2016 Aralık Anneleri

Canım inşallah döner tekrardan bebeğin :) ya ben bir şey merak ettim bu pozisyonu alabilen var mı ya ben değil bu şekilde durmak sırt üstü uzanamıyorum bile ben mi çok ağırlaştım ki

Yok canım bende çok baktım malesef babanne işi atletler var uçta belli edecek ama en azından hastanede idare etsin evde bakacaz bi çaresine artık

Teyzeler kontrolden çıktık 34+1 iz. 2300 gr 48 cm benim kuzum ... Çok şükür her şey yolunda darısı sizlerin başına olsun bir sonraki kontrol 9 gün sonra

Gozu aydin canim masallah bebisine. Bizimde randevumuz bu p.tesi bakalim. Rabbim guzel haberler nasip etsin hepimize insallah

30-32. haftadan sonra kontroller 15 gün arayla yapılmaya başlanıyor. 34 den sonrada 10 günde 1. 36 dan sonra haftada 1 38 ve sonrasında gün aşırı. doktora ve sizin sancı kasılma ve açılma durumuna göre. kontrol aralıkları azalmaya başlıyor

Kizlar dogum iznine ayrildim ve dank etti. Cok az kaldi miniklerimize kavusmaya ama korkular da paralel olarak arttı
etraftaki kendini bilmezler simdi de lohusa iken eklempsi ya da farkli bir hastaliga yakalanarak ölenlerden ve kordon dolanan, enfeksiyon kapan bebeklerden bahsediyor. Kulak tikasam da bir yerde insan dusunmuyor degil

Ben bunu doktoruma sormadan almıştım sonra sordum asla kullanmamami bebeğimi sıkıştıracağını yerini iyice daraltacagini söyledi.

Bebefoxun var canım ben aldım .Yukledim resmini.Sadece üst kısmı da satiliyor emzirme sutyeni olarak.

Eklentiler

• 2016-10-16-20-24-17.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaslar merhaba bebek konusu disinda bisey sorcam simdi makyajin en buyuk trendi olan alt kipriklerim altina siyah suruluyorya o hangi urun oluyor siyah goz kalemide olurda baska bir urunmu kullaniliyor acaba alcamda

34 ten sonra 10 günde bir görmek istiyorum Dedi hem kontrol süremin içinde oluyor. 36 dan sonra 7 günde bir görecek beni
Bn bi onceki gittigimde 32.0 di . Bana 1 ay sonra goruselim dedi. Tuhaf geldi banada. Bi oncekini 3 hafta sonra goruselim derken bi sonrakinin suresini uzatmis olmsi degisik gelmisti .. 14 kasimda kan vercem ssaglik ocaginda takibim var. 14 unden sonra giderim normal onun dedigi tarih 18 inde 1 ay oluyo.ama buda insan canimmm catliyoo merakindan :)

Arkadaslar merhaba bebek konusu disinda bisey sorcam simdi makyajin en buyuk trendi olan alt kipriklerim altina siyah suruluyorya o hangi urun oluyor siyah goz kalemide olurda baska bir urunmu kullaniliyor acaba alcamda
Ustunki eyeliner ama alta kalin uclu goz kalemiyle yada farla yapiolar. Amakaalin uclu cok yumusak goz kalemleri daha uygun

Benim ikinci ondan galiba doktora uzun aralıklarda gidiyorum..bir ay doldu doktorda hiç şu gun gel demedi bundan sonra der belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…