- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Bende böyle yüksek birşey düşünüyorum 70 e130 luk. Gerçekten cook uc fiyatlar var. Çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün içinde inşallah20 cm cnm baya yüksek çok araştımadım açıkcası yumoştan aldım 70*140 çok bulunmuyormuş 120 tlye aldım. Diğer yatak fiyatları uçmuş durumda
Ne güzel canım sen yurtdışındaydın demi ücreti ne kadarmış , maşallah 35 e girmişin Ayy gerçekten çok heyecanlı ya bende olsam heyecan yapardım doğum zamanı ne yapcaz biz acaba heyecandan.Gittik canim bugun, 10-12 cift daha vardi kalabaliktik. Aralik'ta nufus patlamasi olacak gibi burda :) Ilk olarak hemsire 10-15 dakika genel bilgiler verdi, brosurler dagitti: hastaneye ne zaman gelmeliyiz, neler getirmeliyiz, epiduralin proseduru, bebek dogdugunda neler olacak, dogum plani vs bu konular hakkinda konustu, sorulari cevapladi. Sonra dogumhaneye girisini gosterdi, odalari gosterdi, kurallar hakkinda bilgiler verdi. Oda guzeldi, temizdi, banyosu falan genisti. Yalniz anestezi uzmaninin seni gormesi 1-1,5 saat surebiliyormus, ozellikle o gun cok dogum veya ameliyat varsa. Bu beni korkuttu acikcasi, yani epidural icin beklemek gerekecek. O yuzden hastaneye gider gitmez hemen epidural isteyecegim. Bir ara bayilacak gibi oldum, bir korku geldi. Nasil olacak, nasil dogum yapacagim diye strese girdim... Allah yardimcimiz olsun valla...
Ayy canım valla bravo ya hala çalışmak maşallah diyim sanaGünaydın kızlar
Çalışacak halim yok
Güzel'düşünmeye çalış canım. hani hiçbir ağrın yokmuş gibi. derin nefesler al. Ben bazen nefes almayı unutuyor gibiyim. Ben ayrıldım ama sizi görünce en iyisi diyorum. evde de çalışabilirmsm aslında diyecektin. Bebeğinedokun güzel şeyler hayal etGünaydın kızlar
Çalışacak halim yok
Canım'yaaa çok geçmiş olsun esin de rahatsız oldu mu yemektenKızlar Günaydın
Dün ayıptır söylemesi barbunya yemeği yedim öğle yemeği olarak eşimde evde Allahtan sonra eşim gel öğlen uykusuna yatalım biraz dinlen dedi neyse yattık tam daldım gözüm kapalı dönüyor ortalık bi açtım aman Allahım tansiyon ne alemde kim bilir gözlerim kaymış başımı Tutamıyorum evet kızlar barbunya beni zehirledi kus kus 2 saatte kendime geldim ama eşim zavallı bi izin günü var bütün evi kaldırdı temizledi heryer kusmuk içinde kaldı hatta eşimin üstüne bile kusdum
Baktım akşam bebeğim gayet hareketli idi çok şükür ondan cesaret aldım benim kızım annesinden daha güçlü olcak hep gösterdi bunu canını seveyim ben onun.
Bir daha barbunya yemeği hayatım boyunca yemem
Teşekkür ederim canım eşim tost yemişdi canım ya ben vitaminli diye barbunya yeyim dedim işte olacağı varmış galiba Rabbim beterinden korusun dedik çok şükür kızım iyi kendim umrumda olmam Bebeğimi düşünüp üzüldüm içerde ben kurarken ne yapmıştır diye yavrum benim
Canım'yaaa çok geçmiş olsun esin de rahatsız oldu mu yemekten
Evet ya direkt onlar geliyor zaten Rabbim korusun onları sağlıkla doğsunlarTeşekkür ederim canım eşim tost yemişdi canım ya ben vitaminli diye barbunya yeyim dedim işte olacağı varmış galiba Rabbim beterinden korusun dedik çok şükür kızım iyi kendim umrumda olmam Bebeğimi düşünüp üzüldüm içerde ben kurarken ne yapmıştır diye yavrum benim
benim bebeğinde hıçkırıkları hep aşağıda, benim bebek 16. haftadan beri dönük.rahim ağzına dayanmış durumda. zaten 21+5 de gelmeyede kalkmıştı acil serkülaj ameliyatı oldum. hamileliğimin başından beri yatıyorum heran gelecek endişesi taşıyorum.
çatı kemiği ağrısı normal , bebek ağırlaştıkca ağrıların artması normal. rahatsızlık hissettiğinde yada şüpheye düştüğünde doktora gitmende fayda var
Herkese iyi geceler kızlar benim kızım çatı kemiğine çok yakın bir yerde hıçkırıyor döndü sanıyorumerken değildir değil mi bu haftalar? Bir de çatı kemiğim ağrıyor yürüdükçe...
Rica ederim. Bende çalışamaz raporu alacağım. Hoş şimdide çalışmıyorum yatak istirahati ndeyim uzuuuuuun haftalardır. 31+6 da rapor alırım. Acaba rapor için fotoğraf istiyorlar mı . Yarın ki kontrolümde sorayım bari.Döndükten sonra Doğum riski daha fazlaymış sanıyorum kontrolüm de haftayadoktor geçen hafta herşey normal erken Doğum riskin de Yok demişti...yoruluyorum bu ara biraz sanıyorum ondan dolayı 32.hafta çalışabilir raporu alacaktım aslında ama fikrimi değiştirdim bebeğimden kıymetli değil hiçbir şey...çok teşekkürler yanıtın için...
Benden istemediler fotoğrafRica ederim. Bende çalışamaz raporu alacağım. Hoş şimdide çalışmıyorum yatak istirahati ndeyim uzuuuuuun haftalardır. 31+6 da rapor alırım. Acaba rapor için fotoğraf istiyorlar mı . Yarın ki kontrolümde sorayım bari.
Canım bende çalışmaz almaya gittiğim de bebeğim 43 cm kilosu da 1700 çıktı. Doktoriri bir bebek değil dedi. Bende 2 bekliyordum 32. hafta da.Günaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah. Bugün kontrolum vardı. Kuzucuk 33+1. Kilosu 2 hafta geriden geliyor 1800 gram. Doktorum her gelişte gelişim gösteriyor, suyu da iyi, kafana takma dedi ama yine de 2000 grama ulaşır diye tahmin ediyordum, üzüldüm. Yememe içmeme dikkat ediyorum, normal yediğim yemeklerin dışında, her gün yumurta, muz, yoğurt, pekmez yiyorum. Acaba ne yapabilirim başka bebeğe kilo aldırabilmek için tavsiyeniz var mı? Yediklerimi 2 ye mi çıkartayım acaba, mesela hergün 2 yumurta, 2 muz, 2 bardak süt gibi. Gelişimi geriler veya durur diye korku saldı içimi.
Ayy aynen ya hele kayınvaldem her hafta diyecek bişey buluyo laf sokmadan duramıyo deliriyorumBana esim azck biseye yukselse ben farkli anliyorum hemen icleniyorum
Allahım şu kayınvalideleri hamilelik döneminde bari görmesek olmazmıAyy aynen ya hele kayınvaldem her hafta diyecek bişey buluyo laf sokmadan duramıyo deliriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?