- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Ben okiedog aldım gayet güzel çok kullanışlı gözüküyor şu an için. Hatta sarı olanı eşim çok beğendigi sarı aldık. Bebek arabasına da taktik bekliyor :)bebek bakım çantası aldınız mı daha önce okiedog kullanan var mı ya da almak isteyen ben internetten almak istiyorum ama kumaş kalitesi vs. tam emin olamadım
bende internetten gozum gormeden alamiyorum oyle seyleri cnm,, ben pusetimle besigimle aynu markada aldim. takim olsun diye, fotosunuda koydum fikir amacli.bebek bakım çantası aldınız mı daha önce okiedog kullanan var mı ya da almak isteyen ben internetten almak istiyorum ama kumaş kalitesi vs. tam emin olamadım
cnm herkesin hamileligi bir olmuyor malesef bazilarinki cok kolay bazilarinki zor geciyor.. banada diyen oluyor yuru cok diye, esimde cevabini veriyor oyle diyenlere saolsun : " zaten yuruyor, cok sukur bu zamanda herkes bilincli " diyip susturuyor. Bu zamanin insani cooook biliyor valla yaaa...Kızlar dün bi arkadas da yazmış da.bana da önüme gelen yürüyüş yap doğumun kolay olur diyor yürümeyi çok istiyorum ama rahmi me baskı oluyor tuvalet ihtiyacım var gibi oluyor çok zorlanıyorum.ama yürü diyenlere de artk çok sinir oluyorum Sanki ben keyfim den yapıyorum
Artik yurumeye o.kdr uzak hissediyorumki kendimi dunden sonra :) o yuzden gerek kalmadi canm. Bi markete ciktim yasamadigim agri kalmadi dahada cikmam :)
Kızlar dün bi arkadas da yazmış da.bana da önüme gelen yürüyüş yap doğumun kolay olur diyor yürümeyi çok istiyorum ama rahmi me baskı oluyor tuvalet ihtiyacım var gibi oluyor çok zorlanıyorum.ama yürü diyenlere de artk çok sinir oluyorum Sanki ben keyfim den yapıyorum
Merhaba geçmiş olsun burda her yerde satılan medikal kemer bende bel ağrısı için kullansaymış diyorum artık belimin siyatik ağrısına dayanmıcam ama sorum şu Bebek Doğum pozisyonun da mı benimki hala dimdik kafası sürekli göğsümün altında kalbime baskı yapıyor popoda diğer göğsümün altında yani takarsam yeri sıkıştırır mı acaba dr ma sorucam daha 1,5 ay var ve gittikçe ağırlık artıyorBen son kontrolden sonra iki hafta belimin agridigini soyledim. Kasiklarda var mi agri diye sordu. Kasiklarda da iceriden baski oluyor yururken rahim agzina dogru onu soyledim. Bu kemeri yazdi. Benim hic aklimda yoktu hatta gerek olmayacagini dusunmustum. Gobegim buyuk degil ve asagi dogru agirlik yapmiyor bana. Ama farki varmis kullaninca anladim. Yururken falan rahatlatiyor.
Aynen ole ya . Ne oldugunuda ayirt edemiosun. Ama uc gun gecmeyince tabi gidelim artk dedik. Simdi o kdr onemsemiyorum siddet olmadigi surece. Ama nedense bi sonraki kontrolm icin sabirsizlaniyorum bi an once gelse :) 36 olcz ya artik gittigimde iyceee yaklasiyooInsallah bebislerimiz beklerler zamanlarini da bizi boyle heyecanlandirdiklariyla kalirlar:) bu sancilar stres yapiyo ister istemez
ayy cnm bizimledee paylasirsin artik :) benimde 7 kasimda randevum var cok heyecanli oluyor insan...Kızlar şu an kontrol İçin bekliyorum . 34+1 iz bugün.. Dua edin her şey yolunda gitsin
İyi hafta sonları herkese.
Kızlar bu emzirme atletlerinin göğsü kalıplı olanından var mıdır? Yani göğsü sütyen gibi olacak. Ben bi iki yere baktım bulamadım. Yani eğer varsa sütuen yerine sadece onu giymek çok daha rahat olacak.
Merhaba okiedog çantanın kumaşı nasıl acaba bazı çantalar çok sert kumaşlı oluyolarBen okiedog aldım gayet güzel çok kullanışlı gözüküyor şu an için. Hatta sarı olanı eşim çok beğendigi sarı aldık. Bebek arabasına da taktik bekliyor :)
Benim ki sırt çantası minimoda mağazasından aldım
Evet canim. Zaten zorlaniyodum dunde bi cikiyim dedimm ooo her yerimde baski agri bu ne dedim ya 1 ay ewe mi kapancam dedim..Hadi ya
Çıkınca hayırlı haberler paylaşırım inşallah cnm:) gerçekten çok heyecanlı ya doğum anı kim bilir Nasıl olurayy cnm bizimledee paylasirsin artik :) benimde 7 kasimda randevum var cok heyecanli oluyor insan...
yürümek rahimin açılmasını kolaylaştırıyor. bu haftalar henüz erken. 36 dan sonra yürümeye çabalamak yada merdiven inip çıkmak yada çömelmek gibi eylemleri gerçekleştirmek daha mantıklı.Kızlar dün bi arkadas da yazmış da.bana da önüme gelen yürüyüş yap doğumun kolay olur diyor yürümeyi çok istiyorum ama rahmi me baskı oluyor tuvalet ihtiyacım var gibi oluyor çok zorlanıyorum.ama yürü diyenlere de artk çok sinir oluyorum Sanki ben keyfim den yapıyorum
Merhaba geçmiş olsun burda her yerde satılan medikal kemer bende bel ağrısı için kullansaymış diyorum artık belimin siyatik ağrısına dayanmıcam ama sorum şu Bebek Doğum pozisyonun da mı benimki hala dimdik kafası sürekli göğsümün altında kalbime baskı yapıyor popoda diğer göğsümün altında yani takarsam yeri sıkıştırır mı acaba dr ma sorucam daha 1,5 ay var ve gittikçe ağırlık artıyor
Günaydın kızlar
Pazartesi KBB randevu aldım kulağımda uğultu var ve sol tarafa yatmak mı yaptı bilmiyorum sol kulaktan derinden geliyor sesler , birde idrarda enfeksiyon olan var mı benim gibi 4 pozitif eritrosit 2 pozitif lökosit kültür çıkmış bakteri izole edilmedi diyor bebeğim zarar görmez demi ya kızlar iyice pimpirik oldum doktor kültürü görünce bol su iç diyor iyi çıkmış diyor ama eritrositler niye pozitif çıkıyor sürekli ilaçta vermiyor sizde var mı idrar yolu enfeksiyonu ilaç veriyor mu doktorunuz?
Cnm kültür daha önce yaptırdım ama sürekli kültür yaptırmıyorum. Kültür temiz çıkıyor ama yine de enfeksiyon gitmiyor ben anlamadım
bebek bakım çantası aldınız mı daha önce okiedog kullanan var mı ya da almak isteyen ben internetten almak istiyorum ama kumaş kalitesi vs. tam emin olamadım
sarı olanı ben de çok beğendim ama her rengi çok güzel görünüyo insan nasıl karar verir bilmiyorumBen okiedog aldım gayet güzel çok kullanışlı gözüküyor şu an için. Hatta sarı olanı eşim çok beğendigi sarı aldık. Bebek arabasına da taktik bekliyor :)
Benim ki sırt çantası minimoda mağazasından aldım
seninki de çok güzelmiş canım çok sade güle güle kullanbende internetten gozum gormeden alamiyorum oyle seyleri cnm,, ben pusetimle besigimle aynu markada aldim. takim olsun diye, fotosunuda koydum fikir amacli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?