- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Benim pambık da sakin maşallah. Dİlimi ısırarak söyleyeyim, gece rahatsız edip de hiç uyandırmadı mesela beni. Bakalım son 1.5 ay ne olacak. Gündüzleri tepinsin bolbol, sıkıntı yokMaşallah. Umarım doğduktan sonra da böyle sakin olurlar.
günaydın arkadaşlar
biraz canım sıkkın işler yoğun okul var
canım sıkkınlığı dayım beyin kanaması geçirdi
ilk iyiydi servise çıkardılardı
tekrar kötülendi yoğun bakıma ve durumu ciddi
dr lar hazırlıklı olun dedi
Allah hakkında en hayırlısını versin
Kolay geçitten geçirsin inşallah
Ayyy ayni benAz kaldi sag kaburgam bu cocugun ittirmelerinden kirilcak cok az kaldi
O kdr rahatsiz edici bise oluyo ki ittirioda ittirio. Hem.kaburgam agriyo hem ben yerimden zipliyorum
Bidebyerlesti artik gunlerdir ayni pozisyonda. 2 .80 caprazlama yatio. Gece saga yatiyorum. Bu ayak ittirmelrinden duramiyorum sola donuyorum asagida degisik igne batmasi gbi bseler yapio. Duz yatiorm tuhf oluyo bi sekil uyuyup kalioz iste
Canim ben tiny love titresimli ana kucagi aldim.icine ekstra bi reflu yastigi alindimi gece bile yatabilir sanirimKızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Ay anam bu doktorlara da bebek kilo alsa dert almasa dert benimki de az büyümüş diye kızdı. Anca moral bozsunlar. Bak gene sinirlendim.Kızlar bugün çalışabilir raporumu aldım, bebek çok iri diye yine azar işittim, şeker var ve dikkat ettiğim halde bebek 2700 kg.
Ciğerleri gelişmez, erken doğum yaparsın vs diye korkuttu beni yine doktor, moralim bozuldu, ağlıcaktım nerdeyse.
Bu konuda sen ne yapabilirsinki bebek besleniyo demekki.Bebegin kilosuyla dogumun alakasi varmiki.nasil 4 kilo dogan bebekler var o zaman.:)Bence iyi dusun iyi olsun canim.insallah zamaninda gelir bebekler:)Kızlar bugün çalışabilir raporumu aldım, bebek çok iri diye yine azar işittim, şeker var ve dikkat ettiğim halde bebek 2700 kg.
Ciğerleri gelişmez, erken doğum yaparsın vs diye korkuttu beni yine doktor, moralim bozuldu, ağlıcaktım nerdeyse.
Ay anam bu doktorlara da bebek kilo alsa dert almasa dert benimki de az büyümüş diye kızdı. Anca moral bozsunlar. Bak gene sinirlendim.
Kızlar, ben doğum sonraki kanama için depend külot aldım ne olur ne olmaz diye. Ama merak da ediyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu kanama kaç gün sürüyor, normal de sezaryende olsa çok mu geliyor acaba?
aynen cnm hic uyanmadm bende gece fln.. hani cok rahatsiz edici hareketleri yok :) bakalim dogunca nasil olcak minnoslarrBenim pambık da sakin maşallah. Dİlimi ısırarak söyleyeyim, gece rahatsız edip de hiç uyandırmadı mesela beni. Bakalım son 1.5 ay ne olacak. Gündüzleri tepinsin bolbol, sıkıntı yokMaşallah. Umarım doğduktan sonra da böyle sakin olurlar.
Hareket ederken normal sorun yok. Ama bzen oleki bi ittiriyo yumurta gbi cikiyi ayagi ordan kabariyo. 2.80 uzanms diorum :) eliyle asagiyi ayagiyla yukariyi halledio. Ic organ die bse kalmadi :)Ayyy ayni benben oglanda tam sag gogsumun altindaki kaburdaya dayamis kendini dun aksam bi vurdu ben bagirdim esim diyor ne oluyor dedim sanada boyle vuran olsa sende bagirirsin dedim resmen ucan tekme atti artik başi asagida kendini saga dayamis kaburgam bazen kirilacakmis gibi agriyor . Bazen diyorum ayagi orda sıkışti galiba diyorum o kadarki agri yapiyor ..
Sorma bnde cok sabirsizim. Oleki cokkktnnnn hrrsey hazir smdi dogsa duzen kurulu :)Bugün bende bebişimin kıyafetlerini ütüleyeyim bitsin dedim, ama bitiremedİm. Belim çok ağrıdı, bide evde küçük çocuk olunca olmuyor, o uyumuştu, uyandı herşey yarım kaldı. Artık geceye kaldıBir an önce herşey bitsin istiyorum, çok sabırsız bir insanım
Yok canim ya bunlar mahcup falan olmaz. Bilemedim ben diyip geçerler umurlarinda olmaz.iyi yine park yatak almış ya :) evet kumaşımızda yok isteyemiyorum mahcup olmasın diye ima bile edemiyorum o da zaten mahcubiyetin m si yok:)
Bende asagi ve koltuk alti lazerli. Bacagada baslamistim tam 1 kere gittim hamile oldugumu ogrendim. Yapamiyoruz dediler. Dondurdular . Dogum olunca gelpdevam edin dediler. Koltuk alti cikmadi asagida tek tuk cikiyodu tabi oraninda daha 1 seansi falan kalmistim ama backlar gene cikiyo braz. Asagiyi en son eldivenle aldim garibimden hala ses yok cikmiyo :) dedigin gbi ilk zaman cbk uzamisti bacak flnda smdi ole degl
Bizim pasa solemesi ayip tek seferde geldigi icin.Ben de her an hamile kalabilirim yarida kalmasin diye diger kisimlara baslamamistim. Artik dogumdan sonra toparlanip müsait de oldugum zaman diger kisimlar icin de gidicem. Cok rahat oluyor cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?