- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
iğne vurdu dr.doğum esnasında kesik atarken.o zaman uyuşuyor hemen ne atılan kesiği hissettim ne de dikişi.[/QUOTE]ü
Agridan mi uyusuyo ?
Çok güzel herseyi hazır demek. Bende hayirlisiyla bitirsem keşke. Rahat bir doğum süreci geciririz insallah hepimiz.Meraba canim. Evet ilk bsslar cok zordu taa ki 4.5 aylik olana kadar. Tam biraz iyim artik yatakdan kicimi kaldirdim derken 2.5 ay gecmis oldu biz olduk 7 aylik ve skintilar baska turleriyle geri dondu :) neyseki gecti benim sanci vs durumlari en son kendi dr rahim agzi olctu uzunlugun iyi ama bebek rahim duvarina yaslamis kendini suan icin 2 hafta sende dogum gorunmuyor demisti. Bende ayni sekilde cabuk yoruluyorum. Bi is yapmadan ayakda kalsam bel agrisindan duramiyorum. Fazla mesafe yuruyemiyorum. Sabahlari hala ne yazikki bulantiyla uyaniyorm.sabir diyorum 1 ay saha sabret normal hayatina donceksin diorum kendi kndime :) bakalim beklemedeyiz bebisin her seyi hazir. Odassi besikleri hastane cantasi bende hazirim. Gunu geldiginde gelebilir :)
Ayyy sorma her akşam olduğunda şükürler olsun bugünde bitti diyorum hatta bazen hep uyusamda zaman daha çabuk geçsemi diyorumBu arada gunaydin kizlar mutlu pazarlar .
2 gun hafsonu es ew de olunca hemen gecio bi cumayi goruyorum bide olmus pazar .. gunler akip gidiyo bakalim. . . :) bu akisin sonu hepimize gorunuyor dogum hane yolu
Düzenli yürüyüş yapan var mi. Yürürken birşeyler mi dinlesem bilemedim. Hiç tek başıma yürüyüş yapmadım sıkılırm gibi. Ama yapmak lazım. Siz nasıl kaç gün yapıyorsunuz
Ayni sekil bende . Banyoyu temizledim. Baya yormus dus alip yatmistim sabah anladim yorgunlugumu. . Gecen hafta bebisin oda vs son sekklini vermistik. Halilari toplayip dip kose temizlik yapilmisti. Dunde halilarim geldi serdik. Aksam ben banyo temizligini hallettim. Bugunde esim suan kapilari siliyo. Bi koltuklarim silincek bide camlarim onlarda obur hafta halledip temizligi noktalicm artk.Çok güzel herseyi hazır demek. Bende hayirlisiyla bitirsem keşke. Rahat bir doğum süreci geciririz insallah hepimiz.
Dün yine anlamadan çok yorulmusum gece ilk defa bu kadar zorlandim inşallah bidaha böyle kötü olmam. Daha çok gaz sıkıştırdı beni diye dusunuyorum.
:) gecsin hemen aynenAyyy sorma her akşam olduğunda şükürler olsun bugünde bitti diyorum hatta bazen hep uyusamda zaman daha çabuk geçsemi diyorum
Evet canim oyleAman allah korumus
Orasini hic bilmiyorum canimOra ora da bura nasil acaba :)
Yasini ogrenince artik abla desem daha iyi olur gerci burda cok abla var ama herkes sen'li hitap edince oyle gidiyor konusmalar.Hayirlisi olur inşallah hakkında.iyi dūşūnmūşsūn ama tabii biraz zorlanacak ve yorulacakdın gibi geldi bana.ama sonradan iyki yapmişim diyceksin rahatlamaya başladıkca.rabbim yardimciniz olsun bu kötūlūklerle dolu dūnyadaa.evlatlarimiza sağlikli uzun ömūr versin bize bağışlasın .amin.
Ben ūçūncūyū dūşūnmūyorum zaten bu hamileliğim hastalık gibi geçti.geçti diyorum çūnkū kalan 7hafta gözūme fazla gelmiyor koca 7aydan sonra
Yaşında önemi var diyorlar tabii geldim 31yaşima.oğlumda böyle değildim
Ayni sekil bende . Banyoyu temizledim. Baya yormus dus alip yatmistim sabah anladim yorgunlugumu. . Gecen hafta bebisin oda vs son sekklini vermistik. Halilari toplayip dip kose temizlik yapilmisti. Dunde halilarim geldi serdik. Aksam ben banyo temizligini hallettim. Bugunde esim suan kapilari siliyo. Bi koltuklarim silincek bide camlarim onlarda obur hafta halledip temizligi noktalicm artk.
Bitirmissin ne güzel :) ben ben daha Bebisin kıyafetlerini yikadim ama daha utulenecek duruyor daha sonra yerine yerlestirecegim. ev için biraz erken diye dusundum kasım ortalarında falan halıları veririm perdelri yikatirim, camları falan da o zaman sileriz gerçi o iş esimdeAyni sekil bende . Banyoyu temizledim. Baya yormus dus alip yatmistim sabah anladim yorgunlugumu. . Gecen hafta bebisin oda vs son sekklini vermistik. Halilari toplayip dip kose temizlik yapilmisti. Dunde halilarim geldi serdik. Aksam ben banyo temizligini hallettim. Bugunde esim suan kapilari siliyo. Bi koltuklarim silincek bide camlarim onlarda obur hafta halledip temizligi noktalicm artk.
Ben yikama isini bitireli cok oldu. Annem erken yapma demisti ama dinlemeyip yapmisim iyiki yapmisim suanki halimle hayatta yapamazdim. Yapsamda ozenmezdim heralde :) benim suan tek kalan isim camlarla koltuklarin silinmesi canta yikama utuleme alisveris odasi genel temizlik hepsi bitti. Ha birde mutfagm var elden geccek o bana ait :)Masallah canim sen baya halletmissin islerini. Ben hala mobilya havalandiriyorum. 1 hafta oldu geleli, bu haftasonuda dugunumuz var. Onu atlatinca insallah halilari vercem, temizlik icin kadin gelcek. Birde bebisin esyalar yikanip utulencek insallah bi aksilik olmazda yetisir :)
Aynen ole yardim ediolar allahtan :) valla bende kasim ortasi diodum ama sipa bizi korkutunca her seyi hizlandirdik nolur nolmaz dedik:)Bitirmissin ne güzel :) ben ben daha Bebisin kıyafetlerini yikadim ama daha utulenecek duruyor daha sonra yerine yerlestirecegim. ev için biraz erken diye dusundum kasım ortalarında falan halıları veririm perdelri yikatirim, camları falan da o zaman sileriz gerçi o iş esimdekoltukları yikattiracaktim ama sonra vazgeçtim kisin zaten pislenecek kalabalık olacağız baharda yikattiracagim ama doğum olmadan bi silsek güzel olur esimi o konuda asla kandiramam yapmaz zaten yikattiracagiz bir daha neden sileyim der bende birşey diyemem valla çok yardımcı oluyor banada diyecek birşey bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?