- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 46
Ben de özeldeki bu durumlardan korkuyorum. cevremde özele giden herkese bi bahaneyle sezeryan yaptilar. o telasla insan gaflete düsebilir diye korkuyorum.
Aynen böyle düşünüyorum.Asil amac para degil bence. normal olsa ne zaman olacagi belli degil. gecenin bi köründe doktoru kaldirip cagirmak zorunda kaliyolar. iznine denk gelebiliyo. yada hasta baska doktora yani baska hastanelere kacabiliyo. bunlar bulmusken keselim diyolar. allah vicdan versin ne diyim
antibiyotik aguamentin veriyorlar. enfeksiyon kaynaklı kanal tedavisine girmesi gereken diş tedavisinde verilir. ve 7-1o gün kullanılır.aslında fayda zarar düşüncesine göre tedavi uygulatmanız mümkün. enfeksiyon durumuna baktırın isterseniz crp ye artış varsa bebek için riskAz baslio gittikçe artioosu spreyi araştırayim antibiyotik var doktor ise yaramaz dedi die kullanmıyorum hem yazdı hemde ise yaramaz dedi :/ zaten ne zaman antibiyotik kullansam mide bağırsak sorunu yaşıyorum diye de boşu boşuna kullanmayalım diyorum
Senin asistan olayin da cok sinir bozucu olmusKızlaaaar su olayı için başka doktora göründüm bugün şükürler olsun bi sorun yokmuş. Sorun yaratacak birşey yok dedi dr. Gerizekalı asistanlar 2 gün çocuğumuda benide mahvettibizimki doğum pozisyonundaydı dönmüş yine ayaklar aşağıda anlamıştım aslında aşağıdan bişiler çıkacak gibi oluyordu meğer ayaklarmışşş
O kasilmalarin korkusundan ben evden cikamiyorum yaKizlar ya yuruyun yuruyun diyolarda. Bugun bi markete gidiyim dedim aksam ustu. Yururken birden kitlenip kaliyorum kasiklarimdaki agridan degisik kasilma gbi bselerden. Yurumek mumkun olmuyo.
Ben haftaya inşallah gidicem dokyıra ve gun verir diye düşünüyorum ona göre ugraşıcam artık...ama çok zor yaAynen canım ya suyumuz gece mi gelcek gündüz mü kaçıncı hafta gelcek mıntıka temizliği yapmadan gelmesin de korktuğum şeylerden biri de o :) ağda yapıcam evde inşallah becerebilrim tek başıma ne zaman yapsam acaba oyyy
ben evden hiç çıkmıyorum ya yurumek uzdırap zaten patlayacak gibiyim her an karnım kocaman sertO kasilmalarin korkusundan ben evden cikamiyorum yakasilmalarin normalde de oldugunu saniyodum ama erken dogumu tetikliyo diye su an nidilat kullaniyorum.. dikkat edelim kizlar kasilmalara havalar da sogudu zaten en guzeli evde oturmak
Yok zaten disari adim attigim yok ama yururken bole degisik bseler oluyo. Bi sertleniyo karnim sanki dayaniyo gbi oluyo zorlaniyorum yurumekde baya zorlandim yani. Nasi yuruyus yapcz mumkun degl valla.O kasilmalarin korkusundan ben evden cikamiyorum yakasilmalarin normalde de oldugunu saniyodum ama erken dogumu tetikliyo diye su an nidilat kullaniyorum.. dikkat edelim kizlar kasilmalara havalar da sogudu zaten en guzeli evde oturmak
Onun sabahı doğum olmuştu bende yürürken ani kramp giriyordu sonra uzandim geçti sabah rutin kontrolüne gittim rutin dediğim doktor bugün dogmazsa sezeryan demişti sonrası suni sancı ve sujurler olsun bebis benle :)Kizlar ya yuruyun yuruyun diyolarda. Bugun bi markete gidiyim dedim aksam ustu. Yururken birden kitlenip kaliyorum kasiklarimdaki agridan degisik kasilma gbi bselerden. Yurumek mumkun olmuyo.
Enfeksiyon çocuğa ne gibi zarar verir ki acaba Allah korusun çünkü en son tahlilimi daha doktora gostermedik.ama 2 hafta var ben devlette yaptırmıştır tahlili netten baktım sanki hafif enfeksiyon gösteriyordu değerlerde çok anlamam ama :/ keşke sabah gorseydim mesajını hemen sağlık ocagina giderdimantibiyotik aguamentin veriyorlar. enfeksiyon kaynaklı kanal tedavisine girmesi gereken diş tedavisinde verilir. ve 7-1o gün kullanılır.aslında fayda zarar düşüncesine göre tedavi uygulatmanız mümkün. enfeksiyon durumuna baktırın isterseniz crp ye artış varsa bebek için risk
Bole adim adim cok zor yurudum. Baya baski oldu asagiya agri yapti kasiklarima.. bide bu kasilma denen seyi nasi ayirt etcm blmiorm. Bseler oluyo ama o mu acaba diorum. Bole sol tarafa sertlesip toplanma oluyo bole yukseliyo ora birZ gecio. Bu olurken bazen hala bebegin de ayrica hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Bazen hssetmeden oluyo. Bi anlasam nasi bse bu kasilmaOnun sabahı doğum olmuştu bende yürürken ani kramp giriyordu sonra uzandim geçti sabah rutin kontrolüne gittim rutin dediğim doktor bugün dogmazsa sezeryan demişti sonrası suni sancı ve sujurler olsun bebis benle :)
Bende de durumlar aynı. Yürüyemiyorum. Hem nefesim yetmiyor hemde çok fazla kasık ağrısı oluyor.Bole adim adim cok zor yurudum. Baya baski oldu asagiya agri yapti kasiklarima.. bide bu kasilma denen seyi nasi ayirt etcm blmiorm. Bseler oluyo ama o mu acaba diorum. Bole sol tarafa sertlesip toplanma oluyo bole yukseliyo ora birZ gecio. Bu olurken bazen hala bebegin de ayrica hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Bazen hssetmeden oluyo. Bi anlasam nasi bse bu kasilma
Nisa bence ilk kızımın adı annesi yesin onu delirtiyo ama beniKızlar Miray?,eylül,nisa,nehir,Asya,beril ???? Sizce hangisi???
Aynen nefes nefese kaliyorum. Alti usty iki adim otedeki markete gidiyorum. Felaket bi baski kasik agrisi sanci baslio hemen. Bide aksamlari hissediyorum hafif sanci. Adet sancisi.Bende de durumlar aynı. Yürüyemiyorum. Hem nefesim yetmiyor hemde çok fazla kasık ağrısı oluyor.
Hep nisa dusunduk aslında ama emin olamiyoruz bi türlüNisa bence ilk kızımın adı annesi yesin onu delirtiyo ama beni
Ya karnın sağ sol farketmio yavaş yavaş yukselio icin bi tuhaf oluo nefesin mi daralio desem için mi bayilio hafiften bosluk olusuo benim nefesinde sanki o anda çocuk hareket edemez diye biliyorum bitiminde yeri genişlediği için hareketlenirBole adim adim cok zor yurudum. Baya baski oldu asagiya agri yapti kasiklarima.. bide bu kasilma denen seyi nasi ayirt etcm blmiorm. Bseler oluyo ama o mu acaba diorum. Bole sol tarafa sertlesip toplanma oluyo bole yukseliyo ora birZ gecio. Bu olurken bazen hala bebegin de ayrica hareketlerini hissetmeye devam ediyorum. Bazen hssetmeden oluyo. Bi anlasam nasi bse bu kasilma
Yani benimki genelde sol gobek yakini tarafim sertlesiveriyo bole dokunuyorum el ayak gbi degil bse dayanms gibi oluyo sonra geciyo. Ayni sertligi kasigimin altinda da hssediyorum bazen kafasini dayadi heralde gene diyorum. Bole semsert oluyo dokununca hissediliyo sonra gevsiyoYa karnın sağ sol farketmio yavaş yavaş yukselio icin bi tuhaf oluo nefesin mi daralio desem için mi bayilio hafiften bosluk olusuo benim nefesinde sanki o anda çocuk hareket edemez diye biliyorum bitiminde yeri genişlediği için hareketlenir
Kasılması muhtemelen ama öyle her katılmaya korkmayın bu aylarda olurmus doğuma hazırlık kasılmaları olabilir bende bolca var bi gün 7 saat boyunca düzenli aralıklarla 3 5 dk bir 40 50 sn arası öyle sertlesiodu sujurler olsun açılma falan olmamıştı o zaman daha çok küçüktü bebeğim sonrasında öyle olmadı ama gun içinde yaşıyorum ara ara halen bugunde oldukça fazlq hissettim mesela doktor gerçi magnezyum verdi de kullanmayı unutuyorum :)Yani benimki genelde sol gobek yakini tarafim sertlesiveriyo bole dokunuyorum el ayak gbi degil bse dayanms gibi oluyo sonra geciyo. Ayni sertligi kasigimin altinda da hssediyorum bazen kafasini dayadi heralde gene diyorum. Bole semsert oluyo dokununca hissediliyo sonra gevsiyone ki bunlar smdi
enfeksiyon yüksek olunca erken doğum olması olası oluyor. enfeksiyonun derecesine göre bebekte doğum öncesi ve sonrası komplikasyonlar oluşabiliyor. bu illa olacak değil ama ihmal etmemek gerekiyor. ne kadar erken tedavi olunursa oluşabilmesi muhtemel durumlar ortadan kalkacaktır.Enfeksiyon çocuğa ne gibi zarar verir ki acaba Allah korusun çünkü en son tahlilimi daha doktora gostermedik.ama 2 hafta var ben devlette yaptırmıştır tahlili netten baktım sanki hafif enfeksiyon gösteriyordu değerlerde çok anlamam ama :/ keşke sabah gorseydim mesajını hemen sağlık ocagina giderdim
Valla hastanenin yan tarafina tasinasim eve bir nst aleti alasim. Kendimi devamli bi ultrasona baglayasim varKasılması muhtemelen ama öyle her katılmaya korkmayın bu aylarda olurmus doğuma hazırlık kasılmaları olabilir bende bolca var bi gün 7 saat boyunca düzenli aralıklarla 3 5 dk bir 40 50 sn arası öyle sertlesiodu sujurler olsun açılma falan olmamıştı o zaman daha çok küçüktü bebeğim sonrasında öyle olmadı ama gun içinde yaşıyorum ara ara halen bugunde oldukça fazlq hissettim mesela doktor gerçi magnezyum verdi de kullanmayı unutuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?