2016 Aralık Anneleri

Kızlar
Ben öğretmenim . Şimdi 32.haftada rapor alicam çalışabilir raporu alıp devam edicem. 37. Haftaya kadar çalışmak Zorunda miyim yoksa istediğim vakit Misal 35. Haftada ayrılabilir miyim??

Kızlar
Ben öğretmenim . Şimdi 32.haftada rapor alicam çalışabilir raporu alıp devam edicem. 37. Haftaya kadar çalışmak Zorunda miyim yoksa istediğim vakit Misal 35. Haftada ayrılabilir miyim??
İstediğiniz zaman gidip raporu bozdurup izne ayrilabilirsiniz.

Aynı durum bende de söz konusu yemeği zorla hazırladım şimdi uyumak için hazırlık yapıyorum ama yavrumun uyuyasi yok kavga edioz ben yat diyorum o anne uyku cekmio dio
Ayy benim ki de 11,de yatmaya başladı ya yatıyorum babaylada durmuyo kırk kere yanıma geliyo kalkıp yatana kadar bekliyorum

28. Haftada muayenede döndüğünü söylemişti dr um. Hatta dönmüş ama işimize yaramayacak dedi :)sezaryen olacağım da

Ben normal düşünüyorum korkumu yenersem ama doktorum Doğum şekline Bebek karar verir dedi bekleyeceğiz bakalım :) sanırım burada en geç ben doğuracağım iyice panikleyeceğim... :)

Bebeğinin dönme telaşını yasamayaan sadece benim herhalde :) 17.haftada aşağı inmişti zaten o gün bu gün oldu hala kafa aşağı dönük duruyor benimki hiç terse dönmedi :)

Bebeğinin dönme telaşını yasamayaan sadece benim herhalde :) 17.haftada aşağı inmişti zaten o gün bu gün oldu hala kafa aşağı dönük duruyor benimki hiç terse dönmedi :)
benimkide 20. haftadan beri kafa asagida duruyordu :)

Ben normal düşünüyorum korkumu yenersem ama doktorum Doğum şekline Bebek karar verir dedi bekleyeceğiz bakalım :) sanırım burada en geç ben doğuracağım iyice panikleyeceğim... :)
benim ilk gebeliğimde de o haftalarda dönmüştü ama 41+1 de gelmeyince mecbur sezaryene aldılar
2.mecbur olacak yani ama şimdi düşünüyorum da galiba normal doğuramazdım
ki doğuramadım zaten

Üzerinize afiyet ben galiba hasta oluyorum. Bir terliyorum bir üşüyorum. Ne yapabilirim. Hasta olmaktan cooook korkuyorum. Bütün gun yattım. Hiç Halim yok.

Kızlar uyuyamadim eşimle tartıştık yine ailesi yüzünden .yanımda bile uyumadi bu gece. Bogazlarim şişmiş burnumda tıkanmış o da uyutmuyor.. sabah 6 da kalkıp okula gitcem.Of ben bu sinir stresle napicam

Ayy kotu olmuş cnm erkekleri takma ne yapsanda sonuç aynı kendine bak sıcak sut falan iç iyi gelir bide çalışacakmışsın Allah yardımcın olsun

Herkese mrb sayfayi gec kesfettim :) bende 32+6 haftalik olduk benimde bebegim dondu 28. Haftadan beri ve asagida korkuyorum heran doguracakmis gibi hissediyorum keendimi kesin normal olur diye tahmin ediyorum bakalim nasil hayirlisi olacaksa oyle olsun hepimizi bebeklerimizi saglikla kurtarmayi nasip etsn Allah insallah

Selam canım benim 27.den beri asagida ve erken döndü. Doktorum hep serviks boyu kontrolü yaptı. Nerdeyse ciğer geliştirici vurulacak raddeye geldik ama vurulmadim ucundan döndük şimdi gün sayıyorum doğum için.Korkma her an doğurma diye bişey yok.Evreleri var.kalbini ferah tut.Benden sana tavsiye güzelim.

Bebeginiz olacak ve onceliklerini belirlemesini iste canım eşinden. Ilik sut icine bal ve varsa biraz da zencefil boğazına iyi gelir. Yatakları ayırma vakti gelmis demekki biz bir suredir ayri yatiyoruz esimle cunku uyurken birbirimizi cok rahatsız ediyoruz ikimiz de uyuyamiyoruz. Simdi esim misafir yatak odasina gecti en azindan o rahat uyuyor ben de yatakta rahat rahat dönebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…