2016 Aralık Anneleri

Amin canim cumlemizi.. masallah sana ogluna ve karnindaki bebisine:) ben de su foto paylasma olayini cok denedim ama basaramadim teknoloji ozurluyum sanirim:)
mesaj yazilan yere gel dosya yükle diyor.ordan seçip yukleyecksn telefondan giriyorsan galeriden sec bilgisayarda daha rahat olur.çözünürlük yüksek olunca da paylaşmaz.

merhaba benim eşim hiç uğraşmaz benm agdamla filan elini sürmez. kocaları bu işi yapan bayanlar oldukça şanslı. ben dun yaptrdim komple vücut. tanidik kuafore gittim mecbur egilemiyorum.tüm vucut 40 tl
zaten gec uzuyo killar hormonların etksyle

Sanirim su bahsettigin yuksek cozunurlukten oturu paylasamiyorum bir ara bilgisayardan deniyim sagol canim

Uzunluk ne kadardi senin canim benim 35 mm mi ne dedi anlamadim cm degildir heralde

Ben de 1 ay once yaptirdim 50 lira komple lazete gittigim icin ilk kez ihtiyacim oldu daha da olmaz baya az cunku beni sonuna kadar goturur lazer sagolsun gebelik bitince kalan seanslarimi alip tamamliycam insallah sizlere de tavsiye ederim

Ben de 1 ay once yaptirdim 50 lira komple lazete gittigim icin ilk kez ihtiyacim oldu daha da olmaz baya az cunku beni sonuna kadar goturur lazer sagolsun gebelik bitince kalan seanslarimi alip tamamliycam insallah sizlere de tavsiye ederim
evet lazer cok gerekli fakat ben hamile kaldim 1 sene oyle gecti doğdum 2 yil emzir.simdi yine hamileyim 2 yıl sonra yaparim artk

Kizlar iyi geceler. Benim gribim geri geldi, halbuki yeni toparlanmistim. Bugece uyuyamadim dogru durust. Burnum tikali ve akiyor, bogazlarim yaniyor ve cok halsizim. Uzerine dun gece regl agrisi gibi agrim oldu ara ara ama sukur gecti sonra.

Size bomba haberim var :) bugun gorumcem geldi dugun icin, esimle k.valideme gittik gormeye. Gorumcemin 6 aylik kizi var, yarinda dugun var bize demesinmi sizde puset vardi dimi. (Hani araba koltugu olan ve tasima icin kullanilanlardan) aldigimizi biliyor zaten.benim gozlerim faltasi gibi acildi, o ara gorumce kendine geldi, ben diger kuzenlere sorayim onlarin illaki vardir dedi. ( hepsinin cocugu buyuk). Benim dogmamis bebegimin kullanmadigim pusetine goz dikti bu sefer dugunde koymalik ama artik nasil bir bakis attiysam cark etti

sorun 20 liklerse yapılacak birşey yok. antibiyotik bir kaç hafta rahatlatır ağrı kesicide kullandığın sürece rahatlatır. diş minesi bizim gibi zayıf olanlar hamilelikte problem yaşıyor hep. yani ağrıyı kısa süre durdurabilirsin hatta dayanılmaz durumlarda zeynitin çekirdeği çıkar ağrıyan dişine bastır önce ağrı bir kaç saniye artar sonra uyuşur. en azından bende işe yarıyor. hamilelik öncesi tüm dolgularımı yenilettim güya :)

Canim sukedisi aciklamis zaten. Iltihap erken doguma sebep olabilir diye okumustum ondan sordum. Ama olacak diye de bir sey yok seni korkutmak istemem. Dikkat et. Antibiyotik aslinda iltihaba iyi gelir ama?

Canim neden sezrryan olsbilir dediler

Cünkü kafasi asagidaydi tekrar yukari dönmüs. Asagi geri dönmezse sezeryan olurmus, cünkü benim vücudum minyon zaten. Normalde ters olsa da normal dogum olabiliyor ama doktor "sana önermem" dedi.

evt cnm ama seninki basi yukari donmus diye insallah tekrar bas asagi doner

Insallah yaa Aslinda vakit de var daha hala ümitliyim, annem de son haftada döner bebek diyor. Son gün dönen var diyor. Neyse benim doktor biraz evham yapti galiba. Yani insallah öyledir.

Benim doktorum bunlar alistirma kasilmalari diyor. Ben saydim bir gün 12-13 kere oldu diyorum. Ama öyle ilac verecek kadar ciddiye almadi, düzenli degilse normal diyor. Bir de rahim agzi uzun ve kapaliysa önemsemiyor.

Ama gecen ayki kontrolümde magnezyumu bir hafta boyunca iki tane kullan dedi. Belki sana verdigi de magnezyumdur?

sabah doktora gideceğim kontrol için . asıl randevum ayın 5inde aslında. karnımın gerginliğinden uyuyamadım hem de bu kez heyecanlıyım acaba kaç kg oldu kaç cm oldu diye. az kaldı diyerek tarih belirlerler diye heyecanlanıyorum sanırım

Bu kemerleri bir ara ne çok araştırdım. Sanki kemer takarsam daha rahat olacakmışım gibi hissettim hep. Ama hiç doktoruma sormadım hep unuttum. Size neden verdi acaba bisey söyledi mı?

Yok artik ya! Daha senin bebisin kullanmadan o mu kullanacak! Gorumcen baya suursuzmus :)

Kızımın adını dolan dur koyucam sabaha kadar dolandırdı beni saga yatıyorum sağ tarafımın etleri agrıyo sola yatıyorum sol tarafımın oyy oyy çürümüş gibi hissediyorum

Kızımın adını dolan dur koyucam sabaha kadar dolandırdı beni saga yatıyorum sağ tarafımın etleri agrıyo sola yatıyorum sol tarafımın oyy oyy çürümüş gibi hissediyorum
Bende zıplayan çekirge koyucam gece satamadım kaçıncı wc ne var bu mesaneme tekmeler yani ne zevk alıyor anlamadım doğsun bende onu sünnet ettirmezsem ne olayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…