- 25 Kasım 2013
- 173
- 110
- 73
- 35
çok zor oluyorAyy canım valla bravo ya hala çalışmak maşallah diyim sana
ağrım yok genel halsizlikGüzel'düşünmeye çalış canım. hani hiçbir ağrın yokmuş gibi. derin nefesler al. Ben bazen nefes almayı unutuyor gibiyim. Ben ayrıldım ama sizi görünce en iyisi diyorum. evde de çalışabilirmsm aslında diyecektin. Bebeğinedokun güzel şeyler hayal et
Ayy seninkine denecek şey mi bide hamile kadına ondan sonra da gel şu kadınları sev benimki de delirtiyo pazarları gideriz her defasında bişey bulur eşimin yanında bişi de diyemiyorum desem hemen triplenecek hayatımızda olmasaydı diyorum bazen her tartışma onun yüzünden. Başından beri yaptıkları kitap olur ...bide yaptığının farkında olsa yada bişi dediğinde alınsa yok anam yokkkk rabbim ondan uzak ev alabilmemizi nasip etsin uzagızda da gelemiyo yakın olsak eşimle boşanma aşamasına gelirdik heraldeAllahım şu kayınvalideleri hamilelik döneminde bari görmesek olmazmıbilin kızlar erken doğurursam sebebi bu kadın düğün vardı bi ilçede yolda kötü olurum diye ben gitmedem eşim kendi annem ve kv gitti. Kv eşime demişki düğünde herkez seni sordu oğlun bekarmı diye hemde kaynananın yanında sordular. Anneme soruyorum kimse bişe sormadı diyo napmaya çalışıyo adamın gözünümü açmaya çalışıyo anlamıyorm arayıp bidaha oğlunu görürsün demeyi çok istiyorum şuanda
Baştan beri tatliyi cok sevemedim hatta cikolatadan tiksindim.simdi seviyorum canim cok cekerse 1tane gofret yiyorum yada yariya bölūp te yiyorum.kesiyor zaten.yoğurt mayaliyorum meyve+yoğurt da gūzel ikili yada sūtlaç bol tarçin.yanliz buara aşureye tskmış vaziyetteyim bu hafta kesin yapicam nasip olursa.Arkadaslar sizde gun ucinde cukalata ivir zivir yiyormusunuz caniniz istiyormu ben yiyorum sonra uzuluyorum niye yedim diye ama canim cok cekiyor
Benim bebeğim de 1 önceki aya göre az büyümüştü son kontrolde.4 haftada 3 haftalık gelişim göstermiş. Yediklerimde bi değişiklik yok.Tek fark okulun açılmış olması ve benim çalışıyor olmam.Üstelik yazın annem de kayinvalidem de hiçbir şeye elimi surdurmediler sadece yattım. Şimdi öyle değil gelen giden de oluyor benim de gitmem gerekiyor fazladan yoruldum grip de oldum.1650 gramdi oğluşum sata göre 31+4 te.2 hafta sonra kontrolüm var.Allah korusun düzgün ilerleme olmazsa hemen çalışamaz raporu alacağım.
Kızlar Günaydın
Dün ayıptır söylemesi barbunya yemeği yedim öğle yemeği olarak eşimde evde Allahtan sonra eşim gel öğlen uykusuna yatalım biraz dinlen dedi neyse yattık tam daldım gözüm kapalı dönüyor ortalık bi açtım aman Allahım tansiyon ne alemde kim bilir gözlerim kaymış başımı Tutamıyorum evet kızlar barbunya beni zehirledi kus kus 2 saatte kendime geldim ama eşim zavallı bi izin günü var bütün evi kaldırdı temizledi heryer kusmuk içinde kaldı hatta eşimin üstüne bile kusdum
Baktım akşam bebeğim gayet hareketli idi çok şükür ondan cesaret aldım benim kızım annesinden daha güçlü olcak hep gösterdi bunu canını seveyim ben onun.
Bir daha barbunya yemeği hayatım boyunca yemem
Gunaydin kizlar. Bi kac gundur giremedim. Hala hastalikla uğraşıyorum. Cok fena gribe yakalandim. Parol, ihlamur, meyve, süt. Ne varsa yiyorum iciyorum. Daha gecmedi. Burnum,kulaklarim tikali. Bogazim kötü.neyseki dogum iznine cikmistim. Bi de bu halde ise gittigimi dusunemiyorum.
Allahım şu kayınvalideleri hamilelik döneminde bari görmesek olmazmıbilin kızlar erken doğurursam sebebi bu kadın düğün vardı bi ilçede yolda kötü olurum diye ben gitmedem eşim kendi annem ve kv gitti. Kv eşime demişki düğünde herkez seni sordu oğlun bekarmı diye hemde kaynananın yanında sordular. Anneme soruyorum kimse bişe sormadı diyo napmaya çalışıyo adamın gözünümü açmaya çalışıyo anlamıyorm arayıp bidaha oğlunu görürsün demeyi çok istiyorum şuanda
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat, son haftalar bol bol dinlen.
.
Ayy seninkine denecek şey mi bide hamile kadına ondan sonra da gel şu kadınları sev benimki de delirtiyo pazarları gideriz her defasında bişey bulur eşimin yanında bişi de diyemiyorum desem hemen triplenecek hayatımızda olmasaydı diyorum bazen her tartışma onun yüzünden. Başından beri yaptıkları kitap olur ...bide yaptığının farkında olsa yada bişi dediğinde alınsa yok anam yokkkk rabbim ondan uzak ev alabilmemizi nasip etsin uzagızda da gelemiyo yakın olsak eşimle boşanma aşamasına gelirdik heralde
Eşim söyledi bide eşimi tembihlemiş sakın söyleme diye erkek işte beğenilmem hoşuna gitti galiba sırf şu bebek için susuyorım çünkü sinirlenince karnım semsert oluyo bi doğurim Allahın izniyle sorucam hepsineÇok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın en azından çıkarmış olmana sevindim, vücudun tepki vermiş dışlamış neyse ki.
İnanamıyorum ya Allah sabırlar versin, şaştım kv. ne. Denecek laf mı bu. Ben bunu sana eşin mi anlattı yoksa annen mi anlattı onu merak ettim. Hayır üzüleceğini sinir olacağını tahmin edip, hiç anlatmamaları lazımdı.
Tamamdır canım, muzu 2 yapmadan sütü çoğaltayım bakalım, yarım litre içeyim günde. 10 gün sonra tekrar kontrol var, inşallah farkeder.
Bnmde 36 haftada ektra bu sefer pekmeze basladim bakalim. Etki ne kdr edio gecen 32+0 da 2100 du 3 haftada 600 gr almisti bakalmBenim de randevum 36. Hafta da bende sütü artıraym bakayım bebeğim tombik olacak mi
Benimki icerde dans kursu verio. Simdilerde bide gobek deligimi kesfetti saolsun. Orayi ittirioda ittirioMeraba arkadaşlar 29+6 haftalik hamileyimoğlumuzu bekliyoruz hayırlısı ile.bebeğiniz nasıl çok hareketli mi benim bebeğim çok değil çok şükür ki doktorum hep iyi diyor sizin nasıl bebisleriniz 3 kasımda randevum var.
Cati iki bacak arasindaki kemiklerin agzisi cnmHayırlı haftalar. Kızlar bu çatı agrisi nasil bir ağrı. Tam olarak nerede hissediliyor. Kasıklarımda ağrı var son zamanlarda cok. Acaba çatı agrisi mı merak ediyorum.
Çok geçmiş olsun. Eşini etkilemedi mi barbunya?Kızlar Günaydın
Dün ayıptır söylemesi barbunya yemeği yedim öğle yemeği olarak eşimde evde Allahtan sonra eşim gel öğlen uykusuna yatalım biraz dinlen dedi neyse yattık tam daldım gözüm kapalı dönüyor ortalık bi açtım aman Allahım tansiyon ne alemde kim bilir gözlerim kaymış başımı Tutamıyorum evet kızlar barbunya beni zehirledi kus kus 2 saatte kendime geldim ama eşim zavallı bi izin günü var bütün evi kaldırdı temizledi heryer kusmuk içinde kaldı hatta eşimin üstüne bile kusdum
Baktım akşam bebeğim gayet hareketli idi çok şükür ondan cesaret aldım benim kızım annesinden daha güçlü olcak hep gösterdi bunu canını seveyim ben onun.
Biz de icinde tavuk didilmis eriste yedik 2 gunluktu koku falan yktu. Yedik ustune cay vs. Ben yattm uyudum kalktim . Yatmadn oncede zaten yanma vardi midemde kalktigimdsda bulanti hssettim baktim durcak gbi degil gittim.kustum. esim tutturdu bnmde yanma var zehirlendik die. Kafam kurcalandi gorumcemde yemisti baktik bse yok bndede yok. Kusmam normal zaten bebek baski yaptigi icin ve benm zaten midem hala ilk aylardn kalma oldugu icin kusabiliorum bazn. Ama sukur bse falan olmadi ne esime ne bana ne gorumceme. Esim korkuttu :)Kızlar Günaydın
Ben her gün 1 bardaktan fazla süt içiyorum 2 muz yiyorum ceviz yiyorum zaten.Geçen aydan farkı pekmezim bitmisti 1 aydır yemiyorum çarşamba gelecek inşallah onu bekliyorum.O yüzden ben yorgunluğa bağladım. İnşallah başka sebebi yoktur. Haftaya cuma da benim kontrolum olacak inşallah.Dinlenme etki ediyor mu tam bilmiyorum canım. Ben sabah 8 akşam 5 çalışmaya devam ediyorum inşallah son ana kadar izin kullanmak istemiyorum. Belki o etki ediyordur, daha fazla yorgun hissediyorum kendimi. Sen de dene istersen günde 2 bardak süt içmeyi, bakalım ben deneyeceğim 10 gün sonra kaç gram olacak bebiş. Şimdi 33+1 de. 1785 gram
Ne güzel canım sen yurtdışındaydın demi ücreti ne kadarmış , maşallah 35 e girmişin Ayy gerçekten çok heyecanlı ya bende olsam heyecan yapardım doğum zamanı ne yapcaz biz acaba heyecandan.
Günaydın kızlar
Çalışacak halim yok
Amin canımEvet ya direkt onlar geliyor zaten Rabbim korusun onları sağlıkla doğsunlar
Canım protein ağırlıklı Beslen yumurta mutlaka 2 tane ye sabahları süt et ve mercimek nohut bunları da tüket , inşallah yarasın Tosun paşanaGünaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah. Bugün kontrolum vardı. Kuzucuk 33+1. Kilosu 2 hafta geriden geliyor 1800 gram. Doktorum her gelişte gelişim gösteriyor, suyu da iyi, kafana takma dedi ama yine de 2000 grama ulaşır diye tahmin ediyordum, üzüldüm. Yememe içmeme dikkat ediyorum, normal yediğim yemeklerin dışında, her gün yumurta, muz, yoğurt, pekmez yiyorum. Acaba ne yapabilirim başka bebeğe kilo aldırabilmek için tavsiyeniz var mı? Yediklerimi 2 ye mi çıkartayım acaba, mesela hergün 2 yumurta, 2 muz, 2 bardak süt gibi. Gelişimi geriler veya durur diye korku saldı içimi.
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın en azından çıkarmış olmana sevindim, vücudun tepki vermiş dışlamış neyse ki.
Aynen canım çok sağol
İnanamıyorum ya Allah sabırlar versin, şaştım kv. ne. Denecek laf mı bu. Ben bunu sana eşin mi anlattı yoksa annen mi anlattı onu merak ettim. Hayır üzüleceğini sinir olacağını tahmin edip, hiç anlatmamaları lazımdı.
Çok geçmiş olsun. Eşini etkilemedi mi barbunya?
Sizede geçmiş olsun canım Rabbim beterinden sakınsınBiz de icinde tavuk didilmis eriste yedik 2 gunluktu koku falan yktu. Yedik ustune cay vs. Ben yattm uyudum kalktim . Yatmadn oncede zaten yanma vardi midemde kalktigimdsda bulanti hssettim baktim durcak gbi degil gittim.kustum. esim tutturdu bnmde yanma var zehirlendik die. Kafam kurcalandi gorumcemde yemisti baktik bse yok bndede yok. Kusmam normal zaten bebek baski yaptigi icin ve benm zaten midem hala ilk aylardn kalma oldugu icin kusabiliorum bazn. Ama sukur bse falan olmadi ne esime ne bana ne gorumceme. Esim korkuttu :)
Süpermiş ücretsiz demek Kanada da yaşamak vardı :)Evet canim Kanada'dayim. Burada ucretsiz dogum ve hastane. Valla sorma canim ya dogum yaklasti daha tam hazir degilim. Kizimin odasi haftaya gelecek mesela, daha kiyafetleri yikamadim, dogum cantam falanda hazir degil... Insallah hepsini yetistiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?