2016 Aralık Anneleri

Emzirirken sütyen ya da atletin içine göğüs pedi koyuyorsun zaten. O zaman belli olmuyor canım.

Emzirirken sütyen ya da atletin içine göğüs pedi koyuyorsun zaten. O zaman belli olmuyor canım.

gercektenmi insallah tekrar doner cnm yaaa... sezeryani bende hic ama hic istemiyorum zorunlu kalmadigim sure

Haha iyi hemen gelmis :)) Zaten bir seans yapmissin bacaklara o kadar önemli degil. Tekrar baslarsin

gercektenmi insallah tekrar doner cnm yaaa... sezeryani bende hic ama hic istemiyorum zorunlu kalmadigim sure

Yaa evet insallah Niye geri döndü hic anlamadim. Bi sebebi var mi acaba
Tahminen belimin agrisi ondan gecti diye düsündüm bugün. Demek kafasi baski yapiyordu o baski gecince ben rahatladim. Ama dönmeseydi de agrisaydi keske.

Aksam olunca agrilar sizilar hepsi basliyo

Kizlar bide lohusaliktan ciktiktan sonra 40 i cikinca bebegin yani.sac boyaaniyo mu bilgisi olan varmi

Aksam olunca agrilar sizilar hepsi basliyo

Kizlar bide lohusaliktan ciktiktan sonra 40 i cikinca bebegin yani.sac boyaaniyo mu bilgisi olan varmi
Canim ben doğuma giderken boyatmak istiyorum cunku fotograf cekimi falan bakimli olayim hem de moral olur. Gebeligin ilk 3 ayi boyatmayin diyorlar ama emzirme donemini hic duymadim.

Canim ben doğuma giderken boyatmak istiyorum cunku fotograf cekimi falan bakimli olayim hem de moral olur. Gebeligin ilk 3 ayi boyatmayin diyorlar ama emzirme donemini hic duymadim.
Hmm. Bnimkine kalsa emzirme sure boyunca boyatmicn dio oldu baska istegn dedim. :) doguma giderken falan izin vermezde lohusalik bitince yaptiririm galiba .

Hmm. Bnimkine kalsa emzirme sure boyunca boyatmicn dio oldu baska istegn dedim. :) doguma giderken falan izin vermezde lohusalik bitince yaptiririm galiba .
Benim bey de dogalliktan yana genel olarak saclarimi elletmemi istemez boyatma kestirme boyle guzel der ama tabiki ben bildiğimi okurum :) ikimiz de inatciyizdir bircok konuda. Esas bebegimiz olunca yetistirme kısmında kim kimin inadini kiracak onu merak ediyorum

Yaa evet insallah Niye geri döndü hic anlamadim. Bi sebebi var mi acaba
Tahminen belimin agrisi ondan gecti diye düsündüm bugün. Demek kafasi baski yapiyordu o baski gecince ben rahatladim. Ama dönmeseydi de agrisaydi keske.
cnm biliyosun benimde bi ara belim agridi ama gecti.. ama bence bebegimin basi hala asagidadir hareketleri hala ayni cunku

Okudum tesekkürler :) Benim doktorum da bugün bir hareket önerdi. Fotograftaki gibi. Senin gönderdigin yazida da var. Onu bugün yaptim bebek cidden biraz hareketlendi ama cok yapamadim ay cok zormus öyle durmak. Hele karnim tokken
Bir de ben daha önce yazmistim, doguma hazirlik kursunda anlatmislardi. Moxa terapisi. Onu da arastiricam. Belki ona giderim.

Eklentiler

• Indische-Brücke-bei-Beckenendlage.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 34
benim bebegim oldum olasi sakin :) tekme atiyor fakat oyle asiri degil oynuyor hissediyorum ama cok cooook hareketli degil,, sakin bir bebis karnimda :) dogunca nasil olur bilemedimmm
Benim ilk kızım da bu seferki kadar hareketli değildi. Ama kıpır kıpır bir şey şimdi. 5 dakika sabit dursa hasta mı oluyor diye şüpheye düşüyoruz.

Benim ilk kızım da bu seferki kadar hareketli değildi. Ama kıpır kıpır bir şey şimdi. 5 dakika sabit dursa hasta mı oluyor diye şüpheye düşüyoruz.
gercektenmi :) valla insan ckkk merak ediyor nasil birsey olcaklar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…