- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Bizde pukka aldik ancak bizim besik 60x120 ahsap park yataklardan.yataklar gercekten cok guzel biz cok begendik henuz kullanmadik.ama.yatagin kalinligi 10 cm civarinda yalniz bizim aldigimizin bizim besige en ust kademeye gayet uygun oldu.ama sanirim ahsap olmayan park yataklarda en ust kademeye yuksek gelio.Herkesin sağlıklı günleri olsun güzel anne adayları :)
Dün gece reflüden dolayı uyuyamadım gaviscon da çare olmadısabah 7 ydi yattığımda. Şimdi de başım ağrıyor dengesiz uyumaktan.
65*95 bizim park yatağın ölçüsü, internette pukka bambu yatak buldum bu ölçülerde, kullanan veya alan var mı aranızda?
Ayy ben yiyorum ya dayanamıyorum hem şişmanım hem tutmuyorum kendimi bide ben çokkkkkkk alıngan oldum sinirliyim herkes batıyo bana size de oluyo muArkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
Bana esim azck biseye yukselse ben farkli anliyorum hemen icleniyorumAyy ben yiyorum ya dayanamıyorum hem şişmanım hem tutmuyorum kendimi bide ben çokkkkkkk alıngan oldum sinirliyim herkes batıyo bana size de oluyo mu
Bizde pukka aldik ancak bizim besik 60x120 ahsap park yataklardan.yataklar gercekten cok guzel biz cok begendik henuz kullanmadik.ama.yatagin kalinligi 10 cm civarinda yalniz bizim aldigimizin bizim besige en ust kademeye gayet uygun oldu.ama sanirim ahsap olmayan park yataklarda en ust kademeye yuksek gelio.
Kusura bakma uzun zamandır giremedim internete. Evet canım malesef erken doğum etkisi var ben kaşıntıları bir ay çektim ve sonra işarey geldi 36.haftada doğum yaptım. İlacı vardı ama dayanabiliyorsan kullanma demişti doktorum. Ben de kullanmadım. Kaşıntılar özellikle geceleri yoğunlaşıyor el ve ayak özellikle ama tüm vücutta hissediyorsun. Alt ast değerlerinin ölçümüyle belli oluyor. İnşallah seninki kolestaz değildir çünkü gerçekten çok zoooormrb , bu bahsetmiş olduğunuz durum nasıl bir şey acaba bende şuan 31 . hafta içindeyim ve 1 hafta 10 gündür kaışınıyorum. yani ben hamileliğin rutün süreci sanmıştım ama sanırım değil. bu kaşıntı nasıl bir şey sürekli durmadan bir kaşıntımı yoksa başka türlümü. benim genelde akşamları oluyor ve bir kaşıntıya başlayınca sürekli kaşınmak istiyorum öz.kol bacak ve karın bölgem . hatta karın bölgem sanki sancıyor yani güneşten yandımda o bölgey kaşıyormuşum gibi bir sızı hissediyorum. sizdede durumlar bu şekildemiyid.
ve bunun için bir ila. vs kullandınızmı ve bu durumun hamileikk sürecine bir etkisi varmıdır erkan doğ. vs gibi.
uzun oldu kusura bakmayınm ilk defa duydum endişelendm biran .
tşk.ler
Ben yiyorum canım çekince Nutella ya nasıl dayanılır ki oğlum da benim gibi sanırım ne zaman çikolata yesem dans ediyo içimdeArkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
Herkese iyi geceler kızlar benim kızım çatı kemiğine çok yakın bir yerde hıçkırıyor döndü sanıyorumerken değildir değil mi bu haftalar? Bir de çatı kemiğim ağrıyor yürüdükçe...
benimde canim pek istemezdi ama artik inanilmaz cekiyor cnm,, arada kacamak yapiyorum napiiiiimmm mutlu oluyorummmm yaaaa
Benim kizimda 30. Hafta muayenesinde dondu demisti doktor. Ben erken degilmi diye sordum ama normalmis canim
İçim rahatladı sağol canım cevabın için o kadar çok erken Doğum hikayesi duyuyorum ki ister istemez işaret arıyor sanırım insan...
benim bebeğinde hıçkırıkları hep aşağıda, benim bebek 16. haftadan beri dönük.rahim ağzına dayanmış durumda. zaten 21+5 de gelmeyede kalkmıştı acil serkülaj ameliyatı oldum. hamileliğimin başından beri yatıyorum heran gelecek endişesi taşıyorum.Herkese iyi geceler kızlar benim kızım çatı kemiğine çok yakın bir yerde hıçkırıyor döndü sanıyorumerken değildir değil mi bu haftalar? Bir de çatı kemiğim ağrıyor yürüdükçe...
Bilgi amaçlı mı gezceksiniz canım bizim de 26 sı randevu ve bende doğum ücretidir işte odaları falan görmek istiyorum ilk bebek sonuçta tecrübesizim bilgi versinler istiyorum
Ay maşallah canım sağlıkla uyusun yatağında inşallah. bu arada içinde ki yatağın kalınlığı kaç cm. Ben daha almadım nerden aldınGünaydın kızlaaar sorunsuz sağlıklı bi hafta olsun inşallahbiz beşiğimizi kurduk sonunda sadece yan korumalıkları ve cibinliği eklenecek sağ sağlim yatırırım minik kızımı inşallah nasıl olmuş size
20 cm cnm baya yüksek çok araştımadım açıkcası yumoştan aldım 70*140 çok bulunmuyormuş 120 tlye aldım. Diğer yatak fiyatları uçmuş durumdaAy maşallah canım sağlıkla uyusun yatağında inşallah. bu arada içinde ki yatağın kalınlığı kaç cm. Ben daha almadım nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?