2016 Aralık Anneleri

Al benden de kadar içimde deprem oluyo sanki maşallah bu kızım çok hareketli ve gece gündüz tepiniyor içimde ilk kızımın gece uykusu kotuydu hala da kotu inşallah yeni gelen uslu olur dogunca
Bizde de tam tersi, ilk kızımın gündüz uykusuyla hiç arası yoktu ama hava kararınca sabaha kadar deliksiz uyurdu neredeyse. Bakalım bu sefer nasıl olacak?

Fazla merak iyi degildir kac haftadir cekiyorum o kaburga tekmelerini. Ayagi sıkıştı oraya kırılacak diyorum gülüyolar. sanki kaburgamin altina bi tahta sokmuslar da o tarafa egilmemi bile engelliyo gibi oluyo. tekmelerin acisini saymiyorum hic tabi.

Canim benimde geceleri kabus gibiydi ama agridan dolayi oluyodu. Magnezyum yazdi doktor azaldi baya agrilar. Artik bi sefer uyaniyorum sadece. Yoksa her dönüste uyaniyodum.
benim 6 . aydan beri ellerim hissiz ve sızlıyor hatta bazen yanıyor gibi hissediyorum. karpal tünel sendromuymuş. annemde de bana hamileyken olmuş. ne yazıkki bir tedavisi yok doğuma kadar çekeceksin dedi doktor. başka bir ağrım yok ama bazen sırf ellerimin sızlamasından uyuyamadığım oluyor. hepimiz artık uykusuz günlere hazırlanıyoruz bünye olarak sanırım çünkü ilk 1 aylık bebek en fazla 2 saatte bir emzirilecek diyor doktorlar

Sabah olmasını bekliyorum resmen bende elimde telefon dolanıp duruyorum millet 5 olunca ayy az daha uyuyum der ben iyi az kalmış modundayım her yerim agrıyo yatamıyorum
yüzüstü ve sırtüstü yatmaya hasretim, derin uyku özlemim var ama doğumdan sonra da imkansız uyku zaten.
uyuduğumda da koltukta oturur pozisyonda kafamı dayıyarak uyuyabiliyorum. yatakta soluma yatınca 5 dk sonra kolum ya komple uyuşuyor ya da karnım sanki ağzıma çıkıyor nefes alamıyorum o yüzden yine kalkıp koltuğa geçiyorum. bebeklerimize kavuştuğumuzda ağlamalarından ya da emzirmekten uyuyamadık diye dertleşeceğiz sanırım bizlere 1 yıl daha uyku yok

Sabah olmasını bekliyorum resmen bende elimde telefon dolanıp duruyorum millet 5 olunca ayy az daha uyuyum der ben iyi az kalmış modundayım her yerim agrıyo yatamıyorum
Bende tamda böyleyim bi uyanıyorım 1 az daha dalim diyorum 1.30 tabi oturarak uyuyorum yarım saat aralıklarla dalıyorum 5 i görünce oh iyi az kaldı diyorum

Iste bizimde ole canm. Bobrege dogru zaten bole uzanip gidiyo ama bazende topluyo tabi ittiriyo kaburgaya denk gelio oda nefesini kesiyo yerinden ziplatio vall :)

Bizde inadiz da genelde kiramaz esim benim kiymaz bana :) dedigim olurr

Aynen ole egilmeyi bile engelliyo afedersin klozete zor oturuyorum yahu

Herkese gunaydin.. hayirli cumalar. Kizlar belalarin 1. Kat indigi safer ayindayiz. Dun ilk gunuydu hergun la havle vela kuvvete illa billa aliyil azim 100 kere cekerseniz bu ay boyunda her gun 70 beladan icinden fakirlik vs de dahil ustunuzden gonderiyosunuz. Hberiniz olsun istedim . Ben dun yaptim ilkini ama yazmayi unutmusum buraya

Bu arada ekim sonunuda goruyoruz artik. Aralik basi dogurcaklar icin diyorum. Cok heycanli olmalilar ben oleyim. Resmen 1 ay kaldi sayiyorum ben. :)
Ruyamda dogurmaya gidiyodum zaten. Normal dogum bi iki sefer ikiniyorum gelmiyo daha acilmams tam bekletiolar :)

kızlar selam sağ tarafıma sancı giriyor ama regl sancısı değil doğum olduğunu filan düşünmüyorum.
böyle keskin bir ağrı ani hareket yaparsam. normal mi acaba. dün de girmişti çabuk geçti bugün sabah da girdi ama yarım saattir geçmedi iş yerindeyim yerimden kalkmaya korkuyorm

Bundan sonraki rüyalar hep doğurmalı olacak galiba sezeryan 38. Haftada yapılıyor sanırım yani beklenen doğum tarihinden 15 gün önce . Acile gidince sağolsun asistan dr çatı muaynesinide yaptı zorunlu sezeryan dedi çatım çıkıntılıymış geçemezmiş canıma minnet dedim bu durumda 37 gün mü kalmış oluyooor

günaydın Kizlar nasılsınız? hepimizde bir heyecan bir sevinç başladı taa aylar öncesinde. bende ikinci kez bu duyguyu yaşayanlardanm .dün dr a gittim bebeğin bobreginde genişleme var dedi tip dili hidronefroz
neden olmuş bilinmiyor.nasil gecer onuda allah bilir. dogum sonrası bu rahatszlk bebekte yok oluyormuş bazen ama bazende birsürü tedavi ultrsn vs gerekiyormuş. el kadar bebek ya ne yapacam ben nasıl beklycm mutluluk izdiraba dönüştü. birde bu durumda 37 de alınıyormuş bebek. yine kasim annesi adayiyim.bebek kuvezde mi kalck.?herseyi cok merak eder oldum.stres yapiyorum iki cocugumda etkileniyor halimden. allahim sen yardm et. bana bi dua okuyun.allah razi olsun

üzülme cnm ya bende şeker çıkmadı ama pztesi kont.de bebek 2600 çıktı.
dr.mun bana dediği korkma bu net bir rakam değil kafa çapı karın çapı ve bir değer daha alınıp bunların ortalaamsı ile hesaplanıyormuş kilo yani bu 2,300 felandr dedi tmm küçük bir çocuk değil ama korkulacak bir şey yok dedi . hatta herzaman bukadar kilo alıcak diyede bir şey yok dedi. böylede kalabilir dedi .
sizde madem şeker var dik. ediyorsanız eğer pek korkmayın diye düşündüm dr mun bana dediklerinden sonra.

Ayy canım o kadar gerildim ki dün, sizler böyle yazınca ister istemez rahatlıyorum.
Benim 12.haftadan beri doktorum hep çocuk 2 hafta önde gidiyor diyor. Geç döllenme olduğu halde.
Demek ki gelişimi iyi bir bebek dedim hep, şekere de dikkat ettiğim için ama son 2 kontrolde benim moralimi altüst etti resmen.
Sende şeker olmadığı halde 2600 kg çıkmış maşallah, her bebek küçük doğmak mı zorunda bu doktorlara göre anlamadım gitti.
Karnımı görenler karnın küçük diyor, bebek nasıl 2700 kg olmuş diyor, demek ki sen kilo almıyorsun, bebek alıyor diyorlar.
Eşim de 3900 kg doğmuş dün kaynanama sordum. Halt etmiş o doktor diyo, babasına çekmiştir diyo :)

Bizde de tam tersi, ilk kızımın gündüz uykusuyla hiç arası yoktu ama hava kararınca sabaha kadar deliksiz uyurdu neredeyse. Bakalım bu sefer nasıl olacak?
iyi olur inşallah biz bebekken ha bire sallardık 5 dk bir bez degiştirirdim acaba o mu rahatsız ediyo yok gazı mı var falan derdim hala da geceleri sürekli sayıklar ve uyanır bide kriz donemlerimiz başladı her şeye bir trip bir kusup gitmeler kardeş gelince vay halimize

Bende tamda böyleyim bi uyanıyorım 1 az daha dalim diyorum 1.30 tabi oturarak uyuyorum yarım saat aralıklarla dalıyorum 5 i görünce oh iyi az kaldı diyorum
yalnız değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…