2016 Aralık Anneleri

Mrhaba hanımlar bnde aralık sonu doğumu bekleyenler Denim üçüncü benmkisi 31 haftalik bitmek üzere ama bu gebeligimde şu bi haftadır acayip karnimi acitma başladı hareketleri canımı yakiyo otekilerde bole değil di anlayamadim gitti inanın içim sallanio sanki sert ve ağır hareketi var sizde olan varmı

umarım doktorunuza sık gitmeniz gerekmez. benim durumum sizlerden az farklı. 21. haftamda detaylı ultrason sırasında rahimde ani hunileşme oldu ve acil rahim ağzı dikildi. o haftadan beri 10 günde 1 doktora gidiyordum. 28. haftamdan sonra 15 güne çıkArdı kntrolümü. benim her an doğum olabilir. 34. haftadan sonra haftada çağırır nasipse 3 hatta 38 i görürüm umarım. hamileliğimin başından beri neredeyse hep yatıyorum . ameliyat sonrası wc dışında kalkmıyorum. bu kadar bekldim az daha beklerim.

çalışamaz raporu aldığımızda doğumdan sonra mı ödeme almaya başlayacağız bilgisi olan var mı

benimde hareketleri sertleşmeye başladı. ileri ki haftalarda canımızı dahada yakacak bebişle sanırım

Allah yardımcımız olsun her gebelik farklı ... acısi olsada anne olmayı isteyen herkese nasip etsin mevlam her iki meyvedende tattirsin bnm bu üçüncü oğlum olucak inş sağlıklı olsunda mevlam ne eyler se güzel eyler çekilen her sıkıntının bi mukafati vardır Rabbim dayanacak güç versin hepimize

Var canim ben gördüm bi yerde baya şaşırdım. rahat degil kullanimi dediler diye almamistim.

ben de güveniyorum doktoruma ne yap dese tavsiyelerine uydum şimdiye kadar o zaman gel dediyse sorun yoktur erken gidip pinpiriklenmeye gerek yok diye düşünüyorum

Aynen bence de gerek yok endişeye, zaten insan bu dönemde buluttan nem kapacak kadar evhamlı oluyor, Allah korktuklarımızdan Irak etsin hepimizi

Sizin durumunuz riskli gebelik sınıfında olduğu için bu kadar sık kontrole gitmek zorunda kalmışsınız Allah yardımcınız olsun, inşallah bebiş sağlıkla tamamlar vaktini

Bana antibiyotik vermisti canim doktor idrar yolu enfeksiyonu icin. Pazartesi tekrar idrar testi yapilcak takip icin. Neden ilac vermiyor ki doktorun? Aciklama yapti mi

Aynı durum bende de söz konusu. Hatta bazen öyle bir tekmeliyor ki yerimden sıçrıyorum. Hele gerinirken o minicik ayakları karnımı delip çıkacak sanki

Bana antibiyotik vermisti canim doktor idrar yolu enfeksiyonu icin. Pazartesi tekrar idrar testi yapilcak takip icin. Neden ilac vermiyor ki doktorun? Aciklama yapti mi
Canım arkadaşların dediği gibi kültür temiz çıkınca doktor problem yok iyi diyor önemli alan idrar kültürüymüş

Günaydın kızlar.babynest aldınız mı çok gerekli mi sizce
Günaydın canım ben aldım ama aldıktan sonra çokta gerekli olmadığını farkettim.benim alma sebebim beşiğim fazlaca büyük beşik içerisinde onda yatar yada oturma odasında koltuk yerine ona koyarım dedim ama sallanan bi ev tipi ana kucağı daha iş görür gibi

Eklentiler

• IMG_7313.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 75
Bnmde ole hareketleri sert can yakiyo

zor bi hamilelik yaşamışsın canım çok geçmiş olsun bebişin uzun yolu atlatmış az daha dayansın inş 38-39 ları görürüz hep beraber

ben hareketleri için sert diyemem ama şöyle anlatayım sanki bi ayağın tökezler de düşecek gibi olursun ya karnımın içinde öyle bi gümbürtü oluşturuyo haldır huldur bi faaliyet var

Günaydın kızlar.babynest aldınız mı çok gerekli mi sizce
ben almadım canım aslında çok tatlılar süslü falan yapmışlar hep ama biraz evde boş kalabalık edicek gibi geldi bana,,ev tipi ana kucağı, oyun halısı, dönence, buhar makinesi falan da almadım bunlardan hangisi çok gerekli olur tam kestiremiyorum ilk bebek olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…