2016 Aralık Anneleri

Sorun da şu; annesi herseye karışır görüştük mu 1 hafta kendime gelemem.onlara gidince saatlerce oturur bize gelince şu saatte kalkcaz der kalkılir. Ve geçen bizimkilere gittik bunu annesinden sakladı.gezmeye bi yere gideriz soyleyemez evdeyiz hep der gezmiyoruz der v.s.. ben de dün dedim ki bizimkilere Gitmekten bile cekiniyorsun sizinkiler yüzünden dedim buna kustu yani yatak ayirdi

cok sacma ya boyle ayrimcilikmi olur asla kabullenemem valla,, cok ayip ediyor esiniz. tamam annesi babasi olabilir ama az agirligini koysun cnm o ne oyle ana kuzusu!

cok sacma ya boyle ayrimcilikmi olur asla kabullenemem valla,, cok ayip ediyor esiniz. tamam annesi babasi olabilir ama az agirligini koysun cnm o ne oyle ana kuzusu!
Ağırlığını koyamiyor gerektiğinde cevabını verio ama takmio bile annesi. Sonra arada ben kalıyorum diyor.kiracam diye korkuyor annesini resmen.aileler küs birbirine zaten.demekki ailesi bizimkilerle gorusmesine laf edioki korkuo ben bunu anlıyorum.kardeşim kalmaya geldi yanıma onu bile söylerken kivrandi 3 _4 günlüğüne geldi dedi..

Ağırlığını koyamiyor gerektiğinde cevabını verio ama takmio bile annesi. Sonra arada ben kalıyorum diyor.kiracam diye korkuyor annesini resmen.aileler küs birbirine zaten.demekki ailesi bizimkilerle gorusmesine laf edioki korkuo ben bunu anlıyorum.kardeşim kalmaya geldi yanıma onu bile söylerken kivrandi 3 _4 günlüğüne geldi dedi..

tmm aileler kus olabilir ama bunun sizi etkilememesi lazim. ne diyim cnm rabbim yardimcin olsun kotu oluyor boyle aile yuzunden kavga etmek...

Günaydın tatlı hamişler. kızım yine diş çıkarıyor üç gündür uyku haram oldu bize ağrı kesici de çare olmuyor. ben de ağırlaştım iyice.dr. Aralık başında doğum olur dedi. erken olmasını istemiyorum zayıf doğmasından korkuyorum. inşallah doğum sürecimizi sağ salim atlatırız

Erkeklerin çoğunda var o canım. Canını sıkma yani. Biz memlekete gittiğimiz de onun annesinde mi yoksa benim annemlerde mi kalacağım hep tartışma konusu. ve onun kalacağı yer belli sorun benim nerde kalacağım. Gelin kaynanasnda kalırms. Boşver çokta üzme bu saçma konular yüzünden. Bu arada haftaya son mu okul

Çok dolmusum valla içimi döktüm size de sabah sabah k.bakmayın .sinirden uyuyamiyorum bile
canım bizimle dertleşebilirsin burdaki arkadaşlık seviyeli ve çok güzel hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum. iyi yürekli insanların toplandığı bir yer burası

Devam etmek istiyorum 35 e kadar en azından

Canim esin tabi ki amlattigin kadariyla yanlis yapiyor fakat bide su acidan dusun derim esinin ailesi icin kendi evinin icinin huzurunu bozma onlar icin mutsuz olmaya degmiyecegini dusun ben oyle yapiyorum elbet hepimiz sorun yasiyoruz onlar icin esimle kavga etmeye degmez diyorum ama insanin da bi sabri var tabi sende onun sana yaptiginin aynisini yapmahi dene bakim nasil oluyormus

Allah güç kuvvet versin bize inşallah
Hepimize de

Benim de popom'ağrıyor çünkü hemoroid olmuşum yine de şükret bence
oyy cnm bnm
zamanında benzerini yaşadım çok zor
AzRASILAM Canım bizim oglanın ismide Beyazıt Efe olacak hayırlısı ile inş biz beyazıt diye hazırladık herseyini ama amcasida efede ekledi
tmm cnm eklerim adıyla yaşasın

Uyuyamayan bir benden de günaydın. Sanırım her sabah uyarırken keşke izne ayrilsaydim diyeceğim.

Ya arkadaşlar ben en rahat sırt üstü uyuyorum. Gece istemsiz dönüyorum farkettiğimde geri sola dönüyorum ama her tarafım ağrıyor uyuyamiyorum bu sefer de. Sağa dönüp yatsam çok sıkıntı olur mu bebek icin. O bile soluma göre çok rahat..

Canım takma kafana, benim eşimde de var bu huy inan ki.
Annesi resmen oğlunun konuşmalarına kulağını tıkar.
Annesi eşime telefon açar mesela annemler de yemekte oluruz, napalım anne ya evde oturuyoruz Elifle, sen napıyosun der.
Niye söylemiyorsun kayınvalidemde yemekteyiz diye diyorum, yaa uff buna mı takıldın diyo.
İlk nişanlandığımızda eşim anneme gidip, kendi annesi için.
Annem Elifi kıskanıyor, beni paylaşmak istemiyor başka biriyle demiş. Arada kalıyorum demiş.
Düşün artık bu nasıl bi anne zihniyeti.
O yüzden ben tartışmayı bıraktım, düzeltemedim çünkü bu durumu.
Yeri gelince laf açılınca eşim lafa girmeden ben söylüyorum çoğu şeyi kaynanama.
Bizde annemlerdeydik dün akşam, size de selam söylediler diyorum ya da yarın iş çıkışı annemlere gidicez diyorum sırf inatlarına.

Günaydın canım,
DUymamıştım, çok teşekkür ederim. Badem sütünün yapılışını da buldum şimdi. Yapabilirsem deneyeceğim. Mantıklı geldi. Normal süte de başladım düzenli olarak günde 2 bardak içmeye. İnşallah faydası olur canım. Çok teşekkürler.

Ben kaynanamla muhabbet bile edemiyoruz ne yazikki yüz göz olmuyorum çünkü konusulmuyor dediğim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…