İlk başta çok geliyo ben hasta bezi almıştım 2 tane kullanmışım galiba çünkü paket7 8 tane vardı hala..Kızlar, ben doğum sonraki kanama için depend külot aldım ne olur ne olmaz diye. Ama merak da ediyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu kanama kaç gün sürüyor, normal de sezaryende olsa çok mu geliyor acaba?
Ben valla her gelmesinde annemin aldıklarını çıkarıyorum annem aldı bunları diye .eşim alma bişey anne cansu beğenmez demiş güya öyle söylüyo ondan almıyomuş he he dedimAynen canm uzak olsunlarda biseye gerek yok. Seninkilerdr fenaymis, dahada kostek olmuslar borc alarak. Bizim esim tarafi gorumcemde 2 tane var benimki 3. Olacak insallah ama ilk erkek cocugundan torun olcak. Anne tarafimdansa ilk. Annemi gorsen akli cikiyor biseyler alcam diye ama k.valide hicc orali degil. Benim erkek kardesim bana ne paralar yolladi cocuga biseyler al diye. Gorumcem.elinden gelse bizden ister belkide yuz bulsa.
Lafa gelince babanneler icraata gelince arkadaşlarımız daha iyi valla bir sürü masraf sonuçta az ucundan tutsalar ölürleraynı yaa inanamıyorum resmen benim yakın arkadaşımın bebeği 3 yaşını bitirecek, ama şimdi de aynı anda hamile kaldık ben de ona espri yaptım of ya hiçbir şeyini bebek arabanı falan senden alamıcam ne faydan var arkadaş olarak diye:) sonra espri ile kayınvalidem ve eşime anlatıyorum komiklik olsun diye bizim kv bi sinirlendi, onun hiçbişeyine muhtaç değiliz o gitsin kendi akrabalarına versin ben kendi torunuma en iyisini alırım hıhhhh. Ya anne şaka yaptım biz aramızda şakalaşırız çok yakın arkadaşız diyorum hala diyoki kardeşine versin kuzenine versin ondan istemedik zatenn. bir de kıza trip attı hiç suçu yokken:) neyse sonra tabiki de 5 kuruş harcamadı arabayı da biz aldık uzun süre bekledim teklif eder diye etmedi, her şeye de gerek yok filan dedi. 2. El oto koltuğu getirdim burun kıvırdı içi biraz kirliydi, sonuçta kız ödünç verdi biz de sileriz ne var bunda. Ben size alayım kızım demedi hiçbirşey.
İlk başta çok geliyo ben hasta bezi almıştım 2 tane kullanmışım galiba çünkü paket7 8 tane vardı hala..
Blmiorum ki yafilm falan mı izliyorsun canım yada haberlerden mi etkileniyorsun acaba ? gece felak nas ayetel kürsi okuyarak uyu inşallah ferahlatır seni
Yine gorun baska dr icin rht etsnAsistanlar kendi aralarında konusurken 5 cm den bahsettilrr bildiğim 5 cm de sınır
Blmiorum ki yadenerim canm saol . Bi uyandim agzim komple acik ve sancm var
Ya ben istiyorum araştırdım çok güzeller çok pahalı.istememin sebebi beşiğim sallanmıyo eğer uyumazsa baya sorun yaşarım gibi geliyo en ucuz şunu bulabildim ama gidip mağzada bakmadım kalitesine felanKızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Ben aldım canım. Evim küçük o yüzden salonda fln evde gezdirebilecegim bişey olsun istedim.Besigi odasinda durur yatak odasinda da onu kullanırım diye düşündüm.Kızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Bunlara ben de baktım fiyatları gerçekten uygun ama kenarları yok diye korktum ben açıkçası. Benim aldığım sandalye modeli de oluyo buyunce uyumak değil de oturmak için de kullanabilir dedim.Benzerlerine göre uygundu 230a aldım.Ya ben istiyorum araştırdım çok güzeller çok pahalı.istememin sebebi beşiğim sallanmıyo eğer uyumazsa baya sorun yaşarım gibi geliyo en ucuz şunu bulabildim ama gidip mağzada bakmadım kalitesine felan
ben de aldım küçükken beşik gibi kullanabiliyosun,az büyüdüğünde oturma pozisyonunda sallanan sandalye şeklini alabiliyor.Kızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Mantıklı düşünmüşsün canım hiç öyle bakmamıştım açıkcası öyle birşey araştırayım bendeBunlara ben de baktım fiyatları gerçekten uygun ama kenarları yok diye korktum ben açıkçası. Benim aldığım sandalye modeli de oluyo buyunce uyumak değil de oturmak için de kullanabilir dedim.Benzerlerine göre uygundu 230a aldım.
Ben valla her gelmesinde annemin aldıklarını çıkarıyorum annem aldı bunları diye .eşim alma bişey anne cansu beğenmez demiş güya öyle söylüyo ondan almıyomuş he he dedim
Lafa gelince babanneler icraata gelince arkadaşlarımız daha iyi valla bir sürü masraf sonuçta az ucundan tutsalar ölürler
Depend in içinde 10 tane var. O zaman hayli hayli yeter canım. Sağolasın.
iyi yine park yatak almış ya :) evet kumaşımızda yok isteyemiyorum mahcup olmasın diye ima bile edemiyorum o da zaten mahcubiyetin m si yok:)
Yok korkuyla olmus gecti.sancın çoksa doktorunu ara istersen canım ya
Eşinin kıyafetlerine dadananlar kulubu
Kazakları tam oluyor valla
Aynısını bende düşünüyorum. Hamileliğimin basında 34. Haftasında bir hamile konuşmuştum. Cok uzak geliyordu bana resmen bitmiş artık diyordum. Şimdi banada 30 lar cok gelmiyor.Vay be 34 olduk. Basta birisi 34. haftadayim deyince "ooo bitmis" diyordum. 30 lar cok fazla geliyordu. Simdi kendi kendime öyle gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?