2016 Aralık Anneleri

Bu kemerleri bir ara ne çok araştırdım. Sanki kemer takarsam daha rahat olacakmışım gibi hissettim hep. Ama hiç doktoruma sormadım hep unuttum. Size neden verdi acaba bisey söyledi mı?
Ben son kontrolden sonra iki hafta belimin agridigini soyledim. Kasiklarda var mi agri diye sordu. Kasiklarda da iceriden baski oluyor yururken rahim agzina dogru onu soyledim. Bu kemeri yazdi. Benim hic aklimda yoktu hatta gerek olmayacagini dusunmustum. Gobegim buyuk degil ve asagi dogru agirlik yapmiyor bana. Ama farki varmis kullaninca anladim. Yururken falan rahatlatiyor.

Salon icin cok iyi fikir :) gule gule kullanin :)

Yok canim bana nidilat verdi adalatin muadiliymis hatta risk almak istemedi heralde[/QUOTE]
Anladım, doktorun takip ediyor işte, bu iyi bir şey.

Canım kültür yaptırdın mı ? Benim 1-5 olması gereken lökosit değerim 124 çıktı kültürüm temiz olduğu ve üreme olmadığı için ilaç bile vermedi bol su dedi bende endişeleniyorum bukadar yüksek erken doğum riski direk

Cnm kültür daha önce yaptırdım ama sürekli kültür yaptırmıyorum. Kültür temiz çıkıyor ama yine de enfeksiyon gitmiyor ben anlamadım

bebek bakım çantası aldınız mı daha önce okiedog kullanan var mı ya da almak isteyen ben internetten almak istiyorum ama kumaş kalitesi vs. tam emin olamadım

35 cm zaten tum karnim benimNasil o fikre kapildiysam, ay iyi o zaman benimki de normal yani rahatladim biraz sagol canim:)
Bse degil canm. Ben okudun mu bilmiyorum onceki haftalarda uc gun gecmeyen sancim sonrasi dr gtmistim. Nst de sanci cikmisti sonra bi daha yapildi cikmadi. Onu takip eden bi kac gun sonrada kendi dr kontrolum vardi gittigimde anlattim olanlari oda nst baglamadi o an sancim olmadigi icin alttan bakti. Hatta fotosunuda verdi:) 3.3 suan dedi. Bu uzunlukda senden 2 hafta dgum beklemiyorum ama suyun vs gelirse onu bilemem ama sanci anlaminda onumuzdeki 2 hafta dogum yok dedi. Dun 1 haftasi doldu zaten :)

Insallah bebislerimiz beklerler zamanlarini da bizi boyle heyecanlandirdiklariyla kalirlar:) bu sancilar stres yapiyo ister istemez

geniz akıntısında ve boğaz kuruluğuna bol su rahatlatıyor ayrıca burun tıkanıklığı ve geniz akıntısına sinüzit tedavisi uygulayabilirsin. çaydanlığın içine kaynamış ılıtılmış su hazırlayıp 1 su bardağı suya çaykaşığının ucuyla azıcık karbonat ve 1 çay kaşığının yarısı tuz ekleyip burnundan çekeceksin. ben bu şekilde uyguluyorum ve yatmadan önce uyguladığımda rahat uyuyorum.
oda nemlendiricisi kullanmanda oldukca rahatlatacaktır. kaloriferler çalışmaya başlayınca kalorifer suluğu kullanmakta çözümlerden biri.
not: resim bir başka siteden alıntıdır örnek gösterim için kullanılmıştır

Eklentiler

• neti2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 67
Çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…