2016 Aralık Anneleri

Bende gebeliğin ikinci trimestr indan beri var bu dönem arttı kanal tedavisi ve 20 likler çekilecek diyorlar ama kanal tedavisi için antibiyotik demedi git doktorun dan izin al gel yapalım dedi ben durdursun agriyi isteyince antibiyotik yaziyorum ama faydası olmaz dedi

Valla hastanenin yan tarafina tasinasim eve bir nst aleti alasim. Kendimi devamli bi ultrasona baglayasim var
:)) Ne yazıkki o telaş hepimizde su an kasiliuor mesela ilk yazan da da kasilmisi ama bu kasılma hafif ağrı da yapio bu sefer acaba bunun sabahı da hastahaneue mk gidicem die düşünmeden alamiyorum kendini bide akşam haberlerde otobüste doğuran kadını dinledim ki suyu geldiği gibi doğurmuş ki otobüsün içinde gelmiş gözüm korktu :/

Canım bende kasılma Nasıl oluyor diye doktoruma sordum. Kasılma sırasında tek taraflı toplanma olmuyormuş. bütün Rahmin aynı anda kasılır, her yeri sertleşir ve o sırada da adet sancısına benzer bir ağrı olursa o kasılma demektir, düzenli aralıklarla olmadığı sürece de hiç endişe etme dedi. Çünkü bu kasılmalar bir nevi Rahmin alıştırma yapmasıymış doğum için. Benim şimdiye kadar günde en fazla 3 kez oldu. Zaten o dayanma gibi toplanma gibi olmuyor, yaşayınca ne olduğunu anlıyorsun.

Yürüme İçin de doktorum 35. Haftaya kadar kendini zorlama, sonrasında tempolu yürüyüş yaparsın dedi. Ben hemen hemen her gün çıkmaya çalışıyorum, parklarda, otobüs duraklarında filan dura dinlene biraz turlayıp dönüyorum. Ama o baskı ve gerilme hissi bende de çok yoğun, 15 dk dan sonra biraz azalıyor yürüdükçe

Evet banada esim dedi :) valla bilmiyorum bole bole napcz. Bnide kontrolum 1 ay sonra dedi ama 1 ay bekleyemem 3. Haftada gidioz genelde. Gerci saglik ocagi.kontrolum var 14 kasimda kan tahlili yapilck 14 unden once gidemem. Tahlil yapilsinki sonucunu goturuyorum dr uma.

Hm.valla bilmiyorum ya tecrubesiz olmak kotu :)

valla agda fln hamilelikte onerilmiyo diye ben 3-4 gunde bi kontrol ediyorum temizmi degilmi diye hahahaah heran bebek gelebilir diye

Aynen insan tecrübesiz olunca panik yapıyor hemen, çok şükür benim doktorum bu konuda çok rahatlatıcı, yoksa ben ne soru sorabilirdim ne de bu kadar rahat davranabilirdim
Bnmde kontrol gecen hafta cumaydi 1 hafta oldu bugun 2 hafta sonra kan tahlilim yapildiktn sonra alir kosarim dr a :)

Benim doktorum da rahatlatici konustu ama kasilmalari baya ciddiye aldi ilac verdi. Ustelik ne agrim vardi ne de sanciyi hissediyodum. Normalde de kasilma oluyosa ben niye ilac kullaniyorumki kafam cok karisik 2 hafta sonra gel dedi ama ben yarin gdip nst cektiricem yakin bir hastanede kasilma yine cikicak mi diye insallah cikmaz da biraz rahat ederim.. bu son zamanlar kasilmali, endiseli geciyo demekki

insallah allah razi olsun. kuvoze almamalarina daha bi sevindim

Kendini üzme canım. Allahım şifasını verir, inşallah kendiliğinden düzelir bu durum. 37de alınan bebek kolay kolay küvezde kalmaz sanırım.
sağol. çok teşekkür ederim. umarim kalmaz abisi gibi sağlıklı doğar

Benimde en çok korktuğum temiz olmadan ani doğum a gitmek.sonuçta ağda ya gitmek için 1 ay bekliyorum. Inşallah temiz ken gelir yavru lar

kızlar çok memnun oldum. birde foto paylaşmak istedim sizlere. 2014 kasım anneleri sayfasnda cok fotograf yuklerdik. şimdi de icimden geldi.
allah hepinizi bir nefeste kurtarsın. .
Amin canim cumlemizi.. masallah sana ogluna ve karnindaki bebisine:) ben de su foto paylasma olayini cok denedim ama basaramadim teknoloji ozurluyum sanirim:)

valla agda fln hamilelikte onerilmiyo diye ben 3-4 gunde bi kontrol ediyorum temizmi degilmi diye hahahaah heran bebek gelebilir diye
Bende bi sonraki de kontrolume temizlenip gtcm. Sonrada artik ne zaman cikarsa agrim sizim sancima gore bakar bi kere daha temizlerim oda son olur heralde. Zaten ayda 1 cikiyo 2 hafta sonra 1 kere daha alsam 36 olcz bi kereye daha belki ihtiyac olck belki olmick kismet.

Bnm o sanci ciktiginda nst de sonrasinda kendi dr ma gtmstim. Uzunluk falan bakmisti. Bu uzunlukda suan senden 2 hafta dogum beklemiyorum sancin olursa yalancidir ama suyun falan gelirse onun icin vakit bicemem demisti. Su olayi yok hep kontrol ediorum fazladn gelen bse varmi die ama sanci olayi adet agrisi gbi genelde aksamlari az hsseddirip gidio onu onemsemiyorum. Bakalim bi sonrakinde uzunluk ne alemde olck.. ne dicek. 2 hafta nasi beklicm catlarim ya.

Gerci kendim yapacakmisim gbi konusmusjm nasi yapcksam bu halde ayakda duramiyoken.. esim yapck :) .. baska kime sorabilirimki durumumu ona soruyorum varmi bse cikmis mi etmismi die yok dio 2.5 ay oldu nerdeyse elddivenle almistim cikasi kacti heralde :) bacaklari gene goruyozda asagi mahalleler allaha emanet :) fazlada uzatmadan halletmek lazim malum narinlesti her yerimiz daha cok acir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…