2016 Aralık Anneleri

BEN de kolaylık için tercih ettiklerini düşünüyorum. Kim bekleyecek saatlerce belki 2-3 gün. AMIn...

Ben de özeldeki bu durumlardan korkuyorum. cevremde özele giden herkese bi bahaneyle sezeryan yaptilar. o telasla insan gaflete düsebilir diye korkuyorum.

Ortalama bir özel hastanede normal doğumla, zorunlu sezaryen arası 300-400 tl bi fark oluyor. Bunun için değer mi?

Asil amac para degil bence. normal olsa ne zaman olacagi belli degil. gecenin bi köründe doktoru kaldirip cagirmak zorunda kaliyolar. iznine denk gelebiliyo. yada hasta baska doktora yani baska hastanelere kacabiliyo. bunlar bulmusken keselim diyolar. allah vicdan versin ne diyim

:) herkes nenguzel geri sayimaa başlamış doğum için planlar programlar :) ben diş agrim nasıl geçer derdin deyim nolcak bnm bunhallerim ((

Günaydın güzel anneler... Ekim bitiyor ve kasımda sırayla doğumlar başlıyor hayırlısı ile

Ay canim kasim olmasin aralik annesiyiz biz
Bu arada herkes erken bekliyor neden ki? Burada bana hastanede bilgi verirken, tabii verdigimiz tarih tahmini ama genelde dogumlar daha gec olur dedi. Yani gec olmasi erken olmasindan daha fazla yasaniyormus. Benim 11 aralik mesela, 10 gün daha bekleyeceklermis. Eger hala gelmediyse artik suni sanci...

AzRASILAM bir fikrim var tabi uygunsa. ilk sayfadaki tabloya doğum şeklini de yazsak mı sezeryan ya da normal olarak, kaç kişi normal doğum yaptı merak ederim ben:) benimki mecburi sezeryan olacak

Senin neden mecburi sezeryan?

Bana da az büyümüş dedi gözümü korkuttu. Yok valla ayarları bir ortalaması bu işin

Canim sana hangi haftada kac kilo icin az dedi? Ben de bnm bebegim acaba zayif mi diye düsünüyorum da...

Insallah sorunsuz bir sekilde gecer canim, dogumdan sonra gectigini okumustum ben de. 37 den sonra küvöze almazlar. 37 erken dogum olmuyor.

Almanyada da öyle diye seviniyordum ama bana da sezeryan olabilir dediler baksana sansima

Gecmis olsun. Apse mi var? Doktora gittin mi?
20 likler + 4 çürük iltihap da var antibiyotik ise yaramaz dedi kanal tedavisi :/ geçmiyor bi türlü 4 gün oldu akşamları siddetleniyor herşeyi denedim sarimska sirkeli su karanfil tuzlu su hiç biseyin faydası olmadı eşime verdiğim koku eziyeti de cabasi (

Aynı durum bende de söz konusu yemeği zorla hazırladım şimdi uyumak için hazırlık yapıyorum ama yavrumun uyuyasi yok kavga edioz ben yat diyorum o anne uyku cekmio dio
Ayni seyleri bende yasiyorum.zar zor yemek yapip sonra yatip uyumak için can atiyorum benim oğluşunda hiiç yatasi olmuyo :))

:) herkes nenguzel geri sayimaa başlamış doğum için planlar programlar :) ben diş agrim nasıl geçer derdin deyim nolcak bnm bunhallerim ((
geçmiş olsun. çekşm bu haftalarda yapmazlar ama dolgu yaparlar. iyi bir merkeze gidersen lazerle uyşturmadan yapıyorlar. yada uyşturulsa bile bebeğe zarar vermeyecek iğne kullanılıyor. diş ağrısı apse yaparsa enfeksiyon olursa o zaman bebeğe zararlı oluyor. diş ağrısı hafif ise tantum sprey azıcık rahatlatır günde 2 defa sabah akşam kullanılır. parolda ağrını keser. hamilelikte kullanılan tek ağrı kesicidir

Al bendende okdr.. bide normal dogum istedigimiz icin nezaman gelip gelmiyecekleri belli degil :)
Aynen canım ya suyumuz gece mi gelcek gündüz mü kaçıncı hafta gelcek mıntıka temizliği yapmadan gelmesin de korktuğum şeylerden biri de o :) ağda yapıcam evde inşallah becerebilrim tek başıma ne zaman yapsam acaba oyyy

Az baslio gittikçe artioo su spreyi araştırayim antibiyotik var doktor ise yaramaz dedi die kullanmıyorum hem yazdı hemde ise yaramaz dedi :/ zaten ne zaman antibiyotik kullansam mide bağırsak sorunu yaşıyorum diye de boşu boşuna kullanmayalım diyorum

Kızlaaaar su olayı için başka doktora göründüm bugün şükürler olsun bi sorun yokmuş. Sorun yaratacak birşey yok dedi dr. Gerizekalı asistanlar 2 gün çocuğumuda benide mahvetti bizimki doğum pozisyonundaydı dönmüş yine ayaklar aşağıda anlamıştım aslında aşağıdan bişiler çıkacak gibi oluyordu meğer ayaklarmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…