- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
18. haftanın içindesin canımKızlar suan 17+2 yim .. Bu 17. Hafta mi oluo 18. Hafta mi diyecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18. haftanın içindesin canımKızlar suan 17+2 yim .. Bu 17. Hafta mi oluo 18. Hafta mi diyecegim
çok geçmiş olsun canım bebeğinin etkilenmemesi iyi 1 hafta yat en azından geçer bariSelam anneler bi süredir yazamadım
Benim bitmek bilmeyen idrar enfeksiyonum ilerlemis. Bobreklerde genislemeye neden olmus. Doktorum hastaneye yatırdı. 1 hafta kalcam sanirim. Çok moralim bozuk. Çok şükür ki bebeği etkileyecek bi durum yokmus.
Tebrikler canım sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim inan... Artık keyifle kendini ve bebeğini şımarta şımarta geçir kalan günlerini annecik...İyi Gözün aydın cnmm
Teşekkür ederim cnmm bnmmm
canım cok tesekkur ederım cok sukur hemen dedıklerının hepsını dun yaptım atesım bırazdaha dustu dunden daha ıyıyım gercekten ılac alerjısı cok zor zaten hamılesın kullandıgın seyler sınırlı bıde ıcemıyorum kullanabılcegım seylerı ..gercektenn zorrr tekrardan tesekkur ederımm :)Canım yeni okuyarak geçiyordum. Belki kızlar yazmıştır, ikinci baskı olacak ama okuyunca cevap yazmadan gemek istemedim. Ateşin biliyorsun en önemlisi. Ilık duş almaya çalış yükseldikçe. Bu arada sirkeli su yapıp bezi o su ile ıslatıp eklem yerlerine, dizin iç kısmı, koltuk altın, başına, boynuna koymakta ateşi düşürüyor. Ihlamur içebiliyosan iyi olur ama unutma iki fincanı geçmeyecekmiş. Birde ada çayı yasak. Allah yardımcın olsun. Bu durumda birde ilaca alerji ile zor. İyice kötüler isen hastanede serum takarlar. Oda bir çözüm. Çok geçmiş olsun.
selam cnm, nasıl anlaşıldı böbreklerde genişleme olduğu? benim de en başından beri enfeksiyon var idrar yollarımda. şase kullandım, bi kutu antibiyotik bitirdim yok bana mısın demiyor. doktorum artık bol bol su iç dedi bir şey vermedi. Lokosit ve epitel hücre kaç çıkıyor tahlillerinde.Selam anneler bi süredir yazamadım
Benim bitmek bilmeyen idrar enfeksiyonum ilerlemis. Bobreklerde genislemeye neden olmus. Doktorum hastaneye yatırdı. 1 hafta kalcam sanirim. Çok moralim bozuk. Çok şükür ki bebeği etkileyecek bi durum yokmus.
İnşallah canim. Ona bisey olmasin da ben yatarımçok geçmiş olsun canım bebeğinin etkilenmemesi iyi 1 hafta yat en azından geçer bari![]()
selam cnm, nasıl anlaşıldı böbreklerde genişleme olduğu? benim de en başından beri enfeksiyon var idrar yollarımda. şase kullandım, bi kutu antibiyotik bitirdim yok bana mısın demiyor. doktorum artık bol bol su iç dedi bir şey vermedi. Lokosit ve epitel hücre kaç çıkıyor tahlillerinde.
canım öncelikle çok geçmiş olsun karında sertleşme derken nasıl oluyor çünkü bende de ara ara oluyor karnım çok şişiyor davul gibi öle mi oluyor acaba diye merak ettimTebrikler canım sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim inan... Artık keyifle kendini ve bebeğini şımarta şımarta geçir kalan günlerini annecik...
Ben de dün gece kasılma ve ağrıyla acillik oldum kızlar idrar yolu enfeksiyonu ve magnezyum eksikliği çıktı... birsüredir karnımda sertleşmeler oluyordu özellikle geceleri sebebi magnezyum eksikliği olabilirmiş... bilginiz olsun diye yazdım canlar...sevgiyle ve sağlıcakla kalın![]()
Teşekkür ederim cnmmTebrikler canım sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim inan... Artık keyifle kendini ve bebeğini şımarta şımarta geçir kalan günlerini annecik...
Ben de dün gece kasılma ve ağrıyla acillik oldum kızlar idrar yolu enfeksiyonu ve magnezyum eksikliği çıktı... birsüredir karnımda sertleşmeler oluyordu özellikle geceleri sebebi magnezyum eksikliği olabilirmiş... bilginiz olsun diye yazdım canlar...sevgiyle ve sağlıcakla kalın![]()
vurulsan ne gibi bir zararı olacak kiKızlar dün sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için çağırdılar bugun doktorumu aradım önermiyorum ama size bırakıyorum dedi.. Tetanoz aşısı için çok kötü paslı küflü bir ortamda doğum yapıyo olmanız lazım dedi.. Onların görevi onlar arayıp çağırıyorlar dedi bende karar veremedim vurulsammı vurulmasammı?
canım benim doktorum da önermedi hatta ararlarsa doktorumla görüştüm yaptırmıcam dersin dedi ben yaptırmıyorum ama karar senin tabi ki eşim de doktor yaptırma dediyse yaptırma diyor.Kızlar dün sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için çağırdılar bugun doktorumu aradım önermiyorum ama size bırakıyorum dedi.. Tetanoz aşısı için çok kötü paslı küflü bir ortamda doğum yapıyo olmanız lazım dedi.. Onların görevi onlar arayıp çağırıyorlar dedi bende karar veremedim vurulsammı vurulmasammı?
Teşekkür ederim canımhayırlı olusn güzel günlerde güle güle kullanın
canım sen 22. haftadaymışsın normaldir gerçi 20. haftada kilo alımı hızlanıyormuş diye ben de okumuştum dikkat etmemiz lazım tabiki kaç kilo aldın şimdiye kadarKızlar benim iştahim arttı son günlerde sizde durum nasıl 20. Haftadan sonra bebekte büyüyünce oluyor sanırım ama kilo almaktan çok korkuyorum
3.5-4 kilo civarı aldım sen ne kadar aldın?canım sen 22. haftadaymışsın normaldir gerçi 20. haftada kilo alımı hızlanıyormuş diye ben de okumuştum dikkat etmemiz lazım tabiki kaç kilo aldın şimdiye kadar
eğer kilon normalse 3,5-4 kilo normalmiş canım bu haftalarda ::.3.5-4 kilo civarı aldim
Önceki hamileligimden kalan fazla 10 kilo ile tekrar hamile kalınca sürekli temkinli olmak gerekiyor:)eğer kilon normalse 3,5-4 kilo normalmiş canım bu haftalarda ::.