benimde hareketleri sertleşmeye başladı. ileri ki haftalarda canımızı dahada yakacak bebişle sanırımMrhaba hanımlar bnde aralık sonu doğumu bekleyenler Denim üçüncü benmkisi 31 haftalik bitmek üzere ama bu gebeligimde şu bi haftadır acayip karnimi acitma başladı hareketleri canımı yakiyo otekilerde bole değil di anlayamadim gitti inanın içim sallanio sanki sert ve ağır hareketi var sizde olan varmı
Nicin Verdi doktorun bunu, bel ağrın mi var dı? Ben d artık Yürümekte zorlanır oldum, biraz yürüsem sıkışıyorum, karnım semsert oluyor
QueenSweethart doktorunuzun önerdiği kemer ne kadar rahatlaşmış gibi olsada , çoğu kişisde kasılmaları arttırıp erken doğuma sebep oluyor. benim doktorum kesinlikle önermiyorum demişti.
İyi hafta sonları herkese.
Kızlar bu emzirme atletlerinin göğsü kalıplı olanından var mıdır? Yani göğsü sütyen gibi olacak. Ben bi iki yere baktım bulamadım. Yani eğer varsa sütuen yerine sadece onu giymek çok daha rahat olacak.
ben de güveniyorum doktoruma ne yap dese tavsiyelerine uydum şimdiye kadar o zaman gel dediyse sorun yoktur erken gidip pinpiriklenmeye gerek yok diye düşünüyorum
umarım doktorunuza sık gitmeniz gerekmez. benim durumum sizlerden az farklı. 21. haftamda detaylı ultrason sırasında rahimde ani hunileşme oldu ve acil rahim ağzı dikildi. o haftadan beri 10 günde 1 doktora gidiyordum. 28. haftamdan sonra 15 güne çıkArdı kntrolümü. benim her an doğum olabilir. 34. haftadan sonra haftada çağırır nasipse 3 hatta 38 i görürüm umarım. hamileliğimin başından beri neredeyse hep yatıyorum . ameliyat sonrası wc dışında kalkmıyorum. bu kadar bekldim az daha beklerim.
çalışamaz raporu aldığımızda doğumdan sonra mı ödeme almaya başlayacağız bilgisi olan var mı
Günaydın kızlar
Pazartesi KBB randevu aldım kulağımda uğultu var ve sol tarafa yatmak mı yaptı bilmiyorum sol kulaktan derinden geliyor sesler , birde idrarda enfeksiyon olan var mı benim gibi 4 pozitif eritrosit 2 pozitif lökosit kültür çıkmış bakteri izole edilmedi diyor bebeğim zarar görmez demi ya kızlar iyice pimpirik oldum doktor kültürü görünce bol su iç diyor iyi çıkmış diyor ama eritrositler niye pozitif çıkıyor sürekli ilaçta vermiyor sizde var mı idrar yolu enfeksiyonu ilaç veriyor mu doktorunuz?
Aynı durum bende de söz konusu. Hatta bazen öyle bir tekmeliyor ki yerimden sıçrıyorum. Hele gerinirken o minicik ayakları karnımı delip çıkacak sankiMrhaba hanımlar bnde aralık sonu doğumu bekleyenler Denim üçüncü benmkisi 31 haftalik bitmek üzere ama bu gebeligimde şu bi haftadır acayip karnimi acitma başladı hareketleri canımı yakiyo otekilerde bole değil di anlayamadim gitti inanın içim sallanio sanki sert ve ağır hareketi var sizde olan varmı
İyi haftasonları olsun herkese :)bayramımız da kutlu olsun :)
Başka arkadaşlar da yazmış ama kültürde üreme yoksa enfeksiyon yoktur canım, benim de her idrar tetkikimde bol lökosit, eritrosit ve bakteri görünüyor ama kültürde hiç üreme olmadığı için hiç ilaç kullanmadım. Eritrosit ve lökosit pozitifliği Rahmin kendini ve bebeği korumak için salgıladığı akıntıdan kaynaklanabiliyormuş, endişe edecek bir durum değilmiş kültür temiz çıktığı sürece
Anladım canım o yüzden ilaç yazmıyor galiba doktor
Kültür temizse enfeksiyon yoktur ki zaten. Doktorunuz mu enfeksiyon var dedi kültür temiz olmasına rağmen?
Ben değil ama çok yakın bir arkadaşımın çantası okiedog, kumaş kalitesi, iç ve yan gözleri filan gayet kullanışlı bence. Bana fiyat olarak biraz yüksek geldiği için almadım yoksa çok hoşuma gitmişti
Canım arkadaşların dediği gibi kültür temiz çıkınca doktor problem yok iyi diyor önemli alan idrar kültürüymüşBana antibiyotik vermisti canim doktor idrar yolu enfeksiyonu icin. Pazartesi tekrar idrar testi yapilcak takip icin. Neden ilac vermiyor ki doktorun? Aciklama yapti mi
Günaydın canım ben aldım ama aldıktan sonra çokta gerekli olmadığını farkettim.benim alma sebebim beşiğim fazlaca büyük beşik içerisinde onda yatar yada oturma odasında koltuk yerine ona koyarım dedim ama sallanan bi ev tipi ana kucağı daha iş görür gibiGünaydın kızlar.babynest aldınız mı çok gerekli mi sizce
Bnmde ole hareketleri sert can yakiyoMrhaba hanımlar bnde aralık sonu doğumu bekleyenler Denim üçüncü benmkisi 31 haftalik bitmek üzere ama bu gebeligimde şu bi haftadır acayip karnimi acitma başladı hareketleri canımı yakiyo otekilerde bole değil di anlayamadim gitti inanın içim sallanio sanki sert ve ağır hareketi var sizde olan varmı
zor bi hamilelik yaşamışsın canım çok geçmiş olsun bebişin uzun yolu atlatmış az daha dayansın inş 38-39 ları görürüz hep beraberumarım doktorunuza sık gitmeniz gerekmez. benim durumum sizlerden az farklı. 21. haftamda detaylı ultrason sırasında rahimde ani hunileşme oldu ve acil rahim ağzı dikildi. o haftadan beri 10 günde 1 doktora gidiyordum. 28. haftamdan sonra 15 güne çıkArdı kntrolümü. benim her an doğum olabilir. 34. haftadan sonra haftada çağırır nasipse 3 hatta 38 i görürüm umarım. hamileliğimin başından beri neredeyse hep yatıyorum . ameliyat sonrası wc dışında kalkmıyorum. bu kadar bekldim az daha beklerim.
çalışamaz raporu aldığımızda doğumdan sonra mı ödeme almaya başlayacağız bilgisi olan var mı
ben hareketleri için sert diyemem ama şöyle anlatayım sanki bi ayağın tökezler de düşecek gibi olursun ya karnımın içinde öyle bi gümbürtü oluşturuyo haldır huldur bi faaliyet varMrhaba hanımlar bnde aralık sonu doğumu bekleyenler Denim üçüncü benmkisi 31 haftalik bitmek üzere ama bu gebeligimde şu bi haftadır acayip karnimi acitma başladı hareketleri canımı yakiyo otekilerde bole değil di anlayamadim gitti inanın içim sallanio sanki sert ve ağır hareketi var sizde olan varmı
ben almadım canım aslında çok tatlılar süslü falan yapmışlar hep ama biraz evde boş kalabalık edicek gibi geldi bana,,ev tipi ana kucağı, oyun halısı, dönence, buhar makinesi falan da almadım bunlardan hangisi çok gerekli olur tam kestiremiyorum ilk bebek olduğu içinGünaydın kızlar.babynest aldınız mı çok gerekli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?