2016 Aralık Anneleri

Endokrinoloji doktorum bu şekilde kullan dedi ama içim hiç rahat değil :KK43:(
benimde ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2,2 filandı ben endokrine gitmedim kadın doğum drum 25 mg ile başla bir hafta sonra 50 ye çıkar dedii dozunu artırmak daha kolay oluyo dedi 1 ay içtim tekrar tahlil yaptı artırcak diye beklerken düşürdü tekrar 25 mga ama kaç olduğunu sölemedi sadece telden arayıp söylüyolar bana

benimde ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2,2 filandı ben endokrine gitmedim kadın doğum drum 25 mg ile başla bir hafta sonra 50 ye çıkar dedii dozunu artırmak daha kolay oluyo dedi 1 ay içtim tekrar tahlil yaptı artırcak diye beklerken düşürdü tekrar 25 mga ama kaç olduğunu sölemedi sadece telden arayıp söylüyolar bana

Anladım benim troidlerim yok ameliyat oldum tamamı alındı zaten yüksek dozda kullanıyorum inşallah bebişe zararı olmaz :(

Tiroid konusu açılmışken bende dahil olmak isterim. İlk hamileliğim süprizdi ve TSH 30 civarı çıkmıştı şok şok şok hemen ilaç başlandı tabi birden düşmüyor. Korkarak geçti tüm hamileliğim çok şükür sağlıkla doğdu yavrum. Haşimato hastası olduğumu öğrendim. İkinci hamilelik için öncesinden tsh ayarlaması yapıldı. Normal seviyede hamile kalmama rağmen gebe kalır kalmaz tsh arttı buda çok normal. Şimdi günlük 225 mg ilaç içiyorum her sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce. İlaçlara ve kontrollere dikkat ettiğiniz sürece korkmayın arkadaşlar. Allahın izniyle bişey olmaz.

Günaydın kızlar bi sorum olacak bende fazlasıyla nefes darlığı oluyor başka yasayan var mi
Ben yaşadım canjım hala da var. Tüm testleri yaptılar ve nefes pompası başlattı göğüs doktoru. Aşırıysa doktora görün canım, kadın doğum ve göğüs hastalıkları kliniği.

AzRASILAM AzRASILAM Canım vAllahi yazarken bile midem kalkıyor. " Dardanel tonla, pilâvını tonla. " yaz, çıkar. Ay bana birşeyler oluyorrrrrr!

Tamam izleyeceğim :kusmuk:

günaydın kızlar demir hapı içipte deli gibi kaşınan bir tek ben miyim ? kaşınmaktan derimi kaldıracağım ilacın adı ferrum fort çok fena oldum
kaşınmak karaciğeri ilgilendirir cnm gün içinde sağlık ocağında bir enzimlerine baktır yada ilacın yan etkilerini oku öncelikle
Günaydın kızlar bi sorum olacak bende fazlasıyla nefes darlığı oluyor başka yasayan var mi
nefes darlığı değilde kalp çarpıntısı yaşıyorum
tlfnumun özelliğinden dolayı gün içinde çok ölçiyorum zaten anlıyorum da
dakikada 100 ve üstü atıyor :rolleyes:

Günaydın Güzel Annler:KK200::anneadayı::anne::nazar:

Günaydın kızlar
Burası iyiki var yoksa kendimi çok yalnız hissedicektim kendimle aynı haftalarda bir sürü güzel başından geçen herşeyi paylaşan arkadaşı nerde bulacaktım
Güzel bi kahvaltı yaptım az önce decavit içtim 2 gün decavit 1 gün folidoce içiyorum kontrole kadar, zaman geçse çabuk keşke bazen sabırsızlanıyorum
Arkadaşlar Rabbim hepimize sorunsuz tatlı hamilelik süreci ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah

iki gündür bendede var sanki nefesim bana yetmiyor. konuşurken nefes nefese kalıyorum. yarın kontrolüm var soracagım doktora. internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte çok olurmuş nefes darlıgı

Anladım benim troidlerim yok ameliyat oldum tamamı alındı zaten yüksek dozda kullanıyorum inşallah bebişe zararı olmaz :KK43:
Yok canım bebeğe zararı olmaz ilaç kullanıyosun sonuçta troid hormonu üretmiyosa beyin ilaçla takviye yapıyoruz bizde korkma bişe olmaz Allahın izniyle

Iyi aksamlar arkadaşlar,
Tekrar iyi dilekleriniz icin tek tek teşekkür ederim alinti yapamıyorum kusura bakmayın.

Normalde troid için devlet hastanesine gidip dahiliyeden sevk almaniz gerekiyor tabi sevk ederse.
Hamilelerde öyle bir durum yokmus bende yeni öğrendim.direk endokrine gidip gebe olduğunuzu söylüyorsunuz sizi siradan alıyorlar tabi bekleme suresi oluyor.
Istanbul goztepe ssk hastanesinde bu sekilde muayene oldum her ay tahlil yaptirip tekrar ayni sekilde muayeneye gideceğim.
Belki ihtiyacı olan arkadaşlar olur diye paylaşmak istedim
soylediğin iyi oldu cnm sağol..bende de tiiroid 2,98 çıktı doktorum endokrine gönderdi. dahiliyeye gittim ama sevk etmedi beni endokrine.gerek yok iyi bu değer dedi..kadın doğum iyi görmüyor, dahiliyeci iyi görüryor?? nette de baktım hamilelerde 2,5 in altında olması gerekiyorumuş. özel hastaneye gittim bende.oradaki doktorum iyiki gelmişsin senin hapa başlaman lazım dedi ve 1 aydır ilaç kullanıyorum düzeldi şükür..ama çok pahalı ya muayenesi birde kan tahlili için tüm tahlil istiyo pahalı tuutuyor açıkcası.sonraki ay bende direk endokrine gideyim :) teşekkürler:KK54:

AzRASILAM AzRASILAM ilacın yan etkilerin de Deride kaşıntılı kabartılar, döküntü, kızarıklık yazıyor bunlar hafif yan etkileriymiş bana doktoruma değiştireceğim ilacı kaşı kaşı nereye kadar

Günaydın annişler :anneadayı:

günaydın kızlar demir hapı içipte deli gibi kaşınan bir tek ben miyim ? kaşınmaktan derimi kaldıracağım ilacın adı ferrum fort çok fena oldum

Kaşıntı yapıyor mu. Doktorum bana da 4. aydan itibaren vereceğini söyledi. Demirim düşük çıktı. Şimdilik pekmez,üzüm ye dedi.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı küçülmüş :halay:bebişlerim büyümüş kıpır kıpırdılar nasıl hareket ediyorlar oynuyorlar çok güzeldi :KK37::KK36::KK6: yalnız hala kuzumun birinin kalbi diğerine göre daha yavaşatıyor doktorum iyi dedi çok şükürkontrollerimiz de ayda bir artık :işsiz:

Bişey sorcam kızlar bu toxoplaşma herkese yapıldı mı bana bi ton testler yapıldı ama bunu göremedim arasında , eğer bu riskim varsa nelere dikkat etmek gerekir herkesin bu testi iyi mi çıktı olumsuz çıkanlara ilaç mı veriliyor ya da öneride mi bulunuyor doktor bilgi verebilir misiniz?

Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı küçülmüş :halay:bebişlerim büyümüş kıpır kıpırdılar nasıl hareket ediyorlar oynuyorlar çok güzeldi :KK37::KK36::KK6: yalnız hala kuzumun birinin kalbi diğerine göre daha yavaşatıyor doktorum iyi dedi çok şükürkontrollerimiz de ayda bir artık :işsiz:

Maşallah canım. Rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sonuçların güzel çıkmış canım, tebrik ederim. Ayrıntılıya Güldem Hanım mı baktı? Eğer o baktıysa bu konuda çok tecrübelidir biliyorsun.
merhaba canım. evet detaylı ultrasona Güldem Sağra baktı. O da erkek gibi görünüyor dedi ama kesin konuşmak için erken dedi:) 1 ay sonra anlarız artık:)

Bişey sorcam kızlar bu toxoplaşma herkese yapıldı mı bana bi ton testler yapıldı ama bunu göremedim arasında , eğer bu riskim varsa nelere dikkat etmek gerekir herkesin bu testi iyi mi çıktı olumsuz çıkanlara ilaç mı veriliyor ya da öneride mi bulunuyor doktor bilgi verebilir misiniz?

Sağlık ocağında yaptılar bana. Testlerde İgM ve İgG olarak yazar

Back
X