratıp çıkan örneklerden fikir edinebilirsin canım kendin yapmak istersen. Hem insan oyalanmış oluyor.
Ben içi boncuklu dolgu olanlardan aldım canım, markası sevi bebe.
Geçmiş olsun, ıhlamur içilebiliyor abartmamak kaydıyla. Yasak olan adaçayı. Bol limonlu zencefilli ballı sıcak su, ıhlamur, mandalin, bol sıvı ve yatıp uyumadan geçmiyor maalesef. Bende 5-6 gün sürdü inşallah senin ki kısa sürer, eğer Ateşin olursa doktora gitmeni öneririm, o Zaman antibiyotik kullanmak gerekiyor. Ağrın sızın çok olursa parol de alabilirsin. Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar dilerim :)
Canm ben instagramdan bi bayana emzik kokulu tas yaptirdim. Normal bu tuylu falan olan bebek sekerleri var ya 50 taneydi bi kutuda zaten hazir eminonunden ondan aldim. 30 tane emzik kokulu tas yaptirdim.evdede kendim seker hamurlu kurabiye yaptim. Bunlari dagitcam. Bide lokumumuzla serbetimiz olck yeterli.kızlar bebeklere hediyelikler yaptırdınızmı önerebileceğiniz instagram hesabı fln varmı güvenemiyorum kimseye
Gcms olsn cnm bnde yakalanmistim ihlamura devam et. Ilac vermiolar zatenKizlar bogazim cok agriyo. Nasil olduysa hasta olmusum. Ne yapsam iyi gelir. Ihlamur icmek iyi degil galiba.uff nerden cikti bu hastalık.
bende yaptırdım ondan canım benim de çok zayıf olduğumu bebeğin bekleyemeyeceğini söyledi belki, önlem amaçlı. zararı olmamasına sevindim
Valla bende bu erken dogum korkusuna pekmeze baslicm. Her gun sut ve muz devam ediyorum ceviz ve pekmezide duzene koymak lazim zaten bugun 33 e girdik 2.100 dedi dun. 2.500 u bulsunda gerisi tamam :)
Tm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?