Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aslinda ilk oglumdada oyleydim. Sıkıntılı olurdum ve cok aglardim hictten yereCanim hormonlardan sanirim asiri hassas bir donem oluyor. Ama geciyor. Sen icini rahat tut.
Anladim canim insallah bu dönem bir an once gecer. Bol bol dua ediyorum zaten ama icimin sıkıntısını alip goturmuyor iste . Ama insallah bir an once gecercanım bence tamamen hormonlar. çünkü bu aralar bende aynı durumdayım. sürekli kabus dolu rüyalar görüyorum. pazar gecesi rüyamda kızımın erken doğduğunu gördüm. kucağıma alıyorum ama maşallah hiç erken doğmuş gibi değil tam tersine kocaman bebek. ama doktorlar elimden alıyorlar. çok sevip kabullenme o yaşamaz alla kendi için yaratmış onu diyorlar. yok ya diyorum baksanıza ne kadar sağlıklı duruyor. bi dua ediyorum. resmen yakarır gibi. uyandım tüm gün bunalım modunda geçti. hatta eşime bile rüyayı görmeden önceki gün akşam konuşurken dedim ki öyle bir ağlama hissiyatı var ki, galiba hamilelikten. ama sebebim yok. neyseki çok şükür ama bulsam sanki dünya üstüme yıkılmış gibi hıçkıra hıçkıra ağlarım. o derece. ama diyorum ki bence hormonlardan ve bu da geçecek. kendimi öyle sakin tutmaya çalışıyorum. kabuslu gecelere gelince de annemin dediğine göre hamile kadını evladı ile korkuturlarmış. dua et sürekli dedi. onun dedi yolda ilerliyorum bakalım.
Geçer inşallah yakın zamanda hormonlardan sanırım. BEN de bişey olacak gibi kaygılıyım, görünürde bir sıkıntı da yok aslında.Kizlar iyi geceler hepinize . Bu saat olmus uyuyamiyorum. 2 gundur uyku icine zehir olmus .
Bilmiyorum benim mi kuruntum mu 2 gecedir icimde bi sıkıntı mı desem bi korku mu desem bilemedim ama beni uyutmuýor o kadarda dua ediyorum üflüyorum ama yinede icim rahat degilcok korkuyorum ama neden oldugunu bilmiyorum . Inanin suan gozlerim uykusuzluktan yaniyor ama ne çare
ne yapacam bilmiyorum. Oglumun besigi bizim odamizda şuan aramizda yatiyor ama yatagina koymaya korkuyorum
sabah bi fakire sadaka mı versem ? Bide dun gece galiba bi rüya gordüm cok net hatirliyorum ama sadece esime soyledim. Yarinda babama anlatacam babam az cok yorumluyor . Kizlar nolur cevap yazin icim rahatlasin. Bide noyle hüngüre hüngüre aglamak istiyorum.
Ve bide herseyi kafama takiyorum
Rabbime binlerce şükürler olsun ki eşim oglum yanimdalar . Aileletimizde iyi çok şükür bi sıkıntı yok. Ama icimdeki korku gitmiyor
Neyse kizlar cok yazdim k.bakmayin ama şuan yazarken bile sanki kalbimin üzerinde bi agirlik var ve ben bu agirligi tasiyamiyorum![]()
Anladim canim. Yok ruyam aksine cok guzeldi . Efendimizi (SAV) mi gordum ruyamda.20 lik dişimden çok çektim aynı anlattığın gibi ağzımı açamıyordum ama Allahtan hamile değilken hatta şubat ayında sağ üstenden kurtuldum
hamilelik düşüncesi var diye
2 tane kaldı
çok geçmiş olsun
çektirmezsen çare yok maalesef
bulursan bana da yazmayı unutma canım
tabii önce bebeeeeme isim lazım
bende gerginlik ve kramp gibi birşey oluyor
İlkmiydi senn cnm
belki ilk diyedir
Canım ben hamile olmadan önce öyleydim
Bol bol dua oku
Rüyanda kötüyse kimseye anlatma
çeşmeyi aç akan suya anlat cnm
şuan genelimiz öyle
bende de kaygı başladı iki çocuk nasıl olacak
kızım 11 yaşında rahatlığın en alasına alıştım derken sil baştan
yani herkesin kaygısı var cnm
Amin canim insallahHepimiz aynıyız canım. Ben de öyleyim uyku uyuyamıyorum..üzülme farklı şeylerle uğraşmaya çalış hep kotu rüya görüyoruz zaten psikolojik.. 3 -4 ayımız kaldı sağsalim tamamlayalım Allahın izniyle inşallah..
Amin canim insallahAynı durumdayım canım, kabuslarla uyanıyorum her gece okuyup yatmama rağmen.
Saçma sapan olaylar, kişiler var rüyalarımda hep.
100 kere uyanıyorum artık, kalan zamanımızı da hayırlısıyla atlatırız inşallah hepimiz.
Anladim canim bende bol bol ayetel-kursi okuyorum . Insallah bu zamanlar da gecsin bir an once .Geçer inşallah yakın zamanda hormonlardan sanırım. BEN de bişey olacak gibi kaygılıyım, görünürde bir sıkıntı da yok aslında.
Gece abdestli yatmak, Korku anında Kureyş suresi çok rahatlatıyor. 11 kere okunuyor. Ve AYEt-el kursi her zaman. SIKINTI zamanında inşirah süresi, Bir de sadaka vermek.
Ben böyle yapıyorum, rahatlıyorum biraz.
Inanirmisin dun gece daha uyumamistim esimi uyandirdim defim tuvalete gel benimle ben korkuyorum. Allah razi olsun esimden kalkti geldi.bende de 1-2 defa oldu. hamilelere gece basar derler bilmem ne kadar doğru da. eşim çok horladığı zaman yanında uyuyamıyorum içeri gidiyor, bu sefer de o yanımda olmayınca gece korkuyla uyandım birkaç defa ben onun yanına gittim. evin içinde gezip duruyoz.
Canim ayrıntılı ultrason a girdin mi sen pekiNe sordular peki cnm sadece kimlik mi 7 aylıkmısın dediler mi
Canım merhaba
bu önemli bir durum preeklampsi
Tuzu sıfıra indir
Mümkünse düzenli ölçme yap gün içinde
ve asla sıcağa çıkma strese girme
Doktorunla görüştünmü
Çok geçmiş olsun cnmm
he yaa neler geçirdim ben dönüp geriye bakınca
Allah büyüğünü göstermesin kimseye de bana da
doğayı eşimde diyor ama halen ısınamadım ben yaa
Bebeğim isimsiz kalacak bu gidişle
Bence sallanmalı nolur nolmaz
Ahhhh ahhh Hiç bitmedi o akıntı bende
Fitil kullanıyorum geçiyor bitiyor tekrar başlıyor
Allahtan rengi beyaz
Neyaptnız
Bugün Doktora gittiniz mi
Yazınızı şimdi gördüm
Canım benim bebişinde kalbinde parlaklık var
doktor tek başına hiç bir anlam içermiyor dedi
Eğer başka bir yerinde de parlaklık varsa Down Sendromlu Olma riski var dedi
Çok şükür yok
Tek başına hiç bir şey ifade ertmiyor
Senin gibi bir kaç kişi duydum canım
Bu gittiğinde sor bakalım bir doktora
Girdim tatlım sadece parlaklık anomali yazmışCanim ayrıntılı ultrason a girdin mi sen peki
merhaba canımmmm facebookta da grup kurduk ya oraya daha rahat girince sanırım buraya pek fırsatım kalmadı buradaki herkes orada diye düşünüyorum ama yanılıyorum sanırımpdr12345 nerelerdesin canım
Grubun adı ne cnmmerhaba canımmmm facebookta da grup kurduk ya oraya daha rahat girince sanırım buraya pek fırsatım kalmadı buradaki herkes orada diye düşünüyorum ama yanılıyorum sanırım
aralık anneleri 2016 canım gel sendeGrubun adı ne cnm