2016 Aralık Anneleri

Kizlar bu depend in kendi sitesinde ucretsiz numune iste butonu var kadinlari sectikten sonra cikiyo. Benden telden girdigim icin sayfaya giriyo forumdan geri donuyo pc den giren arkadaslar bi deneyebilir mi form aciliyo mu. Aciliyosa pc den deneyelim gelirse iyi olur :)

Bnde paylasmistim hatirlarsaniz pazarda denk geldim sık mecitin oda ve 40 liraya aldim demistim :) sık mecit bu konuda en iyilerden .

40 lira mi çok iyi almissin :) canım ben coook uzun bi zaman burayı unutmusum hiç girmedim simdi aklıma geldi bi kaç gundur tekrar takip ediyorum. faceden devam ediyorum Sanki herkesi facede sanıyorum oysaki ilk başlarda ne güzel konuşuyorduk buradan. Sen ilk başlarda çok çektin inşallah daha sıkıntı cekmessin ama başka şeylerle uğraşıyorsun şimdide hayırlısı olsun bende son zamanlarda zorlaniyorum artık kolay yoruluyorum.

Depent numune mi gonderiyormus hemen bi bakayım bedeni ona gore alırım en azından

Benim mide fena yine yaaa başa mi döndük ne :/ gecelik falan hiç bisey bakmadim daha gözüm gormuo ya kasılma ya diş ağrısı simdilerdede. Bulantı bi rahat zaman olmadı galiba

Hayirlisi olur inşallah hakkında.iyi dūşūnmūşsūn ama tabii biraz zorlanacak ve yorulacakdın gibi geldi bana.ama sonradan iyki yapmişim diyceksin rahatlamaya başladıkca.rabbim yardimciniz olsun bu kötūlūklerle dolu dūnyadaa.evlatlarimiza sağlikli uzun ömūr versin bize bağışlasın .amin.
Ben ūçūncūyū dūşūnmūyorum zaten bu hamileliğim hastalık gibi geçti.geçti diyorum çūnkū kalan 7hafta gözūme fazla gelmiyor koca 7aydan sonra
Yaşında önemi var diyorlar tabii geldim 31yaşima.oğlumda böyle değildim

hastanenin gebelik kursuna gittim. oradaki ebe kış bile olsa kısa kollu ve gecelik getirin dedi. üstüne şal ya da hırkanız olabilir dedi. hastane zaten sıcak oluyor sonuçta dışarıda gezilmeyecek. pijama zormuş çünkü alttan kanama vs gibi kontroller oluyormuş, soyun giyin yapmak o pozisyonda zor olduğu için gecelik alın dedi. ayrıca kolunuzda serum veya damar yolu olduğu için kısa kollu olsun uzun kol rahatsız eder her türlü kolunu kıvırmanız gerekir dedi.

Günaydın kızlaar keyifli pazarlar

Benim mide fena yine yaaa başa mi döndük ne :/ gecelik falan hiç bisey bakmadim daha gözüm gormuo ya kasılma ya diş ağrısı simdilerdede. Bulantı bi rahat zaman olmadı galiba

Bende 2 gundur bi bulantı halindeyim.ilk 4 ay çok çektim aynısımı olacak acaba diye tereddütdeyim. Neden oluyorki acaba bulantı? Baskıda yapmıyo mideme

Yarin hastane turumuz var. Dogum yaklasiyor, Ekim'de bitiyor... Degisik duygular icindeyim
Bilgi amaçlı mı gezceksiniz canım bizim de 26 sı randevu ve bende doğum ücretidir işte odaları falan görmek istiyorum ilk bebek sonuçta tecrübesizim bilgi versinler istiyorum

Ayyy nereye dikis asagiya mi acisi peki hissedilio mu[/QUOTE]
evet aşağıya uyuştuğu için hiç hissetmiyorsun çabuk iyileşiyor

Meraba canim. Evet ilk bsslar cok zordu taa ki 4.5 aylik olana kadar. Tam biraz iyim artik yatakdan kicimi kaldirdim derken 2.5 ay gecmis oldu biz olduk 7 aylik ve skintilar baska turleriyle geri dondu :) neyseki gecti benim sanci vs durumlari en son kendi dr rahim agzi olctu uzunlugun iyi ama bebek rahim duvarina yaslamis kendini suan icin 2 hafta sende dogum gorunmuyor demisti. Bende ayni sekilde cabuk yoruluyorum. Bi is yapmadan ayakda kalsam bel agrisindan duramiyorum. Fazla mesafe yuruyemiyorum. Sabahlari hala ne yazikki bulantiyla uyaniyorm.sabir diyorum 1 ay saha sabret normal hayatina donceksin diorum kendi kndime :) bakalim beklemedeyiz bebisin her seyi hazir. Odassi besikleri hastane cantasi bende hazirim. Gunu geldiginde gelebilir :)

Bu arada demeyi unutmusum ewt sitesinde var form yeri ama giriyosun geri gonderiyo sayfadan. Orda numara var arayarakda istenebilir pazartesi aricam

Vll bulantisi en azindan 2. Trimesterde gecenler gene dua etsin ya benim gbi 9 ay cekmis olsaydiniz 5. Hafta da bi yakaladi beni 4.5 ayima kdr yattim hastanelerde surundum. Fenaydi lokma almadim agzima. Sonra gecti sadece sabahlari oluyodu ve aciktigimda artiyodu. Hala ayni sekil devam. Sabahlari ilac almadan yatakdan dogrulamiyorum yoksa direk lavobaya ve gun icindede aciktigimda vucut uyariyi bulanti olarak verio malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…