- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Amin canımm tek duam buIcini ferah tur canim. Stres yapma, rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Benimde eltim demiş lohusa terliği falan alcam diye ama şimdiye kadar getirmedi ya almadıysa doğumamı getircek ben çantamı hazırlıycam sonuçta hem nasıl bişey aldı getirsin göriyim belki beğenmiycem bi tane daha alıcam akıl yok ki bunlarda boşver
Canım çok geçmiş olsun yazdım mı daha önce bilmiyorum bol bol meyve suyu iç taze sıkılmış dinlen dışarıda çıkma fazla az kaldı şurda çok şükür AllahaAmin canımm tek duam bu
Çok sağol canım hiç çıkmıyorum nerdeyse hep istirahat modundayım sıvı alımınk artırıcam belki etki eder bakalımCanım çok geçmiş olsun yazdım mı daha önce bilmiyorum bol bol meyve suyu iç taze sıkılmış dinlen dışarıda çıkma fazla az kaldı şurda çok şükür Allaha
büyük bi beşik mi sökülüp takılanlardanmı kendileri otobüslemi geleceklerki eğer öyleyse gerçekten zor olur ama keşke baştan söylemeselerdi.. aman park yataklar var ucuza alın bi tane hiç tenezül etme onlaraAynen canim bide bize son dk golu geldi dun. Ben yatagimin yanina koymak icin besik almadim gorumcem demiski benimkini kullan istersen, bende masraf etmiyim tamam dedim. Gorumcem sehir disinda buarada bubhafta dugunumuz var, dugun icin gelecekler. Dun diyorki esime besigi getiremiyoruz, biara babam (k.pederim icin ) gelir alir. Iyide doguma kalmis nerdeyse 1 ay, benim evde islerim var, 500 tllik besik icin 300 tlik masraf edicem oraya gidicem. Ama ben niyetini biliyorum. Amaci anne babasi gitsin orda kalsin, hayir normal zaman olsa gitsinlerde bende bu haldeyim yani. Birde dugun donusu kendini arabayla gotursunler o bahaneylede besigi alsinlar. Esimde dedi dun annesine ben o masrafi yapamam getiremiyorsa burdan alirim dedi
rendenin ince yerinden rendeleyip elinle sıkabilirsin soğan suyu sıkar gibi.. ama katı meyve sıkıcağı kadar su çıkarmaz tabi..Kızlar bu arada havuç suyunu katı meyve sıkacağı dışında nasıl sıkabilirim bilen var mı ??
Günaydın herkese
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Günaydın hepinize arkadaşlar :) hepimize sağlıklı bir gün diliyorum :)
Dün gece hiç uyuyamadım nedense, abuk sabuk rüyalarla boğuştum. Sonra da acıktığım için uyandım. Hava da pek kapalı bugüniçim sıkıldı
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcısı olsun dayının
Cok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin insallah
AzRASILAM çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
günaydın arkadaşlar
biraz canım sıkkın işler yoğun okul var
canım sıkkınlığı dayım beyin kanaması geçirdi
ilk iyiydi servise çıkardılardı
tekrar kötülendi yoğun bakıma ve durumu ciddi
dr lar hazırlıklı olun dedi
Allah hakkında en hayırlısını versin
Kolay geçitten geçirsin inşallah
Bende asagi ve koltuk alti lazerli. Bacagada baslamistim tam 1 kere gittim hamile oldugumu ogrendim. Yapamiyoruz dediler. Dondurdular . Dogum olunca gelpdevam edin dediler. Koltuk alti cikmadi asagida tek tuk cikiyodu tabi oraninda daha 1 seansi falan kalmistim ama backlar gene cikiyo braz. Asagiyi en son eldivenle aldim garibimden hala ses yok cikmiyo :) dedigin gbi ilk zaman cbk uzamisti bacak flnda smdi ole deglBen de denemek icin koltukaltina yaptirmistim, hic cikmiyor. Keske baska yerlere de yaptirsaydim. Hamilelikte de cikmadi tekrar. Benimki erkek. Ilk aylarda biraz hizli uzuyordu tüyler, onu farketmistim, ama simdi öyle degil, normal.
Cok gecms olsun cnmgünaydın arkadaşlar
Sakin ol cnm. Oda de sonucta karninindakinin tehlikeye grmesini istemez. Eger gircek bise olsa zaten mudahale ederdi hic canini skma az olablir ama snirda degl demekkiGünaydın kızlaar maşallah topiğimiz canlanmış hepsini okudumdün taburcu oldum hastaneden ve çok tuhaf şeyler yaşadım.ben kasılma için gitmiştim acile suyumun azaldığını orda acildeki asistanlar söylemişti kendi doktorumu aramışlardı o yatırın demişti.fakat suyla ilgili birşey dememişler doktoruma yanıma geldiğinde nasılsın diye ben söyledim. suyum azmış benim diye.sonra bana birşey demeden gitti sanırım raporlarıma bakmaya ertesi gün yine geldi nasılsın diye hala kasılma soruyo ne kasılması suyum nolcak dedim.o asistan arkadaşların halt yemesi ciddi bi sorun yok dedi bi oh çektim ama kafamda hala soru işaretleri yarın başka bi dr a randevu aldım. Şöyle düşüniyorum bence benim suyum zaten hep azdı ve kendi dr um bunu biliyodu ve takip ediyodu asistanlar bana söyleyince karıştı biraz 2 gundur ağlıyorum deli gibi psikolojim çok kötü
günaydın arkadaşlar
Ben lazer yaptirmistim. Bacaklarimda, koltuk altlarimda hic cikmiyor, hamileykende cikmadi. Erkek bebege hamileysen killanma daha cok oluyormus gerci, benim ki kiz :)
Kizlar bu sabah mide bulantisiyla uyandim. Sonrada baya kustum, cok kotu oldum. Allahtan evde annem vardi. Demir hapi iciyorum 2 aydir hic dokunmamisti, o mu dokundu acaba. Halsizim cok uzaniyorum sabahtan beri
Günaydın kızlaar maşallah topiğimiz canlanmış hepsini okudumdün taburcu oldum hastaneden ve çok tuhaf şeyler yaşadım.ben kasılma için gitmiştim acile suyumun azaldığını orda acildeki asistanlar söylemişti kendi doktorumu aramışlardı o yatırın demişti.fakat suyla ilgili birşey dememişler doktoruma yanıma geldiğinde nasılsın diye ben söyledim. suyum azmış benim diye.sonra bana birşey demeden gitti sanırım raporlarıma bakmaya ertesi gün yine geldi nasılsın diye hala kasılma soruyo ne kasılması suyum nolcak dedim.o asistan arkadaşların halt yemesi ciddi bi sorun yok dedi bi oh çektim ama kafamda hala soru işaretleri yarın başka bi dr a randevu aldım. Şöyle düşüniyorum bence benim suyum zaten hep azdı ve kendi dr um bunu biliyodu ve takip ediyodu asistanlar bana söyleyince karıştı biraz 2 gundur ağlıyorum deli gibi psikolojim çok kötü
Günaydın kızlaar maşallah topiğimiz canlanmış hepsini okudumdün taburcu oldum hastaneden ve çok tuhaf şeyler yaşadım.ben kasılma için gitmiştim acile suyumun azaldığını orda acildeki asistanlar söylemişti kendi doktorumu aramışlardı o yatırın demişti.fakat suyla ilgili birşey dememişler doktoruma yanıma geldiğinde nasılsın diye ben söyledim. suyum azmış benim diye.sonra bana birşey demeden gitti sanırım raporlarıma bakmaya ertesi gün yine geldi nasılsın diye hala kasılma soruyo ne kasılması suyum nolcak dedim.o asistan arkadaşların halt yemesi ciddi bi sorun yok dedi bi oh çektim ama kafamda hala soru işaretleri yarın başka bi dr a randevu aldım. Şöyle düşüniyorum bence benim suyum zaten hep azdı ve kendi dr um bunu biliyodu ve takip ediyodu asistanlar bana söyleyince karıştı biraz 2 gundur ağlıyorum deli gibi psikolojim çok kötü
Gunaydin kizlarkabus gorerek uyandim. Cok kotuydu. ruyamdada hamileydim ruyada yasadigim seyden dolayi yere yigiliyodum karnimi tutarak ve zor nefes alarak. Simdi uyandimda sancim var kasiklarm da
Teşekkür ederim cnm inşallah öyle olur şimdi yarın başka bi dr a pazarteside kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyeceklerOlabilir canım, arkadaşın bebeği erkekti. Bir de heralde her insanın hormonlarıyla ilgili. Hamilelikte kıllanma artıyor diye her yerde okuyordum ben. Çok şükür birşey olmadı bende. Belki lazer yaptırsaydım, bende sorun olmayacaktı.
Geçmiş olsun canım, belki üşütmüşsündür mideni ya da yediğin başka birşey de dokunmuş olabilir. Bol bol su ve ayran iç. Bir daha olmaz inşallah.
Canım geçmiş olsun. Bence de doktorun daha önce suyun az olsaydı, söylerdi. Asistanlar yanlış değerlendirmişlerdir. Ayrıca suyu azalmış deyince hemen üzülme. Benim de geçen haftalarda azaldı demişti, bir sonraki randevuda normale dönmüştü. Eğer önemli birşey görse doktorun uyarırdı seni. Hem kendini hem de bebeğini üzme.
Amin canım çok sağol 2 hafta önce gitmiştim o doktora suyumuz güzel demişti bir hafta önce kendi doktorumda ilk suya bakıp güzel demişti hatta kaşıntılarım vardı onun içerde keyfi yerinde sen kendi haline yan demişti gerizekalı asistanım biri mahvetti 2 gunumucanım doktorun yine de seviyesini anlar inan hayati tehlikesi olsa söylerdi. sen içini ferah tut inşallah bişi olmıcak. senin ağlamandan bebeğinde etkileniyor unutma. yarın gideceğin doktora daha önce gittiysen ona sor bu şekilde bi sıkıntım var mıydı diye? ilk defa da gidiyorsan o seni aydınlatır. sakin ol biraz. Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?