- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Benim de popom'ağrıyor çünkü hemoroid olmuşumçok zor oluyor
buna da şükür ne diyim
ağrım yok genel halsizlik
çişe çıkma ki bunu hiç sevmiyorum umumi olduğu için
işim zor değil şükür ama çok oturunca da popom ağrıo :)
Kusura bakma uzun zamandır giremedim internete. Evet canım malesef erken doğum etkisi var ben kaşıntıları bir ay çektim ve sonra işarey geldi 36.haftada doğum yaptım. İlacı vardı ama dayanabiliyorsan kullanma demişti doktorum. Ben de kullanmadım. Kaşıntılar özellikle geceleri yoğunlaşıyor el ve ayak özellikle ama tüm vücutta hissediyorsun. Alt ast değerlerinin ölçümüyle belli oluyor. İnşallah seninki kolestaz değildir çünkü gerçekten çok zoooor
Ben zorunlu sezaryen olacağım ama normal doğum için kilosu az olması daha iyi yoksa çok zorlar seni. Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter .. Ben şekerden dolayı muzu az tüketiyorum pekmez ise hiç yiyemiyorum . Bol bol yoğurt, peynir yumurta yiyorum umarım yarıyordur bebeklerimizeBelki de minyon olması daha iyi. İnşallah gelişimi devam etsin de, normal doğum da kolay olur belki bu şekilde. Hep içimde erken doğum korkusu var ya, sanki bir an önce 2'li kilolara gelsin de yoğun bakım ihtiyacı doğmasın istiyorum. Sağlıklı olsun demem lazım aslında, varsın kilosu az olsun, doğru söylüyorsun.
Ben zorunlu sezaryen olacağım ama normal doğum için kilosu az olması daha iyi yoksa çok zorlar seni. Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter .. Ben şekerden dolayı muzu az tüketiyorum pekmez ise hiç yiyemiyorum . Bol bol yoğurt, peynir yumurta yiyorum umarım yarıyordur bebeklerimize
Ayy ben 3 4 gun sabaha kadar kaşınmıştım elime tarak aldım kaşı kaşı ölmüştüm...tşk.ler dönüş için ayrıca rica ed. nedemek .
cuma günü dr daydm söledim durumumu bana hiç test yapmadı sadece durmadan kaşınıyorsan sürekli bir kaşıntı varsa hemen gel dedi. o durum sıkıntı dedi . şu aşamadaki sadece akşamları kaşıntı yada böle hiç durmadan olmuyorsa bu hamileliin getirdiği bir durumdur dedi. bende bir şey diyemedm .
peki sizdeki kaşıntı benmkisi gibi sadece akşamlarımı tutuyordu oda nöbet gibi gelip geçiyor bendeki , yoksa gün içinde hiç durmadanmı kaşınıyordunuz.
canım face grubunda bi arkadaş badem sütü içmişti 1 haftada bebeğin kilosu baya farketmişti bence deneyebilirsin ama anneyede kilo yapıyormuş günde 1 bardaktan fazla içmeyin demişti bnce kontrol gününe kadar bir bardak içerek deneyebilirsinGünaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah. Bugün kontrolum vardı. Kuzucuk 33+1. Kilosu 2 hafta geriden geliyor 1800 gram. Doktorum her gelişte gelişim gösteriyor, suyu da iyi, kafana takma dedi ama yine de 2000 grama ulaşır diye tahmin ediyordum, üzüldüm. Yememe içmeme dikkat ediyorum, normal yediğim yemeklerin dışında, her gün yumurta, muz, yoğurt, pekmez yiyorum. Acaba ne yapabilirim başka bebeğe kilo aldırabilmek için tavsiyeniz var mı? Yediklerimi 2 ye mi çıkartayım acaba, mesela hergün 2 yumurta, 2 muz, 2 bardak süt gibi. Gelişimi geriler veya durur diye korku saldı içimi.
Tmm cnm etiketlersen sevinirim. 32 haftalikken benimki 1900 gr di . Ultrasyon fotolarin altina yazmisim. Sadece o hafta var. 41+2 de 3185 kg dogdu . Son haftalar kilo alimi yavasliyor. Seninki bence cok dusuk degil. Hic belli olmuyor. Moralini bozma . Bu haftadan sonra onemliAmin inşallah. Ilık ballı süt yapar içerim, hem grip salgını var iyi de gelir inşallah. Neticeleri yazarım 10 gün sonra canım, bana da faydası olur umarım.
canım merhaba, bende de gebelik şekeri var, diyetisyen muzu tamamen yasakladı. size izin vermiş sanırım?Ben zorunlu sezaryen olacağım ama normal doğum için kilosu az olması daha iyi yoksa çok zorlar seni. Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter .. Ben şekerden dolayı muzu az tüketiyorum pekmez ise hiç yiyemiyorum . Bol bol yoğurt, peynir yumurta yiyorum umarım yarıyordur bebeklerimize
benim annemde oyle olmus catlaksiz girmis catlamis bir sekilde cikmis :)Kizlar onceden dogum yapmis olanlara soruyorum. Ilk hamileliginde catlaksiz doguma girip dogumdan sonraki karnin aniden eski haline donmesinden dolayi catlagi olan varmi?. Yani sifir catlakla doguma girip dogurduktan sonra catlayan.
Benim allaha sukur suana kdr olmadi. Ama iki gundur karnimda kasinmalar mevcur devamli nemlendiriyorum. Kasiniyo die illa catlick degil ama merak ettigim catlak olmadan girip catlakla cikan varmi
Esim.ikide bi soleyip duruyoda . Simdiye kdr olmadi dogumda olursa die. :) bilmem artik .benim annemde oyle olmus catlaksiz girmis catlamis bir sekilde cikmis :)
valla ben hic takmiyorm esimde oyle saolsun :) ufak tefek catlak olustu esim dedi kolaymi dunyaya bir can getiriyosunEsim.ikide bi soleyip duruyoda . Simdiye kdr olmadi dogumda olursa die. :) bilmem artik .
AnladimBende 22yaşimda eşimle taniştim 4sene birliktelikten sonra 26yadinda evlendim 27yasimdada anne oldum.birazda araya zaman biraktigim için geldim 31e.yinede çok genciz ama benim için iki cocuk yeterli allah isteyen herkese versin.sende bebeklerle birlikte būyūrsūn dediğin gibi.
Canim hic canini sıkma bende gecen hafta persembe gunu gittim 32+2 de benimkiside 1790'di kgsu turkiyedeki doktorlar abartiyorlar. Gayet iyi kilosu bende ilk baslarda takiyordum kafama ama hic takma yeter ki saglikli olsunlarGünaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah. Bugün kontrolum vardı. Kuzucuk 33+1. Kilosu 2 hafta geriden geliyor 1800 gram. Doktorum her gelişte gelişim gösteriyor, suyu da iyi, kafana takma dedi ama yine de 2000 grama ulaşır diye tahmin ediyordum, üzüldüm. Yememe içmeme dikkat ediyorum, normal yediğim yemeklerin dışında, her gün yumurta, muz, yoğurt, pekmez yiyorum. Acaba ne yapabilirim başka bebeğe kilo aldırabilmek için tavsiyeniz var mı? Yediklerimi 2 ye mi çıkartayım acaba, mesela hergün 2 yumurta, 2 muz, 2 bardak süt gibi. Gelişimi geriler veya durur diye korku saldı içimi.
bencede abartiyorlar trdeki drlar :) burda yabancilar 2500 kg bebis dogurmaya alismislar.. hep kucucuk doguruyorlarCanim hic canini sıkma bende gecen hafta persembe gunu gittim 32+2 de benimkiside 1790'di kgsu turkiyedeki doktorlar abartiyorlar. Gayet iyi kilosu bende ilk baslarda takiyordum kafama ama hic takma yeter ki saglikli olsunlar
Yok yok cnm taktigimiz icin degil. Oda soluyo cok cektin onemli degl die de . Bu zamana kdr kurtardin ins bari dogumda olmaz dio :)valla ben hic takmiyorm esimde oyle saolsun :) ufak tefek catlak olustu esim dedi kolaymi dunyaya bir can getiriyosun
Gercekten oyle yeterki 2500 olsun onlar icin gayet iyi. Zaten saglikli olsunlarda sorun degil kilosu gecen hafta benim oglanda 1790 kg doktor gayet guzel dedi ilk oglumdada ayni haftada 1800 kg cok sukur 3kilo 60 gram dogdubencede abartiyorlar trdeki drlar :) burda yabancilar 2500 kg bebis dogurmaya alismislar.. hep kucucuk doguruyorlar
Merhaba cnm. Bana da yarım muz demişti ben şekeri yükseltiyor diye pek yemiyordum ama bebeğim biraz kilo alsın istiyorum. Bu ara şekerim dengeli o yüzden yiyorum arada bircanım merhaba, bende de gebelik şekeri var, diyetisyen muzu tamamen yasakladı. size izin vermiş sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?