2016 Aralık Anneleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 103
Arkadaslar merhaba 24 haftalik hamileyim kizim uc dort gun oncesine kdr ck hareket ediyordu ama uc gundur hareket etsede az ediyor bir sorun varmidir szce

Burda en kilolu ben varim galiba :( bebeğim tedavi ile oldu.iğne den dolayı 82 ye çıktım.82 ile hamile kaldım suan 87 yim. Inşallah kalan zaman da daha fazla almam.çok korkuyorum 100 e falan çıkarım diye

25. haftada kilosu 1080 gram çıktı moralim bozuldu iriymiş yarın şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım normal mi
Masallah subhannallah bebegine . Insallah sekerin flan cikmaz . Ama gozunude korkutmak istemem iri bir bebek olursada doktorlar sezeryan yapalim der. Ama benim duyup gordugum bi kadin var 2 3 cocugunu 4.5 kilo dunyaya gelmis hepside normal dogum olmus . Korkma yani insallah sekerin cikmaz.
Bende bugun gittim ebe kontrol etti yani rahmimin buyuklugunu olctuu karnimdan haftasindan buyuk dedi. Bakalim ayin 6.sina gidip bebegide gorecez insallah. ;) umarim sorun cikmaz senin icin

Arkadaşlar Merhaba;
Bu eşler şu an anlayışlı olamayacaklarsa ne zaman anlayışlı olacaklar acaba...az önce fena tartıştık eşimle ve ciddi ciddi sesini yükselterek ağladım üstüne de kasık ağrım başladı...şu an dua ediyorum bebeğim hareket etsin hissedeyim diye...yine aynı mevzu aynı konu kıymetli anneleri...

Arkadaşlar Merhaba;
Bu eşler şu an anlayışlı olamayacaklarsa ne zaman anlayışlı olacaklar acaba...az önce fena tartıştık eşimle ve ciddi ciddi sesini yükselterek ağladım üstüne de kasık ağrım başladı...şu an dua ediyorum bebeğim hareket etsin hissedeyim diye...yine aynı mevzu aynı konu kıymetli anneleri...
Bazen bizde tartışıyoruz senin gibi fena ağlıyorum sonrada bebeği me bişey olmasın diye dua ediyorum.inşallah bişey olmaz canım içi ferah tut. Erkekler kendi eleştirir annesini ama karısı en ufak bişey diyemez bu böyle malesef.uzme sen kendini

Bazen bizde tartışıyoruz senin gibi fena ağlıyorum sonrada bebeği me bişey olmasın diye dua ediyorum.inşallah bişey olmaz canım içi ferah tut. Erkekler kendi eleştirir annesini ama karısı en ufak bişey diyemez bu böyle malesef.uzme sen kendini

Hayır tatilden döndük ellerim kollarım dolu gideceğim ne aldıysam kendime Oray'a da aldım beyefendi hala kulp buluyor...yoruluyorum bazen ve küssek tamamen bundan daha iyi diyorum...bir de acaba benim ailemle olan ilişkimi mi kıskanıyor acaba diye düşünüyorum...bu süreçte laf söylemesin bari ben sadece kendi evladımı taşımıyorum ki...Rabb'im yardımcımız olsun..

Benim 50 lik biraz yüksekti bugun 100 lükte de yüksek cktı ve seker ölcm cihazı verdi doktor aynı zamanda diyet.. 1 hafta ölcüp not edip gidicem kontrole bakalm :KK43:(
Çok şükür canım benim 100 lük normal çıktı inşallah seninde bu 1 haftalık ölçümünde normal çıkar şekerin üzme tatlı canını

Hayır tatilden döndük ellerim kollarım dolu gideceğim ne aldıysam kendime Oray'a da aldım beyefendi hala kulp buluyor...yoruluyorum bazen ve küssek tamamen bundan daha iyi diyorum...bir de acaba benim ailemle olan ilişkimi mi kıskanıyor acaba diye düşünüyorum...bu süreçte laf söylemesin bari ben sadece kendi evladımı taşımıyorum ki...Rabb'im yardımcımız olsun..
Alt üst mü oturuyor sunuz yoksa

Back
X