2016 Aralık Anneleri

Canm 2 muz yeme sakin. Sekerin yukselir bu bir. Ikincide kabiz olursun sute falan bise diyemem ama muza dikkat et

Herkese günaydın :) sağlıklı bir haftamız olsun inşallah :)

Canım bebeğin gelişiminde beslenme kadar stres de çok etkiliymiş, sen zaten beslenmene gayet iyi dikkat etmişsin, bebeğin gelişim de göstermiş kendini üzüp boş yere sıkıntıya sokma bu yüzden. Önemli olan vaktinde doğması sağlıklı olması, ben 2100 Gr doğmuşum üstelik Zamanında, kuvözde de kalmamışım ama çok şükür sağlıklıyım. O yüzden önemli olan sağlıklı olması, hem zaten en fazla 36. Haftadan sonra kilo alıyormuş bebişler. Sen rahat ol yeter ki :)

İstenmiyor diye biliyorum...Hiçbirşey kıymetli değil bebeklerimizden onlar iyi olsunlar da...37.haftaya kadar çalışmayı planlıyordum ama ne yazık ki istediğimiz gibi olmuyor her şey bütün gün ayakta çocuklarla uğraşmak gerçekten zorluyor artık..

Benim de 30. Haftada gittigimde dönmüştü. Hala basi asagida. Doktor gayet normal dedi. Ama basi dondu diye erken dogum olcak diye bisey yok canim. Bebeğin pozisyonu. Rahim agzi uzunlugun vs. onemli.

Rahim ağzı uzunluğu hakkında sadece sıkıntı Yok diyor ölçü olarak söylemiyor çok şükür o zaman normal şeyler yaşıyorum teşekkürler cevabın için canım..

Rahim ağzı uzunluğu hakkında sadece sıkıntı Yok diyor ölçü olarak söylemiyor çok şükür o zaman normal şeyler yaşıyorum teşekkürler cevabın için canım..
Bende geçen hafta gittim 30. haftaydı benim bebiş de dönmüş. Bence normal doğum için ilk adımı atmış olduk iyi oldu :) erken mi diye sordum benim doktorum da normal ama dikkat et dedi.

Protein agirlikli beslenme kilo aldiriyor. Et, sut, yumurta gibi. Yagli sut ic. Ben yemek yiyemedigim zaman sut iciyordum . En az yarim litre. Hatta kk da ariyabilirsin sut bebege kilo aldirir mi diye. Hem sana kalsiyum acisindan iyi. İlerde diş problemi yasama. Sut bende işe yaramisti. Normal dogurcam icin son aylar cok icmedim.bir bardak iciyordum.

Canım bende çalışmaz almaya gittiğim de bebeğim 43 cm kilosu da 1700 çıktı. Doktoriri bir bebek değil dedi. Bende 2 bekliyordum 32. hafta da.
Ama bence biz böyle devam edelim iki katı fazla olur gibi geldi bana

Doktora sordum aslında canım,ben ne yapsam daha iyi olur bu geriden gelmeyi, açığı kapatabiliriz diye. Verdiğim hapları düzenli kullanıyorsun zaten, yemeğini, meyveni de yiyorsun. Her çocuğun gelişimi farklıdır, suyu azalmadığı, her kontrolde gelişimi gözlemlediğimiz sürece, senin yapacağın birşey yok dedi. Ama nedense hep olumsuz ihtimal geliyor insanın aklına, ya kilo farkı daha da açılırsa, ya gelişmezse. Bakalım herşey olacağına varır, rabbim koruyor onları.

Canım bende çalışmaz almaya gittiğim de bebeğim 43 cm kilosu da 1700 çıktı. Doktoriri bir bebek değil dedi. Bende 2 bekliyordum 32. hafta da.
Ama bence biz böyle devam edelim iki katı fazla olur gibi geldi bana
30 -32 haftadan sonra hizli kilo aliyor bebekler. Hic stres yapmayin guzel beslenmenize devam edin .

Benim 32. Haftada 1900 gr dı cnm minyon bir Bebek olacak zaten senden iri bir Bebek beklemiyorum Dedi .. Sonuçta her Bebek aynı kiloda doğmuyor ki cnm

İçimi rahatlattın gerçekten çok teşekkür ederim. Ben 4 kilo eşim 5 kilo doğmuş. Tabi bu kadar kilolu bebek olmak iyi değil, hem normal düşünüyorum bu zamanda bu kiloya sezeryana alırlar. Ama çok mu cılız gidiyor diye korku saldı içimi, geçen kontrolde de böyle geriden gidiyordu, 2 haftada 200 gram almış sadece. Belki de dediğin gibi sonradan atağa geçer ve arayı kapatır oğlum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim canım. Sütü her gün yarım litre olarak içmeye başlayacağım. 10 gün sonra tekrar randevum var, bakalım farkedecek mi? KK daki yorumlara da bakacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Benim 32. Haftada 1900 gr dı cnm minyon bir Bebek olacak zaten senden iri bir Bebek beklemiyorum Dedi .. Sonuçta her Bebek aynı kiloda doğmuyor ki cnm

Belki de minyon olması daha iyi. İnşallah gelişimi devam etsin de, normal doğum da kolay olur belki bu şekilde. Hep içimde erken doğum korkusu var ya, sanki bir an önce 2'li kilolara gelsin de yoğun bakım ihtiyacı doğmasın istiyorum. Sağlıklı olsun demem lazım aslında, varsın kilosu az olsun, doğru söylüyorsun.

Belki de minyon olması daha iyi. İnşallah gelişimi devam etsin de, normal doğum da kolay olur belki bu şekilde. Hep içimde erken doğum korkusu var ya, sanki bir an önce 2'li kilolara gelsin de yoğun bakım ihtiyacı doğmasın istiyorum. Sağlıklı olsun demem lazım aslında, varsın kilosu az olsun, doğru söylüyorsun.

Anladım canım bunları duydukça rahatlıyorum şükür :) evet normal Doğuma ilk adımı attık inşallah bir avazda da alırız meleklerimizi kucağımıza...artık en riskli zamanlara girdik tabii dikkatli olmamız gerekiyor...
Bende geçen hafta gittim 30. haftaydı benim bebiş de dönmüş. Bence normal doğum için ilk adımı atmış olduk iyi oldu :) erken mi diye sordum benim doktorum da normal ama dikkat et dedi.

Gaz yaparsa icine az seker atabilirsin. Bir litreye yakin icen vardi. Hayirlisiyla Allah kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi

Gaz yaparsa icine az seker atabilirsin. Bir litreye yakin icen vardi. Hayirlisiyla Allah kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi

Amin inşallah. Ilık ballı süt yapar içerim, hem grip salgını var iyi de gelir inşallah. Neticeleri yazarım 10 gün sonra canım, bana da faydası olur umarım.

Benim bebeğim de 1 önceki aya göre az büyümüştü son kontrolde.4 haftada 3 haftalık gelişim göstermiş. Yediklerimde bi değişiklik yok.Tek fark okulun açılmış olması ve benim çalışıyor olmam.Üstelik yazın annem de kayinvalidem de hiçbir şeye elimi surdurmediler sadece yattım. Şimdi öyle değil gelen giden de oluyor benim de gitmem gerekiyor fazladan yoruldum grip de oldum.1650 gramdi oğluşum sata göre 31+4 te.2 hafta sonra kontrolüm var.Allah korusun düzgün ilerleme olmazsa hemen çalışamaz raporu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…