2016 Aralık Anneleri

Bizde pukka aldik ancak bizim besik 60x120 ahsap park yataklardan.yataklar gercekten cok guzel biz cok begendik henuz kullanmadik.ama.yatagin kalinligi 10 cm civarinda yalniz bizim aldigimizin bizim besige en ust kademeye gayet uygun oldu.ama sanirim ahsap olmayan park yataklarda en ust kademeye yuksek gelio.

Arkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
Ayy ben yiyorum ya dayanamıyorum hem şişmanım hem tutmuyorum kendimi bide ben çokkkkkkk alıngan oldum sinirliyim herkes batıyo bana size de oluyo mu

Bende diğer yataklara baktım ama çok ince geldi, bu bizim baktığımız 11 cm yazıyor kalınlığı bana iyi gibi geldi. Teşekkür ederim cevap için, içim rahatladı :)

Kusura bakma uzun zamandır giremedim internete. Evet canım malesef erken doğum etkisi var ben kaşıntıları bir ay çektim ve sonra işarey geldi 36.haftada doğum yaptım. İlacı vardı ama dayanabiliyorsan kullanma demişti doktorum. Ben de kullanmadım. Kaşıntılar özellikle geceleri yoğunlaşıyor el ve ayak özellikle ama tüm vücutta hissediyorsun. Alt ast değerlerinin ölçümüyle belli oluyor. İnşallah seninki kolestaz değildir çünkü gerçekten çok zoooor

Herkese iyi geceler kızlar benim kızım çatı kemiğine çok yakın bir yerde hıçkırıyor döndü sanıyorum erken değildir değil mi bu haftalar? Bir de çatı kemiğim ağrıyor yürüdükçe...

Arkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
Ben yiyorum canım çekince Nutella ya nasıl dayanılır ki oğlum da benim gibi sanırım ne zaman çikolata yesem dans ediyo içimde

Benim kizimda 30. Hafta muayenesinde dondu demisti doktor. Ben erken degilmi diye sordum ama normalmis canim

benim bebeğinde hıçkırıkları hep aşağıda, benim bebek 16. haftadan beri dönük.rahim ağzına dayanmış durumda. zaten 21+5 de gelmeyede kalkmıştı acil serkülaj ameliyatı oldum. hamileliğimin başından beri yatıyorum heran gelecek endişesi taşıyorum.
çatı kemiği ağrısı normal , bebek ağırlaştıkca ağrıların artması normal. rahatsızlık hissettiğinde yada şüpheye düştüğünde doktora gitmende fayda var

Bilgi amaçlı mı gezceksiniz canım bizim de 26 sı randevu ve bende doğum ücretidir işte odaları falan görmek istiyorum ilk bebek sonuçta tecrübesizim bilgi versinler istiyorum

Gittik canim bugun, 10-12 cift daha vardi kalabaliktik. Aralik'ta nufus patlamasi olacak gibi burda :) Ilk olarak hemsire 10-15 dakika genel bilgiler verdi, brosurler dagitti: hastaneye ne zaman gelmeliyiz, neler getirmeliyiz, epiduralin proseduru, bebek dogdugunda neler olacak, dogum plani vs bu konular hakkinda konustu, sorulari cevapladi. Sonra dogumhaneye girisini gosterdi, odalari gosterdi, kurallar hakkinda bilgiler verdi. Oda guzeldi, temizdi, banyosu falan genisti. Yalniz anestezi uzmaninin seni gormesi 1-1,5 saat surebiliyormus, ozellikle o gun cok dogum veya ameliyat varsa. Bu beni korkuttu acikcasi, yani epidural icin beklemek gerekecek. O yuzden hastaneye gider gitmez hemen epidural isteyecegim. Bir ara bayilacak gibi oldum, bir korku geldi. Nasil olacak, nasil dogum yapacagim diye strese girdim... Allah yardimcimiz olsun valla...

Ay maşallah canım sağlıkla uyusun yatağında inşallah. bu arada içinde ki yatağın kalınlığı kaç cm. Ben daha almadım nerden aldın

Ay maşallah canım sağlıkla uyusun yatağında inşallah. bu arada içinde ki yatağın kalınlığı kaç cm. Ben daha almadım nerden aldın
20 cm cnm baya yüksek çok araştımadım açıkcası yumoştan aldım 70*140 çok bulunmuyormuş 120 tlye aldım. Diğer yatak fiyatları uçmuş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…