2016 Aralık Anneleri

Bugün de tersine benimki uyuyo büyük kızım uyanmadı maşallah ben yatamıyorum yanlarımın ağrısından sızlıyo resmen ..noemalde ya karnımdan yada buyukten falan yatamazdım

Kizlar gunaydin bizde dun gece sabahi zor ettik. Grip burun tikaniligi terleme mide yanmasi, saga sola yatamama. Hep kesik kesik uykular. 06.45 olunca saat bir sevindim sabah oldu diye. Allah hepimize kolaylik versin insallah

Hayirli sabahlar arkadaslar, benim cok sukur uyku problemim yok aksam esimle uyuyup sabah bi guzel uyaniyorum.. bilmiyorum suan rahat geciyor cok sukur. bu zamana kadar sadece 1/2 kere uyuyamadim. insallah hep boyle rahat gider
Bu arada dun kargomuz geldi. Park yatak salon icin aldik biz box seklinde. bizim ev 2 kat oldugu icin gunduzleri bebegim gozumun onunde olsun istedim :) cok kullanisli

günaydın arkadaşlar, dün gece adet sancısına benzer Ağrı'larım vardı ve karnım taş gibi sertti. Bu sabah uyandım Ağrı ara ara giriyor yine. Neyse ki bugün kontrolümüz var. 36 hafta dolmadan doğacak diye ödüm patlıyor. Az kaldı ha gayret

insallah zamaninda gelir bebisin cnm :)

Benim doktorum bunlar alistirma kasilmalari diyor. Ben saydim bir gün 12-13 kere oldu diyorum. Ama öyle ilac verecek kadar ciddiye almadi, düzenli degilse normal diyor. Bir de rahim agzi uzun ve kapaliysa önemsemiyor.

Ama gecen ayki kontrolümde magnezyumu bir
hafta boyunca iki tane kullan dedi. Belki sana
verdigi de magnezyumdur?[/QUOTE]

Yok canim bana nidilat verdi adalatin muadiliymis hatta risk almak istemedi heralde

Kizlar gunaydin bizde dun gece sabahi zor ettik. Grip burun tikaniligi terleme mide yanmasi, saga sola yatamama. Hep kesik kesik uykular. 06.45 olunca saat bir sevindim sabah oldu diye. Allah hepimize kolaylik versin insallah
Bircogumuz artik geceleri sikintili geciriyoruz bebisler saglikla zamaninda dogsun da unutulur gider hepsi canim insallah

Günaydın kızlar
Pazartesi KBB randevu aldım kulağımda uğultu var ve sol tarafa yatmak mı yaptı bilmiyorum sol kulaktan derinden geliyor sesler , birde idrarda enfeksiyon olan var mı benim gibi 4 pozitif eritrosit 2 pozitif lökosit kültür çıkmış bakteri izole edilmedi diyor bebeğim zarar görmez demi ya kızlar iyice pimpirik oldum doktor kültürü görünce bol su iç diyor iyi çıkmış diyor ama eritrositler niye pozitif çıkıyor sürekli ilaçta vermiyor sizde var mı idrar yolu enfeksiyonu ilaç veriyor mu doktorunuz?

Canim kadinda 1-2 eritrosit 3-4 lokosit normal kabul ediliyor, muhim olan kulturun steril yani temiz cikmis olmasi sorun yok yani kulakta dolgunluk, arada hatta duymam biraz azalir gibi oluyor benim de ama burnumu kapatip ikininca hemen aciliyor kulagim bikac aydir arada oluyor normal demisti bana doktorum dolasan kan hacmimiz arttigi icin olabiliormus ama randevu aldiysan gorun bir sor sende farkli bir sorun cikmaz insallah gecmis olsun:)

Ben en başından beri çekiyorum idrar yolu enfeksiyonunu ve kaç kere monurol şase kaç kutu antibiyotik kullandım bilmiyorum. Doktorum enfeksiyonun erken doğuma neden olduğunu söylüyor bu yüzden her ay tahlil yaptırıyorum. Benim 10-15 lökosit 15-20 epitel hücre ve az yoğun bakteri görünüyor genelde

Bilgilendirme için çook teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla sağol

Evet canım ya insan korkuyor neyse ki sona yaklaşıyoruz bi ona seviniyorum hayırlısı ile bi doğum yapsak minnakları sağlıkla kuvağımıza alsak Ohh desek

Uyguna aldirmissin canim. Yok saolsun ilgiilenir herseyimle dusumu bile aldiriyo. Otur diyo ayakda olmaz dusersin falan dio. O konuda hic sorun yasamam allaah razi olsun :)

Bnde bazen asagidan dusecek ggbi baski aldigim icin. Tamda o kemrin oldugu yerden tutarak yuruyorum:)

Günaydın kızlar ben de zor uyuyorum geceleri ..bebisim hiç durmuyor maşallah sağa sola hiç yatirtmiyor :) bi yandan da bütün tıkanıklığı geniz akıntısı boğaz kuruluğu çok fena ..ne iyi gelirki. .

Evt ya dün karın kasolmalarim vardı herhalde dia ağrısı çekip stres oluyorum diye başladı gene düşündüm ama bugunde sürekli sancı var kasiklarimda bağırsaklarında mi yoksa bebiste mi anlayamadım :/ kontrolden dönünce haber verirsin benimkine 2 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…