2016 Aralık Anneleri

maşallah nazar değmesin :) inşallah doğunca da aynı olur

Cok gecmis olsun canim. Allah sifasini versin insallah.

Az kaldi sag kaburgam bu cocugun ittirmelerinden kirilcak cok az kaldi
O kdr rahatsiz edici bise oluyo ki ittirioda ittirio. Hem.kaburgam agriyo hem ben yerimden zipliyorum
Bidebyerlesti artik gunlerdir ayni pozisyonda. 2 .80 caprazlama yatio. Gece saga yatiyorum. Bu ayak ittirmelrinden duramiyorum sola donuyorum asagida degisik igne batmasi gbi bseler yapio. Duz yatiorm tuhf oluyo bi sekil uyuyup kalioz iste

Ayyy ayni ben ben oglanda tam sag gogsumun altindaki kaburdaya dayamis kendini dun aksam bi vurdu ben bagirdim esim diyor ne oluyor dedim sanada boyle vuran olsa sende bagirirsin dedim resmen ucan tekme atti artik başi asagida kendini saga dayamis kaburgam bazen kirilacakmis gibi agriyor . Bazen diyorum ayagi orda sıkışti galiba diyorum o kadarki agri yapiyor ..

Kızlar bugün çalışabilir raporumu aldım, bebek çok iri diye yine azar işittim, şeker var ve dikkat ettiğim halde bebek 2700 kg.
Ciğerleri gelişmez, erken doğum yaparsın vs diye korkuttu beni yine doktor, moralim bozuldu, ağlıcaktım nerdeyse.

Ay anam bu doktorlara da bebek kilo alsa dert almasa dert benimki de az büyümüş diye kızdı. Anca moral bozsunlar. Bak gene sinirlendim.

Bu konuda sen ne yapabilirsinki bebek besleniyo demekki.Bebegin kilosuyla dogumun alakasi varmiki.nasil 4 kilo dogan bebekler var o zaman.:)Bence iyi dusun iyi olsun canim.insallah zamaninda gelir bebekler:)

Ay anam bu doktorlara da bebek kilo alsa dert almasa dert benimki de az büyümüş diye kızdı. Anca moral bozsunlar. Bak gene sinirlendim.

Bende bilmiyorum artık taksam mı takmasam mı.
Sinirlerim bozuldu, ağzıma hamur işi, şeker, tatlı, ekmek sürmüyorum aylardır.
Ona rağmen bebek kilo alıyor, ne yapabilirim dedim, kızıyor.
Eşim ve ailesi iri yarı, kaynanam sürekli bebek bize çekmiş demek ki diyor :)
Ben minyonum diye sanırım :)

Cnm benim sezeryandı, nerdeyse 40 gün sürdü öyle çok gelmiyordu ama geliyordu işte, yani pedle dolaşmaktan Fenalık gelmişti bana

Bugün bende bebişimin kıyafetlerini ütüleyeyim bitsin dedim, ama bitiremedİm. Belim çok ağrıdı, bide evde küçük çocuk olunca olmuyor, o uyumuştu, uyandı herşey yarım kaldı. Artık geceye kaldı Bir an önce herşey bitsin istiyorum, çok sabırsız bir insanım

aynen cnm hic uyanmadm bende gece fln.. hani cok rahatsiz edici hareketleri yok :) bakalim dogunca nasil olcak minnoslarr

Kızlar sezeryan olacagim icin sabahlikli gecelik almak istiyorum ama bulamıyorum bi türlü yardım please ?? Bir de kızımın adını Nisa düşünüyorduk hep ama hala emin olamıyorum sizce nasıl ??

Kizlar ben bugun hacisakir sabunu minik parcalara ayirdim ve bebegin dolaplarinin cekmecelerinin icine koydum. Camlar hala acik, insallah tamamen gecer koku. Ilk geldigi gune gore hafifledi ama gene var koku. Birde ebebekten bebek esyalari temizleme losyonu siparis ettim. Fisfisli ve gelince onunlada bir silmeyi dusunuyorum. Cunku haftaya esyalari yikama utuleme ve yerslestirme kismina gecmek istiyorum

Hareket ederken normal sorun yok. Ama bzen oleki bi ittiriyo yumurta gbi cikiyi ayagi ordan kabariyo. 2.80 uzanms diorum :) eliyle asagiyi ayagiyla yukariyi halledio. Ic organ die bse kalmadi :)

Sorma bnde cok sabirsizim. Oleki cokkktnnnn hrrsey hazir smdi dogsa duzen kurulu :)

iyi yine park yatak almış ya :) evet kumaşımızda yok isteyemiyorum mahcup olmasın diye ima bile edemiyorum o da zaten mahcubiyetin m si yok:)
Yok canim ya bunlar mahcup falan olmaz. Bilemedim ben diyip geçerler umurlarinda olmaz.
Dune kadar kendi paramin pesine dusurduler resmen beni. Sonunda bizim cocugumuz olacak onun rizk versinler artik diye esimin basinin etini yiye yiye aldim altinlarimi. Tabi oncesinde eşim ailesine toz kondurmuyordu bekle verirler bekle verirler diye diye 2.5 yil gecti.

Ben de her an hamile kalabilirim yarida kalmasin diye diger kisimlara baslamamistim. Artik dogumdan sonra toparlanip müsait de oldugum zaman diger kisimlar icin de gidicem. Cok rahat oluyor cünkü.

Kizlaarrrr bugün kontrolümüz vardi. Bebis iyi cok sükür ama biraz moralim bozuldu cünkü tekrar dönmüs Kafasi asagidaydi ama simdi tekrar yukari dönmüs sipa... Bekliycez tekrar dogum pozisyonuna dönmesini. Yoksa sezeryan olmam gerekecek. Insallah döner yaa, cok korkuyorum

Ben de her an hamile kalabilirim yarida kalmasin diye diger kisimlara baslamamistim. Artik dogumdan sonra toparlanip müsait de oldugum zaman diger kisimlar icin de gidicem. Cok rahat oluyor cünkü.
Bizim pasa solemesi ayip tek seferde geldigi icin. ben ole dusunemedim. Ben seanslarim bitince calismalara hiz kazandirirz diyodum. Hatta oleki meger son seansimda hamileymisim. :) 1 kere de geliverdi sipa :) esim diyoki hazirda bekliyomus bi islik caldim kosarak geldi dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…