saol cnm amin insallahseninki de çok güzelmiş canım çok sade güle güle kullan
Bebek dogum pozisyonundaydi ama gectigimiz günlerde geri dönmüs maalesef. Zaten belimin agrisi gecti, ben de ona bagliyorum. Gerci fizyoterapiye de gittim, ilk basta o faydali oldu sandim ama simdi emin degilim. Kafasi asagidayken agriyordu dönünce baski bitti agri gitti sanirim. Ama doktora tarif ettigimde siyatik agrisi dedi.
Bence takman bebegi etkilemez, zaten sikiligini kendin ayarliyorsun. Benim belimin agrisi gecmesine ragmen bu kemer yürürken rahatlatti. Yani göbegini havada tutuyor biraz o rahat oluyor.
Bebegin dönmesi icin su fotograftaki durusu önerdi doktorum. Bu durus galiba asagi kasik kismini gevsetiyor baski yukari cikinca. Tahminen orasi gevseyince bebek rahat dönüyor.
Tamamen fikir yürütüyorum yalniz su an. Eki Görüntüle 1904650
Yok canım bende çok baktım malesef babanne işi atletler var uçta belli edecekİyi hafta sonları herkese.
Kızlar bu emzirme atletlerinin göğsü kalıplı olanından var mıdır? Yani göğsü sütyen gibi olacak. Ben bi iki yere baktım bulamadım. Yani eğer varsa sütuen yerine sadece onu giymek çok daha rahat olacak.
Teyzeler kontrolden çıktık 34+1 iz. 2300 gr 48 cm benim kuzum ... Çok şükür her şey yolunda darısı sizlerin başına olsun bir sonraki kontrol 9 gün sonra
Son haftalara kadar döner yazıyo nette ama dün doktorum benimkinede makat gelişli olacak dedi dönmüştü başı aşağı yine dönmüş yaramazbenim bebişim de hala ters kızlar bakalım bekliyoruz dönücek mi diye
Şimdi farkettim ortada ki foto da göbeğim fırlamış. Kızım da çıkmak istemiş foto dokiedog çantayı merak edenler için foto koyayım dedim
Eki Görüntüle 1904667
Eki Görüntüle 1904665
Eki Görüntüle 1904666
ben kumasını çok beğendim. tek sıkıntı içini doldurunca sırtımda nasıl duracağı. çok yapışmasını istemem.boyum uzun old için küçük dursun istemem
Çok sevindim.:) De neden 9 gün sonra ?Teyzeler kontrolden çıktık 34+1 iz. 2300 gr 48 cm benim kuzum ... Çok şükür her şey yolunda darısı sizlerin başına olsun bir sonraki kontrol 9 gün sonra
Ben bunu doktoruma sormadan almıştım sonra sordum asla kullanmamami bebeğimi sıkıştıracağını yerini iyice daraltacagini söyledi.Aa bu arada doktor bana bir kemer verdi, daha dogrusu recete yazdi medikalden aldik. Böyle göbegin altindan geliyor baglaniyor. Benim göbegim asiri büyük de degil ama onu takinca cok rahat oluyor yürürken. Su resimdeki gibi bisi Eki Görüntüle 1904578
34 ten sonra 10 günde bir görmek istiyorum Dedi hem kontrol süremin içinde oluyor. 36 dan sonra 7 günde bir görecek beniÇok sevindim.:) De neden 9 gün sonra ?
Bebefoxun var canım ben aldım .Yukledim resmini.Sadece üst kısmı da satiliyor emzirme sutyeni olarak.İyi hafta sonları herkese.
Kızlar bu emzirme atletlerinin göğsü kalıplı olanından var mıdır? Yani göğsü sütyen gibi olacak. Ben bi iki yere baktım bulamadım. Yani eğer varsa sütuen yerine sadece onu giymek çok daha rahat olacak.
Bn bi onceki gittigimde 32.0 di . Bana 1 ay sonra goruselim dedi. Tuhaf geldi banada. Bi oncekini 3 hafta sonra goruselim derken bi sonrakinin suresini uzatmis olmsi degisik gelmisti .. 14 kasimda kan vercem ssaglik ocaginda takibim var. 14 unden sonra giderim normal onun dedigi tarih 18 inde 1 ay oluyo.ama buda insan canimmm catliyoo merakindan :)34 ten sonra 10 günde bir görmek istiyorum Dedi hem kontrol süremin içinde oluyor. 36 dan sonra 7 günde bir görecek beni
Ustunki eyeliner ama alta kalin uclu goz kalemiyle yada farla yapiolar. Amakaalin uclu cok yumusak goz kalemleri daha uygunArkadaslar merhaba bebek konusu disinda bisey sorcam simdi makyajin en buyuk trendi olan alt kipriklerim altina siyah suruluyorya o hangi urun oluyor siyah goz kalemide olurda baska bir urunmu kullaniliyor acaba alcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?