2016 Aralık Anneleri

günaydın canım neden öyle hissediyorsun kendini ya boşver keyfini çıkart :)
saçlarım bembeyaz
Göbeğimle beraber her yerim büyüdü:KK1:
Ayy kiz sende :KK66: birak tadini cikar :KK66:
Benimde gobegim cikmis ne guzel hamileyim diye bagiriyor :KK66:
Nasil olsa dogumdan sonra verecez kilolari
Hayirlisiyla bi gelsinler sıpalar.
Bu sene resmen erkek senesi yaa . Etrafimda bir suru hamile var hepsi erkek :KK66:
Sene erkek senesi ama bu aralık annelerinde kızlar da epey çoğunlukta
bi ara sayayım bakayım:KK200::nazar::KK200:

Günaydın, ben de en başından beri takipteyim ama bilgilerimi söylememişim nedense :) Beni de ekleyebilirmisiniz?

Yaş 32 , istanbul ,doğum tarihi 31.12.2016,cinsiyet erkek, 2. çocuk
Tabiki eklerim hoşgeldinz:nazar::KK200::anneadayı:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

ya niye öyle hissediyosun ben çok seviyorum göbişimi:) bugüne kadar 34 bedendim ilk defa göbeğim var eşim bile alışamadı :KK70:
bn bugüne kadar hep kiloyla saaştığım için
birde üstüne tüp mide ameliyatı bile olmuş biriyim
şimdi tekrardan eski halime döncem diye o_O:kızgın::mad:

Günaydın herkese

Benim dün geceden beri migrenim tuttu başımı kaldıramadım, bugün işe de gidemedim. Eşim de evde yok. Kendimi çok kötü hissediyorum ya. Üstelik dünden beri kızım çok hareketlendi, annesinin ağrısını hissediyor sanırım :KK43:
Migren çok zor cnm
ALLAH yardımcın olsun
bnm prenses de kuduruyor içerde:KK71: sanırsam aynen böyle el ayak şeklinde

Kizlar yemekten sonra bebisimin hickiriklarini hissediyorum. Her yemekten sonra 1-2 dk hickiriyor :KK200::KK200:
Ayy cok güzel bisi ya!:confused:
yaaa bak hiç dikkat etmedim
İlk gebeliğimn son günlerinde hıçkırdığını anlardım

Hıçkırık nasıl oluyo acaba benim uzun suren hareketleri oluyo o mu acaba :)

Böyle ritmik oluyor. :) Sürekli esit araliklarla olunca tekme olmadigini anliyorum. Bir de tekmeler farkli yerlerde biraz asagilarda oluyor, hickirigi hep göbegimin ortasinda biraz yukari dogru hissediyorum. Göbegim pit pit sarsiliyor :KK200:

Günaydın kızlar ,En Büyük KK
bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım, bebeğin kalp atışları dinlendi bi dahaki aşım 13 eylülde
Slm bugun bende saglik ocagina gittim.19+0 haftamdayim hemsire baya bibugrastu ancak alamadi kalp atimini.daha cok.kucuk endiselenme 20. Haftadan sonra anca duyabilioz filan dedi ama endiselenmemek mumkunmu simdi.gerci bu isi pek yapmioz dedi alette mi sikinti var kendimi tecrubesiz bilmiorym.siz ilkkez mi dinlediniz saglik ocaginda acaba kolay duyabildilermi? Baska bi arkadasta vardi sanrim bu forumdamiydi bilmiorum ama kalp atisi yok?denmisti onada.randevuya 10 gun var daha nasil gececek zaman:olamaz:

Allah allah neden öyle oldu ki ne kadar çikolata yemistin inşallah ikincide sonuç temiz çıkar canimm
O zaman seker yüklemesine giderken AC mi olmak gerekiyor hiç etkilememesi için
Evet gece 12 den aonra yemek yok çikolata sı ise esin karemiyo almış beş lokmalık olandan ben ikisi ni yedim baska yok

:işsiz::işsiz:Kızlar 20. Hafta bitti benım bulantılar tavan yaptı dün ilk istiğfar bugun ise daha şiddetlisi ni yaptım affedersiniz ama o_O
Sizde böyle olan varmı
Şeker yüklemem 50 ml yüksek cıktı yarın 100 ml icin gidecegim şeker den yüksek cıkarmıkiiii ne :işsiz:dersiniz

saçlarım bembeyaz
Göbeğimle beraber her yerim büyüdü:KK1:

Sene erkek senesi ama bu aralık annelerinde kızlar da epey çoğunlukta
bi ara sayayım bakayım:KK200::nazar::KK200:

Tabiki eklerim hoşgeldinz:nazar::KK200::anneadayı:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

bn bugüne kadar hep kiloyla saaştığım için
birde üstüne tüp mide ameliyatı bile olmuş biriyim
şimdi tekrardan eski halime döncem diye o_O:kızgın::mad:

Migren çok zor cnm
ALLAH yardımcın olsun
bnm prenses de kuduruyor içerde:KK71: sanırsam aynen böyle el ayak şeklinde

yaaa bak hiç dikkat etmedim
İlk gebeliğimn son günlerinde hıçkırdığını anlardım
Canim tami tamina 41 kiz 34 erkek var masallah:nazar::nazar: ve daha cogunun ki belli degil. Listede baya kisi var ama hepsi takip etmiyor galiba .
Neyse hayirlisi olsun simdilik kizlar önde ;) :KK46:

Iyi akşamlar kızlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi benimde 31 ağustosta ama doktor aç gel 3 kere kan alınacak dedi nasıl oluyor anlatırmısınız?
Niye direk üç lü istedi yani 100 ml ki daha önce seker mı vardı sende bende yarın gidecegim C tesi 50 ml yaptı yüksek çıktığı icin 100 ml yapacak ve ac gidip kan veriyorsun aabah erken sonra 100 ml şekerlim icecekgii içiyorsun aonra bir st bir toplamda dört tüp dü sanırım. Kan veriyorsun oğlumda cok fenadım ben inşl bında olmam

Canim tami tamina 41 kiz 34 erkek var masallah:nazar::nazar: ve daha cogunun ki belli degil. Listede baya kisi var ama hepsi takip etmiyor galiba .
Neyse hayirlisi olsun simdilik kizlar önde :KK66: :KK46:
dedim ya Sene erkek senesi ama
Aralık 2016 kız ayı:KK200::nazar:
Niye direk üç lü istedi yani 100 ml ki daha önce seker mı vardı sende bende yarın gidecegim C tesi 50 ml yaptı yüksek çıktığı icin 100 ml yapacak ve ac gidip kan veriyorsun aabah erken sonra 100 ml şekerlim icecekgii içiyorsun aonra bir st bir toplamda dört tüp dü sanırım. Kan veriyorsun oğlumda cok fenadım ben inşl bında olmam
Benim gittiğim hastanede glikozlu su değil
Elma aromalı biraz asidik bir içecek veriyorlarmış

Slm bugun bende saglik ocagina gittim.19+0 haftamdayim hemsire baya bibugrastu ancak alamadi kalp atimini.daha cok.kucuk endiselenme 20. Haftadan sonra anca duyabilioz filan dedi ama endiselenmemek mumkunmu simdi.gerci bu isi pek yapmioz dedi alette mi sikinti var kendimi tecrubesiz bilmiorym.siz ilkkez mi dinlediniz saglik ocaginda acaba kolay duyabildilermi? Baska bi arkadasta vardi sanrim bu forumdamiydi bilmiorum ama kalp atisi yok?denmisti onada.randevuya 10 gun var daha nasil gececek zaman:olamaz:

evet cnm bende hatırladm burdan bir ark.a demişti hemşire kalp atışı duyulmuyor diye strese sokup hastaneye gitmişti arkş. ve herşey normaldi halbuki.
bendede hemşire çok uğraştı duyulmuyor felan dedi önce bende gerildim sonra orasımı burasımı felan derken bişiler duydu sanırım ellerindeki cihaz hem eski hemde çok teknolojik bir şey değil dolayısı ile zorlanıyorlar hele birde tecrübesiz ise bence duyamaması kaçınılmaz son. hareketlerini hissedebiliyorsn hiç korkma diyim ama tabi yine sen bilirsin. sağlıklı günler dilerim

Evet kullandıkları aletten dolayı.bende geçen hafta 19. Haftada gittim çok zor buldu ki kalp atışı gibi bile gelmedi bana. Ama korkmadım çünkü hareketlerini hissediyorum. Korkma sende

:işsiz::işsiz:Kızlar 20. Hafta bitti benım bulantılar tavan yaptı dün ilk istiğfar bugun ise daha şiddetlisi ni yaptım affedersiniz ama o_O
Sizde böyle olan varmı
Şeker yüklemem 50 ml yüksek cıktı yarın 100 ml icin gidecegim şeker den yüksek cıkarmıkiiii ne :işsiz:dersiniz
Canım senin şimdi ki hastanen ve doktorun kim. Memnun musun. Birde ayrıntılı yi yaptıracak misin

Yapma ya tansiyonum düşer benim o saatlere kadar bişey yemeden :olamaz:
Temiz çıksın da sabretcez bakalım birde yanında limon götür diyorlar şekerli su iğrençmiş aç karnına galiba:KK43:

Şekerli su iğrenç ben kendimi kusmamak için zor tutmustum. .
Yanında mutlaka birisi olsun. .
Yalnız gitme cnm. .

Ayrıntılı ya da girdin bişey çıkmadı çok şükür. .
Şeker yuklemesinde de bişey çıkmaz inşallah. .
Şimdi ayrıntılı ultrason tam olarak kaç liraya mal oldu sana?..
:)))

kızlar bişey sorucam demir hapını ve eleviti ne zamandır içiyorsunuz benim kutular bitti devam edecek miyim ki cuma kontrolüm var o zaman sorucam doktoruma ama cumaya kadar alsam mı ki yeni kutularımı bekleyesem mi sormak için ne dersiniz :??

Sen ihmal etme al ilaçlarını.
Demir hapindan günde bir tane mi alıyorsun?

Günaydın herkese

Benim dün geceden beri migrenim tuttu başımı kaldıramadım, bugün işe de gidemedim. Eşim de evde yok. Kendimi çok kötü hissediyorum ya. Üstelik dünden beri kızım çok hareketlendi, annesinin ağrısını hissediyor sanırım :KK43:
Geçmiş olsun canım
Hayır canım şeker 3 kere kan veriliyormuş toplamda o şekilde bilgi verdi aç gel falan dedi işte sen neden fenadın aç karnına şekerli su mu öyle yaptı ben yanımda yarım limon götürcem

Yalnız gitme cnm. .

Inşallah canım bunu da hayırlısı ile atlatırız gerçi 31 ağustos daha çok var 60 tl ayrıntılı ücreti. Herkes çok kötü diyor inşallah kusmam oralarda valla

Yalnız gitme cnm. .

evet canım 1 tane alıyorum :)

Sağlık ocağındaki cihazda kaynaklanmistir.
kızıma hamileyken kontrole gittiğimde bi bayan gelmişti 6 aylik hamileydi.
sağlık ocağına gitmiş kalp atışı yok demişler.
haklı olarak nasıl paniklemis hemen doktora gelmiş.
Doktor muayene etti ve bebisi çok saglıkliymis gülerek çıktı.
Sende rahat ol saglık ocağında ki cihazla duyamamissinizdir. Bebişin sağlıklıdır.

dedim ya Sene erkek senesi ama
Aralık 2016 kız ayı:KK200::nazar:

Erkek annesi adayi olarak bazen ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor bebeginiz kız der mi acaba diye geçiriyorum içimde ama sonra doktorun gösterdiği pipi aklıma gelince bunun imkansız olduğunu düşünüyorum.

1 kızım var ama bi tane daha kızım olmasını çok istiyormusum.

Çok değişik ruh halindeyim.

Erkek olacağı için şanslı olduğunu düşünüyorum bazen kadınların bir sürü sıkıntıları var adet, dogum, epilasyon gb...

Allah acılarını göstermesin.saglıkla buyuduklerini görürüz inşallah. ..

31 mayıstamı
2 ay bitmiş 3.ay olmuş
nasıl görmedin
azerbeycanda öyle mi

Kanada'da boyle canim. Sadece 2 ultrason oluyor eger hamilelikte sorun yoksa. Cok sukur iyi gecti ayrintili ultrason. Doktor kiz dedi kesin :) Cok mutlu oldum. Babamiz erkek bekliyordu icten icte biliyorum ama alisacak artik kiz babasi olmaya :)

Back
X