2016 Aralık Anneleri

bebek bakım çantası aldınız mı daha önce okiedog kullanan var mı ya da almak isteyen ben internetten almak istiyorum ama kumaş kalitesi vs. tam emin olamadım
Ben okiedog aldım gayet güzel çok kullanışlı gözüküyor şu an için. Hatta sarı olanı eşim çok beğendigi sarı aldık. Bebek arabasına da taktik bekliyor :)
Benim ki sırt çantası minimoda mağazasından aldım

bebek bakım çantası aldınız mı daha önce okiedog kullanan var mı ya da almak isteyen ben internetten almak istiyorum ama kumaş kalitesi vs. tam emin olamadım
bende internetten gozum gormeden alamiyorum oyle seyleri cnm,, ben pusetimle besigimle aynu markada aldim. takim olsun diye, fotosunuda koydum fikir amacli.

Eklentiler

• IMG_8481.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_8483.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 58
İyi hafta sonları herkese.

Kızlar bu emzirme atletlerinin göğsü kalıplı olanından var mıdır? Yani göğsü sütyen gibi olacak. Ben bi iki yere baktım bulamadım. Yani eğer varsa sütuen yerine sadece onu giymek çok daha rahat olacak.

Kızlar dün bi arkadas da yazmış da.bana da önüme gelen yürüyüş yap doğumun kolay olur diyor yürümeyi çok istiyorum ama rahmi me baskı oluyor tuvalet ihtiyacım var gibi oluyor çok zorlanıyorum.ama yürü diyenlere de artk çok sinir oluyorum Sanki ben keyfim den yapıyorum

cnm herkesin hamileligi bir olmuyor malesef bazilarinki cok kolay bazilarinki zor geciyor.. banada diyen oluyor yuru cok diye, esimde cevabini veriyor oyle diyenlere saolsun : " zaten yuruyor, cok sukur bu zamanda herkes bilincli " diyip susturuyor. Bu zamanin insani cooook biliyor valla yaaa...

Haklisin evet, benim belim agrirken diyordum, yürü diyorlar da nasil olcak imkansiz diye.
Sinir olma senin icin diyorlar. Ama yürüyemiyosan da takma o kadar sonucta zorlamaya gerek yok.

Merhaba geçmiş olsun burda her yerde satılan medikal kemer bende bel ağrısı için kullansaymış diyorum artık belimin siyatik ağrısına dayanmıcam ama sorum şu Bebek Doğum pozisyonun da mı benimki hala dimdik kafası sürekli göğsümün altında kalbime baskı yapıyor popoda diğer göğsümün altında yani takarsam yeri sıkıştırır mı acaba dr ma sorucam daha 1,5 ay var ve gittikçe ağırlık artıyor

Insallah bebislerimiz beklerler zamanlarini da bizi boyle heyecanlandirdiklariyla kalirlar:) bu sancilar stres yapiyo ister istemez
Aynen ole ya . Ne oldugunuda ayirt edemiosun. Ama uc gun gecmeyince tabi gidelim artk dedik. Simdi o kdr onemsemiyorum siddet olmadigi surece. Ama nedense bi sonraki kontrolm icin sabirsizlaniyorum bi an once gelse :) 36 olcz ya artik gittigimde iyceee yaklasiyoo

Benim aldigimin gögsünde sütyen gibi degil de ikinci bir kat var. Yani iki kat penye gibi. Alttaki kat alttan lastikli gögüsleri alttan destekliyor. H&M den aldim rahat baya. Ama sanirim gögüs pedi olmadan belli olur. Simdilik sütyenle giyiyorum disarida. Dogumdan sonra da pedle kullanirim heralde.

Merhaba okiedog çantanın kumaşı nasıl acaba bazı çantalar çok sert kumaşlı oluyolar

yürümek rahimin açılmasını kolaylaştırıyor. bu haftalar henüz erken. 36 dan sonra yürümeye çabalamak yada merdiven inip çıkmak yada çömelmek gibi eylemleri gerçekleştirmek daha mantıklı.
millet konuşmak , moral bozmak için elinden geleni yapıyor.
iyi ki akıllarına geleni söylüyorlar yoksa bizim aklımız ermiyor hamile olanların düşünme kabiliyetleri yok oluyor ya :)

Bebek dogum pozisyonundaydi ama gectigimiz günlerde geri dönmüs maalesef. Zaten belimin agrisi gecti, ben de ona bagliyorum. Gerci fizyoterapiye de gittim, ilk basta o faydali oldu sandim ama simdi emin degilim. Kafasi asagidayken agriyordu dönünce baski bitti agri gitti sanirim. Ama doktora tarif ettigimde siyatik agrisi dedi.
Bence takman bebegi etkilemez, zaten sikiligini kendin ayarliyorsun. Benim belimin agrisi gecmesine ragmen bu kemer yürürken rahatlatti. Yani göbegini havada tutuyor biraz o rahat oluyor.
Bebegin dönmesi icin su fotograftaki durusu önerdi doktorum. Bu durus galiba asagi kasik kismini gevsetiyor baski yukari cikinca. Tahminen orasi gevseyince bebek rahat dönüyor.
Tamamen fikir yürütüyorum yalniz su an.

İyi haftasonları olsun herkese :)bayramımız da kutlu olsun :)

Başka arkadaşlar da yazmış ama kültürde üreme yoksa enfeksiyon yoktur canım, benim de her idrar tetkikimde bol lökosit, eritrosit ve bakteri görünüyor ama kültürde hiç üreme olmadığı için hiç ilaç kullanmadım. Eritrosit ve lökosit pozitifliği Rahmin kendini ve bebeği korumak için salgıladığı akıntıdan kaynaklanabiliyormuş, endişe edecek bir durum değilmiş kültür temiz çıktığı sürece

Cnm kültür daha önce yaptırdım ama sürekli kültür yaptırmıyorum. Kültür temiz çıkıyor ama yine de enfeksiyon gitmiyor ben anlamadım

Kültür temizse enfeksiyon yoktur ki zaten. Doktorunuz mu enfeksiyon var dedi kültür temiz olmasına rağmen?

Ben değil ama çok yakın bir arkadaşımın çantası okiedog, kumaş kalitesi, iç ve yan gözleri filan gayet kullanışlı bence. Bana fiyat olarak biraz yüksek geldiği için almadım yoksa çok hoşuma gitmişti

sarı olanı ben de çok beğendim ama her rengi çok güzel görünüyo insan nasıl karar verir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…