2016 Aralık Anneleri

Merhaba kizlar, bugun sabahtan beri karnimin sol kisminda yumruk gibi bir sertlesme oluyor, 2-3 dak sertlik duruyor sonra kayboluyor. Agri olmuyor ama kasilma hissediyorum. Biraz tedirgin oldum. Bebek mi yaslaniyor, rahim mi genisliyor neden oluyor anlamadim. Bunu yasayan var mi?

Canim eger sk araliklarla oluyorsa mesela yarim saatte bir, 10 dkk bir.. hep devam ederse dr git ihmal etmeden...

Merhaba kizlar bayadir yazmiyorum. Insallah durumlariniz iyidir.
Bizde iyiyiz cok sukur ama dun piknige gittik galiba basima gunes gecti dun gece basim catlicakti nerdeyse 1 tane agri kesici aldim bide dus aldim oyle rahatladim uyudum . Ama bugun hala devam ediyor agri biraz.
Bide kizlar ben esnerken sanki boyle karnimin ici kesiliyor gibi oluyor bazen oyle oluyor ki sanki bebek resmen karnimi delecek gibi oluyor ama bebegim deil
Boyle bilsiginiz sanki karnimin icin yariliyor.
Aranizda boyle olan var mi.?
Cevaplarsaniz sevinirim.
Geçmiş olsun canım
Senin oğlan nasıl oldu yaniklari iyileşti mi

Kızlar gebelik 50 ml seker içmiştim bugun sonuc icin ardım testi tekrarlamak gerekiyormuş sınırda cıkmış o gün şeker test erken diye muayene öncesi bebegim otnasın diye cıkılata yenıstım zorla sanırım ondan(cunku gebelıkde tatlıdan tıksındım ve hoc kg almadım)cunku Dr kg almamışsın tatlı yemiyorsun çıkmaz ama genede yapalım demişti yarın 100 ml içeceğim dua edin ya sımdıden stres oldum oglumdada böyle olmuştu sonuc sukur temizdi ikinci de

Kızlar gebelik 50 ml seker içmiştim bugun sonuc icin ardım testi tekrarlamak gerekiyormuş sınırda cıkmış o gün şeker test erken diye muayene öncesi bebegim otnasın diye cıkılata yenıstım zorla sanırım ondan(cunku gebelıkde tatlıdan tıksındım ve hoc kg almadım)cunku Dr kg almamışsın tatlı yemiyorsun çıkmaz ama genede yapalım demişti yarın 100 ml içeceğim dua edin ya sımdıden stres oldum oglumdada böyle olmuştu sonuc sukur temizdi ikinci de
Allah allah neden öyle oldu ki ne kadar çikolata yemistin inşallah ikincide sonuç temiz çıkar canimm
O zaman seker yüklemesine giderken AC mi olmak gerekiyor hiç etkilememesi için

Selam kızlar merhaba.. Biz hala kızımıza bir isim bulamadık. Ben Nil istiyorum eşim nisa ismini.. Ama nisa Nil koyarsak eşim iki isimle de hitap edelim diyor nisa da ısrarcı çünkü. Nisa Nil de birbiri ile uymuyor ve uzun oluyor gibime geldi . Yardımınıza ihtiyacım var isim düşünmekten saçlarım beyazladı :(

Iyi akşamlar kızlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi benimde 31 ağustosta ama doktor aç gel 3 kere kan alınacak dedi nasıl oluyor anlatırmısınız?

Selam kızlar merhaba.. Biz hala kızımıza bir isim bulamadık. Ben Nil istiyorum eşim nisa ismini.. Ama nisa Nil koyarsak eşim iki isimle de hitap edelim diyor nisa da ısrarcı çünkü. Nisa Nil de birbiri ile uymuyor ve uzun oluyor gibime geldi . Yardımınıza ihtiyacım var isim düşünmekten saçlarım beyazladı :KK43:
Nisa nil güzel ve uyumlu bence tereddüt etmene gerek yok ayrıca uzun da değil canım

Selam kızlar merhaba.. Biz hala kızımıza bir isim bulamadık. Ben Nil istiyorum eşim nisa ismini.. Ama nisa Nil koyarsak eşim iki isimle de hitap edelim diyor nisa da ısrarcı çünkü. Nisa Nil de birbiri ile uymuyor ve uzun oluyor gibime geldi . Yardımınıza ihtiyacım var isim düşünmekten saçlarım beyazladı :KK43:

Canim nisa nil gayet güzel. Eşin şimdi ısrar etse de zamanla hevesi gecer sen istedigini kullanirsin diye düsünüyorum. Benim esim de cok ısrarcıydı üstüne gitmeyince hevesi gecti biraz :)

Canim nisa nil gayet güzel. Eşin şimdi ısrar etse de zamanla hevesi gecer sen istedigini kullanirsin diye düsünüyorum. Benim esim de cok ısrarcıydı üstüne gitmeyince hevesi gecti biraz :)
Teşekkür ederim cnm. Ama Nisa Nil aynı anda söylenirse sanki karışık gibi geliyor ayrı ayrı da söylersek ben Nil o nisa hiç olmayacak . Ondan cnm ama doğru bir süre sonra belki hevesi kaçacak belki de

Teşekkür ederim cnm. Ama Nisa Nil aynı anda söylenirse sanki karışık gibi geliyor ayrı ayrı da söylersek ben Nil o nisa hiç olmayacak . Ondan cnm ama doğru bir süre sonra belki hevesi kaçacak belki de

Esim kendi göbek adini koymak istedi. Basta karsi ciktim inada bindi biraz. Bende biraktim kendi haline. Bir ay sonra acaba koymasak mi dedi. Sen yine inada bindirme bakarsin kendi vazgecer.

mrb, konun üzerinden iki gün geçmiş ama hafta sonu girma şansım yoktu yeni okudum msjınızı.
şeker yüklmesine bende karşıydım fakat araştırmalarım sonucunda yaptırmaya karar verdik. çünkü gebelik şekeri dene velet ne genetik nede annenin daha önce şekerle ilgili bir sorunu olup olmadığına bakmıyor . yani sizn ailenizde şeker olmasn ve siz bugüne kadar hiç şekerle iligli sorun yaşamayın hatta şekeriniz hep normal sevilerde olsun ama sizde gebelik şekeri çıkabiliyor. ve gebelikte şekerin bebeğe zararı var. eğer çıkarsa önlem alınmak zorunda ki bu önlem sadece perhiz değil, az risk grubundaysanız perhizle idara edebiliyorsunuz takip altında ama daha ileri seviye çıkarsa hap kullanıp hatta insülün olunmak zorunda bile kalabilirz ki Allahkorusun inş. bunları yaşamayız.
bukadar bilgisi okudum araştırdm hepsi kitaptamı kaldı oda hayır çevremde bu durumu gerçekten yaşayan insanlarda olunca yapılmasına karar veridk. şekerle bugüne kadar hiç alakası olmayan ark.ımda gebelik şkeri çıktı ve ilaç kullanmaya başladı . doğruluk payı var yani yazdıklarımın .
ayrıca bize şeker yüklemsinde içilen 50 gr şekerli su bir dilim baklavaya denk geliyor . hangimiz bir dilim baklava ile kalkıyoruz sofradan enaz iki üç dilim . dolayısı ile çok korkulacak veya sizi mahfedecek bir yükleme değil bu .
bildiklerim düşüncelerim bunlar umarım size yarıdmcı olabilmişimdir. sizde araştırın derim kesitip atmayın karatay sağlıksız dedi diye bebekleri riske atmış oluruz gibi geliyor bana.
sağlıklı hamişlikler.

Bende ilk başta yaptirmayayim düşünüyordum ama son zamanlarda %51 yaptırım %49 yaptirmayayim düşüncesine sahiptim ama yazını okuyunca özellikle 1 dilim Baklavaya es değer olduğunu yaptırma taraftarı oldum.

Selam, ben de bastan istemiyordum artik yaptirmayi düsünüyorum ama bir seyi düzeltmek istedim. 50 gram seker 1 dilim baklavaya es degil. 1 küp seker 4 gram. Yani 12,5 adet küp seker yemis oluyoruz.

Bebek olabilir canım.ağrı yoksa tedirgin olma bence.

Kasılma olabilir mi canım. İstersen magnezyum iç o iyi geliyor. Bende de oluyo.

Valla canım arada benimde Karnım taş gibi oluyor ama kasılma hissetmiyorum bi doktoruna Danış bişey eksikliği de olabilir

Arada benimde oluyor ilk hamileligimde oluyordu o zaman cok paniklemistim(internette okuduklarimdan sonra) şimdi tam nedenini hatırlamıyorum ama o zaman doktor önemli birsey olmadığını olabileceğini söylemişti. Şimdi olduğu zaman panik yapmiyorum

Canım o bebiş bebiş gelir bir tarafta topak gibi olur :) sen onu hissedersin
2. gebelik olunca insan anlıyor

Canim eger sk araliklarla oluyorsa mesela yarim saatte bir, 10 dkk bir.. hep devam ederse dr git ihmal etmeden...

Kizlar cok tesekkur ederim, icimi rahatlattiniz. Yarin ayrintili ultrasonum var, o arada doktoruma da sorarim. Bebegimi en son 31 Mayis'ta gormustum, bu ultrasonu dort gozle bekliyordum. Insallah hersey iyi cikar. Cinsiyetini de ogrenecegiz insallah :)

Iyi akşamlar kızlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi benimde 31 ağustosta ama doktor aç gel 3 kere kan alınacak dedi nasıl oluyor anlatırmısınız?
6 yıl önce yaptırmıştım bu hamileliğimde yaptırmadım daha yanlış hatırlamıyorsam önce aç karnına kan alıyorlar sonra şekerli suyu içiyorsun 1 er saat arayla 2 defa daha kan alıyorlar.2 saat bekliyorsun hiçbirşey yemeden.

Günaydın güzel anneler. .
Artık bursa dayım ay sonuna kadar. .
Eşim hala görevde. .
Ben ve kızım burdayiz. .
Bizi el üstünde tutuyorlar..
Hatta gorumcem bizi tatile götürecek. .
Denize giremeyecegim diye üzülürken. .
Bu hafta sonu gideceğiz. .
Gorumcem dul genç kızı var..
4 umuz kız kıza tatil yapacağız. ..:halay::KK48::KK48:
Hatta minigimi de sayarsak 5 kız olacağız. ..

Back
X