- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
Yarın kontrolde sorayım canimGünaydın canım, nefes darlığı hamilelikte olması olağan durumlardanmış. Arada bir bende de oluyor. Ama çok fazla etkiliyorsa seni, muhakkak doktoruna danış canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kontrolde sorayım canimGünaydın canım, nefes darlığı hamilelikte olması olağan durumlardanmış. Arada bir bende de oluyor. Ama çok fazla etkiliyorsa seni, muhakkak doktoruna danış canım.
benimde ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2,2 filandı ben endokrine gitmedim kadın doğum drum 25 mg ile başla bir hafta sonra 50 ye çıkar dedii dozunu artırmak daha kolay oluyo dedi 1 ay içtim tekrar tahlil yaptı artırcak diye beklerken düşürdü tekrar 25 mga ama kaç olduğunu sölemedi sadece telden arayıp söylüyolar banaEndokrinoloji doktorum bu şekilde kullan dedi ama içim hiç rahat değil(
benimde ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2,2 filandı ben endokrine gitmedim kadın doğum drum 25 mg ile başla bir hafta sonra 50 ye çıkar dedii dozunu artırmak daha kolay oluyo dedi 1 ay içtim tekrar tahlil yaptı artırcak diye beklerken düşürdü tekrar 25 mga ama kaç olduğunu sölemedi sadece telden arayıp söylüyolar bana
Ben yaşadım canjım hala da var. Tüm testleri yaptılar ve nefes pompası başlattı göğüs doktoru. Aşırıysa doktora görün canım, kadın doğum ve göğüs hastalıkları kliniği.Günaydın kızlar bi sorum olacak bende fazlasıyla nefes darlığı oluyor başka yasayan var mi
AzRASILAM Canım vAllahi yazarken bile midem kalkıyor. " Dardanel tonla, pilâvını tonla. " yaz, çıkar. Ay bana birşeyler oluyorrrrrr!
kaşınmak karaciğeri ilgilendirir cnm gün içinde sağlık ocağında bir enzimlerine baktır yada ilacın yan etkilerini oku önceliklegünaydın kızlar demir hapı içipte deli gibi kaşınan bir tek ben miyim ? kaşınmaktan derimi kaldıracağım ilacın adı ferrum fort çok fena oldum
nefes darlığı değilde kalp çarpıntısı yaşıyorumGünaydın kızlar bi sorum olacak bende fazlasıyla nefes darlığı oluyor başka yasayan var mi
iki gündür bendede var sanki nefesim bana yetmiyor. konuşurken nefes nefese kalıyorum. yarın kontrolüm var soracagım doktora. internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte çok olurmuş nefes darlıgıGünaydın kızlar bi sorum olacak bende fazlasıyla nefes darlığı oluyor başka yasayan var mi
Yok canım bebeğe zararı olmaz ilaç kullanıyosun sonuçta troid hormonu üretmiyosa beyin ilaçla takviye yapıyoruz bizde korkma bişe olmaz Allahın izniyleAnladım benim troidlerim yok ameliyat oldum tamamı alındı zaten yüksek dozda kullanıyorum inşallah bebişe zararı olmaz![]()
soylediğin iyi oldu cnm sağol..bende de tiiroid 2,98 çıktı doktorum endokrine gönderdi. dahiliyeye gittim ama sevk etmedi beni endokrine.gerek yok iyi bu değer dedi..kadın doğum iyi görmüyor, dahiliyeci iyi görüryor?? nette de baktım hamilelerde 2,5 in altında olması gerekiyorumuş. özel hastaneye gittim bende.oradaki doktorum iyiki gelmişsin senin hapa başlaman lazım dedi ve 1 aydır ilaç kullanıyorum düzeldi şükür..ama çok pahalı ya muayenesi birde kan tahlili için tüm tahlil istiyo pahalı tuutuyor açıkcası.sonraki ay bende direk endokrine gideyim :) teşekkürlerIyi aksamlar arkadaşlar,
Tekrar iyi dilekleriniz icin tek tek teşekkür ederim alinti yapamıyorum kusura bakmayın.
Normalde troid için devlet hastanesine gidip dahiliyeden sevk almaniz gerekiyor tabi sevk ederse.
Hamilelerde öyle bir durum yokmus bende yeni öğrendim.direk endokrine gidip gebe olduğunuzu söylüyorsunuz sizi siradan alıyorlar tabi bekleme suresi oluyor.
Istanbul goztepe ssk hastanesinde bu sekilde muayene oldum her ay tahlil yaptirip tekrar ayni sekilde muayeneye gideceğim.
Belki ihtiyacı olan arkadaşlar olur diye paylaşmak istedim
Aa gercekten 1 gun varmis aramizdagünlerimiz aynı hemen hemen ilk gidişinizde size de söyler bence![]()
günaydın kızlar demir hapı içipte deli gibi kaşınan bir tek ben miyim ? kaşınmaktan derimi kaldıracağım ilacın adı ferrum fort çok fena oldum
Günaydın kızlar bi sorum olacak bende fazlasıyla nefes darlığı oluyor başka yasayan var mi
Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı küçülmüş bebişlerim büyümüş kıpır kıpırdılar nasıl hareket ediyorlar oynuyorlar çok güzeldi
yalnız hala kuzumun birinin kalbi diğerine göre daha yavaşatıyor doktorum iyi dedi çok şükürkontrollerimiz de ayda bir artık
![]()
merhaba canım. evet detaylı ultrasona Güldem Sağra baktı. O da erkek gibi görünüyor dedi ama kesin konuşmak için erken dedi:) 1 ay sonra anlarız artık:)Sonuçların güzel çıkmış canım, tebrik ederim. Ayrıntılıya Güldem Hanım mı baktı? Eğer o baktıysa bu konuda çok tecrübelidir biliyorsun.
Bişey sorcam kızlar bu toxoplaşma herkese yapıldı mı bana bi ton testler yapıldı ama bunu göremedim arasında , eğer bu riskim varsa nelere dikkat etmek gerekir herkesin bu testi iyi mi çıktı olumsuz çıkanlara ilaç mı veriliyor ya da öneride mi bulunuyor doktor bilgi verebilir misiniz?
Yok canım bebeğe zararı olmaz ilaç kullanıyosun sonuçta troid hormonu üretmiyosa beyin ilaçla takviye yapıyoruz bizde korkma bişe olmaz Allahın izniyle