2016 Aralık Anneleri

çok zor oluyor
buna da şükür ne diyim

ağrım yok genel halsizlik
çişe çıkma ki bunu hiç sevmiyorum umumi olduğu için
işim zor değil şükür ama çok oturunca da popom ağrıo :)
Benim de popom'ağrıyor çünkü hemoroid olmuşum yine de şükret bence

tşk.ler dönüş için ayrıca rica ed. nedemek .
cuma günü dr daydm söledim durumumu bana hiç test yapmadı sadece durmadan kaşınıyorsan sürekli bir kaşıntı varsa hemen gel dedi. o durum sıkıntı dedi . şu aşamadaki sadece akşamları kaşıntı yada böle hiç durmadan olmuyorsa bu hamileliin getirdiği bir durumdur dedi. bende bir şey diyemedm .

peki sizdeki kaşıntı benmkisi gibi sadece akşamlarımı tutuyordu oda nöbet gibi gelip geçiyor bendeki , yoksa gün içinde hiç durmadanmı kaşınıyordunuz.

Ben zorunlu sezaryen olacağım ama normal doğum için kilosu az olması daha iyi yoksa çok zorlar seni. Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter .. Ben şekerden dolayı muzu az tüketiyorum pekmez ise hiç yiyemiyorum . Bol bol yoğurt, peynir yumurta yiyorum umarım yarıyordur bebeklerimize

İnşallah sağlıkla gelişimleri devam eder de canım, kolayca kucağımıza alırız. Hiç takılmadım şu ana kadar kilosu gerideymiş ilerdeymiş diye ama hep kötü senaryoyu aklına getirir ya insan. Eğer kilo alımı yavaşlayıp durursa ve geride kalması devam ederse, bebeği alıp dışarıda beslemek daha iyi olur dedi doktorum. Tabi erken bunları konuşmak için dedi. Zayıf olsun mühim değil, gelişimi durmasın inşallah.
Allah bizleri de bebeklerimizi de korusun, hayırlısı olsun hakkımızda.

Ayy ben 3 4 gun sabaha kadar kaşınmıştım elime tarak aldım kaşı kaşı ölmüştüm...

Bu arada yatmayım iş bitsin dedim yok anam gene yapamadım ya uyku gozumden akıyo oyy oyyy

canım face grubunda bi arkadaş badem sütü içmişti 1 haftada bebeğin kilosu baya farketmişti bence deneyebilirsin ama anneyede kilo yapıyormuş günde 1 bardaktan fazla içmeyin demişti bnce kontrol gününe kadar bir bardak içerek deneyebilirsin

Amin inşallah. Ilık ballı süt yapar içerim, hem grip salgını var iyi de gelir inşallah. Neticeleri yazarım 10 gün sonra canım, bana da faydası olur umarım.
Tmm cnm etiketlersen sevinirim. 32 haftalikken benimki 1900 gr di . Ultrasyon fotolarin altina yazmisim. Sadece o hafta var. 41+2 de 3185 kg dogdu . Son haftalar kilo alimi yavasliyor. Seninki bence cok dusuk degil. Hic belli olmuyor. Moralini bozma . Bu haftadan sonra onemli

canım merhaba, bende de gebelik şekeri var, diyetisyen muzu tamamen yasakladı. size izin vermiş sanırım?

benim annemde oyle olmus catlaksiz girmis catlamis bir sekilde cikmis :)

Anladim yani gencligini cocuksun yasamissin Rabbim isteyen herkese versin evlat. Belki ileride istersiniz annem 40.da getirdi kardesimi oglumla dayisinin arasinda 1 yas var
Dedigin gibi yasin cok genc daha hayatin basindayiz hepimiz Rabbim uzun omurler versin hepimize saglikli bi sekilde

Canim hic canini sıkma bende gecen hafta persembe gunu gittim 32+2 de benimkiside 1790'di kgsu turkiyedeki doktorlar abartiyorlar. Gayet iyi kilosu bende ilk baslarda takiyordum kafama ama hic takma yeter ki saglikli olsunlar

Canim hic canini sıkma bende gecen hafta persembe gunu gittim 32+2 de benimkiside 1790'di kgsu turkiyedeki doktorlar abartiyorlar. Gayet iyi kilosu bende ilk baslarda takiyordum kafama ama hic takma yeter ki saglikli olsunlar
bencede abartiyorlar trdeki drlar :) burda yabancilar 2500 kg bebis dogurmaya alismislar.. hep kucucuk doguruyorlar

bencede abartiyorlar trdeki drlar :) burda yabancilar 2500 kg bebis dogurmaya alismislar.. hep kucucuk doguruyorlar
Gercekten oyle yeterki 2500 olsun onlar icin gayet iyi. Zaten saglikli olsunlarda sorun degil kilosu gecen hafta benim oglanda 1790 kg doktor gayet guzel dedi ilk oglumdada ayni haftada 1800 kg cok sukur 3kilo 60 gram dogdu

canım merhaba, bende de gebelik şekeri var, diyetisyen muzu tamamen yasakladı. size izin vermiş sanırım?
Merhaba cnm. Bana da yarım muz demişti ben şekeri yükseltiyor diye pek yemiyordum ama bebeğim biraz kilo alsın istiyorum. Bu ara şekerim dengeli o yüzden yiyorum arada bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…