- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Canm 2 muz yeme sakin. Sekerin yukselir bu bir. Ikincide kabiz olursun sute falan bise diyemem ama muza dikkat etGünaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah. Bugün kontrolum vardı. Kuzucuk 33+1. Kilosu 2 hafta geriden geliyor 1800 gram. Doktorum her gelişte gelişim gösteriyor, suyu da iyi, kafana takma dedi ama yine de 2000 grama ulaşır diye tahmin ediyordum, üzüldüm. Yememe içmeme dikkat ediyorum, normal yediğim yemeklerin dışında, her gün yumurta, muz, yoğurt, pekmez yiyorum. Acaba ne yapabilirim başka bebeğe kilo aldırabilmek için tavsiyeniz var mı? Yediklerimi 2 ye mi çıkartayım acaba, mesela hergün 2 yumurta, 2 muz, 2 bardak süt gibi. Gelişimi geriler veya durur diye korku saldı içimi.
Günaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah. Bugün kontrolum vardı. Kuzucuk 33+1. Kilosu 2 hafta geriden geliyor 1800 gram. Doktorum her gelişte gelişim gösteriyor, suyu da iyi, kafana takma dedi ama yine de 2000 grama ulaşır diye tahmin ediyordum, üzüldüm. Yememe içmeme dikkat ediyorum, normal yediğim yemeklerin dışında, her gün yumurta, muz, yoğurt, pekmez yiyorum. Acaba ne yapabilirim başka bebeğe kilo aldırabilmek için tavsiyeniz var mı? Yediklerimi 2 ye mi çıkartayım acaba, mesela hergün 2 yumurta, 2 muz, 2 bardak süt gibi. Gelişimi geriler veya durur diye korku saldı içimi.
Rica ederim. Bende çalışamaz raporu alacağım. Hoş şimdide çalışmıyorum yatak istirahati ndeyim uzuuuuuun haftalardır. 31+6 da rapor alırım. Acaba rapor için fotoğraf istiyorlar mı . Yarın ki kontrolümde sorayım bari.
Benim de 30. Haftada gittigimde dönmüştü. Hala basi asagida. Doktor gayet normal dedi. Ama basi dondu diye erken dogum olcak diye bisey yok canim. Bebeğin pozisyonu. Rahim agzi uzunlugun vs. onemli.
Bende geçen hafta gittim 30. haftaydı benim bebiş de dönmüş. Bence normal doğum için ilk adımı atmış olduk iyi oldu :) erken mi diye sordum benim doktorum da normal ama dikkat et dedi.Rahim ağzı uzunluğu hakkında sadece sıkıntı Yok diyor ölçü olarak söylemiyor çok şükür o zaman normal şeyler yaşıyorum teşekkürler cevabın için canım..
Protein agirlikli beslenme kilo aldiriyor. Et, sut, yumurta gibi. Yagli sut ic. Ben yemek yiyemedigim zaman sut iciyordum . En az yarim litre. Hatta kk da ariyabilirsin sut bebege kilo aldirir mi diye. Hem sana kalsiyum acisindan iyi. İlerde diş problemi yasama. Sut bende işe yaramisti. Normal dogurcam icin son aylar cok icmedim.bir bardak iciyordum.Günaydın kızlar,
Canım bende çalışmaz almaya gittiğim de bebeğim 43 cm kilosu da 1700 çıktı. Doktoriri bir bebek değil dedi. Bende 2 bekliyordum 32. hafta da.
Ama bence biz böyle devam edelim iki katı fazla olur gibi geldi bana
30 -32 haftadan sonra hizli kilo aliyor bebekler. Hic stres yapmayin guzel beslenmenize devam edin .Canım bende çalışmaz almaya gittiğim de bebeğim 43 cm kilosu da 1700 çıktı. Doktoriri bir bebek değil dedi. Bende 2 bekliyordum 32. hafta da.
Ama bence biz böyle devam edelim iki katı fazla olur gibi geldi bana
Canm 2 muz yeme sakin. Sekerin yukselir bu bir. Ikincide kabiz olursun sute falan bise diyemem ama muza dikkat et
Benim 32. Haftada 1900 gr dı cnm minyon bir Bebek olacak zaten senden iri bir Bebek beklemiyorum Dedi .. Sonuçta her Bebek aynı kiloda doğmuyor ki cnmGünaydın kızlar,
Herkese günaydın :) sağlıklı bir haftamız olsun inşallah :)
Canım bebeğin gelişiminde beslenme kadar stres de çok etkiliymiş, sen zaten beslenmene gayet iyi dikkat etmişsin, bebeğin gelişim de göstermiş kendini üzüp boş yere sıkıntıya sokma bu yüzden. Önemli olan vaktinde doğması sağlıklı olması, ben 2100 Gr doğmuşum üstelik Zamanında, kuvözde de kalmamışım ama çok şükür sağlıklıyım. O yüzden önemli olan sağlıklı olması, hem zaten en fazla 36. Haftadan sonra kilo alıyormuş bebişler. Sen rahat ol yeter ki :)
Protein agirlikli beslenme kilo aldiriyor. Et, sut, yumurta gibi. Yagli sut ic. Ben yemek yiyemedigim zaman sut iciyordum . En az yarim litre. Hatta kk da ariyabilirsin sut bebege kilo aldirir mi diye. Hem sana kalsiyum acisindan iyi. İlerde diş problemi yasama. Sut bende işe yaramisti. Normal dogurcam icin son aylar cok icmedim.bir bardak iciyordum.
Benim 32. Haftada 1900 gr dı cnm minyon bir Bebek olacak zaten senden iri bir Bebek beklemiyorum Dedi .. Sonuçta her Bebek aynı kiloda doğmuyor ki cnm
Benim 32. Haftada 1900 gr dı cnm minyon bir Bebek olacak zaten senden iri bir Bebek beklemiyorum Dedi .. Sonuçta her Bebek aynı kiloda doğmuyor ki cnm
Bende geçen hafta gittim 30. haftaydı benim bebiş de dönmüş. Bence normal doğum için ilk adımı atmış olduk iyi oldu :) erken mi diye sordum benim doktorum da normal ama dikkat et dedi.
Gaz yaparsa icine az seker atabilirsin. Bir litreye yakin icen vardi. Hayirlisiyla Allah kucaginiza almayi nasip etsin bebisleriniziÇok teşekkür ederim canım. Sütü her gün yarım litre olarak içmeye başlayacağım. 10 gün sonra tekrar randevum var, bakalım farkedecek mi? KK daki yorumlara da bakacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Gaz yaparsa icine az seker atabilirsin. Bir litreye yakin icen vardi. Hayirlisiyla Allah kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?