2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM bir fikrim var tabi uygunsa. ilk sayfadaki tabloya doğum şeklini de yazsak mı sezeryan ya da normal olarak, kaç kişi normal doğum yaptı merak ederim ben:) benimki mecburi sezeryan olacak

Günaydın güzel hamişler, hayırlı cumalarımız olsun

Ay anam bu doktorlara da bebek kilo alsa dert almasa dert benimki de az büyümüş diye kızdı. Anca moral bozsunlar. Bak gene sinirlendim.

Bana da az büyümüş dedi gözümü korkuttu. Yok valla ayarları bir ortalaması bu işin

Cnm benim sezeryandı, nerdeyse 40 gün sürdü öyle çok gelmiyordu ama geliyordu işte, yani pedle dolaşmaktan Fenalık gelmişti bana

9 ay rahat ettik, 40 günde açığı kapatacağız desene

aynen cnm hic uyanmadm bende gece fln.. hani cok rahatsiz edici hareketleri yok :) bakalim dogunca nasil olcak minnoslarr

Maşallah canım, sağlıklı, huzurlu bebekler olsun hepsi inşallah.

Hareket ederken normal sorun yok. Ama bzen oleki bi ittiriyo yumurta gbi cikiyi ayagi ordan kabariyo. 2.80 uzanms diorum :) eliyle asagiyi ayagiyla yukariyi halledio. Ic organ die bse kalmadi :)
Şu kaburgaya tekme atma olayınıda acayip merak ediyorum nasıl bi duygu benim zilloş daha hiç ordan rahatsız etmedi anneyi ayakları sağ böbreğime doğru yatırıyo böbreğimi tekmeliyo sıkıştıra sıkıştıra büyüttü küçücük böbreği

internette genelde daha şiddetli hissedersiniz hareketleri bu haftalarda yazıyor. o yüzden iyice korktum ama dün gece hareket hissettim neyseki. yarın doktora uğrayacağım zaten. tahmin ediyorum pozisyon değiştirdi çünkü aşağıya doğru baskı hissediyorum artık hatta bazen rahme doğru yanma ve hafif bir acı oluyor hareketi hissettiğim sırada

kızlar günaydın,geceleri sık sık uyanıyorum.aynı durumu yaşıyormusunuz sizlerde.
ben çoğu gece hiç uyuyamıyorum. sabahları da o kadar uykulu oluyorumki gözümü açıp banyoya kendimi zor atıyorum.
geceleri uyuduğumda da 1-1.5 saat aralıklarla uyanıyorum 2 saat olunca iyi bari uyumuşum diyorum

Valla bu bebeğim karnımda çok hareketli. Ben de merak ediyorum şimdiden böyleyse doğunca nasıl bi şey olacak diye!
Al benden de kadar içimde deprem oluyo sanki maşallah bu kızım çok hareketli ve gece gündüz tepiniyor içimde ilk kızımın gece uykusu kotuydu hala da kotu inşallah yeni gelen uslu olur dogunca

Sabah olmasını bekliyorum resmen bende elimde telefon dolanıp duruyorum millet 5 olunca ayy az daha uyuyum der ben iyi az kalmış modundayım her yerim agrıyo yatamıyorum

İnternette yazılanları kafana takma canım. Önemli olan doktorunun söylediği. Ne mutlu bak hareketini duymuşsun, iyidir o merak etme annesi. Ben öyle durumlarda yemek yiyip soluma yatıyorum, içeride orkestra çalışması başlıyor

Canim benimde geceleri kabus gibiydi ama agridan dolayi oluyodu. Magnezyum yazdi doktor azaldi baya agrilar. Artik bi sefer uyaniyorum sadece. Yoksa her dönüste uyaniyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…