2016 Aralık Anneleri

Bu haftalarda su gibi akıntı normal diye biliyorum bende yaşıyorum özelliklede bebek hareket ettikçe akıyo gibi su olsa kıvamsız olur galiba hafif kıvamlı gibi. Allah korusun aman

Kizlar bu lansinoh krem recete edilio mu yoksa recetesizmi. Bugun sordumda kucugu 20 buyugu 30 kusur liraymis. Kucucuk ucuna surulck zaten kucugunu alirim ama recete edilio muki?
yok canım reçeteye gerek yok ben n11.com dan aldım baya araştırdım en uygunu orda büyügü25tl ye aldım ertesi gün de elime ulaştı hemen

Gunaydin guzel anneler ve hayirli cumalar. Bizde dun gece 1e kadar uyuyamayanlardaniz, sagima yatinca tekme atiyorbebegim, sarsiliyor kasiklarim o arada. Dun gece birde bunlarin uzerine kasiklarima hafif agri girdi. Sonra zorda olsa uyuyakalmisim, rabbim sagsalim vakti zamani gelince kavusmayi nasio etsin insallah hepimize :)

Günaydın güzel anneler.Bizim de bugün kontrolümüz var.Çalışabilir raporu alacağım inşallah. Benim de uzun süre oturup yatinca sağ kasigimda felaket bi ağrı oluyo kalkamiyorum kalkinca bi süre topalliyorum.

Doktorumun da bugün ameliyatları çıkmış iki kere randevu saatim değişti şimdi de randevu boşluğu yok gelirseniz bekleyip arada muayene olabilirsiniz dediler sinir oldum olmasına da bi yandan da o acil ameliyatlik olan anneyi düşünüyorum o ben de olabilirdim diye.Allah herkese kolaylık versin.
Akıntı dışı islaklik bende de oluyor korkmuyor değilim bugün soracağım inşallah.

Bu haftalarda su gibi akıntı normal diye biliyorum bende yaşıyorum özelliklede bebek hareket ettikçe akıyo gibi su olsa kıvamsız olur galiba hafif kıvamlı gibi. Allah korusun aman

Âmin canım inşallah bebeğimin suyu değildir, insan tedirgin oluyor her ufak şeyden ya

Doktorunun cevabını buraya da yazabilir misin sana zahmet? Ben daha üç gün önce doktordaydım şimdi tekrar gitmek istemiyorum. Aslında whatsapp tan da sorabilirim ama çok pimpirikli gibi görünmek istemiyorum

Kizlar ben çalışabilir raporu aldim 32.haftamda suan 34+6dayım. 2 haftam kaldi 37ye ama ders sayim az olmasina ragmen bazen dayanamayacagim gibi geliyor. Izne ayrilmak istesem yine doktordan calisamaz raporu mu almam lazim yoksa idareye bir dilekce versem yeterli olur mu? Bir bilginiz var mi acaba bu konuda?

Bana çalışamaz raporu alman lazım dediler.Hatta 37.haftada bile almamız gerekiyormuş. Benim de 15 saat dersim var ama gerçekten zor oluyor.Matematik olduğu için genelde de ayakta oluyorum.

Ben de matematikciym. 29 saat dersim vardı tabi ki çalışamaz raporu aldım bugün. Bebeğim 32 haftalık ama 31 gözüküyor dedi 1700 gram 42 cm miş meleğim. İri bir bebek değil dedi.
İş görmeyelik belgesini birazdan okula götürcem. Bugünden itibaren başlamış oluyor doğum iznim.18/12/2016 tarihinde çalışır gözüküyor. Sorduk bizde niye böyle diye. O zaman bir rapor daha yazılacak dediler

Allah kolaylık versin canım 29 saat olsa ben de hiç düşünmez izne ayrilirdim.Eşim şimdi ayrıl diyor ama ikinci dönem kalan zamanı ücretsiz izinle kapatacağım için mümkün olduğu kadar çalışmak istiyorum.Bakalım durum ne kadar elverir.

raporu bugün aldım ve bu deidğinizi sordum . ama hastaneden tekrar rapor almam gerekliymiş . yani sizinde çalışabilri raporunu bozmak istiyorsanız dr . nuzdan tekrar çalışmaaz raporu alarak onu işyerinize vermeniz gerekiyor.
şuan aldığımız 32 haftadaki çalışabilri raporu bile 37 de bitiyor ve bizim 37 de tekrar dr a gidip bir rapor daha almamız gerekiyormuş . bende bu rapor bitince direkt izne çıkabilyorum sanıyordm ama öyle değişlmiş 37 dede rapor alıp çalıştığım yere vermem gerekiyormuş .

Şimdi değişik ruh hali sardı beni. Diğer eylüle kadar okul yok. Hayatımıza yeni biri giriyor.canım meleğimle inşallah çok güzel günlerimz olur. Hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…