2016 Aralık Anneleri

kızlar bebeklere hediyelikler yaptırdınızmı önerebileceğiniz instagram hesabı fln varmı güvenemiyorum kimseye

Ben kendim elde keçeden bir şeyler yapmaya çalışıyorum, fiyatlar çok yüksek geldi bana, hem de el emeğim olsun istedim. İnstagramdan Bebek hediyesi diye aratıp çıkan örneklerden fikir edinebilirsin canım kendin yapmak istersen. Hem insan oyalanmış oluyor.

Kizlar fileyi nasi aldiniz. Duz mu havlulu mu dolgulu olanlardanmi?

Ben içi boncuklu dolgu olanlardan aldım canım, markası sevi bebe.

Kizlar bogazim cok agriyo. Nasil olduysa hasta olmusum. Ne yapsam iyi gelir. Ihlamur icmek iyi degil galiba.uff nerden cikti bu hastalık.

Geçmiş olsun, ıhlamur içilebiliyor abartmamak kaydıyla. Yasak olan adaçayı. Bol limonlu zencefilli ballı sıcak su, ıhlamur, mandalin, bol sıvı ve yatıp uyumadan geçmiyor maalesef. Bende 5-6 gün sürdü inşallah senin ki kısa sürer, eğer Ateşin olursa doktora gitmeni öneririm, o Zaman antibiyotik kullanmak gerekiyor. Ağrın sızın çok olursa parol de alabilirsin. Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar dilerim :)

Bana çalışamaz raporu alman lazım dediler.Hatta 37.haftada bile almamız gerekiyormuş. Benim de 15 saat dersim var ama gerçekten zor oluyor.Matematik olduğu için genelde de ayakta oluyorum.
32.haftada aldığım raporda 5 hafta daha calisabilir yazıyordu. Ben de ilkokulda ingilizce öğretmeniyim ozellikle 2ler yoruyor. Benim de cogu zaman ayakta kalmam gerekiyor tek tek telafuzlariyla bile ugrasmak zorunda kaliyorum zaten bir sure nefes kontrolu yapmakla geçiyor.
Cok birakma taraftari degilim aslında ama sartlar zorlamaya başladı. Birkac gun daha idare etmek istiyorum. Yarin doktorumla bir konusayim en iyi o yönlendirir herhalde olmazsa raporumu da alirim.

Aa şaşırdım bu bilgiye raporda 5 hafta daha yazdigi icin bir dilekçeyle hallederim diyordum. O zaman benim kesin 37ye girmeden rapor birakmam lazim. Calistigim yerde degil ailemin yaninda dogum yapicam. 37.hafta beni korkutuyor. Cati ağrılarım başladı 40i gorebilecegimi pek sanmiyorum.

bende yaptırdım ondan canım benim de çok zayıf olduğumu bebeğin bekleyemeyeceğini söyledi belki, önlem amaçlı. zararı olmamasına sevindim

canım ne yiyorsun kilo aldıracak? bende yemek istiyorum biraz bebeğim beslensin

Kizlar bu lansinoh krem recete edilio mu yoksa recetesizmi. Bugun sordumda kucugu 20 buyugu 30 kusur liraymis. Kucucuk ucuna surulck zaten kucugunu alirim ama recete edilio muki?
reçete edilmiyor bu kozmetik krem zaten eczanelerde ebebekte fln çok pahalı nette çok ucuz bulunuyo

ay bu bebe ne çok hıçkırıyor böyle
hık hık hık :)
benimkide yaa bişey yiyince ya hıçkırıyo ya tekmeliyo canım oğluşum

çok saçma geldi bana, bizde öyle değil mesela çalışabilir raporu aldıktan sonra kendini kötü hissedersen anında bırakabiliyosun tekrar rapor almaya gerek yok

Canım süt içiyorum, keçi boynuzu pekmezini tahinle karıştırıp canım tatlı çektikce yiyorum, hergün bir muz yemeye çalışıyorum kabızlık sorunu olmaması için muzla birlikte su içiyorum, ve ara öğünlerimde cevizi atlamamaya calışıyorum bunların kilo aldırdığını duymuştum bakalım etki edecek mi diğrr kontrole kadar 2-2bucuk kiloya getirsek yeter doğunca anne sütünden alırlar Allahın iziyle

türkiyedemisiniz bimliyorum ama bu uygulama firmaya veya size bize göre değişmiyor sgk kuralı bu . eğer türkiyedeyseniz bırakmak istediğiniz zaman tabiki bırakabiliyorsunuz ama kafana göre ben brıaktım diyemiryorsun eğer 32 de çalışır raporu alıp 34 te bırakmak istiyorsan bunun için yine dr a gidip iş görmezlik raporu alman gerekiyor ve iş verenn bunu sgk ya bildirmesi gerekiyor.

Sagol canim. Insallah kisa sürer. Parol ictim mandalina yedim. Ihlamur da iceyim bare.

Kızlar bugün bim'in uyku tulumunu alan var mi.ben aldım ama şimdi bakınca kararsız kaldım götürüp iade mi etsem.

Merhaba guzel anneler.
Umarim herkes iyidir calisan annelere Rabbim yardim etsin cunku ben evin isini yapinca bile ne gucum kaliyor nede dermanim.
Dun kontrolumuz vardi bebis 1790 gr olmus 32+2'de. Boyunu sormayi unuttum ama saglik durumu iyi cok sukur
Bana gore kilodu gayet iyi cunku ilk oglumda aynen boyledi 3 kilo dogdu buda abisi gibi dogarsa tamamdir bana gelecek olursak hamileligin basindan berli 7 kilo verdim ve simdi o kilodan sadece 1 kilo fazla var yani suan 79 kiloyum. Bide kan degerlerim cok dusuk cikti her sabah bir bardak portakal suyu sıkıp onunla beraber iciyorum ki ilacin emilimi daha kolay ve cabuk olsun diye . Bizden bu kadar insallah saglikla aliriz meleklerimizi kucagimiza.

Ha marka solemen iyi olmus sevi sevi goruyorum nettede guvenemedim.

kızlar bebeklere hediyelikler yaptırdınızmı önerebileceğiniz instagram hesabı fln varmı güvenemiyorum kimseye
Canm ben instagramdan bi bayana emzik kokulu tas yaptirdim. Normal bu tuylu falan olan bebek sekerleri var ya 50 taneydi bi kutuda zaten hazir eminonunden ondan aldim. 30 tane emzik kokulu tas yaptirdim.evdede kendim seker hamurlu kurabiye yaptim. Bunlari dagitcam. Bide lokumumuzla serbetimiz olck yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…