- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Bu haftalarda su gibi akıntı normal diye biliyorum bende yaşıyorum özelliklede bebek hareket ettikçe akıyo gibi su olsa kıvamsız olur galiba hafif kıvamlı gibi. Allah korusun amanGünaydın ve hayırlı cumalar tüm güzel anne adaylarına...
Gece uyudum uyandım, sırt Ağrısı yaşıyorum iki üç gündür. Hiç tadım yok.
Sabahtan beri biraz akıntım var, su gibi. Acaba suyum geliyor olabilir mi diye endişe ettiminşallah öyle bir şey yoktur ya, bebeğim daha çok küçük
yok canım reçeteye gerek yok ben n11.com dan aldım baya araştırdım en uygunu orda büyügü25tl ye aldım ertesi gün de elime ulaştı hemenKizlar bu lansinoh krem recete edilio mu yoksa recetesizmi. Bugun sordumda kucugu 20 buyugu 30 kusur liraymis. Kucucuk ucuna surulck zaten kucugunu alirim ama recete edilio muki?
ben aldım canım filesiz olmazKızlar a101 de ki kuvete file aldınız mı
filede çok üşüyorlar ama ben file almayı düşünmüyorumben aldım canım filesiz olmaz
walla benim tecrübem yok canım ilk bebeğim yıkaması kolay duruyor ondan dedim peki filesiz nasıl yıkamayı düşünüyorsunfilede çok üşüyorlar ama ben file almayı düşünmüyorum
nasıl üşüyorlarfilede çok üşüyorlar ama ben file almayı düşünmüyorum
Bu haftalarda su gibi akıntı normal diye biliyorum bende yaşıyorum özelliklede bebek hareket ettikçe akıyo gibi su olsa kıvamsız olur galiba hafif kıvamlı gibi. Allah korusun aman
Günaydın güzel anneler.Bizim de bugün kontrolümüz var.Çalışabilir raporu alacağım inşallah. Benim de uzun süre oturup yatinca sağ kasigimda felaket bi ağrı oluyo kalkamiyorum kalkinca bi süre topalliyorum.
Doktorumun da bugün ameliyatları çıkmış iki kere randevu saatim değişti şimdi de randevu boşluğu yok gelirseniz bekleyip arada muayene olabilirsiniz dediler sinir oldum olmasına da bi yandan da o acil ameliyatlik olan anneyi düşünüyorum o ben de olabilirdim diye.Allah herkese kolaylık versin.
Akıntı dışı islaklik bende de oluyor korkmuyor değilim bugün soracağım inşallah.
Bana çalışamaz raporu alman lazım dediler.Hatta 37.haftada bile almamız gerekiyormuş. Benim de 15 saat dersim var ama gerçekten zor oluyor.Matematik olduğu için genelde de ayakta oluyorum.Kizlar ben çalışabilir raporu aldim 32.haftamda suan 34+6dayım. 2 haftam kaldi 37ye ama ders sayim az olmasina ragmen bazen dayanamayacagim gibi geliyor. Izne ayrilmak istesem yine doktordan calisamaz raporu mu almam lazim yoksa idareye bir dilekce versem yeterli olur mu? Bir bilginiz var mi acaba bu konuda?
Iyimis cnm ordan aliyim o zaman zaten 30 tl de indirim hakkim var obur ay kullancm kremide alirimyok canım reçeteye gerek yok ben n11.com dan aldım baya araştırdım en uygunu orda büyügü25tl ye aldım ertesi gün de elime ulaştı hemen
Allah kolaylık versin canım 29 saat olsa ben de hiç düşünmez izne ayrilirdim.Eşim şimdi ayrıl diyor ama ikinci dönem kalan zamanı ücretsiz izinle kapatacağım için mümkün olduğu kadar çalışmak istiyorum.Bakalım durum ne kadar elverir.Ben de matematikciym. 29 saat dersim vardı tabi ki çalışamaz raporu aldım bugün. Bebeğim 32 haftalık ama 31 gözüküyor dedi 1700 gram 42 cm miş meleğim. İri bir bebek değil dedi.
İş görmeyelik belgesini birazdan okula götürcem. Bugünden itibaren başlamış oluyor doğum iznim.18/12/2016 tarihinde çalışır gözüküyor. Sorduk bizde niye böyle diye. O zaman bir rapor daha yazılacak dediler
Kizlar ben çalışabilir raporu aldim 32.haftamda suan 34+6dayım. 2 haftam kaldi 37ye ama ders sayim az olmasina ragmen bazen dayanamayacagim gibi geliyor. Izne ayrilmak istesem yine doktordan calisamaz raporu mu almam lazim yoksa idareye bir dilekce versem yeterli olur mu? Bir bilginiz var mi acaba bu konuda?
Şimdi değişik ruh hali sardı beni. Diğer eylüle kadar okul yok. Hayatımıza yeni biri giriyor.canım meleğimle inşallah çok güzel günlerimz olur. Hepimizin inşallahAllah kolaylık versin canım 29 saat olsa ben de hiç düşünmez izne ayrilirdim.Eşim şimdi ayrıl diyor ama ikinci dönem kalan zamanı ücretsiz izinle kapatacağım için mümkün olduğu kadar çalışmak istiyorum.Bakalım durum ne kadar elverir.
Kizlar fileyi nasi aldiniz. Duz mu havlulu mu dolgulu olanlardanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?