2016 Aralık Anneleri

Slm kızlar, hediye verilecek değişik bebek şekeri fikri olan yok mu? Internetten beğenemedimm

Ben yatak gibi ici köpük dolu olandan aldim fileyi. A 101 deki küvet büyük geldi.
Cnm e bebekte xl boyutları var filelerin onlar oluyor. A101 dekine denemedim ama e bebekten babyjem küvet almıştım bitane file denedim küçük oldu standart sandım baktım xl var o oldu değişim yaparlar sanırım

Cnm e bebekte xl boyutları var filelerin onlar oluyor. A101 dekine denemedim ama e bebekten babyjem küvet almıştım bitane file denedim küçük oldu standart sandım baktım xl var o oldu değişim yaparlar sanırım

Benimki de babyjem ama üzerine baktim hicbisey yazmiyo bedenle ilgili. Sadece xl olanlarda mi yaziyo acaba? Bi de faturasini atmistim degisim yapar mi acaba e bebek.

Benimki de babyjem ama üzerine baktim hicbisey yazmiyo bedenle ilgili. Sadece xl olanlarda mi yaziyo acaba? Bi de faturasini atmistim degisim yapar mi acaba e bebek.
Evet xl olanda xl yazıyo diğerleri küçük standart. Bi sor eğer uzak değilse belki yardımcı olurlar

Günaydın arkadaşlar. Bugün çalışır raporu alacağım. aslında hiç çalışacak durumda değilim ama doğum sonrası daha çok ihtiyacım olur diye dişimi sıkacağım.

Cnm muzu gunluk 1 tanemo tuketiyosun
Evet her gün 1 tane ayrıca 2 bardak da süt. Dr um günde yarım litre süt iç demişti

İyiymiş valla benim kayıldem pek bişey yapmaz dozde geliyim falan derde sözde kalır Allahtan annem ve kardeşlerim varda her işime koşuyorlar..
Yapar sağolsun valla, kendi gördü utusuz hallerini begenmedi yapti. tabi her şeye de karışır ama dengeyi bulmaya çalışıyorum :) bence hiçbi ise karışmayip is de yapmaması daha iyi boşver ama ben de iyi yönlerini değerlendiriyorum

Gunaydin kizlar bir soru sorcam benim doktor hic rahim agzi hakkinda bilgi vermedi bana. Alttan muayene ile mi olculuyor nasil oluyor? 31 ekimde randevum var gidince bi sorayim bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…