- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Tmm cnm etiketlersen sevinirim. 32 haftalikken benimki 1900 gr di . Ultrasyon fotolarin altina yazmisim. Sadece o hafta var. 41+2 de 3185 kg dogdu . Son haftalar kilo alimi yavasliyor. Seninki bence cok dusuk degil. Hic belli olmuyor. Moralini bozma . Bu haftadan sonra onemli
benim annemde oyle olmus catlaksiz girmis catlamis bir sekilde cikmis :)
Esim.ikide bi soleyip duruyoda . Simdiye kdr olmadi dogumda olursa die. :) bilmem artik .
benim ilk gebeliğimde de o haftalarda dönmüştü ama 41+1 de gelmeyince mecbur sezaryene aldılar
2.mecbur olacak yani ama şimdi düşünüyorum da galiba normal doğuramazdım
ki doğuramadım zaten
Günaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmışsınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur
Duymuştum bunu canım bi çıkarsınlarda hastaneden denicem. Bu ara hep bu konuyu araştırıyodum başıma gelecek gibi resmen kendim çektim. Allah razı olsunçok geçmiş olsun canım. arkadaşımında suyu azalmıştı. sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içti bi de olgun armut yedi ve 38 e kadar dayandı bebek. hatta bunları yapmaya başladığı haftadan sonra su normaldi. Rabbim yardımcın olsun
Aynen canım zaten çok korktu garibim de üstüne de kustum kendi kusmuş kadar oldu yaniİsabet olmuş canım. Bir eve bir hasta yeter.
Duymuştum bunu canım bi çıkarsınlarda hastaneden denicem. Bu ara hep bu konuyu araştırıyodum başıma gelecek gibi resmen kendim çektim. Allah razı olsun
İstedim cnm deveci armutu iyiiymiş aminnhavucu hastanede yapamazsan da canım eşin armut alsın onu yemeye çalış Rabbim faydasını verir inşallah.
Canım çok geçmiş olsun inşallah vakitli gelir suyun nasıl çoğalırmış doktor bişey demedi mi peki ?Günaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmışsınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur
İnşallah henüz doktorumla görüşemedim haber verdiler yatıralkm demiş bugün ameliyat günü bittiğinde gelir mutlaka sorucam bakalımCanım çok geçmiş olsun inşallah vakitli gelir suyun nasıl çoğalırmış doktor bişey demedi mi peki ?
Tamam canım bize de haber ver lütfen.İnşallah henüz doktorumla görüşemedim haber verdiler yatıralkm demiş bugün ameliyat günü bittiğinde gelir mutlaka sorucam bakalım
Evet sulu akıntım vardı 3 4 gündür.karnımı hissiz hissediyodum bide böyle cimciklesem canım acımıcak gibi benim göbeğim değil gibi.gaz ağrısı gibi bi ağrıyla geldimTamam canım bize de haber ver lütfen.
Bu arada akıntıdan mı anladın ilk suyunun azaldığını ve sancı nasıldı ? Bende Kum sancısıyla aynı mı diye merak ediyorum
ben de diyetime başladıktan sonra şeker ölçüm cihazıyla ölçüyorum normal değerlerde çıkıyor çok şükür.Merhaba cnm. Bana da yarım muz demişti ben şekeri yükseltiyor diye pek yemiyordum ama bebeğim biraz kilo alsın istiyorum. Bu ara şekerim dengeli o yüzden yiyorum arada bir
yok tatlım, aralık sonlarına kalan ben de varım merak etme :)Ben normal düşünüyorum korkumu yenersem ama doktorum Doğum şekline Bebek karar verir dedi bekleyeceğiz bakalım :) sanırım burada en geç ben doğuracağım iyice panikleyeceğim... :)
Sorun da şu; annesi herseye karışır görüştük mu 1 hafta kendime gelemem.onlara gidince saatlerce oturur bize gelince şu saatte kalkcaz der kalkılir. Ve geçen bizimkilere gittik bunu annesinden sakladı.gezmeye bi yere gideriz soyleyemez evdeyiz hep der gezmiyoruz der v.s.. ben de dün dedim ki bizimkilere Gitmekten bile cekiniyorsun sizinkiler yüzünden dedim buna kustu yani yatak ayirdi
estağfirullah canım, insan başka biriyle paylaşma ihtiyacı hissediyor haklısın. nacizane tavsiyem eşinle bu konuları serinkanlılıkla kızmadan sakin sakin konuşman. öbür türlü fayda etmiyor zaten..Çok dolmusum valla içimi döktüm size de sabah sabah k.bakmayın .sinirden uyuyamiyorum bile
çok geçmiş olsun canım. haftasonu doğuma hazırlık kursunda kadın doğum doktoru gebelerin tansiyonunu takip etmeleri çok önemli hatta evde tansiyon ölçüm cihazı bulundurmaları gerektiğini söylemişti.kızlar çok kötüyüm ya tansiyonum inmiyo en düşüğü 15 10 pazar akşamı ege üniversitesindeydim doktorlar iyice korkuttu yok beyin kanaması olur bilmem ne diye ve ben çalışabilir raporu almıştım yarın bozdurcam izine çıkıcam kardiyolojiye gidicem çok dikkat edin egede yanımdaki kadının tansiyonunu düşüremediler sezeryana aldılar şimdi işteyim ama gözlerim bile flu görüyo çok kötüyüm bir anda nolduda böyle oldu anlamadım bile ben
Canim hic canini sıkma bende gecen hafta persembe gunu gittim 32+2 de benimkiside 1790'di kgsu turkiyedeki doktorlar abartiyorlar. Gayet iyi kilosu bende ilk baslarda takiyordum kafama ama hic takma yeter ki saglikli olsunlar
bencede abartiyorlar trdeki drlar :) burda yabancilar 2500 kg bebis dogurmaya alismislar.. hep kucucuk doguruyorlar
Kizlar bebisler dondumu 31 haftadayim.haa.donmedi ne zaman doner donmesi.icin.ne yapabilirim
Bebeğinin dönme telaşını yasamayaan sadece benim herhalde :) 17.haftada aşağı inmişti zaten o gün bu gün oldu hala kafa aşağı dönük duruyor benimki hiç terse dönmedi :)
Üzerinize afiyet ben galiba hasta oluyorum. Bir terliyorum bir üşüyorum. Ne yapabilirim. Hasta olmaktan cooook korkuyorum. Bütün gun yattım. Hiç Halim yok.
AzRASILAM Canım bizim oglanın ismide Beyazıt Efe olacak hayırlısı ile inş biz beyazıt diye hazırladık herseyini ama amcasida efede ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?