Dun annemle babam bebek arabasini siparis verdiler iki haftaya gelicek ins Mutsy diye bir marka,, ve dun gorumcem bebek odasi siparis vermis oda ins 2 haftaya gelicek :) eksikler yavas yavas tamamlaniyor allahin izniyle..
Ben almadim canim basta aliyim dedim sonra aman bosa masraf diye eledim...zaten bakıyorum da epey bişey elemişimKızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Amin cnm allah razi olsun rabbim cumlemize nasip etsin bebisimize sagsaglim kavusup esyalarini kullanmayine kadar güzel Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin hayırlı olsun
Ben aldım canım. Bebeğim sevecek mi bilmiyorum. Tiny love 3in1Kızlar ev tipi ana kucağı alan var mı aranızda? İlla ki gereken bir şey mi?
Kizlar dependin buyuk bedeni nasil acaba? Hangi bedenini alsakki
bir şey soracağım kızlar dün öğleden beri hiç hissetmedim sanki. ufak ufak gerginlik gibi oluyor ama öyle hareket veya vurma yok. hafif bir gaz gibi gerginlik sadece kısa süreli bugün 33+0 olduk
normal mi bu acaba? 2gün önce baya baya vuruyordu çünkü
CNM bugün bende öyle hissediyorum sadece poposunu kaldırıp indiriyo öyle sağa sola gitmiyo tekme hiç atmadı diyebilirim. Ama daha dün nstye bağlandığımda içerde iyi olduğunh söylemişlerdi kalp atışlarından.doktorum hergünü bir olmayabilir dedi oda bi insan bi gün enerjik olup diğer gün sakin kalabilir dedi panik yapmamaya çalışıyorum sende öyle yap ama sonuçta en iyi sen bilirsin bebeğini bi sorun olabilceğini hissediyosan git derimbir şey soracağım kızlar dün öğleden beri hiç hissetmedim sanki. ufak ufak gerginlik gibi oluyor ama öyle hareket veya vurma yok. hafif bir gaz gibi gerginlik sadece kısa süreli bugün 33+0 olduk
geçmiş olsun canımm kanama neden olmuş . 2 gündür adalat kullanıyorum bende baş ağrısı yaptı ondan mı bilmiyorum.eğer annen kv felan yakınsa yardım iste dinlen sen. Ciğer geliştirici sonrasında da hareketlerinde ufak bi azalma oluyor panikleme 3. Gun normale dönüyor :)Kizlar bu sabah 10 gibi kalktim tuvalette parlak kirmizi biraz kan geldi peceteye cok korktum doktorumu aradim gel bakalim hemen dedi. Kanama yokmus collumun kalinligida 35 mm dedi ama NST ye bagladiginda kasilma cikti. Ne olur olmaz kasilmayi azaltmak icin nidilat verdi 3 hafta kullan dedi. Akcigerleri icin de steroid verdi bugun yarin yapicam. Erken dogma riskine karsi onlem amacli dedi ama hic bu kadar korktugumu hatirlamiyorum... nidilat tansiyonu fazlaca dusurup bas donmesi falan yapacagindan evde istirahat et dedi.. insallah bekler kizim zamanini oyle zamansiz cikip gelmez.. ben de esyalarini falan almistim ama haftaya baslarim yikayip yerlestirmeye diye dusunuyodum simdi is yapmaya o kadar korkuyorumki..
Kizlar dependin buyuk bedeni nasil acaba? Hangi bedenini alsakki
bir şey soracağım kızlar dün öğleden beri hiç hissetmedim sanki. ufak ufak gerginlik gibi oluyor ama öyle hareket veya vurma yok. hafif bir gaz gibi gerginlik sadece kısa süreli bugün 33+0 olduk
günaydın arkadaşlar
biraz canım sıkkın işler yoğun okul var
canım sıkkınlığı dayım beyin kanaması geçirdi
ilk iyiydi servise çıkardılardı
tekrar kötülendi yoğun bakıma ve durumu ciddi
dr lar hazırlıklı olun dedi
Allah hakkında en hayırlısını versin
Kolay geçitten geçirsin inşallah
Kizlar bu sabah 10 gibi kalktim tuvalette parlak kirmizi biraz kan geldi peceteye cok korktum doktorumu aradim gel bakalim hemen dedi. Kanama yokmus collumun kalinligida 35 mm dedi ama NST ye bagladiginda kasilma cikti. Ne olur olmaz kasilmayi azaltmak icin nidilat verdi 3 hafta kullan dedi. Akcigerleri icin de steroid verdi bugun yarin yapicam. Erken dogma riskine karsi onlem amacli dedi ama hic bu kadar korktugumu hatirlamiyorum... nidilat tansiyonu fazlaca dusurup bas donmesi falan yapacagindan evde istirahat et dedi.. insallah bekler kizim zamanini oyle zamansiz cikip gelmez.. ben de esyalarini falan almistim ama haftaya baslarim yikayip yerlestirmeye diye dusunuyodum simdi is yapmaya o kadar korkuyorumki..
Canım bende çok düşündüm. Şimdi 85 kiloyum orta beden aldım. Büyük olursa ya taşarsa, bol olursa diye tedirgin oldum ama ne kadar fark vardır büyükle orta arasında bilmiyorum. Şu anda hamile kalmadan önceki slip külotlarımı giydiğim için orta alayım dedim. Beden tablosu şöyle canım.
Boy Bel Ölçüsü Kilo
Kadın Orta 70-105 cm 50-90 kg
Kadın Büyük 97-130 cm 75-120 kg
Eşinin kıyafetlerine dadananlar kulubu
Kazakları tam oluyor valla
Kizlar bu sabah 10 gibi kalktim tuvalette parlak kirmizi biraz kan geldi peceteye cok korktum doktorumu aradim gel bakalim hemen dedi. Kanama yokmus collumun kalinligida 35 mm dedi ama NST ye bagladiginda kasilma cikti. Ne olur olmaz kasilmayi azaltmak icin nidilat verdi 3 hafta kullan dedi. Akcigerleri icin de steroid verdi bugun yarin yapicam. Erken dogma riskine karsi onlem amacli dedi ama hic bu kadar korktugumu hatirlamiyorum... nidilat tansiyonu fazlaca dusurup bas donmesi falan yapacagindan evde istirahat et dedi.. insallah bekler kizim zamanini oyle zamansiz cikip gelmez.. ben de esyalarini falan almistim ama haftaya baslarim yikayip yerlestirmeye diye dusunuyodum simdi is yapmaya o kadar korkuyorumki..
benim bebegim oldum olasi sakin :) tekme atiyor fakat oyle asiri degil oynuyor hissediyorum ama cok cooook hareketli degil,, sakin bir bebis karnimda :) dogunca nasil olur bilemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?