2016 Aralık Anneleri

20 cm cnm baya yüksek çok araştımadım açıkcası yumoştan aldım 70*140 çok bulunmuyormuş 120 tlye aldım. Diğer yatak fiyatları uçmuş durumda
Bende böyle yüksek birşey düşünüyorum 70 e130 luk. Gerçekten cook uc fiyatlar var. Çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün içinde inşallah

Ne güzel canım sen yurtdışındaydın demi ücreti ne kadarmış , maşallah 35 e girmişin Ayy gerçekten çok heyecanlı ya bende olsam heyecan yapardım doğum zamanı ne yapcaz biz acaba heyecandan.

Günaydın kızlar
Çalışacak halim yok
Güzel'düşünmeye çalış canım. hani hiçbir ağrın yokmuş gibi. derin nefesler al. Ben bazen nefes almayı unutuyor gibiyim. Ben ayrıldım ama sizi görünce en iyisi diyorum. evde de çalışabilirmsm aslında diyecektin. Bebeğinedokun güzel şeyler hayal et

Kızlar Günaydın
Dün ayıptır söylemesi barbunya yemeği yedim öğle yemeği olarak eşimde evde Allahtan sonra eşim gel öğlen uykusuna yatalım biraz dinlen dedi neyse yattık tam daldım gözüm kapalı dönüyor ortalık bi açtım aman Allahım tansiyon ne alemde kim bilir gözlerim kaymış başımı Tutamıyorum evet kızlar barbunya beni zehirledi kus kus 2 saatte kendime geldim ama eşim zavallı bi izin günü var bütün evi kaldırdı temizledi heryer kusmuk içinde kaldı hatta eşimin üstüne bile kusdum
Baktım akşam bebeğim gayet hareketli idi çok şükür ondan cesaret aldım benim kızım annesinden daha güçlü olcak hep gösterdi bunu canını seveyim ben onun.
Bir daha barbunya yemeği hayatım boyunca yemem

Canım'yaaa çok geçmiş olsun esin de rahatsız oldu mu yemekten

Canım'yaaa çok geçmiş olsun esin de rahatsız oldu mu yemekten
Teşekkür ederim canım eşim tost yemişdi canım ya ben vitaminli diye barbunya yeyim dedim işte olacağı varmış galiba Rabbim beterinden korusun dedik çok şükür kızım iyi kendim umrumda olmam Bebeğimi düşünüp üzüldüm içerde ben kurarken ne yapmıştır diye yavrum benim

Gunaydin kizlar. Bi kac gundur giremedim. Hala hastalikla uğraşıyorum. Cok fena gribe yakalandim. Parol, ihlamur, meyve, süt. Ne varsa yiyorum iciyorum. Daha gecmedi. Burnum,kulaklarim tikali. Bogazim kötü.neyseki dogum iznine cikmistim. Bi de bu halde ise gittigimi dusunemiyorum.

Evet ya direkt onlar geliyor zaten Rabbim korusun onları sağlıkla doğsunlar

Döndükten sonra Doğum riski daha fazlaymış sanıyorum kontrolüm de haftaya doktor geçen hafta herşey normal erken Doğum riskin de Yok demişti...yoruluyorum bu ara biraz sanıyorum ondan dolayı 32.hafta çalışabilir raporu alacaktım aslında ama fikrimi değiştirdim bebeğimden kıymetli değil hiçbir şey...çok teşekkürler yanıtın için...

Benim de 30. Haftada gittigimde dönmüştü. Hala basi asagida. Doktor gayet normal dedi. Ama basi dondu diye erken dogum olcak diye bisey yok canim. Bebeğin pozisyonu. Rahim agzi uzunlugun vs. onemli.

Hastane çıkışını almadım ben hala. karar veremiyorum. rüyamda karar vermiştim yirmili bir setti. İçinde montuna kadar vardı gereksiz hiçbir parça yoktu. Ay nasıl heyecanlıym son iki tane kalmış bir de. Bir türlü alıp eve getirmedm.hala etkisindeym.Nasıl bir rüyaydi Öyle ya

Rica ederim. Bende çalışamaz raporu alacağım. Hoş şimdide çalışmıyorum yatak istirahati ndeyim uzuuuuuun haftalardır. 31+6 da rapor alırım. Acaba rapor için fotoğraf istiyorlar mı . Yarın ki kontrolümde sorayım bari.

Benden istemediler fotoğraf

Günaydın kızlar,

Herkes iyidir inşallah. Bugün kontrolum vardı. Kuzucuk 33+1. Kilosu 2 hafta geriden geliyor 1800 gram. Doktorum her gelişte gelişim gösteriyor, suyu da iyi, kafana takma dedi ama yine de 2000 grama ulaşır diye tahmin ediyordum, üzüldüm. Yememe içmeme dikkat ediyorum, normal yediğim yemeklerin dışında, her gün yumurta, muz, yoğurt, pekmez yiyorum. Acaba ne yapabilirim başka bebeğe kilo aldırabilmek için tavsiyeniz var mı? Yediklerimi 2 ye mi çıkartayım acaba, mesela hergün 2 yumurta, 2 muz, 2 bardak süt gibi. Gelişimi geriler veya durur diye korku saldı içimi.

Canım bende çalışmaz almaya gittiğim de bebeğim 43 cm kilosu da 1700 çıktı. Doktoriri bir bebek değil dedi. Bende 2 bekliyordum 32. hafta da.
Ama bence biz böyle devam edelim iki katı fazla olur gibi geldi bana

Ayy aynen ya hele kayınvaldem her hafta diyecek bişey buluyo laf sokmadan duramıyo deliriyorum
Allahım şu kayınvalideleri hamilelik döneminde bari görmesek olmazmı bilin kızlar erken doğurursam sebebi bu kadındüğün vardı bi ilçede yolda kötü olurum diye ben gitmedem eşim kendi annem ve kv gitti. Kv eşime demişki düğünde herkez seni sordu oğlun bekarmı diye hemde kaynananın yanında sordular. Anneme soruyorum kimse bişe sormadı diyo napmaya çalışıyo adamın gözünümü açmaya çalışıyo anlamıyorm arayıp bidaha oğlunu görürsün demeyi çok istiyorum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…