- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Asistanlar kendi aralarında konusurken 5 cm den bahsettilrr bildiğim 5 cm de sınırSakin ol cnm. Oda de sonucta karninindakinin tehlikeye grmesini istemez. Eger gircek bise olsa zaten mudahale ederdi hic canini skma az olablir ama snirda degl demekki
Hani sepet besikler varya canim. Sokulenlerden ondan, otobusle gelmiyorlar oyle olsa istemem zaten, dugun icin ordan otobus kalkiyor yani tum akrabalar bi otobusle gelcek ozel kalkacak o otobus. Hayir hic teklif etme o zaman, bende zaten alirdim. Hem diyorsun, esimle konusuyorsun diyorsunki ya o otobusle ya da esim (gorumcemin esi) ozel aracla dugune gelcek o getircek diyosun.dunde kalkiyorsun diyorsunki babam bi ara gelir alir, iyide biz sanki arka mahallede oturuyoruz. Esime dedim gerek yok, ben park yatak alir koyarim basucuma dedim.büyük bi beşik mi sökülüp takılanlardanmı kendileri otobüslemi geleceklerki eğer öyleyse gerçekten zor olur ama keşke baştan söylemeselerdi.. aman park yataklar var ucuza alın bi tane hiç tenezül etme onlara
ben varım canım bu hafta verdim çalışabilir kağıdımı Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışacağımkızlar aranızda devlet memuru olarak çalışan anne adayları var mı.kaçıncı haftada izne ayrıldınız yada ayrılmayı planlıyorsunuz?
Aynen canim bide bize son dk golu geldi dun. Ben yatagimin yanina koymak icin besik almadim gorumcem demiski benimkini kullan istersen, bende masraf etmiyim tamam dedim. Gorumcem sehir disinda buarada bubhafta dugunumuz var, dugun icin gelecekler. Dun diyorki esime besigi getiremiyoruz, biara babam (k.pederim icin ) gelir alir. Iyide doguma kalmis nerdeyse 1 ay, benim evde islerim var, 500 tllik besik icin 300 tlik masraf edicem oraya gidicem. Ama ben niyetini biliyorum. Amaci anne babasi gitsin orda kalsin, hayir normal zaman olsa gitsinlerde bende bu haldeyim yani. Birde dugun donusu kendini arabayla gotursunler o bahaneylede besigi alsinlar. Esimde dedi dun annesine ben o masrafi yapamam getiremiyorsa burdan alirim dedi
ben varım canım bu hafta verdim çalışabilir kağıdımı Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışacağım
Amin canım çok sağol 2 hafta önce gitmiştim o doktora suyumuz güzel demişti bir hafta önce kendi doktorumda ilk suya bakıp güzel demişti hatta kaşıntılarım vardı onun içerde keyfi yerinde sen kendi haline yan demişti gerizekalı asistanım biri mahvetti 2 gunumu
kızlar aranızda devlet memuru olarak çalışan anne adayları var mı.kaçıncı haftada izne ayrıldınız yada ayrılmayı planlıyorsunuz?
Kendin al beşiği canım, boşver milleti. Hiç konusunu bile açma hatta.
Ben evlenirken görümcem tutturdu, televizyon almayın ben ev hediyesi alıcam size diye, tamam dedik.
Düğüne 2 gün var, bütün evim dizildi, hala tv yok ortada, sinirlendim eşime bağırdım çağırdım, bir şey söz veriliyorsa yapılır diye. Gittik tv aldık kına günü, düşün artık. Görümcem hiç üstüne bile alınmadı. Sanki ben ondan zorla bir şey bekliyormuşum gibi davrandı. Düğün günü benim kuaföre benden önce gelip saçını, makyajını yaptırdı gitti pişkin pişkin.
O yüzden birileri ben yapardım, ben gönderirim vs dedi mi benim sigortalarım atıyor valla.
En iyisi canım kendin al boşver daha çocuk olmadan olsun neler alırız deniliyor yada veririm iş ciddiye binince sesleri çıkmaz.sen al eskiyecek birşey değil bi sonraki bebişinede kullanırsın.benim görümcemde öyle kendisi bekar ve çok ciddi paralar kazanıyor bebek arabanız benden dedi seçtim gönderdim resmini ve ilk cocuk olacak eşimin tarafında kızım . Abi siz alında ben sonra parasını veririm demiş 1500 tlde borç istemiş bu telaş bukadar masraf arasında.verdik 4 ay oldu ödeyecek ben artık yarar beklemiyorum zararları dokunmasın yeterHani sepet besikler varya canim. Sokulenlerden ondan, otobusle gelmiyorlar oyle olsa istemem zaten, dugun icin ordan otobus kalkiyor yani tum akrabalar bi otobusle gelcek ozel kalkacak o otobus. Hayir hic teklif etme o zaman, bende zaten alirdim. Hem diyorsun, esimle konusuyorsun diyorsunki ya o otobusle ya da esim (gorumcemin esi) ozel aracla dugune gelcek o getircek diyosun.dunde kalkiyorsun diyorsunki babam bi ara gelir alir, iyide biz sanki arka mahallede oturuyoruz. Esime dedim gerek yok, ben park yatak alir koyarim basucuma dedim.
Ben 6lı paket hasta bezi almıştım, o yetti 2 gün hastanedeSelam kızlar sezeryandan sonra kanama durumu nasıl oluyor??
Yazılanları okudum da annesi kayinvalidesi birşeyler almiyo diye alınan arkadaşlara şaşırdım :) Ben aldıkları için kızıyorum ikisine de.İlk çocuğum görüyorum hevesleniyorum birşeye bakiyorum aynı tür takım ikisi de almış bu sefer benim almam lüzumsuz oluyor. O yüzden artık sormuyorum ve kendi istediğimi alıyorum. Bari çocuğum doğduğunda ne giyecek ben karar vereyim. Zaten ikisiyle de zevklerimiz uyuşmaz üstüne o ikisinin hiç uyuşmaz. Sonra bi de senin aldığın giydirdi benimkini giydirmedi muhabbeti olacak diye şimdiden geriliyorum.
Ben de anlam veremiyorum ama iki olasilik var nasılsa yapan biri var diye dusunuyorlar ya da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bilemem der gecerim diye dusunuyorlar. Hevesleri yok demekki.
Gerci benim 2 gorumcem var ve onlarda da pek bir sey yapmamis anladigim kadariyla. Kadinin icinde yok, ona varsa yoksa bir gezme bir misafircilik oynama vs vs.
o normal canım mesanenin çok baskı altında olması ile ilgili ben günde 2 defa çamaşır değiştiriyorumya kızlar ben tuvaletimi çok zor tutuyorum afedersiniz çocuk gibi ya. öksürünce azcık kaçırıyorum noluyor bana
En iyisi canım kendin al boşver daha çocuk olmadan olsun neler alırız deniliyor yada veririm iş ciddiye binince sesleri çıkmaz.sen al eskiyecek birşey değil bi sonraki bebişinede kullanırsın.benim görümcemde öyle kendisi bekar ve çok ciddi paralar kazanıyor bebek arabanız benden dedi seçtim gönderdim resmini ve ilk cocuk olacak eşimin tarafında kızım . Abi siz alında ben sonra parasını veririm demiş 1500 tlde borç istemiş bu telaş bukadar masraf arasında.verdik 4 ay oldu ödeyecek ben artık yarar beklemiyorum zararları dokunmasın yeterkv desen ilk torunu kadın daha 1 çöp almadı 1 çöp ya 7. Ay gelsin para verimde alışverişe çık dedi 9. Aya girecez hala verecek
En iyisi canım kendin al boşver daha çocuk olmadan olsun neler alırız deniliyor yada veririm iş ciddiye binince sesleri çıkmaz.sen al eskiyecek birşey değil bi sonraki bebişinede kullanırsın.benim görümcemde öyle kendisi bekar ve çok ciddi paralar kazanıyor bebek arabanız benden dedi seçtim gönderdim resmini ve ilk cocuk olacak eşimin tarafında kızım . Abi siz alında ben sonra parasını veririm demiş 1500 tlde borç istemiş bu telaş bukadar masraf arasında.verdik 4 ay oldu ödeyecek ben artık yarar beklemiyorum zararları dokunmasın yeterkv desen ilk torunu kadın daha 1 çöp almadı 1 çöp ya 7. Ay gelsin para verimde alışverişe çık dedi 9. Aya girecez hala verecek
matematik61
Canım haklısın bana hiçbirşey sormadan alınsa sinir olurum kendi hevesimi gidermek istiyorum. Anneme kesin bir dille söyledim ilk hamile kaldığında kafana göre sakın bir şey alma diye yanımda kv de varken o da anlasın diyeJ sonra annem bi dolu şey aldı ama hepsini bana sorarak zevkime göre, bir de ben o kadar gezemiyorum onun şehrinde cicili biçili şeyler var internete daha çok girebiliyor vs. oda takımını aldı ama benim seçtiğim. Yani bunları göz göre göre demesini beklerdim ki kv nin, kızım ben de bebek arabası alayım size veya istediğin başka bir şey , siz gidin seçin birlikte alırız sonra. Hiç demedi üstüne de ona gerek yok buna gerek yok doğumdan sonra alırsınız vs. sanane yani. Kıyafet almaya gittik hep kendi istediklerini doldurdu ısrar ede ede üstüne de ben ödedim hiç teklif etmedi. Bir daha da bir şey sormadım. Evlenirken de aynı şey olmuştu mobilya perde halı seçiminde herşeye karıştı bir şey ödedi mi yok, ha ödemesini beklemiyorum o zaman daha çok hak iddia edecek ama en azından karışma ben kendim alırım zaten, sen evlenmişsin çocuk yapmışsın bitmiş işin gençlere sıranı ver. Bir de emir vererek konuşur siz bilmezsiniz biz tecrübeliyiz bu daha iyi filan. Mobilya alırken de şimdiki gençler bunları seviyo ama anlamıyolar asıl bunlar güzel vs diyordu kendi güzel dediği şey de iğrenç parlak Osmanlı tarzı şaşaalı mobilyalar, ona göre parlak olan herşey güzel. Bin defa dedim parlayan şey istemiyorum ben daha otantik eski tarzlar seviyorum, kıyafette parlayan süsler sevmiyorum, bi tane aldığı battaniye var o da parlak ve simli. İsmini bile kendi istediği isimle çağırıyor daha doğmadan ama eşimle karar verdiğimiz isim farklı bunu da biliyor sırf psikolojik baskı.
Bende alırken hiçbirşeyi ona sormadım aldım aldım aldıktan sonra gördü şimdi biraz üzülüyor sanırım dışlanmış gibi ama ne yapayım içine katmaya kalksam önünü alamıyorum aşırı sahipleniyor sıkıldım ben de insanım. İçimi döktüm
aynı yaa inanamıyorum resmen benim yakın arkadaşımın bebeği 3 yaşını bitirecek, ama şimdi de aynı anda hamile kaldık ben de ona espri yaptım of ya hiçbir şeyini bebek arabanı falan senden alamıcam ne faydan var arkadaş olarak diye:) sonra espri ile kayınvalidem ve eşime anlatıyorum komiklik olsun diye bizim kv bi sinirlendi, onun hiçbişeyine muhtaç değiliz o gitsin kendi akrabalarına versin ben kendi torunuma en iyisini alırım hıhhhh. Ya anne şaka yaptım biz aramızda şakalaşırız çok yakın arkadaşız diyorum hala diyoki kardeşine versin kuzenine versin ondan istemedik zatenn. bir de kıza trip attı hiç suçu yokken:) neyse sonra tabiki de 5 kuruş harcamadı arabayı da biz aldık uzun süre bekledim teklif eder diye etmedi, her şeye de gerek yok filan dedi. 2. El oto koltuğu getirdim burun kıvırdı içi biraz kirliydi, sonuçta kız ödünç verdi biz de sileriz ne var bunda. Ben size alayım kızım demedi hiçbirşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?