Emzirirken sütyen ya da atletin içine göğüs pedi koyuyorsun zaten. O zaman belli olmuyor canım.canım ben de emzirme atleti almıştım dün akşam bi deneyeyim dedim çok güzelmiş çok beğendim ama şöyle bir sorun var dışarı çıkarken olmaz çünkü penye olduğu için üstüne kazak giydiğinde belli oluyor onun için bir de sütyen almayı düşünüyorum ben dışarı çıkarken giymek için :)
Emzirirken sütyen ya da atletin içine göğüs pedi koyuyorsun zaten. O zaman belli olmuyor canım.canım ben de emzirme atleti almıştım dün akşam bi deneyeyim dedim çok güzelmiş çok beğendim ama şöyle bir sorun var dışarı çıkarken olmaz çünkü penye olduğu için üstüne kazak giydiğinde belli oluyor onun için bir de sütyen almayı düşünüyorum ben dışarı çıkarken giymek için :)
Regl kanaması gibi ama günden güne azalıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 40 gün civarı sürmüştü benimki.Selam kızlar sezeryandan sonra kanama durumu nasıl oluyor??
gercektenmi insallah tekrar doner cnm yaaa... sezeryani bende hic ama hic istemiyorum zorunlu kalmadigim sureKizlaarrrr bugün kontrolümüz vardi. Bebis iyi cok sükür ama biraz moralim bozuldu cünkü tekrar dönmüsKafasi asagidaydi ama simdi tekrar yukari dönmüs sipa... Bekliycez tekrar dogum pozisyonuna dönmesini. Yoksa sezeryan olmam gerekecek. Insallah döner yaa, cok korkuyorum
Bizim pasa solemesi ayip tek seferde geldigi icin.ben ole dusunemedim. Ben seanslarim bitince calismalara hiz kazandirirz diyodum. Hatta oleki meger son seansimda hamileymisim. :) 1 kere de geliverdi sipa :) esim diyoki hazirda bekliyomus bi islik caldim kosarak geldi dio
gercektenmi insallah tekrar doner cnm yaaa... sezeryani bende hic ama hic istemiyorum zorunlu kalmadigim sure
Aynen bi doguruyumda kuafordu lazerdi kendime gelcem. :)Haha iyi hemen gelmis :)) Zaten bir seans yapmissin bacaklara o kadar önemli degil. Tekrar baslarsin
Canim ben doğuma giderken boyatmak istiyorum cunku fotograf cekimi falan bakimli olayim hem de moral olur. Gebeligin ilk 3 ayi boyatmayin diyorlar ama emzirme donemini hic duymadim.Aksam olunca agrilar sizilar hepsi basliyo
Kizlar bide lohusaliktan ciktiktan sonra 40 i cikinca bebegin yani.sac boyaaniyo mu bilgisi olan varmi
Hmm. Bnimkine kalsa emzirme sure boyunca boyatmicn dio oldu baska istegn dedim. :) doguma giderken falan izin vermezde lohusalik bitince yaptiririm galiba .Canim ben doğuma giderken boyatmak istiyorum cunku fotograf cekimi falan bakimli olayim hem de moral olur. Gebeligin ilk 3 ayi boyatmayin diyorlar ama emzirme donemini hic duymadim.
Benim bey de dogalliktan yana genel olarak saclarimi elletmemi istemez boyatma kestirme boyle guzel der ama tabiki ben bildiğimi okurum :) ikimiz de inatciyizdir bircok konuda. Esas bebegimiz olunca yetistirme kısmında kim kimin inadini kiracak onu merak ediyorumHmm. Bnimkine kalsa emzirme sure boyunca boyatmicn dio oldu baska istegn dedim. :) doguma giderken falan izin vermezde lohusalik bitince yaptiririm galiba .
cnm biliyosun benimde bi ara belim agridi ama gecti.. ama bence bebegimin basi hala asagidadir hareketleri hala ayni cunkuYaa evet insallahNiye geri döndü hic anlamadim. Bi sebebi var mi acaba
Tahminen belimin agrisi ondan gecti diye düsündüm bugün. Demek kafasi baski yapiyordu o baski gecince ben rahatladim. Ama dönmeseydi de agrisaydi keske.
Kizlaarrrr bugün kontrolümüz vardi. Bebis iyi cok sükür ama biraz moralim bozuldu cünkü tekrar dönmüsKafasi asagidaydi ama simdi tekrar yukari dönmüs sipa... Bekliycez tekrar dogum pozisyonuna dönmesini. Yoksa sezeryan olmam gerekecek. Insallah döner yaa, cok korkuyorum
cnm biliyosun benimde bi ara belim agridi ama gecti.. ama bence bebegimin basi hala asagidadir hareketleri hala ayni cunku
BIr yazı buldum konuyla alakalı
http://www.do-um.com/content/yazilar/6-12-Hamilelik-Ters-Bebek-Dondurme_17.aspx
Benim ilk kızım da bu seferki kadar hareketli değildi. Ama kıpır kıpır bir şey şimdi. 5 dakika sabit dursa hasta mı oluyor diye şüpheye düşüyoruz.benim bebegim oldum olasi sakin :) tekme atiyor fakat oyle asiri degil oynuyor hissediyorum ama cok cooook hareketli degil,, sakin bir bebis karnimda :) dogunca nasil olur bilemedimmm
gercektenmi :) valla insan ckkk merak ediyor nasil birsey olcaklar diyeBenim ilk kızım da bu seferki kadar hareketli değildi. Ama kıpır kıpır bir şey şimdi. 5 dakika sabit dursa hasta mı oluyor diye şüpheye düşüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?