mesaj yazilan yere gel dosya yükle diyor.ordan seçip yukleyecksn telefondan giriyorsan galeriden sec bilgisayarda daha rahat olur.çözünürlük yüksek olunca da paylaşmaz.Amin canim cumlemizi.. masallah sana ogluna ve karnindaki bebisine:) ben de su foto paylasma olayini cok denedim ama basaramadim teknoloji ozurluyum sanirim:)
merhaba benim eşim hiç uğraşmaz benm agdamla filan elini sürmez. kocaları bu işi yapan bayanlar oldukça şanslı. ben dun yaptrdim komple vücut. tanidik kuafore gittim mecbur egilemiyorum.tüm vucut 40 tlGerci kendim yapacakmisim gbi konusmusjm nasi yapcksam bu halde ayakda duramiyoken.. esim yapck :).. baska kime sorabilirimki durumumu ona soruyorum varmi bse cikmis mi etmismi die yok dio 2.5 ay oldu nerdeyse elddivenle almistim cikasi kacti heralde :) bacaklari gene goruyozda asagi mahalleler allaha emanet :) fazlada uzatmadan halletmek lazim malum narinlesti her yerimiz daha cok acir belki
Uzunluk ne kadardi senin canim benim 35 mm mi ne dedi anlamadim cm degildir heraldeBnm o sanci ciktiginda nst de sonrasinda kendi dr ma gtmstim. Uzunluk falan bakmisti. Bu uzunlukda suan senden 2 hafta dogum beklemiyorum sancin olursa yalancidir ama suyun falan gelirse onun icin vakit bicemem demisti. Su olayi yok hep kontrol ediorum fazladn gelen bse varmi die ama sanci olayi adet agrisi gbi genelde aksamlari az hsseddirip gidio onu onemsemiyorum. Bakalim bi sonrakinde uzunluk ne alemde olck.. ne dicek. 2 hafta nasi beklicm catlarim ya.
Ben de 1 ay once yaptirdim 50 lira komple lazete gittigim icin ilk kez ihtiyacim oldu daha da olmaz baya az cunku beni sonuna kadar goturur lazer sagolsun gebelik bitince kalan seanslarimi alip tamamliycam insallah sizlere de tavsiye ederimmerhaba benim eşim hiç uğraşmaz benm agdamla filan elini sürmez. kocaları bu işi yapan bayanlar oldukça şanslı. ben dun yaptrdim komple vücut. tanidik kuafore gittim mecbur egilemiyorum.tüm vucut 40 tl
zaten gec uzuyo killar hormonların etksyle
EylüüülKızlar Miray?,eylül,nisa,nehir,Asya,beril ???? Sizce hangisi???
evet lazer cok gerekli fakat ben hamile kaldim 1 sene oyle gecti doğdum 2 yil emzir.simdi yine hamileyim 2 yıl sonra yaparim artkBen de 1 ay once yaptirdim 50 lira komple lazete gittigim icin ilk kez ihtiyacim oldu daha da olmaz baya az cunku beni sonuna kadar goturur lazer sagolsun gebelik bitince kalan seanslarimi alip tamamliycam insallah sizlere de tavsiye ederim
Ben kızım olsaydı miray istiyordum. Çok güzel birmişim benceKızlar Miray?,eylül,nisa,nehir,Asya,beril ???? Sizce hangisi???
Yaparsin ya o zamana kadar yeni cihazlar falan da cikarevet lazer cok gerekli fakat ben hamile kaldim 1 sene oyle gecti doğdum 2 yil emzir.simdi yine hamileyim 2 yıl sonra yaparim artk
Kızlar Miray?,eylül,nisa,nehir,Asya,beril ???? Sizce hangisi???
Asyaaaaa! Çünkü benim ilk kızımın adı.Kızlar Miray?,eylül,nisa,nehir,Asya,beril ???? Sizce hangisi???
sorun 20 liklerse yapılacak birşey yok. antibiyotik bir kaç hafta rahatlatır ağrı kesicide kullandığın sürece rahatlatır. diş minesi bizim gibi zayıf olanlar hamilelikte problem yaşıyor hep. yani ağrıyı kısa süre durdurabilirsin hatta dayanılmaz durumlarda zeynitin çekirdeği çıkar ağrıyan dişine bastır önce ağrı bir kaç saniye artar sonra uyuşur. en azından bende işe yarıyor. hamilelik öncesi tüm dolgularımı yenilettim güya :)Bende gebeliğin ikinci trimestr indan beri var bu dönem arttı kanal tedavisi ve 20 likler çekilecek diyorlar ama kanal tedavisi için antibiyotik demedi git doktorun dan izin al gel yapalım dedi ben durdursun agriyi isteyince antibiyotik yaziyorum ama faydası olmaz dedi
20 likler + 4 çürük iltihap da var antibiyotik ise yaramaz dedi kanal tedavisi :/ geçmiyor bi türlü 4 gün oldu akşamları siddetleniyor herşeyi denedim sarimska sirkeli su karanfil tuzlu su hiç biseyin faydası olmadı eşime verdiğim koku eziyeti de cabasi(
Canim neden sezrryan olsbilir dediler
evt cnm ama seninki basi yukari donmus diyeinsallah tekrar bas asagi doner
Benim doktorum da rahatlatici konustu ama kasilmalari baya ciddiye aldi ilac verdi. Ustelik ne agrim vardi ne de sanciyi hissediyodum. Normalde de kasilma oluyosa ben niye ilac kullaniyorumki kafam cok karisik2 hafta sonra gel dedi ama ben yarin gdip nst cektiricem yakin bir hastanede kasilma yine cikicak mi diye insallah cikmaz da biraz rahat ederim.. bu son zamanlar kasilmali, endiseli geciyo demekki
Bu kemerleri bir ara ne çok araştırdım. Sanki kemer takarsam daha rahat olacakmışım gibi hissettim hep. Ama hiç doktoruma sormadım hep unuttum. Size neden verdi acaba bisey söyledi mı?Aa bu arada doktor bana bir kemer verdi, daha dogrusu recete yazdi medikalden aldik. Böyle göbegin altindan geliyor baglaniyor. Benim göbegim asiri büyük de degil ama onu takinca cok rahat oluyor yürürken. Su resimdeki gibi bisi Eki Görüntüle 1904578
Kizlar iyi geceler. Benim gribim geri geldi, halbuki yeni toparlanmistim. Bugece uyuyamadim dogru durust. Burnum tikali ve akiyor, bogazlarim yaniyor ve cok halsizim. Uzerine dun gece regl agrisi gibi agrim oldu ara ara ama sukur gecti sonra.
Size bomba haberim var :) bugun gorumcem geldi dugun icin, esimle k.valideme gittik gormeye. Gorumcemin 6 aylik kizi var, yarinda dugun var bize demesinmi sizde puset vardi dimi. (Hani araba koltugu olan ve tasima icin kullanilanlardan) aldigimizi biliyor zaten.benim gozlerim faltasi gibi acildi, o ara gorumce kendine geldi, ben diger kuzenlere sorayim onlarin illaki vardir dedi. ( hepsinin cocugu buyuk). Benim dogmamis bebegimin kullanmadigim pusetine goz dikti bu sefer dugunde koymalik ama artik nasil bir bakis attiysam cark etti
Bende zıplayan çekirge koyucam gece satamadım kaçıncı wc ne var bu mesaneme tekmeler yani ne zevk alıyor anlamadım doğsun bende onu sünnet ettirmezsem ne olayınKızımın adını dolan dur koyucam sabaha kadar dolandırdı beni saga yatıyorum sağ tarafımın etleri agrıyo sola yatıyorum sol tarafımın oyy oyy çürümüş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?