2016 Aralık Anneleri

Tabi etiketlerim canım. Güzel kiloda doğmuş bebişin Maşallah Allah bağışlasın. İnşallah bu yaptıklarım fayda eder ve olması gereken ortalamaya ulaşır. Fazlasını istemiyorum zaten. Çok teşekkür ederim.

Günaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmış sınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur

:) oooo baya nazlı gelmiş bebeğin benim ilk gebeliğim o yüzden hiç bilmediğim birşeyi yaşamak çok daha zor...
Bakalım neler olacak 41+1 e kalırsa Şubat annesi falan olurum sanırım
benim ilk gebeliğimde de o haftalarda dönmüştü ama 41+1 de gelmeyince mecbur sezaryene aldılar
2.mecbur olacak yani ama şimdi düşünüyorum da galiba normal doğuramazdım
ki doğuramadım zaten

çok geçmiş olsun canım. arkadaşımında suyu azalmıştı. sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içti bi de olgun armut yedi ve 38 e kadar dayandı bebek. hatta bunları yapmaya başladığı haftadan sonra su normaldi. Rabbim yardımcın olsun

Duymuştum bunu canım bi çıkarsınlarda hastaneden denicem. Bu ara hep bu konuyu araştırıyodum başıma gelecek gibi resmen kendim çektim. Allah razı olsun

Canım çok geçmiş olsun inşallah vakitli gelir suyun nasıl çoğalırmış doktor bişey demedi mi peki ?

İnşallah henüz doktorumla görüşemedim haber verdiler yatıralkm demiş bugün ameliyat günü bittiğinde gelir mutlaka sorucam bakalım
Tamam canım bize de haber ver lütfen.
Bu arada akıntıdan mı anladın ilk suyunun azaldığını ve sancı nasıldı ? Bende Kum sancısıyla aynı mı diye merak ediyorum

Tamam canım bize de haber ver lütfen.
Bu arada akıntıdan mı anladın ilk suyunun azaldığını ve sancı nasıldı ? Bende Kum sancısıyla aynı mı diye merak ediyorum
Evet sulu akıntım vardı 3 4 gündür.karnımı hissiz hissediyodum bide böyle cimciklesem canım acımıcak gibi benim göbeğim değil gibi.gaz ağrısı gibi bi ağrıyla geldim

Merhaba cnm. Bana da yarım muz demişti ben şekeri yükseltiyor diye pek yemiyordum ama bebeğim biraz kilo alsın istiyorum. Bu ara şekerim dengeli o yüzden yiyorum arada bir
ben de diyetime başladıktan sonra şeker ölçüm cihazıyla ölçüyorum normal değerlerde çıkıyor çok şükür.

kızlar çok kötüyüm ya tansiyonum inmiyo en düşüğü 15 10 pazar akşamı ege üniversitesindeydim doktorlar iyice korkuttu yok beyin kanaması olur bilmem ne diye ve ben çalışabilir raporu almıştım yarın bozdurcam izine çıkıcam kardiyolojiye gidicem çok dikkat edin egede yanımdaki kadının tansiyonunu düşüremediler sezeryana aldılar şimdi işteyim ama gözlerim bile flu görüyo çok kötüyüm bir anda nolduda böyle oldu anlamadım bile ben

Çok dolmusum valla içimi döktüm size de sabah sabah k.bakmayın .sinirden uyuyamiyorum bile
estağfirullah canım, insan başka biriyle paylaşma ihtiyacı hissediyor haklısın. nacizane tavsiyem eşinle bu konuları serinkanlılıkla kızmadan sakin sakin konuşman. öbür türlü fayda etmiyor zaten..

çok geçmiş olsun canım. haftasonu doğuma hazırlık kursunda kadın doğum doktoru gebelerin tansiyonunu takip etmeleri çok önemli hatta evde tansiyon ölçüm cihazı bulundurmaları gerektiğini söylemişti.

Canim hic canini sıkma bende gecen hafta persembe gunu gittim 32+2 de benimkiside 1790'di kgsu turkiyedeki doktorlar abartiyorlar. Gayet iyi kilosu bende ilk baslarda takiyordum kafama ama hic takma yeter ki saglikli olsunlar

Amin canım, doğru söylüyorsun. Sağlıklı olsunlar, gelişimleri düzenli olsun da, kilosu az olsun. Ben de ilk şoku atlattım sanırım, şimdi daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Sağlıkla kucaklarımızza alalım inşallah bebişlerimizi.

bencede abartiyorlar trdeki drlar :) burda yabancilar 2500 kg bebis dogurmaya alismislar.. hep kucucuk doguruyorlar

O açıdan düşününce çok haklısın. Benim yengemle aramda 2 hafta var, Kasım sonu gelecek bebekleri inşallah. Benim haftamdayken 2 hafta önce 2250 gramdı bebekleri. Benim 1780gr. Bizim kuzucuk minik kaldı tabi onun yanında, çok küçük, düzgün beslenmiyor musun demeye başladılar bana, ona takıldı aklım.

Kizlar bebisler dondumu 31 haftadayim.haa.donmedi ne zaman doner donmesi.icin.ne yapabilirim

Daha erken canım kafana takma, benim doktor 36. haftaya kadar döner, dönmezse bol yürüyüş, kedi pozisyonu vb ile dönmesini sağlayabiliriz dedi. Daha çok var merak etme.

Bebeğinin dönme telaşını yasamayaan sadece benim herhalde :) 17.haftada aşağı inmişti zaten o gün bu gün oldu hala kafa aşağı dönük duruyor benimki hiç terse dönmedi :)

O kadar olmasa da 28. haftada baş aşağıydı benim bebiş. 33. hafta bitti yine baş aşağı. Arada dönüp tekrar aynı yere geliyor mu bilmiyorum :)

Üzerinize afiyet ben galiba hasta oluyorum. Bir terliyorum bir üşüyorum. Ne yapabilirim. Hasta olmaktan cooook korkuyorum. Bütün gun yattım. Hiç Halim yok.

Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen en önemlisi. İştahın olmasa bile sık sık çorba içmeye çalış, bol su iç. Ballı süt de iyi gelecektir.

AzRASILAM Canım bizim oglanın ismide Beyazıt Efe olacak hayırlısı ile inş biz beyazıt diye hazırladık herseyini ama amcasida efede ekledi

İsmiyle büyüsün çok güzel, hayırlı olsun. Biz de EFe koymak istiyoruz inşallah. Adaş olacak yumurcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…