2016 Aralık Anneleri

Aminn canimm sağolasin.
Benimki 3buçuk yaşında ve inşallah kardeşi doğduktan 1ay sonra 4e girecek inşallah.isteyerekmi yaş araliğini az biraktiniz

Kizlar selam, nasilsiniz?
Ben her gün bakamiyorum sayfalar da cok hizli ilerliyor. Insallah herkes iyidir. Bu aralar gerci herkeste bir sikinti var, ama gececek insallah az kaldi :)
Benim bel agrim hic ummadigim bir sekilde rahatladi. Sicak cok iyi geldi. Bir de fizyoterapinin ilk seansina gittim. Giderken hic umudum yoktu, bisiler yapcak göndercek hic ise yaramayacak diye böyle zar zor gittim ama kadin mucize gibi, biraz masaj yapti ve bariz farketti. Giderkenki yürümemle oradan dönerkenki yürümem bile farketti yani. Ben kendimi doguma kadar böyle gidecek diye alistirmistim. Oh be biraz yürüyebiliyorum sonunda! Hala disari fazla cikmiyorum ama, cünkü büyük oranda gecse de biraz agri hala var.

Artik esyalari yikayip ütülemem lazim ama nasil ütüleyecegim bilmiyorum Annem de doguma az kala gelecek, o zamana birakmamam lazim. Neyse bir sekilde halledicem artik azar azar.

Cnm kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsun düşüğün var mı önceden. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ve doktorum sezaryen Dedi. Normal istersen 37. Haftada iğneleri kesmemiz lazım o da risk Dedi siz doğum anına kadar kullanacak mısınız yani iğneleri

Aminn canimm sağolasin.
Benimki 3buçuk yaşında ve inşallah kardeşi doğduktan 1ay sonra 4e girecek inşallah.isteyerekmi yaş araliğini az biraktiniz
Evet canim ben istedim hemen 2.ciyi beraber buyusunler diye . Abi kardes arkadss gibi olurlar. 3.cuyu 3 4 yil dusunmuyorum. Rabbim bunlari buyutmeyi nasip etsin acilarini gostermesin oyle bi dunyada yasiyoruz ki artik bebeklerimiz bile elden gidiyor igreniyorum su dunyadan Rabbim yardim etsin. Kiyamet alameti iste. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Yavrularimiza uzun omurler versin insallh

Seninkide iyi canim burda okudaklarima gore yani benimki 3.9 oluyor .
Ben ilk oglumda en son kontrole gittigimde galiba 36 haftalik hamileydim ebe alttan muayene etti 1 parmak yani 1 cm aciklik var dedi . Bende aklimdan dedim kesin bir kac gune gelir meger hic oyle degilmis 39 haftalik olana kadar gelmedi yani anlican bebek ha diyince cikmiyor

benimde azaldi cok sukur cnm esime masaj yaptirdim bir kac kere ..

Gene akşam oldu kızlar gunumuze de şükürler olsun...evi toplamam lazım akşama kadar oturdum yattım ve hala da kalkasım yok son günler zor geçmeye başladı

Artık izne ayrıldığıma göre hayatımı bir düzene koymavakti geldi. Bebeğimin eşyalarını silip kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecek vaktim bile yoktu şimdiye kadar. Bakalım ağırlaştık gibi ama dayanalm biraz daha.

Hayırlı olsun iznin cnm. Ben de izne ayrıldıktan sonra yavaş yavaş bir yandan yıkama bir yandan ütü yapıyorum .. Zaten bitecek gibi değil çok şey var ancak doğuma kadar biter

Bu arada ben di
Hayırlı olsun iznin cnm. Ben de izne ayrıldıktan sonra yavaş yavaş bir yandan yıkama bir yandan ütü yapıyorum .. Zaten bitecek gibi değil çok şey var ancak doğuma kadar biter
Teşekkür ederim canım.Yaa bir ara çok heves vardı şimdi herşeyi alıp üst üstekoydum gibi geliyor. Sanırım yoruldum.inşallah bana da iyi gelecek.

Düzenli yürüyüş yapan var mi. Yürürken birşeyler mi dinlesem bilemedim. Hiç tek başıma yürüyüş yapmadım sıkılırm gibi. Ama yapmak lazım. Siz nasıl kaç gün yapıyorsunuz

Bu arada sırt ağrı min göğüslerimden kaynaklandığını düşünüyorum. 90 oldular çünkü. Sanırım ağır gelmeye başladı. Sadece sert yere uzanınca çıkıyor o ağrı

Ayyy ba
ayyy baya uzun surmus haha :)

Kizlar iyi aksamlar normal dogum sonrasi sonda takiliyo mu. Dogum yaptik sonrasinda neler yapiliyor. Acikcasi dogumdan degil oncesi ve sonrada uygulanan muamelelerden daha cok korkuyorumm :)

Düzenli yürüyüş yapan var mi. Yürürken birşeyler mi dinlesem bilemedim. Hiç tek başıma yürüyüş yapmadım sıkılırm gibi. Ama yapmak lazım. Siz nasıl kaç gün yapıyorsunuz
Azck ayakta dursam belim kopuyo. Minyonum gobekde buyuyunca icerdede 2100 luk bi pasa tasiyinca duzenli yurumek hayal suan:) ancak bi isim olup ciktiginda iste. Oda masallah bi cikiyorum yuruyorum 1 hafta yat yorgunluktan ve cati agrisindan :) : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…