elma_sekerim01
çok geçmiş olsun canım, böbrek Ağrısı çok zordur Allah yardımcın olsun. Bol bol su iç, ilaçlarını da ihmal etme. Gebelikte idrar yolu ve böbrek sorunları maalesef çok tehlikeli oluyor, Allah korusun. Acil şifa diliyorum sana
Arabayı hem travel sistem hem de baston olarak kullanabilmek için chicco litaway plus aldık yanında arabada ana kucağını monte etmek için geliştirilen bir aparatı da vardı toplam 900 e aldık. Yatağı da daha önce kullanan arkadaşların olumlu yorumlarından dolayı graco contour prestige aldık boyutları kapıdan geçmesine engel olmuyormuş evin içinde odadan odaya tekerlekleri sayesinde taşınabiliyormuş, alt değiştirme ünitesi ve dönencesi vardı altta da bez vs koymak için bölmeler var. Onu da 650 ye aldık. Belki daha çok gezsek daha uygunu vardır ama ben satıcınıı ilgisini beğendim, çok yardımcı oldu. Arabayı defalarca bıkmadan açtı kapattı. Benim evim küçük olduğu için şimdilik bebeğe ayrı oda yapmamız zor görünüyor o yüzden ben bir tane de dolap alıp mobilya alışverişini bitireceğim mecburen. Ama çok güzel Bebek odası mobilyaları vardı baktığımız yerlerde, imrendim. Darısı almak isteyenlerin başına... insan bebeği olunca her şeyin en iyisi olsun istiyor, özellikle araba konusunda çok uç fiyatlar var, 3500 e stokke diye bir marka var mesela. Allah nasip ederse ben doğum izninden sonra ücretsiz izin alıp bir süre daha kendim bakmak istediğim için harcamaları çok abartmamaya çalışacağım. Çocuğumun benimle geçireceği Zaman arabada yaşayacağı konfordan daha önemli diye düşündüm. İmkanım olsa daha iyisini almak isterdim ama chicco şimdilik benim beklentilerimi büyük oranda karşılayacak diye düşündüm fiyat olarak da çok zorlamayacak. Ama dediğim gibi seçenek çok fazla, alınca kafam rahatladı artık düşünmeyeceğim ne alacağım diye