- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Tabiki canım son haftaya kadar dönmesini bekliyolar bizimki dönmüş :)Kizlar benim minigim hep bas aşağı, ilk haftalarda duz gormustum bol bol yeri varken. Sanırım benim minik kendini normal doguma hazırlıyor. Sizce bu sekilde normal dogum daha mi rahat olur?
Kizlar onceden dogum yapmis olanlara soruyorum. Ilk hamileliginde catlaksiz doguma girip dogumdan sonraki karnin aniden eski haline donmesinden dolayi catlagi olan varmi?. Yani sifir catlakla doguma girip dogurduktan sonra catlayan.
Benim allaha sukur suana kdr olmadi. Ama iki gundur karnimda kasinmalar mevcur devamli nemlendiriyorum. Kasiniyo die illa catlick degil ama merak ettigim catlak olmadan girip catlakla cikan varmi
İsabet olmuş canım. Bir eve bir hasta yeter.hepimami eşim tost yemişti canım
Cok sevindim canim saglikli rahat dogumlar nasip etsin Allah hepimize.Tabiki canım son haftaya kadar dönmesini bekliyolar bizimki dönmüş :)
Sanci hissedince heriffff kosss yagla beni bebek geliyooo diye bagircaz galibaBenim dogum yapan bir arkadasinin basina gelmis bu. Doguma kadar catlagi yokmus, dogumdan sonra kalcalarinda olusmus. Catlak yagi ve kremini dogumdan sonrada surmek gerekiyormus. Ben dogum cantamin icine koyucam hastaneye giderken :) Yaglari surup korse giyersen karinin toparlanmasida daha kolay oluyormus. Bakalim yasayip gorucez...
31.haftamdaydm acile gittigim gun dogum.pozisyonunda demistiKizlar bebisler dondumu 31 haftadayim.haa.donmedi ne zaman doner donmesi.icin.ne yapabilirim
Benim hic catlagim olmadi. Biraz genetik ama kalsiyum çok onemli. Eskilere oranla bizler daha bilincliyiz beslenmemize dikkat ediyoruz. O yuzden genetikte var diye illa bizdede catlak olmasi gerekmiyor bence. kalsiyum eksikliginden dolayi yirtilma olup catliyor.Ayy kizlar ben ilk hamileligimde duzenli bi sekilde krem surdugum halde son haftalarda catladim bundada baslarda krem kullandim bide zeytin yagi ama yinede bir kac tane catlaklarim olduyapacak bisey yok yapiyla alakali eger catlicaksa catlar. Zaten sadece esim goruyor daha ne . bu arada benim bebekte donmus kafasi asagida cok sukur ayy az kaldi doguma ilk oglumun dogumu aklima geldikce heycanlaniyorum cok guzeldi minik minicik birsey gelsinler ama zamaninda gelsinler
28. Haftada muayenede döndüğünü söylemişti dr um. Hatta dönmüş ama işimize yaramayacak dedi :)sezaryen olacağım daHerkese iyi geceler kızlar benim kızım çatı kemiğine çok yakın bir yerde hıçkırıyor döndü sanıyorumerken değildir değil mi bu haftalar? Bir de çatı kemiğim ağrıyor yürüdükçe...
Benimde 30 da döndü ama benimkide gereksiz döndü :) bende sezeryan istiyorum gerçi daha doktorumla paylaşmadım ama :)) normal doğum isteyenlerinde döner inşallahhh28. Haftada muayenede döndüğünü söylemişti dr um. Hatta dönmüş ama işimize yaramayacak dedi :)sezaryen olacağım da
Sanci hissedince heriffff kosss yagla beni bebek geliyooo diye bagircaz galiba
Benim hic catlagim olmadi. Biraz genetik ama kalsiyum çok onemli. Eskilere oranla bizler daha bilincliyiz beslenmemize dikkat ediyoruz. O yuzden genetikte var diye illa bizdede catlak olmasi gerekmiyor bence. kalsiyum eksikliginden dolayi yirtilma olup catliyor.
Aynı durum bende de söz konusu yemeği zorla hazırladım şimdi uyumak için hazırlık yapıyorum ama yavrumun uyuyasi yok kavga edioz ben yat diyorum o anne uyku cekmio dioKizlar aksam olunca bi haller oluyo valla. Bi halsizlik uyku hali .. hic biseyi canim.istemio. . Agrilar sizilar cikiyo ortaya. Bide iki gundur yakama yapisan su kasintilar.
Bni herifim yagliyo :)Ilahi cok guldurdun beniValla surmeye devam, 30 kusur haftalik emegimiz var! Dogumdan sonra heba olmasin. Esim usenmiyor musun diyor sabah aksam yaglanmaya. Hic usenmiyorum valla yeterki ise yarasin :) sezeryan olsam doktorun nesteri kesemicek karnimi o derece nemli ve esnek yani
:) bnde yemegi zorla yapiorum valla ya. Hergune bise bulmak ayri dert zaten. Esimede kiyamiorum bse yapmasam. Calisiyo gelio yazik. Bole bole gidiyo bakalim sonu goreydik iyidi.Aynı durum bende de söz konusu yemeği zorla hazırladım şimdi uyumak için hazırlık yapıyorum ama yavrumun uyuyasi yok kavga edioz ben yat diyorum o anne uyku cekmio dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?