- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 46
BEN de kolaylık için tercih ettiklerini düşünüyorum. Kim bekleyecek saatlerce belki 2-3 gün. AMIn...Hiç birşey için değmez elbette canım. Benim hastanede mesela normal doğum ve normal sezeryan aynı fiyat. AMa sanırım doktorların hatta ebelerin bile işine geliyor. Planlı- programlı, saati belli git cırt cırt kes al bebeği. Açıldı mı, açılmadı mı derdi yok onlara. Gece gündüz doğacak derdi yok. Hem duyduğum kadarıyla operasyon başına prim alıyor doktorlar. Maalesef böyle bir sistem oldukça, gerçekten zorunlu muydu, yoksa keyfiye mi sezeryana yönlendirildik diye aklımız kalacak hep. Allah doğru doktorlarla karşılaştırsın, hayırlısı olsun hakkımızda.
KIZLAR GRUBU YENİ GÖRDÜM AKTİF BİR GRUP OLUNCA KATILMAK İSTEDİM @moonliqht arkadaşım bizim diğer grup sessiz baya
Ben de özel ve devlet karışık gittim. Hatta 3-4 yere baktım. Özeldeki konfor tabi devlette yok ama normal doğum olması benim için daha önemli.Ben o yüzden halen KARARSIZIM OZEL MI DEVLET MI diye takiplerimi 2 tarafada yaptırıyorum
Evet CANIM seni de burda görünce yazayım dedimSen bu grubu yenimi gordun canim. Ben iki grubada yaziyorum.elimden geldikce
Darısı bana gelmesine uyumusum cok mutlu oldummmmmBu arada su gecen burdaki arkadaslardan birine temizlik icin ugrayan ilham bey bugun banada geldi. :) bi guzel mutfak temizledim.
BI de bazı yerler doğuma kadar herşey normal değip son anda, yok kakasını yedi, çatı dar, (hatta birisine bebek ters dönmüş demişlerdi) Vs uydurup öyle sezaryen yapıyorlar. Kendi tercihi olan olabilir veya anne ve bebek için gerçek riskler oluşur yapılır ama normal doğum isteyen insanların sebep yokken bu şekilde kaldırılması haksızlık.
İLK doğumda hastaneye bi hanım gelmişti takibini yapan hastane sancısı geldiğinde bebek kakasını yapmış hemen alalım demişler.o da çıkıp devlete gelmişti bir saatte normal doğum yaptı ve bebek kaka filan yapmamıştı. ALLAH vicdan versin, ne kârları var anlamıyorum.
Özel dese ve normal istesem devlete giderdim bende ama fakülte hastanesine gidiyorum canımm normal doğum delisi onlar
Ortalama bir özel hastanede normal doğumla, zorunlu sezaryen arası 300-400 tl bi fark oluyor. Bunun için değer mi?
Günaydın güzel anneler... Ekim bitiyor ve kasımda sırayla doğumlar başlıyor hayırlısı ile
AzRASILAM bir fikrim var tabi uygunsa. ilk sayfadaki tabloya doğum şeklini de yazsak mı sezeryan ya da normal olarak, kaç kişi normal doğum yaptı merak ederim ben:) benimki mecburi sezeryan olacak
Bana da az büyümüş dedi gözümü korkuttu. Yok valla ayarları bir ortalaması bu işin
günaydın Kizlar nasılsınız? hepimizde bir heyecan bir sevinç başladı taa aylar öncesinde. bende ikinci kez bu duyguyu yaşayanlardanm .dün dr a gittim bebeğin bobreginde genişleme var dedi tip dili hidronefroz
neden olmuş bilinmiyor.nasil gecer onuda allah bilir. dogum sonrası bu rahatszlk bebekte yok oluyormuş bazen ama bazende birsürü tedavi ultrsn vs gerekiyormuş. el kadar bebek ya ne yapacam ben nasıl beklycm mutluluk izdiraba dönüştü. birde bu durumda 37 de alınıyormuş bebek. yine kasim annesi adayiyim.bebek kuvezde mi kalck.?herseyi cok merak eder oldum.stres yapiyorum iki cocugumda etkileniyor halimden. allahim sen yardm et. bana bi dua okuyun.allah razi olsun
Gecmis olsun. Apse mi var? Doktora gittin mi?:) herkes nenguzel geri sayimaa başlamış doğum için planlar programlar :) ben diş agrim nasıl geçer derdin deyim nolcak bnm bunhallerim((
cnm ben trdeki ozel hastahanelere hic ama hic inanmiyorum.. belcikada kaliyorum burda sayiliiii sezeryan yaparlar oyle cati muayenesi flnda yok. Hamile olanlar dusunmuyor bile nasil dogum yapicam diye cunku oncelik normal burda. sezeryan istesen bile yapmazlar zorunlu olmadigi sure
20 likler + 4 çürük iltihap da var antibiyotik ise yaramaz dedi kanal tedavisi :/ geçmiyor bi türlü 4 gün oldu akşamları siddetleniyor herşeyi denedim sarimska sirkeli su karanfil tuzlu su hiç biseyin faydası olmadı eşime verdiğim koku eziyeti de cabasiGecmis olsun. Apse mi var? Doktora gittin mi?
Ayni seyleri bende yasiyorum.zar zor yemek yapip sonra yatip uyumak için can atiyorum benim oğluşunda hiiç yatasi olmuyo :))Aynı durum bende de söz konusu yemeği zorla hazırladım şimdi uyumak için hazırlık yapıyorum ama yavrumun uyuyasi yok kavga edioz ben yat diyorum o anne uyku cekmio dio
Canim neden sezrryan olsbilir dedilerAlmanyada da öyle diye seviniyordum ama bana da sezeryan olabilir dediler baksana sansima
geçmiş olsun. çekşm bu haftalarda yapmazlar ama dolgu yaparlar. iyi bir merkeze gidersen lazerle uyşturmadan yapıyorlar. yada uyşturulsa bile bebeğe zarar vermeyecek iğne kullanılıyor. diş ağrısı apse yaparsa enfeksiyon olursa o zaman bebeğe zararlı oluyor. diş ağrısı hafif ise tantum sprey azıcık rahatlatır günde 2 defa sabah akşam kullanılır. parolda ağrını keser. hamilelikte kullanılan tek ağrı kesicidir:) herkes nenguzel geri sayimaa başlamış doğum için planlar programlar :) ben diş agrim nasıl geçer derdin deyim nolcak bnm bunhallerim((
Aynen canım ya suyumuz gece mi gelcek gündüz mü kaçıncı hafta gelcek mıntıka temizliği yapmadan gelmesin de korktuğum şeylerden biri de o :) ağda yapıcam evde inşallah becerebilrim tek başıma ne zaman yapsam acaba oyyyAl bendende okdr.. bide normal dogum istedigimiz icin nezaman gelip gelmiyecekleri belli degil :)
Az baslio gittikçe artioogeçmiş olsun. çekşm bu haftalarda yapmazlar ama dolgu yaparlar. iyi bir merkeze gidersen lazerle uyşturmadan yapıyorlar. yada uyşturulsa bile bebeğe zarar vermeyecek iğne kullanılıyor. diş ağrısı apse yaparsa enfeksiyon olursa o zaman bebeğe zararlı oluyor. diş ağrısı hafif ise tantum sprey azıcık rahatlatır günde 2 defa sabah akşam kullanılır. parolda ağrını keser. hamilelikte kullanılan tek ağrı kesicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?