Kizlar simdi dugunden geldik. Valla sadece oturdum ama o kadar yorulmusumki resmen kasıklarım sancı yapiyor. Artik iyicr dinlenme moduna gecmek lazim.sanirim
Cnm e bebekte xl boyutları var filelerin onlar oluyor. A101 dekine denemedim ama e bebekten babyjem küvet almıştım bitane file denedim küçük oldu standart sandım baktım xl var o oldu değişim yaparlar sanırım
Cnm e bebekte xl boyutları var filelerin onlar oluyor. A101 dekine denemedim ama e bebekten babyjem küvet almıştım bitane file denedim küçük oldu standart sandım baktım xl var o oldu değişim yaparlar sanırım
Benimki de babyjem ama üzerine baktim hicbisey yazmiyo bedenle ilgili. Sadece xl olanlarda mi yaziyo acaba? Bi de faturasini atmistim degisim yapar mi acaba e bebek.
Benimki de babyjem ama üzerine baktim hicbisey yazmiyo bedenle ilgili. Sadece xl olanlarda mi yaziyo acaba? Bi de faturasini atmistim degisim yapar mi acaba e bebek.
Günaydın arkadaşlar. Bugün çalışır raporu alacağım. aslında hiç çalışacak durumda değilim ama doğum sonrası daha çok ihtiyacım olur diye dişimi sıkacağım.
Yapar sağolsun valla, kendi gördü utusuz hallerini begenmedi yapti. tabi her şeye de karışır ama dengeyi bulmaya çalışıyorum :) bence hiçbi ise karışmayip is de yapmaması daha iyi boşver ama ben de iyi yönlerini değerlendiriyorum
Gunaydin kizlar bir soru sorcam benim doktor hic rahim agzi hakkinda bilgi vermedi bana. Alttan muayene ile mi olculuyor nasil oluyor? 31 ekimde randevum var gidince bi sorayim bakayim