2016 Aralık Anneleri

Kendini üzme canım. Allahım şifasını verir, inşallah kendiliğinden düzelir bu durum. 37de alınan bebek kolay kolay küvezde kalmaz sanırım.

Cok gecmis olsun. ilk defa duydum boyle bi hastalik. evet gercekten hazirlik evresi gibi. ilk ay uykuyu unut diyo herkes zaten.

Sezeryan istiyosan bilemem tabi ama kuzenime de özel bi hastane catın cok dar sezeryana alicaz dedi. devlete gitti catin cok müsait dedi iki dakikada dogurdu. anlamadim bile dogum yaptigimi diyo kiz kime güvenicez biz anlamadim

geçmiş olsun
acil şifalar dilerim

Sezeryan istiyosan bilemem tabi ama kuzenime de özel bi hastane catın cok dar sezeryana alicaz dedi. devlete gitti catin cok müsait dedi iki dakikada dogurdu. anlamadim bile dogum yaptigimi diyo kiz kime güvenicez biz anlamadim
Özel dese ve normal istesem devlete giderdim bende ama fakülte hastanesine gidiyorum canımm normal doğum delisi onlar

cnm ben trdeki ozel hastahanelere hic ama hic inanmiyorum.. belcikada kaliyorum burda sayiliiii sezeryan yaparlar oyle cati muayenesi flnda yok. Hamile olanlar dusunmuyor bile nasil dogum yapicam diye cunku oncelik normal burda. sezeryan istesen bile yapmazlar zorunlu olmadigi sure

BI de bazı yerler doğuma kadar herşey normal değip son anda, yok kakasını yedi, çatı dar, (hatta birisine bebek ters dönmüş demişlerdi) Vs uydurup öyle sezaryen yapıyorlar. Kendi tercihi olan olabilir veya anne ve bebek için gerçek riskler oluşur yapılır ama normal doğum isteyen insanların sebep yokken bu şekilde kaldırılması haksızlık.
İLK doğumda hastaneye bi hanım gelmişti takibini yapan hastane sancısı geldiğinde bebek kakasını yapmış hemen alalım demişler.o da çıkıp devlete gelmişti bir saatte normal doğum yaptı ve bebek kaka filan yapmamıştı. ALLAH vicdan versin, ne kârları var anlamıyorum.

burda oyle yapsalar hapise bile girerler.. kandiriyorlar hastayi diye.. ne karlari olcak para delisi olmus doktorlarin cogu. Allah akil fikir versin

Herkese günaydın, hayırlı cumalar :)

Uyuyamamak çok zor ya, üç kere kalktım gece, son kalktığımda 1.5 saat uyuyamadım. Şu anda da kafam sersem gibi.

Kızlar dün english home a baktım bütün ürünlerde %50 indirim vardı, ben bir tane Bebek nevresimi aldım 32.5 liraya çok güzel. Eğer yakınınızda varsa bir bakın sizde

Bizde inadiz da genelde kiramaz esim benim kiymaz bana :) dedigim olurr
Esimin inat damari tutunca gormez valla beni falan ama ayni yapida oldugumuz icin kizamiyorum kendisine :)
Kızıma karışılamasını istemem hicbir zaman, ozgur ve ozguvenli yetismesini istiyorum ama soz konusu babasi olunca kavgalarımız olacak illaki

yok cnm bozma sen moralini bemmde hep 2 hafta önde , dr kendi dedi demekki kilolu bir bebk olacak diye. belki nolur kilodan dolayı sezeryan belki mecbur olur ki dr um daha onun için bile erken konuşmak için dedi. çünkü sürekli kilo almayabilir dedi ve ozaman normal kiloda olursa normal doğ.da olabilri dedi.
hem dediğin gibi genetik bu durumlar baksana babası 4 kilo demişsin . normal senn bebeğinin kilolu olması .
hem bende daha 7 kilo aldım düşün bebek 2600 dediğin gibi demek iyi besleniyor buna biz bişe yapamyız.
sen içini ferah tut Allah ın iznyle iyi olur herşey.

7 kilo gayet iyiymis cnm bendd 8,5 kilo aldim bakalim :)

Ortalama bir özel hastanede normal doğumla, zorunlu sezaryen arası 300-400 tl bi fark oluyor. Bunun için değer mi?

Hiç birşey için değmez elbette canım. Benim hastanede mesela normal doğum ve normal sezeryan aynı fiyat. AMa sanırım doktorların hatta ebelerin bile işine geliyor. Planlı- programlı, saati belli git cırt cırt kes al bebeği. Açıldı mı, açılmadı mı derdi yok onlara. Gece gündüz doğacak derdi yok. Hem duyduğum kadarıyla operasyon başına prim alıyor doktorlar. Maalesef böyle bir sistem oldukça, gerçekten zorunlu muydu, yoksa keyfiye mi sezeryana yönlendirildik diye aklımız kalacak hep. Allah doğru doktorlarla karşılaştırsın, hayırlısı olsun hakkımızda.

Evet bu cok dogru son an bise uydurup sezeryan aliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…