2016 Aralık Anneleri

Çok güzel herseyi hazır demek. Bende hayirlisiyla bitirsem keşke. Rahat bir doğum süreci geciririz insallah hepimiz.
Dün yine anlamadan çok yorulmusum gece ilk defa bu kadar zorlandim inşallah bidaha böyle kötü olmam. Daha çok gaz sıkıştırdı beni diye dusunuyorum.

Hepimizde bi sorun var anlaşılan bende baş ağrısı halsizlik ve çatı agrısı aylardır var ben sezeryan olucam çatıyla falan işim yok ki bu gidişle normal doguracam...

Bu arada gunaydin kizlar mutlu pazarlar .

2 gun hafsonu es ew de olunca hemen gecio bi cumayi goruyorum bide olmus pazar .. gunler akip gidiyo bakalim. . . :) bu akisin sonu hepimize gorunuyor dogum hane yolu
Ayyy sorma her akşam olduğunda şükürler olsun bugünde bitti diyorum hatta bazen hep uyusamda zaman daha çabuk geçsemi diyorum

Düzenli yürüyüş yapan var mi. Yürürken birşeyler mi dinlesem bilemedim. Hiç tek başıma yürüyüş yapmadım sıkılırm gibi. Ama yapmak lazım. Siz nasıl kaç gün yapıyorsunuz

Ben hergun 30 dk yuruyorum canim. Bazen haftada 4-5 oluyor ama genede daha azaltmiyorum. Surede 30dk max 45 dk oluyor. Zaten yoruluyorum daha fazlasinda.

Ayni sekil bende . Banyoyu temizledim. Baya yormus dus alip yatmistim sabah anladim yorgunlugumu. . Gecen hafta bebisin oda vs son sekklini vermistik. Halilari toplayip dip kose temizlik yapilmisti. Dunde halilarim geldi serdik. Aksam ben banyo temizligini hallettim. Bugunde esim suan kapilari siliyo. Bi koltuklarim silincek bide camlarim onlarda obur hafta halledip temizligi noktalicm artk.

Herkesin sağlıklı günleri olsun güzel anne adayları :)

Dün gece reflüden dolayı uyuyamadım gaviscon da çare olmadı sabah 7 ydi yattığımda. Şimdi de başım ağrıyor dengesiz uyumaktan.

65*95 bizim park yatağın ölçüsü, internette pukka bambu yatak buldum bu ölçülerde, kullanan veya alan var mı aranızda?

Yasini ogrenince artik abla desem daha iyi olur gerci burda cok abla var ama herkes sen'li hitap edince oyle gidiyor konusmalar.
dedigin gibi yasin onemi cok burda bende 22 yasindayim. Genc yasta anne olmak daha guzel . Cocuklarla beraber buyuyor insan ve yasin kucuk olmasina ragmen evled sevgisinin ne oldugunu anliyorsun. dedigin gibi zorlanacam ama ileriyi dusundukce hersey daha guzel olacak insallah. bende ilk oglumda bu kadar yorgun bitkin stress li degildim ee evde bitane daha olunca zor oluyor . Ama katlanacaz artik

Masallah canim sen baya halletmissin islerini. Ben hala mobilya havalandiriyorum. 1 hafta oldu geleli, bu haftasonuda dugunumuz var. Onu atlatinca insallah halilari vercem, temizlik icin kadin gelcek. Birde bebisin esyalar yikanip utulencek insallah bi aksilik olmazda yetisir :)

Bitirmissin ne güzel :) ben ben daha Bebisin kıyafetlerini yikadim ama daha utulenecek duruyor daha sonra yerine yerlestirecegim. ev için biraz erken diye dusundum kasım ortalarında falan halıları veririm perdelri yikatirim, camları falan da o zaman sileriz gerçi o iş esimde koltukları yikattiracaktim ama sonra vazgeçtim kisin zaten pislenecek kalabalık olacağız baharda yikattiracagim ama doğum olmadan bi silsek güzel olur esimi o konuda asla kandiramam yapmaz zaten yikattiracagiz bir daha neden sileyim der bende birşey diyemem valla çok yardımcı oluyor banada diyecek birşey bırakmıyor

Ben yikama isini bitireli cok oldu. Annem erken yapma demisti ama dinlemeyip yapmisim iyiki yapmisim suanki halimle hayatta yapamazdim. Yapsamda ozenmezdim heralde :) benim suan tek kalan isim camlarla koltuklarin silinmesi canta yikama utuleme alisveris odasi genel temizlik hepsi bitti. Ha birde mutfagm var elden geccek o bana ait :)

Aynen ole yardim ediolar allahtan :) valla bende kasim ortasi diodum ama sipa bizi korkutunca her seyi hizlandirdik nolur nolmaz dedik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…