2016 Aralık Anneleri

İlk başta çok geliyo ben hasta bezi almıştım 2 tane kullanmışım galiba çünkü paket7 8 tane vardı hala..

Ben valla her gelmesinde annemin aldıklarını çıkarıyorum annem aldı bunları diye .eşim alma bişey anne cansu beğenmez demiş güya öyle söylüyo ondan almıyomuş he he dedim

Lafa gelince babanneler icraata gelince arkadaşlarımız daha iyi valla bir sürü masraf sonuçta az ucundan tutsalar ölürler

Kızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Ya ben istiyorum araştırdım çok güzeller çok pahalı.istememin sebebi beşiğim sallanmıyo eğer uyumazsa baya sorun yaşarım gibi geliyo en ucuz şunu bulabildim ama gidip mağzada bakmadım kalitesine felan

Eklentiler

• IMG_7314.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Ben aldım canım. Evim küçük o yüzden salonda fln evde gezdirebilecegim bişey olsun istedim.Besigi odasinda durur yatak odasinda da onu kullanırım diye düşündüm.

Ya ben istiyorum araştırdım çok güzeller çok pahalı.istememin sebebi beşiğim sallanmıyo eğer uyumazsa baya sorun yaşarım gibi geliyo en ucuz şunu bulabildim ama gidip mağzada bakmadım kalitesine felan
Bunlara ben de baktım fiyatları gerçekten uygun ama kenarları yok diye korktum ben açıkçası. Benim aldığım sandalye modeli de oluyo buyunce uyumak değil de oturmak için de kullanabilir dedim.Benzerlerine göre uygundu 230a aldım.

Mantıklı düşünmüşsün canım hiç öyle bakmamıştım açıkcası öyle birşey araştırayım bende

Bende annemin aldiklari cok sukur iyi oldu diyorum her firsatta. O da diyorki dogsunda buyudukce aliriz. Buyudukce bende alirim. Sen simdi hicbisey alma torununa sonra da babaanneyim.diye ortada gez

bir şey soracağım kızlar dün öğleden beri hiç hissetmedim sanki. ufak ufak gerginlik gibi oluyor ama öyle hareket veya vurma yok. hafif bir gaz gibi gerginlik sadece kısa süreli bugün 33+0 olduk
normal mi bu acaba? 2gün önce baya baya vuruyordu çünkü

Vay be 34 olduk. Basta birisi 34. haftadayim deyince "ooo bitmis" diyordum. 30 lar cok fazla geliyordu. Simdi kendi kendime öyle gelmiyor
Aynısını bende düşünüyorum. Hamileliğimin basında 34. Haftasında bir hamile konuşmuştum. Cok uzak geliyordu bana resmen bitmiş artık diyordum. Şimdi banada 30 lar cok gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…