- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Aynen canim. Aman ciktimi battimi etti mi derdine dusmez rahat rahat yatarsin. Camasirini cekersin ustune rahat olur gece falan damarketlerde bulabiliyoruz o zaman ben de bi paket alayım çamaşırlarım lekelenmez iyi olur
Evet tek kalmis zaten benm beden s idi . Baktim mali cok iyi kacirmadim bende.Çok uygun almışsın ben de denk gelirsem bi tane daha alacam yedek gerekli olabilir
Bnde paylasmistim hatirlarsaniz pazarda denk geldim sık mecitin oda ve 40 liraya aldim demistim :) sık mecit bu konuda en iyilerden .
40 lira mi çok iyi almissin :) canım ben coook uzun bi zaman burayı unutmusum hiç girmedim simdi aklıma geldi bi kaç gundur tekrar takip ediyorum. faceden devam ediyorum Sanki herkesi facede sanıyorumKizlar bu depend in kendi sitesinde ucretsiz numune iste butonu var kadinlari sectikten sonra cikiyo. Benden telden girdigim icin sayfaya giriyo forumdan geri donuyo pc den giren arkadaslar bi deneyebilir mi form aciliyo mu. Aciliyosa pc den deneyelim gelirse iyi olur :)
Hayirlisi olur inşallah hakkında.iyi dūşūnmūşsūn ama tabii biraz zorlanacak ve yorulacakdın gibi geldi bana.ama sonradan iyki yapmişim diyceksin rahatlamaya başladıkca.rabbim yardimciniz olsun bu kötūlūklerle dolu dūnyadaa.evlatlarimiza sağlikli uzun ömūr versin bize bağışlasın .amin.Evet canim ben istedim hemen 2.ciyi beraber buyusunler diye . Abi kardes arkadss gibi olurlar. 3.cuyu 3 4 yil dusunmuyorum. Rabbim bunlari buyutmeyi nasip etsin acilarini gostermesin oyle bi dunyada yasiyoruz ki artik bebeklerimiz bile elden gidiyor igreniyorum su dunyadanRabbim yardim etsin. Kiyamet alameti iste. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Yavrularimiza uzun omurler versin insallh
Ilerisinde zaten fileye ihtiyac kalmayacak.Kullanima gore hangisi kolayimiza gelirse .Usutmemek oncelik :)Zaten saatlerce yikick degiliz 5 dkka anca ama ileriside var sonucta :)
Ben lohusa sepetinden siparis verdim gayet guze geldi.Kızlar gecelikli sabahi takımı almak istiyorum bulamadim.alan var mı ??
Benim mide fena yine yaaa başa mi döndük ne :/ gecelik falan hiç bisey bakmadim daha gözüm gormuo ya kasılma ya diş ağrısı simdilerdede. Bulantı bi rahat zaman olmadı galiba
Bende doğum çantamı hazırlıcam yavaş yavaş artık zamanı geldi sanki ..Selam kızlar iyi geceler Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı ben başlıcam yavaş yavaş neler koysak kaç tane gerekir paylaşalım mı
Bilgi amaçlı mı gezceksiniz canım bizim de 26 sı randevu ve bende doğum ücretidir işte odaları falan görmek istiyorum ilk bebek sonuçta tecrübesizim bilgi versinler istiyorumYarin hastane turumuz var. Dogum yaklasiyor, Ekim'de bitiyor... Degisik duygular icindeyim
Ayyy nereye dikis asagiya miben normal yaptım sonda takılmadı.doğum öncesi sancım olmadığı için suni sancı verdiler.sonra bi iğne yaptılar doğum kolay olsun diye.doğum kolay oldu sonrasında birkaç dikiş atıldı korkacak birşey yok canım.rabbim yardımcımız olsun
Meraba canim. Evet ilk bsslar cok zordu taa ki 4.5 aylik olana kadar. Tam biraz iyim artik yatakdan kicimi kaldirdim derken 2.5 ay gecmis oldu biz olduk 7 aylik ve skintilar baska turleriyle geri dondu :) neyseki gecti benim sanci vs durumlari en son kendi dr rahim agzi olctu uzunlugun iyi ama bebek rahim duvarina yaslamis kendini suan icin 2 hafta sende dogum gorunmuyor demisti. Bende ayni sekilde cabuk yoruluyorum. Bi is yapmadan ayakda kalsam bel agrisindan duramiyorum. Fazla mesafe yuruyemiyorum. Sabahlari hala ne yazikki bulantiyla uyaniyorm.sabir diyorum 1 ay saha sabret normal hayatina donceksin diorum kendi kndime :) bakalim beklemedeyiz bebisin her seyi hazir. Odassi besikleri hastane cantasi bende hazirim. Gunu geldiginde gelebilir :)40 lira mi çok iyi almissin :) canım ben coook uzun bi zaman burayı unutmusum hiç girmedim simdi aklıma geldi bi kaç gundur tekrar takip ediyorum. faceden devam ediyorum Sanki herkesi facede sanıyorumoysaki ilk başlarda ne güzel konuşuyorduk buradan. Sen ilk başlarda çok çektin inşallah daha sıkıntı cekmessin ama başka şeylerle uğraşıyorsun şimdide hayırlısı olsun bende son zamanlarda zorlaniyorum artık kolay yoruluyorum.
Depent numune mi gonderiyormus hemen bi bakayım bedeni ona gore alırım en azından
Bu arada demeyi unutmusum ewt sitesinde var form yeri ama giriyosun geri gonderiyo sayfadan. Orda numara var arayarakda istenebilir pazartesi aricam40 lira mi çok iyi almissin :) canım ben coook uzun bi zaman burayı unutmusum hiç girmedim simdi aklıma geldi bi kaç gundur tekrar takip ediyorum. faceden devam ediyorum Sanki herkesi facede sanıyorumoysaki ilk başlarda ne güzel konuşuyorduk buradan. Sen ilk başlarda çok çektin inşallah daha sıkıntı cekmessin ama başka şeylerle uğraşıyorsun şimdide hayırlısı olsun bende son zamanlarda zorlaniyorum artık kolay yoruluyorum.
Depent numune mi gonderiyormus hemen bi bakayım bedeni ona gore alırım en azından
Vll bulantisi en azindan 2. Trimesterde gecenler gene dua etsin ya benim gbi 9 ay cekmis olsaydinizBenim mide fena yine yaaa başa mi döndük ne :/ gecelik falan hiç bisey bakmadim daha gözüm gormuo ya kasılma ya diş ağrısı simdilerdede. Bulantı bi rahat zaman olmadı galiba
evet aşağıya uyuştuğu için hiç hissetmiyorsun çabuk iyileşiyor[/QUOTE]Ayyy nereye dikis asagiya miacisi peki hissedilio mu
Agridan mi uyusuyo ?[/QUOTE]evet aşağıya uyuştuğu için hiç hissetmiyorsun çabuk iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?