- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Sorun da şu; annesi herseye karışır görüştük mu 1 hafta kendime gelemem.onlara gidince saatlerce oturur bize gelince şu saatte kalkcaz der kalkılir. Ve geçen bizimkilere gittik bunu annesinden sakladı.gezmeye bi yere gideriz soyleyemez evdeyiz hep der gezmiyoruz der v.s.. ben de dün dedim ki bizimkilere Gitmekten bile cekiniyorsun sizinkiler yüzünden dedim buna kustu yani yatak ayirdiBebeginiz olacak ve onceliklerini belirlemesini iste canım eşinden. Ilik sut icine bal ve varsa biraz da zencefil boğazına iyi gelir. Yatakları ayırma vakti gelmis demekkibiz bir suredir ayri yatiyoruz esimle cunku uyurken birbirimizi cok rahatsız ediyoruz ikimiz de uyuyamiyoruz. Simdi esim misafir yatak odasina gecti en azindan o rahat uyuyor ben de yatakta rahat rahat dönebiliyorum
cok sacma ya boyle ayrimcilikmi olur asla kabullenemem valla,, cok ayip ediyor esiniz. tamam annesi babasi olabilir ama az agirligini koysun cnm o ne oyle ana kuzusu!Sorun da şu; annesi herseye karışır görüştük mu 1 hafta kendime gelemem.onlara gidince saatlerce oturur bize gelince şu saatte kalkcaz der kalkılir. Ve geçen bizimkilere gittik bunu annesinden sakladı.gezmeye bi yere gideriz soyleyemez evdeyiz hep der gezmiyoruz der v.s.. ben de dün dedim ki bizimkilere Gitmekten bile cekiniyorsun sizinkiler yüzünden dedim buna kustu yani yatak ayirdi
Ağırlığını koyamiyor gerektiğinde cevabını verio ama takmio bile annesi. Sonra arada ben kalıyorum diyor.kiracam diye korkuyor annesini resmen.aileler küs birbirine zaten.demekki ailesi bizimkilerle gorusmesine laf edioki korkuo ben bunu anlıyorum.kardeşim kalmaya geldi yanıma onu bile söylerken kivrandi 3 _4 günlüğüne geldi dedi..cok sacma ya boyle ayrimcilikmi olur asla kabullenemem valla,, cok ayip ediyor esiniz. tamam annesi babasi olabilir ama az agirligini koysun cnm o ne oyle ana kuzusu!
Ağırlığını koyamiyor gerektiğinde cevabını verio ama takmio bile annesi. Sonra arada ben kalıyorum diyor.kiracam diye korkuyor annesini resmen.aileler küs birbirine zaten.demekki ailesi bizimkilerle gorusmesine laf edioki korkuo ben bunu anlıyorum.kardeşim kalmaya geldi yanıma onu bile söylerken kivrandi 3 _4 günlüğüne geldi dedi..cok sacma ya boyle ayrimcilikmi olur asla kabullenemem valla,, cok ayip ediyor esiniz. tamam annesi babasi olabilir ama az agirligini koysun cnm o ne oyle ana kuzusu!
tmm aileler kus olabilir ama bunun sizi etkilememesi lazim. ne diyim cnm rabbim yardimcin olsun kotu oluyor boyle aile yuzunden kavga etmek...Ağırlığını koyamiyor gerektiğinde cevabını verio ama takmio bile annesi. Sonra arada ben kalıyorum diyor.kiracam diye korkuyor annesini resmen.aileler küs birbirine zaten.demekki ailesi bizimkilerle gorusmesine laf edioki korkuo ben bunu anlıyorum.kardeşim kalmaya geldi yanıma onu bile söylerken kivrandi 3 _4 günlüğüne geldi dedi..
bebegini dusun cnm streslenme... bebisine yazik etkilenmesinÇok dolmusum valla içimi döktüm size de sabah sabah k.bakmayın .sinirden uyuyamiyorum bile
canım bizimle dertleşebilirsin burdaki arkadaşlık seviyeli ve çok güzel hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum. iyi yürekli insanların toplandığı bir yer burasıÇok dolmusum valla içimi döktüm size de sabah sabah k.bakmayın .sinirden uyuyamiyorum bile
Devam etmek istiyorum 35 e kadar en azındanErkeklerin çoğunda var o canım. Canını sıkma yani. Biz memlekete gittiğimiz de onun annesinde mi yoksa benim annemlerde mi kalacağım hep tartışma konusu. ve onun kalacağı yer belli sorun benim nerde kalacağım. Gelin kaynanasnda kalırms. Boşver çokta üzme bu saçma konular yüzünden. Bu arada haftaya son mu okul
Canim esin tabi ki amlattigin kadariyla yanlis yapiyor fakat bide su acidan dusun derim esinin ailesi icin kendi evinin icinin huzurunu bozma onlar icin mutsuz olmaya degmiyecegini dusun ben oyle yapiyorum elbet hepimiz sorun yasiyoruz onlar icin esimle kavga etmeye degmez diyorum ama insanin da bi sabri var tabi sende onun sana yaptiginin aynisini yapmahi dene bakim nasil oluyormusKızlar uyuyamadimeşimle tartıştık yine ailesi yüzünden .yanımda bile uyumadi bu gece. Bogazlarim şişmiş burnumda tıkanmış o da uyutmuyor.. sabah 6 da kalkıp okula gitcem.Of ben bu sinir stresle napicam
Allah güç kuvvet versin bize inşallahGunaydin canim. Bende ayni sekilde uyandim bugun. Teslim etmem gereken projem var, dogumdan once yetistirmek istiyorum o kadar emek verdim kimseye yar etmem :) Bu gazla kendimi motive ediyorum ama hicte halim yok. Hedefim 39. Haftaya kadar calismak, Kasim'da evden calismaya baslicam. Allahtan oyle bir olanagim var yoksa ise gidip gelmek inanilmaz yorucu...
oyy cnm bnmBenim de popom'ağrıyor çünkü hemoroid olmuşumyine de şükret bence
tmm cnm eklerim adıyla yaşasınAzRASILAM Canım bizim oglanın ismide Beyazıt Efe olacak hayırlısı ile inş biz beyazıt diye hazırladık herseyini ama amcasida efede ekledi
Sorun da şu; annesi herseye karışır görüştük mu 1 hafta kendime gelemem.onlara gidince saatlerce oturur bize gelince şu saatte kalkcaz der kalkılir. Ve geçen bizimkilere gittik bunu annesinden sakladı.gezmeye bi yere gideriz soyleyemez evdeyiz hep der gezmiyoruz der v.s.. ben de dün dedim ki bizimkilere Gitmekten bile cekiniyorsun sizinkiler yüzünden dedim buna kustu yani yatak ayirdi
canım face grubunda bi arkadaş badem sütü içmişti 1 haftada bebeğin kilosu baya farketmişti bence deneyebilirsin ama anneyede kilo yapıyormuş günde 1 bardaktan fazla içmeyin demişti bnce kontrol gününe kadar bir bardak içerek deneyebilirsin
Ben kaynanamla muhabbet bile edemiyoruz ne yazikki yüz göz olmuyorum çünkü konusulmuyor dediğim dedikCanım takma kafana, benim eşimde de var bu huy inan ki.
Annesi resmen oğlunun konuşmalarına kulağını tıkar.
Annesi eşime telefon açar mesela annemler de yemekte oluruz, napalım anne ya evde oturuyoruz Elifle, sen napıyosun der.
Niye söylemiyorsun kayınvalidemde yemekteyiz diye diyorum, yaa uff buna mı takıldın diyo.
İlk nişanlandığımızda eşim anneme gidip, kendi annesi için.
Annem Elifi kıskanıyor, beni paylaşmak istemiyor başka biriyle demiş. Arada kalıyorum demiş.
Düşün artık bu nasıl bi anne zihniyeti.
O yüzden ben tartışmayı bıraktım, düzeltemedim çünkü bu durumu.
Yeri gelince laf açılınca eşim lafa girmeden ben söylüyorum çoğu şeyi kaynanama.
Bizde annemlerdeydik dün akşam, size de selam söylediler diyorum ya da yarın iş çıkışı annemlere gidicez diyorum sırf inatlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?