ben çoğu gece hiç uyuyamıyorum. sabahları da o kadar uykulu oluyorumki gözümü açıp banyoya kendimi zor atıyorum.
geceleri uyuduğumda da 1-1.5 saat aralıklarla uyanıyorum 2 saat olunca iyi bari uyumuşum diyorum[/QUOTE
cnm bende aynıyım.sabah kalkıp bir de işe gidiyorum.resmen zombi gibiyim:)
Bizde de tam tersi, ilk kızımın gündüz uykusuyla hiç arası yoktu ama hava kararınca sabaha kadar deliksiz uyurdu neredeyse. Bakalım bu sefer nasıl olacak?Al benden de kadar içimde deprem oluyo sanki maşallah bu kızım çok hareketli ve gece gündüz tepiniyor içimde ilk kızımın gece uykusu kotuydu hala da kotu inşallah yeni gelen uslu olur dogunca
Şu kaburgaya tekme atma olayınıda acayip merak ediyorum nasıl bi duygu benim zilloş daha hiç ordan rahatsız etmedi anneyi ayakları sağ böbreğime doğru yatırıyoböbreğimi tekmeliyo sıkıştıra sıkıştıra büyüttü küçücük böbreği
benim 6 . aydan beri ellerim hissiz ve sızlıyor hatta bazen yanıyor gibi hissediyorum. karpal tünel sendromuymuş. annemde de bana hamileyken olmuş. ne yazıkki bir tedavisi yok doğuma kadar çekeceksin dedi doktor. başka bir ağrım yok ama bazen sırf ellerimin sızlamasından uyuyamadığım oluyor. hepimiz artık uykusuz günlere hazırlanıyoruz bünye olarak sanırım çünkü ilk 1 aylık bebek en fazla 2 saatte bir emzirilecek diyor doktorlarCanim benimde geceleri kabus gibiydi ama agridan dolayi oluyodu. Magnezyum yazdi doktor azaldi baya agrilar. Artik bi sefer uyaniyorum sadece. Yoksa her dönüste uyaniyodum.
yüzüstü ve sırtüstü yatmaya hasretim, derin uyku özlemim var ama doğumdan sonra da imkansız uyku zaten.Sabah olmasını bekliyorum resmen bende elimde telefon dolanıp duruyorum millet 5 olunca ayy az daha uyuyum der ben iyi az kalmış modundayım her yerim agrıyo yatamıyorum
Bende tamda böyleyim bi uyanıyorım 1 az daha dalim diyorum 1.30 tabi oturarak uyuyorum yarım saat aralıklarla dalıyorum 5 i görünce oh iyi az kaldı diyorumSabah olmasını bekliyorum resmen bende elimde telefon dolanıp duruyorum millet 5 olunca ayy az daha uyuyum der ben iyi az kalmış modundayım her yerim agrıyo yatamıyorum
Iste bizimde ole canm. Bobrege dogru zaten bole uzanip gidiyo ama bazende topluyo tabi ittiriyo kaburgaya denk gelio oda nefesini kesiyo yerinden ziplatio vall :)Şu kaburgaya tekme atma olayınıda acayip merak ediyorum nasıl bi duygu benim zilloş daha hiç ordan rahatsız etmedi anneyi ayakları sağ böbreğime doğru yatırıyoböbreğimi tekmeliyo sıkıştıra sıkıştıra büyüttü küçücük böbreği
Bizde inadiz da genelde kiramaz esim benim kiymaz bana :) dedigim olurrBenim bey de dogalliktan yana genel olarak saclarimi elletmemi istemez boyatma kestirme boyle guzel der ama tabiki ben bildiğimi okurum :) ikimiz de inatciyizdir bircok konuda. Esas bebegimiz olunca yetistirme kısmında kim kimin inadini kiracak onu merak ediyorum
Aynen bizde ole hareketler azalsa korkuyoz :) o dereceBenim ilk kızım da bu seferki kadar hareketli değildi. Ama kıpır kıpır bir şey şimdi. 5 dakika sabit dursa hasta mı oluyor diye şüpheye düşüyoruz.
Aynen ole egilmeyi bile engelliyo afedersin klozete zor oturuyorum yahuFazla merak iyi degildirkac haftadir cekiyorum o kaburga tekmelerini. Ayagi sıkıştı oraya kırılacak diyorum gülüyolar. sanki kaburgamin altina bi tahta sokmuslar da o tarafa egilmemi bile engelliyo gibi oluyo. tekmelerin acisini saymiyorum hic tabi.
Bundan sonraki rüyalar hep doğurmalı olacak galibaBu arada ekim sonunuda goruyoruz artik. Aralik basi dogurcaklar icin diyorum. Cok heycanli olmalilar ben oleyim. Resmen 1 ay kaldi sayiyorum ben. :)
Ruyamda dogurmaya gidiyodum zaten. Normal dogum bi iki sefer ikiniyorum gelmiyo daha acilmams tam bekletiolar :)
Kızlar bugün çalışabilir raporumu aldım, bebek çok iri diye yine azar işittim, şeker var ve dikkat ettiğim halde bebek 2700 kg.
Ciğerleri gelişmez, erken doğum yaparsın vs diye korkuttu beni yine doktor, moralim bozuldu, ağlıcaktım nerdeyse.
üzülme cnm ya bende şeker çıkmadı ama pztesi kont.de bebek 2600 çıktı.
dr.mun bana dediği korkma bu net bir rakam değil kafa çapı karın çapı ve bir değer daha alınıp bunların ortalaamsı ile hesaplanıyormuş kilo yani bu 2,300 felandr dedi tmm küçük bir çocuk değil ama korkulacak bir şey yok dedi . hatta herzaman bukadar kilo alıcak diyede bir şey yok dedi. böylede kalabilir dedi .
sizde madem şeker var dik. ediyorsanız eğer pek korkmayın diye düşündüm dr mun bana dediklerinden sonra.
iyi olur inşallah biz bebekken ha bire sallardık 5 dk bir bez degiştirirdim acaba o mu rahatsız ediyo yok gazı mı var falan derdim hala da geceleri sürekli sayıklar ve uyanır bide kriz donemlerimiz başladı her şeye bir trip bir kusup gitmeler kardeş gelince vay halimizeBizde de tam tersi, ilk kızımın gündüz uykusuyla hiç arası yoktu ama hava kararınca sabaha kadar deliksiz uyurdu neredeyse. Bakalım bu sefer nasıl olacak?
yalnız değilmişimBende tamda böyleyim bi uyanıyorım 1 az daha dalim diyorum 1.30 tabi oturarak uyuyorum yarım saat aralıklarla dalıyorum 5 i görünce oh iyi az kaldı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?