- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Evet cnm vajinal ultrasonla ölçülüyor. Aslında 28 haftadan sonra her randevuda ölçülmesi gerekiyormuş ama malesef bizim doktorlarımız neyi bekliyorsaGunaydin kizlar bir soru sorcam benim doktor hic rahim agzi hakkinda bilgi vermedi bana. Alttan muayene ile mi olculuyor nasil oluyor? 31 ekimde randevum var gidince bi sorayim bakayim
Ultrasonda rutin muayenede bakıyorlar canım. Biraz idrara sıkışık olunca daha rahat gözleniyor. Doktorun muhtemelen kontrol ediyordur her muayenede merak etme.Gunaydin kizlar bir soru sorcam benim doktor hic rahim agzi hakkinda bilgi vermedi bana. Alttan muayene ile mi olculuyor nasil oluyor? 31 ekimde randevum var gidince bi sorayim bakayim
33 cikti benimde ya. Erken dogumu tetikliyo mu acaba3 cmdi cnm 4 le başlamıştık ine ine 3 e indir 34 den sonra ciddi oranda kısalacaklarmış
2,5 dan sonrası tehlikeli demişti doktorum 3 çıkınca açıklık varmı diye bakmaya gerek yok boyu iyi uzun demişti33 cikti benimde ya. Erken dogumu tetikliyo mu acaba
Napcz smdi peki nerden blczBen yatak gibi ici köpük dolu olandan aldim fileyi. A 101 deki küvet büyük geldi.
Ewt 2.5 dan snrada rahim agzina skistirmis kendini oraya dayanmis demisti oda etkilermi kisalmayo2,5 dan sonrası tehlikeli demişti doktorum 3 çıkınca açıklık varmı diye bakmaya gerek yok boyu iyi uzun demişti
yok ultrasondan bakıp ölçüyolar canım benimki her seferinde önce ona bakıp normal diyo santim falan vermedenGunaydin kizlar bir soru sorcam benim doktor hic rahim agzi hakkinda bilgi vermedi bana. Alttan muayene ile mi olculuyor nasil oluyor? 31 ekimde randevum var gidince bi sorayim bakayim
yok ultrasondan bakıp ölçüyolar canım benimki her seferinde önce ona bakıp normal diyo santim falan vermeden
bana 20 kasımda yapalım dedi canım 37 + 3 olucam o zamanBelki benimkide bakiyordur bilemedim gidince sorayim. Birde kizlar cati muayenesini kacinci haftada yapiyorlar? Daha once yaptiran anneler cok zormu acaba?
Bende normalde calisamaz raporu alcaktim annem var cok yakiniz diye o bakcak ama bugun utibariyle dusunmeye basladimda iki aylik cocugu nasil birakip gitcem ise ne kadar yarim gun calissakda disimizi sikcaz sanirimGünaydın arkadaşlar. Bugün çalışır raporu alacağım. aslında hiç çalışacak durumda değilim ama doğum sonrası daha çok ihtiyacım olur diye dişimi sıkacağım.
Napcz smdi peki nerden blcz
Bence etkiler çünkü ağırlar artık baskı yaptıkça kısalırEwt 2.5 dan snrada rahim agzina skistirmis kendini oraya dayanmis demisti oda etkilermi kisalmayo
Tamam canm iyi oldu valla dedigin bnde alcktim banada olmickti bos yere bu a101 de fazla buyuk yapmis yahu:)E bebekte xl olanlari varmis. Bugün bakabilirsem yazarim cnm
Bana 2 hafta dogumun yok dedi. Bi dahaki kontrolde gene bakar . Soyle bisey varmis kisalmaya basladiginda artik en fazla 2 hafta duruyomus bebek dogum oluyomus. O yuzden 2 hafta dogum yok demis yani dr.Bence etkiler çünkü ağırlar artık baskı yaptıkça kısalır
Hıhı evet çünkü tamamen kısalıp hatta 2 , 3 cm açıklıkla 2 hafta bekleyenler var hayırlısı artık yaBana 2 hafta dogumun yok dedi. Bi dahaki kontrolde gene bakar . Soyle bisey varmis kisalmaya basladiginda artik en fazla 2 hafta duruyomus bebek dogum oluyomus. O yuzden 2 hafta dogum yok demis yani dr.
Aynen canim. Ins gunlerinde gelsinler ben en azinda 38 olsun isterim.Hıhı evet çünkü tamamen kısalıp hatta 2 , 3 cm açıklıkla 2 hafta bekleyenler var hayırlısı artık ya
Büyük olması da iyi annesi biz dun tum gun onunla oynadık bide içinde öğle uykusuna yattık çıkaramadım içindenTamam canm iyi oldu valla dedigin bnde alcktim banada olmickti bos yere bu a101 de fazla buyuk yapmis yahu:)
Evet sen diyince fark ettim bir gūn varmiş.normal doğum dedi doktorum yanliz ben pıhtılaşmaya karşı kan sulandirici iğne kullaniyorum öyle oluncada kimi dokyor sezeryan diye şart koşuyor ama benim doktorum mecbur diil dedi.rabim bilir artik nezaman nasil nasip olacağini.hayirlisi olsun.biraz ūşūtsem sinūzite çeviriyor buara yine hastayim bide öyle halsizlik var .dediğin gibi belki hamileliğimizi özlūycez ama ben artık getcekten rahatlamak istiyorum vūcut olarak.oğlun kac yadinda?Muhtemel dogum tarihlerimiz Arasinda 1 gun var canim. Normal dogum mu yapacaksin . Dedigin gibi vucudumuzun artik dinlenmeye ihtiyaci varhayirlisiyla az kaldi Rabbim buyuktur bu gunleride aricaz ama olsun ne yapalum boylede olmuyor oylede katlanacaz artik meleklerimize deger
Kizlar benimde rahim agzi uzunlugu 39.6 yaziyor .2,5 dan sonrası tehlikeli demişti doktorum 3 çıkınca açıklık varmı diye bakmaya gerek yok boyu iyi uzun demişti
Dogru canim haklisin gecmis olsun insallah vabuk atlatirsin ve insallah Rabbim normal dogumu nasip eder benimde kan degerlerim dusuk ve demir eksikligim var o yuzden ilac kullaniyorum. Rabbim kolay kurtarsin hepimizi insallah oglum 19 aylik. Senin oglun kac yasinda.Evet sen diyince fark ettim bir gūn varmiş.normal doğum dedi doktorum yanliz ben pıhtılaşmaya karşı kan sulandirici iğne kullaniyorum öyle oluncada kimi dokyor sezeryan diye şart koşuyor ama benim doktorum mecbur diil dedi.rabim bilir artik nezaman nasil nasip olacağini.hayirlisi olsun.biraz ūşūtsem sinūzite çeviriyor buara yine hastayim bide öyle halsizlik var .dediğin gibi belki hamileliğimizi özlūycez ama ben artık getcekten rahatlamak istiyorum vūcut olarak.oğlun kac yadinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?