- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
Evet canim oyle dogumdada 4 cm acilma oldu ve daha fazla acilmasi zaman aldi cok sukur acildida yavrum cikti rahim izin vermiyordu ciksinAyyy ba
ayyy baya uzun surmus haha :)
Canim burasi fransa orayi bilmiyorum dogum yapiyorsun dogumhanede 2 saat bekletiyorlar olurda kanaman cogalir diye .Kizlar iyi aksamlar normal dogum sonrasi sonda takiliyo mu. Dogum yaptik sonrasinda neler yapiliyor. Acikcasi dogumdan degil oncesi ve sonrada uygulanan muamelelerden daha cok korkuyorumm :)
Düzenli yürüyüş yapan var mi. Yürürken birşeyler mi dinlesem bilemedim. Hiç tek başıma yürüyüş yapmadım sıkılırm gibi. Ama yapmak lazım. Siz nasıl kaç gün yapıyorsunuz
Canım ben sabahlikli pijama takımı aldım 160 liraya internetten şık mecit diye bir marka ilk pek guvenemedim ama elime ulasinca kalitesi beni şaşırttı bayağı kaliteli dünya para verip içini gösteren incelikte bir penyesi yok gayet güzel ne kalın ne ince bir penyesi var oneririm.Kızlar gecelikli sabahi takımı almak istiyorum bulamadim.alan var mı ??
Ben tüm eksikleri tamamlayınca hazirlayacagim inşallah bir kaç eksik falan var atlet sutyen hasta bezi falan alınacakSelam kızlar iyi geceler Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ben başlıcam yavaş yavaş neler koysak kaç tane gerekir paylaşalım mı
Ben de bugün bi mağazadan bi gecelik ve sabahlık aldım bi kaç yerde okudum 3 takım gecelik 2 takım pijama yazmışlar çok değil mi ya bebişimizin kıyafetleri falan hazırdı zaten ama çantaya koymadım yıkadım ütüledim bi hurca koydum herşeyi tamamlayıp koymayı düşünüyorum onu daCanım ben sabahlikli pijama takımı aldım 160 liraya internetten şık mecit diye bir marka ilk pek guvenemedim ama elime ulasinca kalitesi beni şaşırttı bayağı kaliteli dünya para verip içini gösteren incelikte bir penyesi yok gayet güzel ne kalın ne ince bir penyesi var oneririm. Eki Görüntüle 1901564
Benim de birkaç eksiğim var canım hasta bezini nerden bulabilirim ona da gerek oluyor muBen tüm eksikleri tamamlayınca hazirlayacagim inşallah bir kaç eksik falan var atlet sutyen hasta bezi falan alınacak
Ben depend diye bir marka var ondan almayi dusunuyorum. İnternetten alacağım ben. Külot seklindeymis rahat oluyirmus.dogumdan sonra illaki gerekli olur cok akıntı olacağı için herkes de öyle diyor zaten. Sonrasında kullanmak için de kotex aldım gece boyundan.Benim de birkaç eksiğim var canım hasta bezini nerden bulabilirim ona da gerek oluyor mu
Ben daha cikarip kiyafetleri bile yikamadimSelam kızlar iyi geceler Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ben başlıcam yavaş yavaş neler koysak kaç tane gerekir paylaşalım mı
Hastane için 3 takım pijama bence çok gelir. Ben bu takımı koyacağım bide evden bir tane gotureceğim. Bir tanede gecelik goturecegim o kadar :)Ben de bugün bi mağazadan bi gecelik ve sabahlık aldım bi kaç yerde okudum 3 takım gecelik 2 takım pijama yazmışlar çok değil mi ya bebişimizin kıyafetleri falan hazırdı zaten ama çantaya koymadım yıkadım ütüledim bi hurca koydum herşeyi tamamlayıp koymayı düşünüyorum onu da
Aman allah korumusEvet canim oyle dogumdada 4 cm acilma oldu ve daha fazla acilmasi zaman aldi cok sukur acildida yavrum cikti rahim izin vermiyordu ciksinyavrum cikti kafasi ayni rugbi topu gibi olmustu ama duzenli tabi simdi yuvarlak bi kafasi var
Ora ora da bura nasil acaba :)Canim burasi fransa orayi bilmiyorum dogum yapiyorsun dogumhanede 2 saat bekletiyorlar olurda kanaman cogalir diye .
2 saatin sonunda sende ve bebekte sorun yoksa odaya geciyorsun . Burda hastanede 3 gun kaliyorsun ve seni cok guzel agirliyorlar guler yuzlulercok sukur .
Bebegin kilo almadan cikarmiyorlar 10 gr dahi alsa 2.ci gunu cikariyorlaranlican burasi guzel ben memnunum
ben normal yaptım sonda takılmadı.doğum öncesi sancım olmadığı için suni sancı verdiler.sonra bi iğne yaptılar doğum kolay olsun diye.doğum kolay oldu sonrasında birkaç dikiş atıldı korkacak birşey yok canım.rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE][QU"edaomer11111, potakılması. 588, member: 500izlar iyi aksamlar normal dogum sonrasi . sonda takiliyo mu. Dogum yaptik sonrasinda neler yapiliyor. Acikcasi dogumdan degil oncesi ve sonrada uygulanbirşeymelelerden daha cok korkuyorumm :)
Hasta bezi ben hakmardan aldim kuzenimin dogum yapmisti onerio musun dedim. Tabi dedi o.cok iyi oluyo rahat oluyosun hc bi yerin batmio pijaman falanda dedi bnde 3 4 tane koydum cantayaBenim de birkaç eksiğim var canım hasta bezini nerden bulabilirim ona da gerek oluyor mu
Bnde paylasmistim hatirlarsaniz pazarda denk geldim sık mecitin oda ve 40 liraya aldim demistim :) sık mecit bu konuda en iyilerden .Canım ben sabahlikli pijama takımı aldım 160 liraya internetten şık mecit diye bir marka ilk pek guvenemedim ama elime ulasinca kalitesi beni şaşırttı bayağı kaliteli dünya para verip içini gösteren incelikte bir penyesi yok gayet güzel ne kalın ne ince bir penyesi var oneririm. Eki Görüntüle 1901564
Ben depend diye bir marka var ondan almayi dusunuyorum. İnternetten alacağım ben. Külot seklindeymis rahat oluyirmus.dogumdan sonra illaki gerekli olur cok akıntı olacağı için herkes de öyle diyor zaten. Sonrasında kullanmak için de kotex aldım gece boyundan.
marketlerde bulabiliyoruz o zaman ben de bi paket alayım çamaşırlarım lekelenmez iyi olurHasta bezi ben hakmardan aldim kuzenimin dogum yapmisti onerio musun dedim. Tabi dedi o.cok iyi oluyo rahat oluyosun hc bi yerin batmio pijaman falanda dedi bnde 3 4 tane koydum cantaya
Çok uygun almışsın ben de denk gelirsem bi tane daha alacam yedek gerekli olabilirBnde paylasmistim hatirlarsaniz pazarda denk geldim sık mecitin oda ve 40 liraya aldim demistim :) sık mecit bu konuda en iyilerden .
Canm ben hazirladim ikimizinkinide.Selam kızlar iyi geceler Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ben başlıcam yavaş yavaş neler koysak kaç tane gerekir paylaşalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?