2016 Aralık Anneleri

Ayy canım valla bravo ya hala çalışmak maşallah diyim sana
çok zor oluyor
buna da şükür ne diyim
ağrım yok genel halsizlik
çişe çıkma ki bunu hiç sevmiyorum umumi olduğu için
işim zor değil şükür ama çok oturunca da popom ağrıo :)

Ayy seninkine denecek şey mi bide hamile kadına ondan sonra da gel şu kadınları sev benimki de delirtiyo pazarları gideriz her defasında bişey bulur eşimin yanında bişi de diyemiyorum desem hemen triplenecek hayatımızda olmasaydı diyorum bazen her tartışma onun yüzünden. Başından beri yaptıkları kitap olur ...bide yaptığının farkında olsa yada bişi dediğinde alınsa yok anam yokkkk rabbim ondan uzak ev alabilmemizi nasip etsin uzagızda da gelemiyo yakın olsak eşimle boşanma aşamasına gelirdik heralde

Arkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
Baştan beri tatliyi cok sevemedim hatta cikolatadan tiksindim.simdi seviyorum canim cok cekerse 1tane gofret yiyorum yada yariya bölūp te yiyorum.kesiyor zaten.yoğurt mayaliyorum meyve+yoğurt da gūzel ikili yada sūtlaç bol tarçin.yanliz buara aşureye tskmış vaziyetteyim bu hafta kesin yapicam nasip olursa.

Dinlenme etki ediyor mu tam bilmiyorum canım. Ben sabah 8 akşam 5 çalışmaya devam ediyorum inşallah son ana kadar izin kullanmak istemiyorum. Belki o etki ediyordur, daha fazla yorgun hissediyorum kendimi. Sen de dene istersen günde 2 bardak süt içmeyi, bakalım ben deneyeceğim 10 gün sonra kaç gram olacak bebiş. Şimdi 33+1 de. 1785 gram

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın en azından çıkarmış olmana sevindim, vücudun tepki vermiş dışlamış neyse ki.

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat, son haftalar bol bol dinlen.

İnanamıyorum ya Allah sabırlar versin, şaştım kv. ne. Denecek laf mı bu. Ben bunu sana eşin mi anlattı yoksa annen mi anlattı onu merak ettim. Hayır üzüleceğini sinir olacağını tahmin edip, hiç anlatmamaları lazımdı.

Hayırlı haftalar. Kızlar bu çatı agrisi nasil bir ağrı. Tam olarak nerede hissediliyor. Kasıklarımda ağrı var son zamanlarda cok. Acaba çatı agrisi mı merak ediyorum.

Allah günah yazmasın bende diyorum keşke olmasa diye sonra karnımda taşıdığım can için nekdr uğraştığımı düşünüyorum tövbe ediyorum yani eşinle arandaki sorun hep kv ise nekdr sevebilirsinki yok olmuyo. Ben arayıp kızdığım şeyleri söylüyorum gülüyo geçiyo 10 gun geçmeden gene aynı
Eşim söyledi bide eşimi tembihlemiş sakın söyleme diye erkek işte beğenilmem hoşuna gitti galiba sırf şu bebek için susuyorım çünkü sinirlenince karnım semsert oluyo bi doğurim Allahın izniyle sorucam hepsine

Aman abartma canm pekmezini falan ye ama cok cok degl sabahlari kahvaltida batir ekmegini ceviz kir icine. Ole yemiosan bi kasik ye aksamda bi kasik. Ama muzu abartma sonra kabz cok zorlar seni aman dikkat.bn pekmezi kahvaltida yiorum ceviz kiriyorum icine. Guzel oluyo. Yada yogurduna dok oda olur
Tamamdır canım, muzu 2 yapmadan sütü çoğaltayım bakalım, yarım litre içeyim günde. 10 gün sonra tekrar kontrol var, inşallah farkeder.

Benimki icerde dans kursu verio. Simdilerde bide gobek deligimi kesfetti saolsun. Orayi ittirioda ittirio

Çok geçmiş olsun. Eşini etkilemedi mi barbunya?

Biz de icinde tavuk didilmis eriste yedik 2 gunluktu koku falan yktu. Yedik ustune cay vs. Ben yattm uyudum kalktim . Yatmadn oncede zaten yanma vardi midemde kalktigimdsda bulanti hssettim baktim durcak gbi degil gittim.kustum. esim tutturdu bnmde yanma var zehirlendik die. Kafam kurcalandi gorumcemde yemisti baktik bse yok bndede yok. Kusmam normal zaten bebek baski yaptigi icin ve benm zaten midem hala ilk aylardn kalma oldugu icin kusabiliorum bazn. Ama sukur bse falan olmadi ne esime ne bana ne gorumceme. Esim korkuttu :)

Ben her gün 1 bardaktan fazla süt içiyorum 2 muz yiyorum ceviz yiyorum zaten.Geçen aydan farkı pekmezim bitmisti 1 aydır yemiyorum çarşamba gelecek inşallah onu bekliyorum.O yüzden ben yorgunluğa bağladım. İnşallah başka sebebi yoktur. Haftaya cuma da benim kontrolum olacak inşallah.

Ne güzel canım sen yurtdışındaydın demi ücreti ne kadarmış , maşallah 35 e girmişin Ayy gerçekten çok heyecanlı ya bende olsam heyecan yapardım doğum zamanı ne yapcaz biz acaba heyecandan.

Evet canim Kanada'dayim. Burada ucretsiz dogum ve hastane. Valla sorma canim ya dogum yaklasti daha tam hazir degilim. Kizimin odasi haftaya gelecek mesela, daha kiyafetleri yikamadim, dogum cantam falanda hazir degil... Insallah hepsini yetistiririm

Kizlar onceden dogum yapmis olanlara soruyorum. Ilk hamileliginde catlaksiz doguma girip dogumdan sonraki karnin aniden eski haline donmesinden dolayi catlagi olan varmi?. Yani sifir catlakla doguma girip dogurduktan sonra catlayan.
Benim allaha sukur suana kdr olmadi. Ama iki gundur karnimda kasinmalar mevcur devamli nemlendiriyorum. Kasiniyo die illa catlick degil ama merak ettigim catlak olmadan girip catlakla cikan varmi

Günaydın kızlar
Çalışacak halim yok

Gunaydin canim. Bende ayni sekilde uyandim bugun. Teslim etmem gereken projem var, dogumdan once yetistirmek istiyorum o kadar emek verdim kimseye yar etmem :) Bu gazla kendimi motive ediyorum ama hicte halim yok. Hedefim 39. Haftaya kadar calismak, Kasim'da evden calismaya baslicam. Allahtan oyle bir olanagim var yoksa ise gidip gelmek inanilmaz yorucu...

Evet ya direkt onlar geliyor zaten Rabbim korusun onları sağlıkla doğsunlar
Amin canım

Canım protein ağırlıklı Beslen yumurta mutlaka 2 tane ye sabahları süt et ve mercimek nohut bunları da tüket , inşallah yarasın Tosun paşana

Çok geçmiş olsun. Eşini etkilemedi mi barbunya?

Sizede geçmiş olsun canım Rabbim beterinden sakınsın

Evet canim Kanada'dayim. Burada ucretsiz dogum ve hastane. Valla sorma canim ya dogum yaklasti daha tam hazir degilim. Kizimin odasi haftaya gelecek mesela, daha kiyafetleri yikamadim, dogum cantam falanda hazir degil... Insallah hepsini yetistiririm
Süpermiş ücretsiz demek Kanada da yaşamak vardı :)
O zaman bu hafta kıyafetlerden başla canım ütülerini yap anca çünkü çantayı bende hazırlamadım daha sıkıntı yapma ay sonuna doğru ufak eksikleri tamamlayıp başlamayı düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…