- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Ben son kontrolden sonra iki hafta belimin agridigini soyledim. Kasiklarda var mi agri diye sordu. Kasiklarda da iceriden baski oluyor yururken rahim agzina dogru onu soyledim. Bu kemeri yazdi. Benim hic aklimda yoktu hatta gerek olmayacagini dusunmustum. Gobegim buyuk degil ve asagi dogru agirlik yapmiyor bana. Ama farki varmis kullaninca anladim. Yururken falan rahatlatiyor.Bu kemerleri bir ara ne çok araştırdım. Sanki kemer takarsam daha rahat olacakmışım gibi hissettim hep. Ama hiç doktoruma sormadım hep unuttum. Size neden verdi acaba bisey söyledi mı?
Doktorun yazmaz mi? Burda sigorta oduyormus bir de. Bence turkiyede de dr yazarsa oder.Bnde bazen asagidan dusecek ggbi baski aldigim icin. Tamda o kemrin oldugu yerden tutarak yuruyorum:)
Salon icin cok iyi fikir :) gule gule kullanin :)Hayirli sabahlar arkadaslar, benim cok sukur uyku problemim yok aksam esimle uyuyup sabah bi guzel uyaniyorum.. bilmiyorum suan rahat geciyor cok sukur. bu zamana kadar sadece 1/2 kere uyuyamadim. insallah hep boyle rahat gider
Bu arada dun kargomuz geldi. Park yatak salon icin aldik biz box seklinde. bizim ev 2 kat oldugu icin gunduzleri bebegim gozumun onunde olsun istedim :) cok kullanisli
Eki Görüntüle 1904593
Benim doktorum bunlar alistirma kasilmalari diyor. Ben saydim bir gün 12-13 kere oldu diyorum. Ama öyle ilac verecek kadar ciddiye almadi, düzenli degilse normal diyor. Bir de rahim agzi uzun ve kapaliysa önemsemiyor.
Ama gecen ayki kontrolümde magnezyumu bir
hafta boyunca iki tane kullan dedi. Belki sana
verdigi de magnezyumdur?
Bizde çok kararsızkaldık.Kızlar Miray?,eylül,nisa,nehir,Asya,beril ???? Sizce hangisi???
Canım kültür yaptırdın mı ? Benim 1-5 olması gereken lökosit değerim 124 çıktı kültürüm temiz olduğu ve üreme olmadığı için ilaç bile vermedi bol su dedi bende endişeleniyorum bukadar yüksek erken doğum riski direkBen en başından beri çekiyorum idrar yolu enfeksiyonunu ve kaç kere monurol şase kaç kutu antibiyotik kullandım bilmiyorum. Doktorum enfeksiyonun erken doğuma neden olduğunu söylüyor bu yüzden her ay tahlil yaptırıyorum. Benim 10-15 lökosit 15-20 epitel hücre ve az yoğun bakteri görünüyor genelde
Adaş olacak miniklerimizBizde çok kararsızkaldık.
Zaten irem den vazgeçtik
Şimdi eylül de karar kıldık.
İkili olacaksada
Eylül zümra
Olacak gibi
Cnm kültür daha önce yaptırdım ama sürekli kültür yaptırmıyorum. Kültür temiz çıkıyor ama yine de enfeksiyon gitmiyor ben anlamadımCanım kültür yaptırdın mı ? Benim 1-5 olması gereken lökosit değerim 124 çıktı kültürüm temiz olduğu ve üreme olmadığı için ilaç bile vermedi bol su dedi bende endişeleniyorum bukadar yüksek erken doğum riski direk
Beril cok guzel bi isim brnce tanidigim butun berillerde cok guzel.beril ismini duyunca insanin kafasinda su gibi naif prenses gibi guzel bi kiz canlanio.kizm olsaydi bende beril dusunmustum:)Kızlar Miray?,eylül,nisa,nehir,Asya,beril ???? Sizce hangisi???
Artik yurumeye o.kdr uzak hissediyorumki kendimi dunden sonra :) o yuzden gerek kalmadi canm. Bi markete ciktim yasamadigim agri kalmadi dahada cikmam :)Doktorun yazmaz mi? Burda sigorta oduyormus bir de. Bence turkiyede de dr yazarsa oder.
35 cm zaten tum karnim benimBnde cm saniodum cahillik iste. Eve gelip arastirma yaptim mm mis. 3.3 demisti
Bse degil canm. Ben okudun mu bilmiyorum onceki haftalarda uc gun gecmeyen sancim sonrasi dr gtmistim. Nst de sanci cikmisti sonra bi daha yapildi cikmadi. Onu takip eden bi kac gun sonrada kendi dr kontrolum vardi gittigimde anlattim olanlari oda nst baglamadi o an sancim olmadigi icin alttan bakti. Hatta fotosunuda verdi:) 3.3 suan dedi. Bu uzunlukda senden 2 hafta dgum beklemiyorum ama suyun vs gelirse onu bilemem ama sanci anlaminda onumuzdeki 2 hafta dogum yok dedi. Dun 1 haftasi doldu zaten :)35 cm zaten tum karnim benimNasil o fikre kapildiysam, ay iyi o zaman benimki de normal yani rahatladim biraz sagol canim:)
Bircogumuz artik geceleri sikintili geciriyoruz bebisler saglikla zamaninda dogsun da unutulur gider hepsi canim insallah
Insallah bebislerimiz beklerler zamanlarini da bizi boyle heyecanlandirdiklariyla kalirlar:) bu sancilar stres yapiyo ister istemezBse degil canm. Ben okudun mu bilmiyorum onceki haftalarda uc gun gecmeyen sancim sonrasi dr gtmistim. Nst de sanci cikmisti sonra bi daha yapildi cikmadi. Onu takip eden bi kac gun sonrada kendi dr kontrolum vardi gittigimde anlattim olanlari oda nst baglamadi o an sancim olmadigi icin alttan bakti. Hatta fotosunuda verdi:) 3.3 suan dedi. Bu uzunlukda senden 2 hafta dgum beklemiyorum ama suyun vs gelirse onu bilemem ama sanci anlaminda onumuzdeki 2 hafta dogum yok dedi. Dun 1 haftasi doldu zaten :)
geniz akıntısında ve boğaz kuruluğuna bol su rahatlatıyor ayrıca burun tıkanıklığı ve geniz akıntısına sinüzit tedavisi uygulayabilirsin. çaydanlığın içine kaynamış ılıtılmış su hazırlayıp 1 su bardağı suya çaykaşığının ucuyla azıcık karbonat ve 1 çay kaşığının yarısı tuz ekleyip burnundan çekeceksin. ben bu şekilde uyguluyorum ve yatmadan önce uyguladığımda rahat uyuyorum.Günaydın kızlar ben de zor uyuyorum geceleri ..bebisim hiç durmuyor maşallah sağa sola hiç yatirtmiyor :) bi yandan da bütün tıkanıklığı geniz akıntısı boğaz kuruluğu çok fena ..ne iyi gelirki. .
Çok teşekkür ederim :)geniz akıntısında ve boğaz kuruluğuna bol su rahatlatıyor ayrıca burun tıkanıklığı ve geniz akıntısına sinüzit tedavisi uygulayabilirsin. çaydanlığın içine kaynamış ılıtılmış su hazırlayıp 1 su bardağı suya çaykaşığının ucuyla azıcık karbonat ve 1 çay kaşığının yarısı tuz ekleyip burnundan çekeceksin. ben bu şekilde uyguluyorum ve yatmadan önce uyguladığımda rahat uyuyorum.
oda nemlendiricisi kullanmanda oldukca rahatlatacaktır. kaloriferler çalışmaya başlayınca kalorifer suluğu kullanmakta çözümlerden biri.
not: resim bir başka siteden alıntıdır örnek gösterim için kullanılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?