2016 Aralık Anneleri

Aynen canim bide bize son dk golu geldi dun. Ben yatagimin yanina koymak icin besik almadim gorumcem demiski benimkini kullan istersen, bende masraf etmiyim tamam dedim. Gorumcem sehir disinda buarada bubhafta dugunumuz var, dugun icin gelecekler. Dun diyorki esime besigi getiremiyoruz, biara babam (k.pederim icin ) gelir alir. Iyide doguma kalmis nerdeyse 1 ay, benim evde islerim var, 500 tllik besik icin 300 tlik masraf edicem oraya gidicem. Ama ben niyetini biliyorum. Amaci anne babasi gitsin orda kalsin, hayir normal zaman olsa gitsinlerde bende bu haldeyim yani. Birde dugun donusu kendini arabayla gotursunler o bahaneylede besigi alsinlar. Esimde dedi dun annesine ben o masrafi yapamam getiremiyorsa burdan alirim dedi

Canım çok geçmiş olsun yazdım mı daha önce bilmiyorum bol bol meyve suyu iç taze sıkılmış dinlen dışarıda çıkma fazla az kaldı şurda çok şükür Allaha
Çok sağol canım hiç çıkmıyorum nerdeyse hep istirahat modundayım sıvı alımınk artırıcam belki etki eder bakalım

Kızlar bu arada havuç suyunu katı meyve sıkacağı dışında nasıl sıkabilirim bilen var mı ??

büyük bi beşik mi sökülüp takılanlardanmı kendileri otobüslemi geleceklerki eğer öyleyse gerçekten zor olur ama keşke baştan söylemeselerdi.. aman park yataklar var ucuza alın bi tane hiç tenezül etme onlara

Günaydın herkese

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

Cok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin insallah

AzRASILAM çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Çok saolun kızlar

Günaydın canım,
Allah şifalar versin inşallah. Rabbim büyüktür. Çok geçmiş olsun.

Ben de denemek icin koltukaltina yaptirmistim, hic cikmiyor. Keske baska yerlere de yaptirsaydim. Hamilelikte de cikmadi tekrar. Benimki erkek. Ilk aylarda biraz hizli uzuyordu tüyler, onu farketmistim, ama simdi öyle degil, normal.
Bende asagi ve koltuk alti lazerli. Bacagada baslamistim tam 1 kere gittim hamile oldugumu ogrendim. Yapamiyoruz dediler. Dondurdular . Dogum olunca gelpdevam edin dediler. Koltuk alti cikmadi asagida tek tuk cikiyodu tabi oraninda daha 1 seansi falan kalmistim ama backlar gene cikiyo braz. Asagiyi en son eldivenle aldim garibimden hala ses yok cikmiyo :) dedigin gbi ilk zaman cbk uzamisti bacak flnda smdi ole degl

Cok gecms olsun cnm

Günaydın kızlar ..Bugün niyeyse gün bana da aymadı. Bebeğin dolabı geldi dün geç kaldı mobilyacilar okuldan çıktım onlar ha geldi onlar gitti izmirden yatılı misafirlerim geldi yemek işine bi girdim saatlerce ayakta kaldım mutfakta. Sonra da misafirle ilgilen sohbet muhabbet akşama çık gezdir eve gel derken mahvoldum. Sabah da kalktım okula geldim yine.

Eşimle de isim yüzünden kavga ettik 2 gündür mecburi haller dışında konuşmuyoruz ona da canım ayrı sıkkın. Ne düşüneceğimi şaşırdım..

Gunaydin kizlar kabus gorerek uyandim. Cok kotuydu. ruyamdada hamileydim ruyada yasadigim seyden dolayi yere yigiliyodum karnimi tutarak ve zor nefes alarak. Simdi uyandimda sancim var kasiklarm da

Sakin ol cnm. Oda de sonucta karninindakinin tehlikeye grmesini istemez. Eger gircek bise olsa zaten mudahale ederdi hic canini skma az olablir ama snirda degl demekki

çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin. Onun da bizlerinde hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben lazer yaptirmistim. Bacaklarimda, koltuk altlarimda hic cikmiyor, hamileykende cikmadi. Erkek bebege hamileysen killanma daha cok oluyormus gerci, benim ki kiz :)

Olabilir canım, arkadaşın bebeği erkekti. Bir de heralde her insanın hormonlarıyla ilgili. Hamilelikte kıllanma artıyor diye her yerde okuyordum ben. Çok şükür birşey olmadı bende. Belki lazer yaptırsaydım, bende sorun olmayacaktı.

Kizlar bu sabah mide bulantisiyla uyandim. Sonrada baya kustum, cok kotu oldum. Allahtan evde annem vardi. Demir hapi iciyorum 2 aydir hic dokunmamisti, o mu dokundu acaba. Halsizim cok uzaniyorum sabahtan beri

Geçmiş olsun canım, belki üşütmüşsündür mideni ya da yediğin başka birşey de dokunmuş olabilir. Bol bol su ve ayran iç. Bir daha olmaz inşallah.

Canım geçmiş olsun. Bence de doktorun daha önce suyun az olsaydı, söylerdi. Asistanlar yanlış değerlendirmişlerdir. Ayrıca suyu azalmış deyince hemen üzülme. Benim de geçen haftalarda azaldı demişti, bir sonraki randevuda normale dönmüştü. Eğer önemli birşey görse doktorun uyarırdı seni. Hem kendini hem de bebeğini üzme.

canım doktorun yine de seviyesini anlar inan hayati tehlikesi olsa söylerdi. sen içini ferah tut inşallah bişi olmıcak. senin ağlamandan bebeğinde etkileniyor unutma. yarın gideceğin doktora daha önce gittiysen ona sor bu şekilde bi sıkıntım var mıydı diye? ilk defa da gidiyorsan o seni aydınlatır. sakin ol biraz. Rabbim yardımcın olsun

Gunaydin kizlar kabus gorerek uyandim. Cok kotuydu. ruyamdada hamileydim ruyada yasadigim seyden dolayi yere yigiliyodum karnimi tutarak ve zor nefes alarak. Simdi uyandimda sancim var kasiklarm da

film falan mı izliyorsun canım yada haberlerden mi etkileniyorsun acaba ? gece felak nas ayetel kürsi okuyarak uyu inşallah ferahlatır seni

Teşekkür ederim cnm inşallah öyle olur şimdi yarın başka bi dr a pazarteside kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecekler

Amin canım çok sağol 2 hafta önce gitmiştim o doktora suyumuz güzel demişti bir hafta önce kendi doktorumda ilk suya bakıp güzel demişti hatta kaşıntılarım vardı onun içerde keyfi yerinde sen kendi haline yan demişti gerizekalı asistanım biri mahvetti 2 gunumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…