2016 Aralık Anneleri

Gunaydin kizlar bir soru sorcam benim doktor hic rahim agzi hakkinda bilgi vermedi bana. Alttan muayene ile mi olculuyor nasil oluyor? 31 ekimde randevum var gidince bi sorayim bakayim
Evet cnm vajinal ultrasonla ölçülüyor. Aslında 28 haftadan sonra her randevuda ölçülmesi gerekiyormuş ama malesef bizim doktorlarımız neyi bekliyorsa

İ
Gunaydin kizlar bir soru sorcam benim doktor hic rahim agzi hakkinda bilgi vermedi bana. Alttan muayene ile mi olculuyor nasil oluyor? 31 ekimde randevum var gidince bi sorayim bakayim
Ultrasonda rutin muayenede bakıyorlar canım. Biraz idrara sıkışık olunca daha rahat gözleniyor. Doktorun muhtemelen kontrol ediyordur her muayenede merak etme.

yok ultrasondan bakıp ölçüyolar canım benimki her seferinde önce ona bakıp normal diyo santim falan vermeden

Günaydın arkadaşlar. Bugün çalışır raporu alacağım. aslında hiç çalışacak durumda değilim ama doğum sonrası daha çok ihtiyacım olur diye dişimi sıkacağım.
Bende normalde calisamaz raporu alcaktim annem var cok yakiniz diye o bakcak ama bugun utibariyle dusunmeye basladimda iki aylik cocugu nasil birakip gitcem ise ne kadar yarim gun calissakda disimizi sikcaz sanirim

Bence etkiler çünkü ağırlar artık baskı yaptıkça kısalır
Bana 2 hafta dogumun yok dedi. Bi dahaki kontrolde gene bakar . Soyle bisey varmis kisalmaya basladiginda artik en fazla 2 hafta duruyomus bebek dogum oluyomus. O yuzden 2 hafta dogum yok demis yani dr.

Bana 2 hafta dogumun yok dedi. Bi dahaki kontrolde gene bakar . Soyle bisey varmis kisalmaya basladiginda artik en fazla 2 hafta duruyomus bebek dogum oluyomus. O yuzden 2 hafta dogum yok demis yani dr.
Hıhı evet çünkü tamamen kısalıp hatta 2 , 3 cm açıklıkla 2 hafta bekleyenler var hayırlısı artık ya

Evet sen diyince fark ettim bir gūn varmiş.normal doğum dedi doktorum yanliz ben pıhtılaşmaya karşı kan sulandirici iğne kullaniyorum öyle oluncada kimi dokyor sezeryan diye şart koşuyor ama benim doktorum mecbur diil dedi.rabim bilir artik nezaman nasil nasip olacağini.hayirlisi olsun.biraz ūşūtsem sinūzite çeviriyor buara yine hastayim bide öyle halsizlik var .dediğin gibi belki hamileliğimizi özlūycez ama ben artık getcekten rahatlamak istiyorum vūcut olarak.oğlun kac yadinda?

Dogru canim haklisin gecmis olsun insallah vabuk atlatirsin ve insallah Rabbim normal dogumu nasip eder benimde kan degerlerim dusuk ve demir eksikligim var o yuzden ilac kullaniyorum. Rabbim kolay kurtarsin hepimizi insallah oglum 19 aylik. Senin oglun kac yasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…