2016 Aralık Anneleri

Benim dogum yapan bir arkadasinin basina gelmis bu. Doguma kadar catlagi yokmus, dogumdan sonra kalcalarinda olusmus. Catlak yagi ve kremini dogumdan sonrada surmek gerekiyormus. Ben dogum cantamin icine koyucam hastaneye giderken :) Yaglari surup korse giyersen karinin toparlanmasida daha kolay oluyormus. Bakalim yasayip gorucez...

Ayy kizlar ben ilk hamileligimde duzenli bi sekilde krem surdugum halde son haftalarda catladim bundada baslarda krem kullandim bide zeytin yagi ama yinede bir kac tane catlaklarim oldu yapacak bisey yok yapiyla alakali eger catlicaksa catlar. Zaten sadece esim goruyor daha ne . bu arada benim bebekte donmus kafasi asagida cok sukur ayy az kaldi doguma ilk oglumun dogumu aklima geldikce heycanlaniyorum cok guzeldi minik minicik birsey gelsinler ama zamaninda gelsinler

Sanci hissedince heriffff kosss yagla beni bebek geliyooo diye bagircaz galiba

Kizlar aksam olunca bi haller oluyo valla. Bi halsizlik uyku hali .. hic biseyi canim.istemio. . Agrilar sizilar cikiyo ortaya. Bide iki gundur yakama yapisan su kasintilar.

Benim hic catlagim olmadi. Biraz genetik ama kalsiyum çok onemli. Eskilere oranla bizler daha bilincliyiz beslenmemize dikkat ediyoruz. O yuzden genetikte var diye illa bizdede catlak olmasi gerekmiyor bence. kalsiyum eksikliginden dolayi yirtilma olup catliyor.

28. Haftada muayenede döndüğünü söylemişti dr um. Hatta dönmüş ama işimize yaramayacak dedi :)sezaryen olacağım da

Eksik yazi oldu tlf yaziyorum zor oluyor. Kalsiyum alimina dikkat edin. Eksikliginde dislerde hassasiyet oluyor. Ben sadece johnsons baby yagi aldim dustan sonra surup tekrar durulaniyordum vucutta kaliyordu yag sonucta hemen gitmiyor. Hemde krem gibi yapis yapis olmuyor. Birde bol kalsiyum aliyordum .

28. Haftada muayenede döndüğünü söylemişti dr um. Hatta dönmüş ama işimize yaramayacak dedi :)sezaryen olacağım da
Benimde 30 da döndü ama benimkide gereksiz döndü :) bende sezeryan istiyorum gerçi daha doktorumla paylaşmadım ama :)) normal doğum isteyenlerinde döner inşallahhh

Sanci hissedince heriffff kosss yagla beni bebek geliyooo diye bagircaz galiba

Ilahi cok guldurdun beni Valla surmeye devam, 30 kusur haftalik emegimiz var! Dogumdan sonra heba olmasin. Esim usenmiyor musun diyor sabah aksam yaglanmaya. Hic usenmiyorum valla yeterki ise yarasin :) sezeryan olsam doktorun nesteri kesemicek karnimi o derece nemli ve esnek yani

Calcium ve C vitamini canim. Birde bol bol su icmek gerekiyor

Kizlar aksam olunca bi haller oluyo valla. Bi halsizlik uyku hali .. hic biseyi canim.istemio. . Agrilar sizilar cikiyo ortaya. Bide iki gundur yakama yapisan su kasintilar.
Aynı durum bende de söz konusu yemeği zorla hazırladım şimdi uyumak için hazırlık yapıyorum ama yavrumun uyuyasi yok kavga edioz ben yat diyorum o anne uyku cekmio dio

Bni herifim yagliyo :)

Aynı durum bende de söz konusu yemeği zorla hazırladım şimdi uyumak için hazırlık yapıyorum ama yavrumun uyuyasi yok kavga edioz ben yat diyorum o anne uyku cekmio dio
:) bnde yemegi zorla yapiorum valla ya. Hergune bise bulmak ayri dert zaten. Esimede kiyamiorum bse yapmasam. Calisiyo gelio yazik. Bole bole gidiyo bakalim sonu goreydik iyidi.

Bi kasinti hali aldi gidiyo valla. Sizdede varmi. Karnimda sirtimda kolda bazen elimde. Cok.siddetli degil ara ara oluyo... bakiyim siddetlenirse falan bi gidip kan vercem. Nolur nolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…