2016 Aralık Anneleri

Maşallah işler bitmiş benim bi çantam hazır bide kıyafetler utulendi ama ev falan goçuyo resmen ve benim hiçç ama hiççç halim yok günlük işlerimi bile tam yapamıyorum yaşın etkisi var mı yok mu bilmem 30 oldum bende ilkindede sancım olurdu ama sanki o daha kolaydı hem o zaman evde yalnızdım doktordan sonra temizleticem ben evi gun verince yoksa bebek gelene kadar eski haline döner bizim ev

Dogru cnm baska cocukda varsa kirlenir. Bn halilari bile sermicektimde havalar soguyunca ewde soguk oldu sanci yapio haliyle usuyunce o yzuden serdik. Banada esim yardimci saolsun yoksa bu kdr bende yapamazdim gecen haftadn toplayim halilari gnder dedi. Toplarsan temizligi baslatirsin dedjm :) baktim sivadi kollari girsti. Annesiyle kardeside geldi. Biri supyrdu biri sildi. Ben ortada getir gotur . Oraya olsun olmasina yardim ettim :) dip buck supurduler sildiler . Halilarda temiz geldi kondu . Bitsin bi an once cunku ben titizim. Aklima bse esince duramiyorum yapiorum. Bitsinki bnde duruyum yoruluyorum .

Bende 22yaşimda eşimle taniştim 4sene birliktelikten sonra 26yadinda evlendim 27yasimdada anne oldum.birazda araya zaman biraktigim için geldim 31e.yinede çok genciz ama benim için iki cocuk yeterli allah isteyen herkese versin.sende bebeklerle birlikte būyūrsūn dediğin gibi.

Aynen bana da iki yeter rabbim isteyene versin bizimkilere de sağlık sıhhatli uzun omur versinler yalnız benim yaşım genç desem de ruhum çokmuş ya 80 var

Maşallah canım ya benim eşim elini surmez ilk başlarda bir ev supururdu ki sorma nazarım degdi sonradan yapmaz oldu tabi 5 seneyi devirdik işi de bırakınca ben bittirdi yardım işini ama hakkını yiyemem ne yemek yapmadın der ne şura niye böyle der..

Aynen bana da iki yeter rabbim isteyene versin bizimkilere de sağlık sıhhatli uzun omur versinler yalnız benim yaşım genç desem de ruhum çokmuş ya 80 var
yok canimm sende abarttin ha.şimdi sana öyle geliyordur ki benimde durumum sende farkli değil.ikide bi kendimi koltuğa atip uzanasim gelio.işlerden vakit buldukca.

Ben de kotu bir gece gecirdim, gece 2:30 kizim uyandi ve Sabah 6 ya kadar uyumadi, bizi de Sarhos etti, derdi neydi bilemedik, karnım da ağrıdı sürekli gece sağa sola dönmekte bile zorlanıyorum.
Ilk Bebeğini bekleyen anneler, keyfini çıkartın hamileliğin gerçekten..

Bnimde ole allaha sukur. Yemek konusunda falan hic sorunlu degil bugun yapmadim desem iyi hazirlan gidelm yiyelm yada ne soleyim ne istiosun der. Hic nie yapilmasi vs yok. Yada yapmadim yumurta kircam desem oh daha iyi der :)

Doguranlarin hepsi karnimda dursa daaha iyidi dio :)

yok canimm sende abarttin ha.şimdi sana öyle geliyordur ki benimde durumum sende farkli değil.ikide bi kendimi koltuğa atip uzanasim gelio.işlerden vakit buldukca.
Uzanmakta zorluyo yatakta dönmek zaten işkence kanepeye kaçıyorum en azından kolay oluyo dönme ama yatıncada çatı agrısı oluyo...

Arkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
benimde canim pek istemezdi ama artik inanilmaz cekiyor cnm,, arada kacamak yapiyorum napiiiiimmm mutlu oluyorummmm yaaaa

Arkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
Hamileligimin basindan beri tatli o kdr yemedim. Arada bi ciko istio canm onuda yiorum tabiki zaten sekerim dusuk artik vucut ihtiyac olarak istio onu bi kere. Onun harici ivir zivir turu cok ara da cips bide cay yaninda biskuvi falan olabilio

Cevremdeki hee hamileye aynisini soyluyorum.
Benimde kizim suan 27 aylik
Bazi geceler sebepsiz sabaha kadar oturuyoruz
2 aydir bi huzursuzlugu basladi benim kiziminda
Bazen sabaha kadar deliksiz uyurken bazende oturuyor direniyor uykuya
Esim horul horul :)
Bize uykusuz geceler
Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…