Aminn canimm sağolasin.Dogru canim haklisin gecmis olsun insallah vabuk atlatirsin ve insallah Rabbim normal dogumu nasip eder benimde kan degerlerim dusuk ve demir eksikligim var o yuzden ilac kullaniyorum. Rabbim kolay kurtarsin hepimizi insallah oglum 19 aylik. Senin oglun kac yasinda.
Haha :) oda iyimisBüyük olması da iyi annesi biz dun tum gun onunla oynadık bide içinde öğle uykusuna yattık çıkaramadım içinden
Baya iyi cnmKizlar benimde rahim agzi uzunlugu 39.6 yaziyor .
Cnm kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsun düşüğün var mı önceden. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ve doktorum sezaryen Dedi. Normal istersen 37. Haftada iğneleri kesmemiz lazım o da risk DediEvet sen diyince fark ettim bir gūn varmiş.normal doğum dedi doktorum yanliz ben pıhtılaşmaya karşı kan sulandirici iğne kullaniyorum öyle oluncada kimi dokyor sezeryan diye şart koşuyor ama benim doktorum mecbur diil dedi.rabim bilir artik nezaman nasil nasip olacağini.hayirlisi olsun.biraz ūşūtsem sinūzite çeviriyor buara yine hastayim bide öyle halsizlik var .dediğin gibi belki hamileliğimizi özlūycez ama ben artık getcekten rahatlamak istiyorum vūcut olarak.oğlun kac yadinda?
Evet canim ben istedim hemen 2.ciyi beraber buyusunler diye . Abi kardes arkadss gibi olurlar. 3.cuyu 3 4 yil dusunmuyorum. Rabbim bunlari buyutmeyi nasip etsin acilarini gostermesin oyle bi dunyada yasiyoruz ki artik bebeklerimiz bile elden gidiyor igreniyorum su dunyadanAminn canimm sağolasin.
Benimki 3buçuk yaşında ve inşallah kardeşi doğduktan 1ay sonra 4e girecek inşallah.isteyerekmi yaş araliğini az biraktiniz
Daha doguma cok varBaya iyi cnm
:)) ben 3.3Daha doguma cok var
Seninkide iyi canim burda okudaklarima gore yani benimki 3.9 oluyor .:)) ben 3.3
benimde azaldi cok sukur cnm esime masaj yaptirdim bir kac kere ..Kizlar selam, nasilsiniz?
Ben her gün bakamiyorum sayfalar da cok hizli ilerliyor. Insallah herkes iyidir. Bu aralar gerci herkeste bir sikinti var, ama gececek insallah az kaldi :)
Benim bel agrim hic ummadigim bir sekilde rahatladi. Sicak cok iyi geldi. Bir de fizyoterapinin ilk seansina gittim. Giderken hic umudum yoktu, bisiler yapcak göndercek hic ise yaramayacak diye böyle zar zor gittim ama kadin mucize gibi, biraz masaj yapti ve bariz farketti. Giderkenki yürümemle oradan dönerkenki yürümem bile farketti yani. Ben kendimi doguma kadar böyle gidecek diye alistirmistim. Oh be biraz yürüyebiliyorum sonunda! Hala disari fazla cikmiyorum ama, cünkü büyük oranda gecse de biraz agri hala var.
Artik esyalari yikayip ütülemem lazim ama nasil ütüleyecegim bilmiyorumAnnem de doguma az kala gelecek, o zamana birakmamam lazim. Neyse bir sekilde halledicem artik azar azar.
Hayırlı olsun iznin cnm. Ben de izne ayrıldıktan sonra yavaş yavaş bir yandan yıkama bir yandan ütü yapıyorum .. Zaten bitecek gibi değil çok şey var ancak doğuma kadar biterArtık izne ayrıldığıma göre hayatımı bir düzene koymavakti geldi. Bebeğimin eşyalarını silip kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecek vaktim bile yoktu şimdiye kadar. Bakalım ağırlaştık gibi ama dayanalm biraz daha.
Teşekkür ederim canım.Yaa bir ara çok heves vardı şimdi herşeyi alıp üst üstekoydum gibi geliyor. Sanırım yoruldum.inşallah bana da iyi gelecek.Hayırlı olsun iznin cnm. Ben de izne ayrıldıktan sonra yavaş yavaş bir yandan yıkama bir yandan ütü yapıyorum .. Zaten bitecek gibi değil çok şey var ancak doğuma kadar biter
ayyy baya uzun surmus haha :)Seninkide iyi canim burda okudaklarima gore yani benimki 3.9 oluyor .
Ben ilk oglumda en son kontrole gittigimde galiba 36 haftalik hamileydim ebe alttan muayene etti 1 parmak yani 1 cm aciklik var dedi . Bende aklimdan dedim kesin bir kac gune gelirmeger hic oyle degilmis 39 haftalik olana kadar gelmedi yani anlican bebek ha diyince cikmiyor
Azck ayakta dursam belim kopuyo. Minyonum gobekde buyuyunca icerdede 2100 luk bi pasa tasiyinca duzenli yurumek hayal suan:) ancak bi isim olup ciktiginda iste. Oda masallah bi cikiyorum yuruyorum 1 hafta yat yorgunluktan ve cati agrisindan :) : )Düzenli yürüyüş yapan var mi. Yürürken birşeyler mi dinlesem bilemedim. Hiç tek başıma yürüyüş yapmadım sıkılırm gibi. Ama yapmak lazım. Siz nasıl kaç gün yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?