2016 Aralık Anneleri

Benim ikinci ondan galiba doktora uzun aralıklarda gidiyorum..bir ay doldu doktorda hiç şu gun gel demedi bundan sonra der belki
Yok ben 2 hafta oluyo basliyorum vakit gecmio enesi ozledim gitsekmi etsekmi demeye :) ama malesef daha 1 hafta oldu ve bu sefer mecbur saglik ocagi tkibini beklemek zorundaym kan sonuclarimi dr uma goturuyorum cunku.

Yok ben 2 hafta oluyo basliyorum vakit gecmio enesi ozledim gitsekmi etsekmi demeye :) ama malesef daha 1 hafta oldu ve bu sefer mecbur saglik ocagi tkibini beklemek zorundaym kan sonuclarimi dr uma goturuyorum cunku.
Görmek güzel oluyoda ne bileyim şu gun gidek diyorum hep bişeyler çıkıyo haftaya falan derken ooo zaman geçiyohafta içi sağlık ocahı kontrolum var doktora da gitcez bakalım napmış bizim bıdık kocaman oldu ama inanıyorum kilo aldım

Kg aliolar evet. Tartida yukselen kg lar onlara ait aslinda. Bn 54 le hamile kaldim suan 60 im en son 60 di yani. O alio o aldikca tartida rakm yukselio. . Bizimkide fena canimi yakio artik her hareketi. Cok aci verio. Bakalim. Yerleri daraldi iyce.

Kg aliolar evet. Tartida yukselen kg lar onlara ait aslinda. Bn 54 le hamile kaldim suan 60 im en son 60 di yani. O alio o aldikca tartida rakm yukselio. . Bizimkide fena canimi yakio artik her hareketi. Cok aci verio. Bakalim. Yerleri daraldi iyce.
Sen gene iyisin ben kilolu hamile aldım 118 falandım 122 oldum acınacak haldeyim

Canım inşallah döner tekrardan bebeğin :) ya ben bir şey merak ettim bu pozisyonu alabilen var mı ya ben değil bu şekilde durmak sırt üstü uzanamıyorum bile ben mi çok ağırlaştım ki

Insallah :) Ben denedim ama cok az durabildim. Yemekten sonra cok fena oluyor. O yüzden bir de sabah denedim acken, daha kolay oldu. Ama yine de cok uzun duramiyorum. Okuduguma göre 10 dk durun diyorlar. Imkansiz Belime yastik koyarsam belki...

Ben bunu doktoruma sormadan almıştım sonra sordum asla kullanmamami bebeğimi sıkıştıracağını yerini iyice daraltacagini söyledi.

Ilginc. Benim de hic aklimda yoktu kendi verdi

Ooo naptin diyet falan yokmu
Yok ya okul bittikten sonra 8 senede coştum gittim ben nerdeyse 50 kilo aldım zaten pek zayıf olmadım hiç 60 la uniye gittim 70 le dondum 80 evlendim 110 ilk çoçuk derken coştum ben hamilelikte aldım 30 kilo diye kendimi kandırıyorum inşallah kızım gelsin de sıkı bi diyet lazım bana yaş geçiyo vahim duruma gelmeden inşallah veririm...

Insallah ablacim aman dikkat et. Kg bliosun bi suru hastaligi beraberinde getiriyo allah.korusun. sen ewladinj kucagina al bi guzel 80 lere 70 lere inmeyi hedefle. Insallahhh

Kizlar ya bu a101 in kuvetine hala file nerden alcagimi bulamadim. Elinde a101in kuveti olup filesini alan olcusunu olduran varmi nerden aldi soleyeblirmi?

beni 34. haftamda 3 hafta sonra çağırdı

Nicin Verdi doktorun bunu, bel ağrın mi var dı? Ben d artık Yürümekte zorlanır oldum, biraz yürüsem sıkışıyorum, karnım semsert oluyor

Kızlar yaa 4 saat boyunca dalmisim pc ye oturmusum vücudum kaskatı kesilmiş bebek de mideme taraf cikmis :/ siz siz olun oturmayinn

beni 34. haftamda 3 hafta sonra çağırdı
sorunsuz ilerliyor olabilirsiniz 3 hafta çok uzun. bir çoğumuz 37. haftada doğuma başlarız. 32 den sonra her hafta nst ye sokuyor doktorlarımız.

özel doktorlar bu konuda daha dikkatli davranıyor diye düşünüyorum.

QueenSweethart doktorunuzun önerdiği kemer ne kadar rahatlaşmış gibi olsada , çoğu kişisde kasılmaları arttırıp erken doğuma sebep oluyor. benim doktorum kesinlikle önermiyorum demişti.

Benim gittiğim doktor da özel olmasına rağmen 36. Haftadan sonra nst ye başlayacağımızı söyledi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Her doktorun her gebesi için farklı tarihleri olabilir risk durumuna göre.

ben de işte 37. haftam dolunca gidip raporu aradan çıkarırım

ben de güveniyorum doktoruma ne yap dese tavsiyelerine uydum şimdiye kadar o zaman gel dediyse sorun yoktur erken gidip pinpiriklenmeye gerek yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…